Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

we are back!!!!

το μονο που ειδα ειναι οτι η laerta ειναι μια ευτυχισμενη διδυμομανουλα και οτι γεννησαμε και οι δυο 29/07!!!να σου ζησουν τα λιονταρακια σου!!!!!!

εχω να σας πω διαφορα αλλα θα αρκεστω στο οτι περπαταμε!!!!η μικρη κανονικοτατα και ο μικρος λιγοτερο κατι βηματακια.

σας φιλω και θα τα πουμε!!!

age.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθατε πισω!!!!

παρεα με τη λαερτα ειμαι και εγω πλεον μια τρισευτυχισμενη-κουρασμενη-ξενυχτισμενη διδυμομανουλα!!!!:D

τι κανουν τα μωρακια σου???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

we are back!!!!

το μονο που ειδα ειναι οτι η laerta ειναι μια ευτυχισμενη διδυμομανουλα και οτι γεννησαμε και οι δυο 29/07!!!να σου ζησουν τα λιονταρακια σου!!!!!!

εχω να σας πω διαφορα αλλα θα αρκεστω στο οτι περπαταμε!!!!η μικρη κανονικοτατα και ο μικρος λιγοτερο κατι βηματακια.

σας φιλω και θα τα πουμε!!!

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ WITCHAKI!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου μαγισσούλα!!

Καλώς ήρθατε!!:D

Αισθητή η απουσία σας!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

naki με τη σύμβουλο που σου λέω θα μιλήσετε. Είναι πολύ γνωστή μου και γυναίκα με πολύ εμπειρία στα πρόωρα. Παλιά φίλη της μαμάς μου και νταντά μου ενίοτε που όταν γέννησα εγώ δε μου έκοψε να την πάρω τηλ. και όταν τελικά μιλήσαμε (εκτός από μαία σε νοσοκομείο με πρόωρα) έχει γίνει και σύμβουλος θηλασμού!!! Την πήρα στον 7ο μήνα :confused::confused:. Οπότε αν νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον επαγγελματία πες!! και οποιαδήποτε άλλη κοπέλα φυσικά!

duckface πολύ ωραία τα νέα σας, μπράβο μπράβο!! για το θέμα του υπερηχολόγου να σου πω ότι με έστελνε και μένα ο γυναικολόγος σε ειδικό και τον πλήρωνα τον κούκο αηδόνι!!! αλλά τι να πείς μας βρήκαν εύκολους :D:D

Τι είναι coccotte?

twins μου να φτιάξεις lemon pie και να μας στείλεις κανένα κομμάτι!!!

Ταυτόχρονο θηλασμό για όποια ρώτησε ναι γίνεται και προσωπικά ακόμα μου την πέφτουν τα νουνούκια!

Πολύ ενδιαφέρον διπλωματική!! τα πήραμε τα πτυχία όμως και τα κορνιζόσαμε!!χαχα

witch καλώς ήρθες!!! Μπράβο στα μικρά witchakia!!!

κατά τ άλλα εγώ είμαι μέσα στα νεύρα, ας όψεται όμως.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!

witch αντε επιτελους, μας ελειψες!! μπραβο στα μαγισσακια που περπατανε!!

υποθετω υπαρχουν κ αλλα κατορθωματα, αναμενουμε νεα!

ducκ συγχαρητηρια!! κ τα 3μωρακια σουπερ, τι καλα! κ οσο θυμαμαι εκεινη τη μερα που σας εκαναν να σκεφτειτε τη βλακεια...ολα καλα, ολα καλα!!!

twins μικρη μου λισταχολικ προτεινω εκεινα τα γραφιοκρατικα δημαρχεια κτλ να τα πασαρεις στο συζυγο...!

λοιπον καροτσι μονο δεν πηραμε γιατι τα μικρα εχουν μια αρνηση εδω κ κανα 2μηνο να καθονται στο διπλο μας κ σκεφτηκα οτι ειναι ασκοπη αγορα μαλλον.

εδω κ 3μερες ομως που τα πηγαινοφερνουμε σε mall,golden καθονται κανενα 40λεπτο(ουαου!!!) κ μετα τα κουβαλαμε κ αυτα κ το καροτσι βεβαια....

οποτε το ξανασκεφτομαι..

ειδα κ ενα συμπαθεστατο, πολυ απλο ομως χθες στα mothercare με 55ευρω..αυτο εχεις εσυ?

naki k laerta αφου σ αυτη τη φαση του μεγαλου ξενυχτιου κ της κουρασης καταφερνετε να μαγειρεψετε, ειστε σε πολυ καλο δρομο εχω να πω!

nunu νευρα εσυ? no way...

33E7p2.png

εχω που λετε μια αλλαγη απο lapin ,(που δε συμπαθω ως καταστημα) κ ειδα κατι ωραια μποτινια αγοριστικα camper πολυ γλυκα.

ειναι καλα για τοσο μικρα παιδακια λετε εσεις που εχετε περπατητες κ παππουτσοφορετες παιδακια?

33E7p2.png

Γεια σας μανουλες!!!!!

Αυριο τελευταια ημερα διακοπων...Παρασκευη πρωι επιστρεφω με τα κουτσουβελα μου!!!!

Σημερα περασα πολυ ωραια...λιωσαμε στη θαλασσα με τον Τασο,ολο παιχνιδια ειμασταν....το απογευμα πηγαμε με τα διδυμα κ τον Τασο λουνα παρκ,μετα φαγαμε λουκουμαδες κ μετα πηγαμε παιδικη χαρα.Γυρισαμε στις 22 30 κ επεσαν ξεροι για υπνο!!!Αυριο μας περιμενει μια ακομη καλυτερη ημερα αφου οπως εγραψα παραπανω ειναι η τελευταια μας......Απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα!!!!!

Καλο βραδυ κ ονειρα γλυκα!!!!

ΥΓ Ξεχασα να σας γραψω το καλυτερο!!!Ο Τασουλης μου εκοψε την πανα επιτελους!!!Βεβαια μας ξεποδαριαζει να τρεχουμε στην τουαλετα αλλα χαλαλι του!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διπλωματική..βιβλιογραφία ...απλά ΖΗΛΕΥΩ!!

(θα μας βρίσει ο ξωτικός..)

Σου έλειψε ε? Εμένα καθόλου!!Και κάνε όνειρα, αλλά για next μεταπτυχιακό....ξέχνα το!

Καλησπέρα κορίτσια, αρκετές μέρες έχω να μπώ, αν και τα μαθαίνω τα νέα σας από το παπί, μια χαρά είστε όλες!

Πιστευω να σας τα είπε η γυναίκα μου, πήγαμε σήμερα για υπέρηχο "ρουτίνας", όλα καλά και ανθηρά, η τριάδα αναπτύσσεται με γοργούς και σωστούς ρυθμούς, μας έφυγε κι αυτό το άγχος, άντε πάλι σε 15 μέρες για το επόμενο(αυτό το 15θημερο άγχος είναι λιγάκι "κάπως" αλλά...το αποτέλεσμα μετράει).

rivendello.jpg

δεν συμπληρωσα ομως στο προηγουμενο μηνυμα οτι τωρα που περπατανε δεν μπορω να τα αφησω καθολου τα διαολινια μονα τους και γι αυτο δεν ξαναεγραψα.μου λειψατεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

naki μου για σενα ειχα μαθει πριν φυγω αλλα δεν σε πετυχα για να σου ευχηθω και προσωπικα!!!να μας ζησουν τα ζουζουνια!!!!!!!!!!!!!

cu!!!

age.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω witch!

μπραβο στα μωρακια σου!!τωρα για σενα καλο κυνηγι ευχομαι!

τι γινεται καλε με τις διαρροιες?εχω την εντυπωση οτι ο μεγαλος εκανε διαρροια.τι ειναι αυτο παλι!τα ειχα αυτες τις μερες χωρις καλτσακια γιατι νομιζα οτι εχει ζεστη αλλα μηπως κρυωσε η κοιλιτσα του?

παντως φαινεται καλα,ουτε γκρινια εχει πολυ ουτε η ορεξη του εχει κοπει.Μονο που καποιες φορες σταματαει καθως τρωει ριχνει ενα παραπονιαρικο κλαμα για 2-3 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει το φαγητο του.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

καλημερουδια!

LAERTA Να ξερεις ότι αν τα μωρα έχουν κολικους το συμπληρωματικο γαλα που δίνεις πρεπει να μην είναι το απλο αλλα ειδικο για κολικους,εγω έδινα ειδικο που είναι για κολικους και υποαλλεργικο. Πάντως εμεις καταλαβαμε ότι ο μικρος εχει αλλεργία στο αγελαδινο γαλα γιατι έκανε συνέχεια κενώσεις νερουλές,βεβαια τα επιβεβαιώσαμε με εξετασεις στο μητερα και τωρα έχουμε παλι ραντεβου σε 2 εβδομαδες στο παιδων για να δουμε σε τι επιπεδο είναι.Μίλα με την παιδιατρο κατα την γνωμη μου να του αλλαξεις το γαλα που δινεις,θα βοηθησει και στους κολικους.

MORFIA γιατι δεν αλλαζεις το τικεράκι σου να δείχνει 2 ζουζουνάκια?

DUCKFACE εγω έκανα συνεχεια ειδικο υπερυχο αναπτυξης (ετσι λεγόταν) δεν ξερω αν είναι το ίδιο με αυτο που λες,σε ειδικο στην βασ.σοφίας (το έκανα λόγω υποκλοπης των μικρων μεταξυ τους)

NUNU και εμεις το σκεφτομασταν για ακυρωση αλλα είδαμε ότι του χρονου θα΄είναι περιπου 18μηνων λίγο μεγαλα για βαπτιση οποτε το κανονισαμε τωρα.

WITCH καλως ήρθες!!

GIOTA Μια χαρά ο Τάσος,νωρίς έβγαλε και την πάνα,σώθηκες!!

TZINI μου έλειψες βρε,αλλα δεν πειραζει αρκει να περνάς καλα!

YiMXp3.png

καλημερα!

χθες βγηκα απο το σπιτι μετα απο μια βδομαδα:D,για μια ωριτσα,μη φανταστειτε τιποτα,μια βολτα με το αυτοκινητο αλλα μου φανηκε λες και πηγα δε ξερω κι εγω που!!!

ο μεγαλος μου εχει ξεκινησει καινουργιο βιολι,μολις παρει ειδηση οτι μπαινει στο λικνακι του γινεται χαμος!!!τελικα σημερα στις 6 το πρωι τον εβαλα στο κρεβατι μας.Το ξερω οτι ειναι λαθος αλλα ηθελα τοσο πολυ να κοιμηθω.

ηθελα να ξερα μια σταλια μωρο που το καταλαβαινει?

κατα τα αλλα εγω ξυπνησα με ορεξη να φαω βαφλα με παγωτο!!!!!!!!

συγγνωμη παπιοφατσα αλλα τη λιγουρευομαι απο 7 μηνων που μου εκοψε ο γιατρος τα γλυκα κι ακομα δεν την εχω φαει.

tJd1p3.png

Καλημέρα και από μας!!!

Zitamar δε σε πετυχαίνω καθόλου ε? ναι εμείς δεν είχαμε στείλει κααν προσκλητήριο οπότε μικρό το κακό...θα είναι μεγαλούτσικα όντως αλλά στη φάση που είμαστε δε θα μου άρεσε αυτό που θα έβγαινε. Ελπίζω κατά Μαϊο πλευρά να είναι καλύτερα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γειά σας κι από μας!!

Μα τι νέα κι αυτά!!

Μπράβο στα witchakia μας που περπατήσανε! Η νυφούλα μου αστέρι ε? :)

Μπράβο και στον Τασούλη που έβγαλε την πάνα! :)

Duckface και Rivendell χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς και κάθε φορά η αγωνία να δείτε τις σκανταλιές που θα κάνουν τα μικρά μωράκια σας εντός κοιλιάς, θα μεγαλώνει!

Για τον ταυτόχρονο θηλασμό, φυσικά και γίνεται...μέχρι και τώρα, όπως είπε και η Nunu και μάλιστα εμένα με βοήθησε στο να μπορώ να έχω περισσότερο χρόνο και να ξεκουράζομαι! Μπορώ να πω ότι είναι σωτήριος!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...