Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα νουνου,εμενα μου εφερε η μαμα μου φασολακια
Εγώ θα φτιάξω σουφλέ για την αγάπη και τη μαμά, για μένα έχω απο χτες κεφτέδες με κόκκινη σάλτσα...

μιαμ μιαμ!!

μάλλον κάτοι σε ζυμαρικό μας βλέπω και μας....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Έχω χάσει επεισόδια...τι χρώμα έχουν οι κενώσεις τους και τι εννοείς διάρροια?

Το χρώμα των κενώσεων των μωρών που θηλάζουν είναι ένα μουσταρδί, αν ακόμα είναι πρασινοκαφέ καθαρίζει ο οργανισμός τους και η υφή είναι πολύ ρευστή.

Αλλεργία στα γαλακτοκομικά δεν έχουν, οπότε συνέχισε να πίνεις και να τρως κανονικά. Αν άρχισες να δίνεις περισσότερο ξένο τότε εξηγείται γιατί "έστρωσε το χρώμα και η διάρροια". Πολύ δύσκολο πάντως κάτι που τρως εσύ να τα επηρεάζει, λένε για τα όσπρια ότι προκαλούν πονάκια αλλά δεν είναι και σίγουρο.

Τα εύκολα εννοούσα το Πανεπιστήμιο, τα δύσκολα είναι τα δίδυμα!!!!

Μακάρι να είναι έτσι όπως λές γιατί λογικά μου ακούγονται!! :D Της μικρής είναι μια χαρά μουσταρδί αλλά χτες την έπιασε διάρροια, πάλι μουσταρδί όμως, του μικρού είναι συνεχώς πρασινωπά και πολύ ρευστά. :confused: Θα δω πως πάει και σήμερα και βλέπουμε.. Όσο για το Παν., δίκιο έχεις, το σκληρό διδυμορόκ δεν συγκρίνεται!!!!

120247mcv711uxx1.gif

καλημερα κοριτσια , τι κανετε;

παλι πανω στο φαγητο επεσα;αχ κ δεν μπορω να φαω , φουσκωνω ευκολα ασε που αν φαω κανενα βαρη φαγητο μετα την βγαζω στο μπαλκονι να περπαταω ολη νυχτα

laerta k naki σας διαβασω κ απο την μια σκευτομαι τι με περημενει σε λιγο καιρο κ απο την αλλη λεω παλι καλα που ειμαστε στο καφε κ μας βοηθανε τα υπολοιπα κοριτσια που τα ξερουν κ τα εχουν περασει,ελπιζω σε λιγο καιρο να εχετε μπει σε ενα ρυθμο κ αυτα απλος να τα θυμαστε αν σας ρωταμε καλα οχι πως θα σας ζαλιζω εγω να ειστε σιγουρες.

αυτη η βαλιτσα ατελειωτη ειναι ολο κατι βαζω μεσα κατι βγαζω νομιζω ποτε δεν θα κλεισει με βλεπω να τρεχω να γεννησω κ να βαζω τελευταια στιγμη τα πραγματα μεσα.

την Παρασκευη εχω υπερηχο να δω ποσο εχουν παει τα μικρουλια μου πηραν κιλακια, ελπιζω να μου πει κ ποτε περιπου θα γεννησω γιατι μπενω στο μηνα μου σιγα σιγα , καθε βραδι νομιζω θα γεννησω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα!

τα μικρα κοιμουνται και ελπιζω αυτο να κανουν μεχρι τις 2 μπας και προλαβω κι εγω να απλωσω λιγο το κορμι μου.

σημερα στο θηλασμο ο γιος μου μου εκατσε μια ωραιοτατη δαγκωνια που ηταν ολη δικη μου!!!ευτυχως βεβαια που απο τα νευρα του δε μου το εδωσε και στο χερι.Πρεπει να κανει προσπαθεια για να φαει και τσαντιζεται!!

παντως βρε κοριτσια καθε μερα που ξυπναω ολο και πιο μεγαλοι μου φαινονται:Dανυπομωνω να ερθει η παρασκευη για το ζυγισμα,θελω να δω τι καναμε!!λογικα εχουμε παει καλα γιατι τα μαγουλακια μας εχουν φουσκωσει πολυ!!!

για σημερα εμεις εχουμε μακαρονια με σαλτσα(παραγγελια του συζυγου) και σουπιτσα.

laerta τι θα κανεις χωρις τη μαδερ?και μενα με βοηθαει τωρα αλλα μετα.....τη βαψαμε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

να ρωτησω:τα μπουκαλακια και τα συναφι του θηλαστρου τα αποστειρωνετε καθε φορα?

εγω ναι αλλα μια γνωστη που ειχε το ιδιο μου ειπε οτι δεν κανει κι οτι πρεπει μονο μια φορα τη μερα και μετα να τα βαζω απλως πλυμενα στο ψυγειο.

Καλα να τα αφηνω χωρις αποστειρωση και θα μπαινει ετσι το γαλα μεσα?:shock:

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Μακάρι να είναι έτσι όπως λές γιατί λογικά μου ακούγονται!! :D Της μικρής είναι μια χαρά μουσταρδί αλλά χτες την έπιασε διάρροια, πάλι μουσταρδί όμως, του μικρού είναι συνεχώς πρασινωπά και πολύ ρευστά. :confused: Θα δω πως πάει και σήμερα και βλέπουμε.. Όσο για το Παν., δίκιο έχεις, το σκληρό διδυμορόκ δεν συγκρίνεται!!!!

Hardcore Twinrock!!!χαχα ας ευθυμήσουμε λιγάκι!!

Εγώ θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την παιδίατρο αν όντως αυτό που βλέπεις είναι διάρροια και αν ναι από τι μπορεί να είναι. Κατα τ άλλα οι δικοί σοθ πως τα πάνε? Πόσα γευματα ξένο δίνεις?

να ρωτησω:τα μπουκαλακια και τα συναφι του θηλαστρου τα αποστειρωνετε καθε φορα?

εγω ναι αλλα μια γνωστη που ειχε το ιδιο μου ειπε οτι δεν κανει κι οτι πρεπει μονο μια φορα τη μερα και μετα να τα βαζω απλως πλυμενα στο ψυγειο.

Καλα να τα αφηνω χωρις αποστειρωση και θα μπαινει ετσι το γαλα μεσα?:shock:

Αποστειρώνεις κανονικά όπως και τα μπιμπερό. Αν έχεις αμφιβολία πάρε την εταιρεία που το νοίκιασες. Εμένα αυτοί που μου φέραν το μεντελα μου είπαν μόνο το μικρό κίτρινο φιλτράκι και το σωληνάκι δεν αποστειρώνω. εγώ τα αποστείρωνα και αυτα:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλα το φιλτρακι δεν θα αποστειρωσω ?αφου απο κει περναει το γαλα.τεσπα εγω θα κανω οτι εκανα.

40 -50αρια λαερτα?αχ,τι να πω κι εγω που ειμαι κολλημενη στο 30αρι?

μερικες φορες αναρωτιεμαι αν εχει νοημα ολη αυτη η ταλαιπωρια!

και καλα τωρα που τρωνε λιγο ,μαζευω 2-3 αντλησεις για να βγει ενα γευμα,αργοτερα θα μαζευω 13??

τελικα παλι δεν καταφερα να κοιμηθω λιγο:mad::mad:

nunu συμβουλο θηλασμου ειχα παρει τηλ 5 μερες αφου γεννησα,εκεινη την ωρα κοιμοταν,αφησα ονομα και τηλ αλλα οσο πηρε εσενα πηρε και μενα!!

μετα σου λεει υποστηριζουν το θηλασμο.:(:confused:

tJd1p3.png

Γειά σας!

Naki μου υπομονή,και να προσπαθείς όσο μπορείς να σκέφτεσαι αισιόδοξα.

Την Παρασκευή μόλις θα τα ζυγίσεις θα χαμογελάσεις πολύ!

Εμείς προ ολίγου γυρίσαμε από τον υπέρηχο, είχαμε πάει να τα δούμε επιτέλους!!

Αιώνας μου φάνηκε..

Είναι καλά και τα τρία τα μωράκια, όλα οκ, αναπτύσσονται γρήγορα ! θα μπορούσαμε να πούμε κιόλας!καρδούλες-παλμοί επίσης οκ.

Αχ, είμαι τόσο ευτυχισμένη..!!!!!!!!!!!!!

Τώρα θα πάμε σε 2 εβδομάδες για να κάνουμε κάτι με υπέρηχου στυλ...δε θυμάμαι πώς το είπε..να ελέγξουμε την καρδιακή λειτουργία και καρδιακη ανατομία των μωρών προληπτικά (συνηθίζεται λέει στις πολύδημες κυήσεις η εξέταση αυτή) και γίνεται με εξειδικευμένο γιατρό νεογλόγο όχι με μόνο απλό υπερηχίατρο.

Έχεις κάνει τετοιο πράγμα καμία από εσάς ή ξέρει/έχει ακούσει τί είναι?

Κατά τα άλλα, πονάει λίγο το πλευρό μου, το αριστερό ώρες-ώρες

και επίσης...μου κάηκε (μάλλον) η οθόνη του λάπτοπ μου...:(:(

Δε δείχνει τίποτις..όλα μπλακ..παρόλο που ο Η/Υ λειτουργεί κανονικά..:(:(

Και δεν είμαι τώρα για τέτοια..για να τρέχω στο πλαίσιο κτλ..

Τώρα μπαίνω από του ξωτικού το pc.

Εγώ σήμερα μαγείρεψα ρεβύθια (γιατί πρέπει να τρώμε και κανένα όσπριο..)

και τα έκανα στην coccotte πολύ ωραία έγιναν, αν και τα μακαρονάκια της Νακι (ως ζυμαρο-αλκοολικιά ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη..) τα ζούλεψα!!

Επίσης ζήλεψα και μια lemon pie τραγανή και άγλυκη..σλουρπ!!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?

Μια που μιλάτε για θηλασμούς, γάλατα κτλ..

γίνεται να θηλάσεις ταυτόχρονα δύο μωρά? ένα από αριστερά κι ένα από δεξιά ?? Γιατί εάν ναι..εγώ έτσι θα έκανα..η άπειρη..(λέμε τώρα..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Να 'μαστε και εμάς.

Εχω γράψει από εχτές τους στόχους μου σε ένα χαρτί. Τους γράφω και εδώ για να με κράξετε αν δεν τα πετύχω

1. Να κάνουν τα παιδιά τα εμβόλιά τους αυτή την εβδομάδα (το πέτυχα κατα το ήμισυ προς το παρόν... τα αγόρασα δηλαδή)

2. Να κάνω άλλη μια αιτησούλα για μια προκήρυξη (NUFI ξέρεις εσύ)

3. Να πάρω έξτρα μπομπονιέρες διοτι έγιναν ανάρπαστες (και αυτό το πέτυχα κατα το ήμισυ, τις παράγγειλα)

4. Να αδιάσω επιτέλους τις βαλίτσες (αυτό τελειωσε)

5. Να σιδερώσω τα βουνά (αυτό δεν το ξεκίνησα ακόμα)

6. Να διαλέξω επιτέλους φωτο

7. Να δηλώσω τα παιδιά στο ληξιαρχείο και κατ' όπιν να πάω τα χαρτιά στο δήμο

8. Και να γράψω την ενδεικτική βιβλιογραφία της διπλωματικής (LAERTA, έχουμε τους ίδιους εφιάλτες)

9. Να κανονίσω επιτέλους τι θα γίνει με τα τουινσάκια φέτος (δυσκολο, δυσκολο, δυσκολο)

Κάθε μέρα θα σβήνω και από ένα. Προς το παρόν έχω σβήσει μόνο το 4.

ασχετο...εχει φοβερες εκπτωσεις κ δεν εχω πουθενα ν αφησω τα παιδια για να παω...........κλαψ.......

Εμεις για τα ψώνια χωριζόμαστε και ο καθένας παίρνει από ένα. Ετσι, είναι όλα μέλι-γάλα. Εγώ συνηθως παίρνω τη μαγουλού που είναι φανταστική παρέα. Το πήρατε τελικά το μονό;

καλημερα.Αυτες της ημερες τρεχουμε λίγο για τις προετοιμασίες αφου την επομενη εβδομαδα βαπτιζόμαστε. Αντε να περασει και αυτο να μου φύγει ένα άγχος....

Κουράγιο στις νεες μανουλες,ξερω θηλασμός και κολοικοι είναι πακετο!

Υπομονή στις εγκυουλες μας θα περασει ο καιρος και θα περασουν και αυτές την παραπανω φάση!

Υπομονή και καλό μπλουμ. Σε τι φάση είσαστε;

Α... και έχω και update για τις υποαλλεργικές κρέμες. Με τις διαρροιοκρίσεις, έχω γίνει εξπέρ!

Καλημέρα!!!

πάμε μια μικρή βολτίτσα και επανερχόμαστε. Zitamar κουράγια με τα τρεξίματα, θα τελειώνουν που θα πάει!!!

Εμείς την ακυρώνουμε ρε γαμώτο, no money no honey:tongue::tongue:

Τι έγινε; Είχατε στείλει προσκλητήρια και πήρατε και είπατε "ακυρώνεται"; Η απλά την αναβάλατε για αργότερα;

Καλημέρα, ζουζουνομάνες. Βασικά η φάση με τον θηλασμό, το θήλαστρο και όλα τα άλλα γιούφια πλέον έχει τον απάλευτο για μένα. Πέραν του ότι τελικά φαίνεται ο μικρός να έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά που έτρωγα εγώ (θένκς, Ζηταμάρ), έκανα και τη βλακεία χτες να ανακατέψω τις παραγωγές αντλήσεων από το ψυγείο, δεδομένου του ότι η κάθε άντλησή μου δεν βγάζει πάνω από 40-50 μλ και το μωρό αν θέλει να φάει λίγο παραπάνω μετά δεν παίρνει συμπλήρωμα γιατί κόβεται η φάση με τη βράση και την παροιμία κτλ... Οπότε αφού έβγαλα τα γάλατα από το ψυγείο, τα ανακάτεψα, ζέστανα το μπιμπερό και μετά από μερικές ώρες παρουσίασε και η μικρή διάρροια για πρώτη φορά... Έλεος!!!! Κατα τ'αλλα, η μαμά μου επιστρέφει στη δουλειά από Παρασκευή κι έχω φρικάρει, τα μωρά έχουν μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα και έχουμε χορωδία κάθε βράδυ και λόγω κολικών αλλά και λόγω ωραρίου... Πάλι καλά που έχουμε κέφι οικογενειακώς και γελάμε με όλα αυτά γιατί ώρες-ώρες μου έρχεται να πηδηχτώ απ'το παράθυρο.. Και ταυτόχρονα στις ελάχιστες ώρες ύπνου που έχω βλέπω εφιάλτες με θέμα το πανεπιστήμιο.... Αχ-βαχ.....

Μπράβο για το χιούμορ σας και το κουράγιο σας. Ο καλός σου βοηθάει;

καλα το φιλτρακι δεν θα αποστειρωσω ?αφου απο κει περναει το γαλα.τεσπα εγω θα κανω οτι εκανα.

40 -50αρια λαερτα?αχ,τι να πω κι εγω που ειμαι κολλημενη στο 30αρι?

μερικες φορες αναρωτιεμαι αν εχει νοημα ολη αυτη η ταλαιπωρια!

και καλα τωρα που τρωνε λιγο ,μαζευω 2-3 αντλησεις για να βγει ενα γευμα,αργοτερα θα μαζευω 13??

τελικα παλι δεν καταφερα να κοιμηθω λιγο:mad::mad:

nunu συμβουλο θηλασμου ειχα παρει τηλ 5 μερες αφου γεννησα,εκεινη την ωρα κοιμοταν,αφησα ονομα και τηλ αλλα οσο πηρε εσενα πηρε και μενα!!

μετα σου λεει υποστηριζουν το θηλασμο.:(:confused:

Για το θηλασμό είμαι μάλλον αναρμόδια για να σου πω, αλλά για σύμβουλο θηλασμού μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα στην Αγλαία στο πάρεντς. Εχει βοηθήσει πολλές κοπέλες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας!

Naki μου υπομονή,και να προσπαθείς όσο μπορείς να σκέφτεσαι αισιόδοξα.

Την Παρασκευή μόλις θα τα ζυγίσεις θα χαμογελάσεις πολύ!

Εμείς προ ολίγου γυρίσαμε από τον υπέρηχο, είχαμε πάει να τα δούμε επιτέλους!!

Αιώνας μου φάνηκε..

Είναι καλά και τα τρία τα μωράκια, όλα οκ, αναπτύσσονται γρήγορα ! θα μπορούσαμε να πούμε κιόλας!καρδούλες-παλμοί επίσης οκ.

Αχ, είμαι τόσο ευτυχισμένη..!!!!!!!!!!!!!

Τώρα θα πάμε σε 2 εβδομάδες για να κάνουμε κάτι με υπέρηχου στυλ...δε θυμάμαι πώς το είπε..να ελέγξουμε την καρδιακή λειτουργία και καρδιακη ανατομία των μωρών προληπτικά (συνηθίζεται λέει στις πολύδημες κυήσεις η εξέταση αυτή) και γίνεται με εξειδικευμένο γιατρό νεογλόγο όχι με μόνο απλό υπερηχίατρο.

Έχεις κάνει τετοιο πράγμα καμία από εσάς ή ξέρει/έχει ακούσει τί είναι?

Κατά τα άλλα, πονάει λίγο το πλευρό μου, το αριστερό ώρες-ώρες

και επίσης...μου κάηκε (μάλλον) η οθόνη του λάπτοπ μου...:(:(

Δε δείχνει τίποτις..όλα μπλακ..παρόλο που ο Η/Υ λειτουργεί κανονικά..:(:(

Και δεν είμαι τώρα για τέτοια..για να τρέχω στο πλαίσιο κτλ..

Τώρα μπαίνω από του ξωτικού το pc.

Εγώ σήμερα μαγείρεψα ρεβύθια (γιατί πρέπει να τρώμε και κανένα όσπριο..)

και τα έκανα στην coccotte πολύ ωραία έγιναν, αν και τα μακαρονάκια της Νακι (ως ζυμαρο-αλκοολικιά ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη..) τα ζούλεψα!!

Επίσης ζήλεψα και μια lemon pie τραγανή και άγλυκη..σλουρπ!!

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?

Μια που μιλάτε για θηλασμούς, γάλατα κτλ..

γίνεται να θηλάσεις ταυτόχρονα δύο μωρά? ένα από αριστερά κι ένα από δεξιά ?? Γιατί εάν ναι..εγώ έτσι θα έκανα..η άπειρη..(λέμε τώρα..)

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, μπράβο για τα μωράκια σας!!!!

Αυτή την εξέταση δεν την ξέρω. Μόνο ντόπλερ έκανα εγώ που μετράει την καρδιακή λειτουργία.

Τον ταυτόχρονο θηλασμό τον έχει πετύχει΄σίγουρα η jas, δεν θυμάμαι για άλλη.

Κατά τα άλλα θέλω και εγώ λέμον πάι. Μήπως να φτιάξω καμια λάιτ;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

8. Και να γράψω την ενδεικτική βιβλιογραφία της διπλωματικής (LAERTA, έχουμε τους ίδιους εφιάλτες)

Διπλωματική..βιβλιογραφία ...απλά ΖΗΛΕΥΩ!!

(θα μας βρίσει ο ξωτικός..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, μπράβο για τα μωράκια σας!!!!

Αυτή την εξέταση δεν την ξέρω. Μόνο ντόπλερ έκανα εγώ που μετράει την καρδιακή λειτουργία.

Τον ταυτόχρονο θηλασμό τον έχει πετύχει΄σίγουρα η jas, δεν θυμάμαι για άλλη.

Κατά τα άλλα θέλω και εγώ λέμον πάι. Μήπως να φτιάξω καμια λάιτ;

Τον ρωτήσαμε εάν εννοεί το ντόπλερ, είπε όχι, αυτό γίνεται αργότερα.

Εάν έχεις συνταγή για λέμον πάι στείλε μου πλιιιιιζζζζζζ!!!!

Paulo Coelho

Διπλωματική..βιβλιογραφία ...απλά ΖΗΛΕΥΩ!!

(θα μας βρίσει ο ξωτικός..)

Ζηλεύεις; Αν θέλεις μπορείς να μας βοηθήσεις... Εγώ προσωπικά αυτή τη στιγμή ψάχνω να βρώ τμήμα ενηλίκων που να θέλει να κάνει μάθημα Αγγλικών. Δωρεάν, δεν χρεώνω. Ας φτιάξουμε λοιπόν ένα τμήμα, τα μωρά ευπρόσδεκτα, μπορείτε να ταίζετε και να θηλάζετε ταυτόχρονα και να κάνετε και Αγγλικά. Τι λες;

Υ.Γ. Μπορεί πραγματικά να χρειαστεί αυτή η ιδέα, διότι οι πόροι για την εκπαιδευση ενηλίκων έχουν στερέψει.

Τον ρωτήσαμε εάν εννοεί το ντόπλερ, είπε όχι, αυτό γίνεται αργότερα.

Εάν έχεις συνταγή για λέμον πάι στείλε μου πλιιιιιζζζζζζ!!!!

Λοιπον,λοιπόν... είχα φτιάξει μια ωραία λεμονόπιτα λίγο πριν γεννήσω και την είχα γράψει στα κορίτσια. Διαιτητική και ελαφρια. Τη βρίσκω και στη στέλνω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...