Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Είναι στη διασταύρωση Δαναίδων / Χαλκια/ Χαραυγής. Πολύ μου μου άρεσε, θέλω να την επισκευτώ

θα την ανακαλυψω καποια στιγμη.τωρα πρεπει να ξαναμαθουμε να καθομαστε στο καροτσι γιατι ποση ωρα πια να τα εχουμε αγκαλια????

Τα παπουτσάκια αγκαλιάς δεν κάνουν για το περπάτητα, είναι πολύ λεπτα. Το καλύτερο είναι να πας στο κατάστημα με τα νουφάκια να τα δοκιμάσουν και να έχουν και λίγο αέρα. Υπάρχουν και καλοκαιρινά, αυτά φοράμε εμείς που συγκρατούν μια χαρά τον αστράγαλο και έχουν κάτι τρυπούλες μπροστα. Εμείς πήραμε crocodilino, νο 18 και 19 στην αρχή του καλοκαιριού και θα τα αλλάξουμε τώρα. Θα έλεγα να μην πάρεις νουμερο στην τύχη γιατί οι φόρμες αλλάζουν από κατάστημα σε κατάστημα (π.χ. πήρα από το μουγερ του Φιλ νο 21 και του ήταν μικρό).

α...ακομη καλοκαιρινο αξιζει λες? οποτε τα ευχαριστηθηκατε τα crocodilino, να κοιταξω κ εγω εκει αν ειναι..βεβαια δεν περπαταμε ακομη , αλλα συντομα πιστευω!

Εγώ είμαι πάλι σε φάση έρευνας γαλακτος νο 3, όχι γιατί δεν το πίνουν αλλά γιατί θέλω να βρω το καλύτερο.

Να τι έχω σημειώσει μέχρι τώρα:

1. Απταμίλ step up 1 + Ωραίο, λεπτόρευστο, γλυκό. Γεύση βανίλια

2. Αλμιρόν growing up 1+ ωραίο και αυτό, αλλά πολύ γλυκό για τα γουστα μου. Επίσης με γευση βανίλια

3. S26 gold 3: Και αυτό μου άρεσε, λιγότερο γλυκό από τα προηγούμενα, διαλύεται όμως λίγο δύσκολα και το βρίσκεις και αυτό στα φαρμακεία. Γεύση βανίλια και αυτό

4. Frisogrow: Το πήρα, αλλά δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Διαβασα όμως τα συστατικά και είδα ότι έχει σουκρόζη (παράγωγο ζάχαρης). Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλο για τα δόντια. Εχει και αυτό βανίλια

5. ΝΑΝ 3: Επίσης δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Φαντάζομαι όμως ότι πρέπει να είναι το πιο άνοστο απ' όλα γιατί δεν έχει βανιλια.

ανοστο ναι..κ μαλλον τωρα εχουν αποκτησει κ γουστα κ δε τους αρεσει...

Αυτα προς το παρόν.

Η Βικ ξεκίνησε να πίνει με το καλαμάκι. Με τα ποτηράκια έμαθαν επιτέλους, αλλά μόλις πίνουν τα πετάνε κάτω.

ευγε! εγω τους ειχα δωσει να πιουνε λιγο χυμο απο κουτακι , το πιεσα για ν ανεβει στο καλαμακι κ να καταλαβουν τι πρεπει να κανουν. ολα οκ, το επιασαν. την επομενη σε ποτηρακι με κανονικο καλαμακι το ειχαν ξεχασει....:rolleyes:

Μόνα τους τρώνε μπισκότα, φρούτα και αγγούρι. Δηλαδή πάνε πέρα-δώθε και τρώνε. Κατά τα άλλα τάισμα... τα ιδια

ασχετο...εχει φοβερες εκπτωσεις κ δεν εχω πουθενα ν αφησω τα παιδια για να παω...........κλαψ.......

33E7p2.png

Διαφημίσεις

nunu χυμους εννοεις φυσικους φανταζομαιπου φτιαχνεις εσυ..

η εχεις βρει κανενα παιδικο που να ναι κ καλος, χωρις πολλη ζαχαρη κ συντηρητικα?

οχι εμείς ακόμα το νερό παλεύουμε, και όπως είπα ο ένας τα έχει καταφέρει και πίνει κουβάδες και η άλλη μια πίνει μια λούζεται. Του εμπορίου και χωρις πολλά πολλά....μμμμμ....δύσκολο!!

Στου ικεα το καρεκλάκι δεν τα δένεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τα δενω...αλλα η μπουκιτσα δε κρατιεται με τιποτα....!ε, δεν εχει κ κανενα αεροπλανικο δεσιμο η αληθεια...

εχω δει ενα γ..το... αλλα κ πανακριβου συναμα...

http://www.concord.de/en/#/products/living/products/spin/collection/brown-lava

κ μαζευει ευκολα κ γινεται πακετακι,η κ κοντο καρεκλακι...

33E7p2.png

τα δενω...αλλα η μπουκιτσα δε κρατιεται με τιποτα....!ε, δεν εχει κ κανενα αεροπλανικο δεσιμο η αληθεια...

εχω δει ενα γ..το... αλλα κ πανακριβου συναμα...

http://www.concord.de/en/#/products/living/products/spin/collection/brown-lava

κ μαζευει ευκολα κ γινεται πακετακι,η κ κοντο καρεκλακι...

ουαου!!!

αλλά πόσο πιο πολύ να δένετε στο καρεκλάκι? πιάνει ώμους και μέση :confused::confused::confused:

Ακροβάτες τα nufakia πως το σκάνε από κει μέσα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

λοιπον τελικα σημερα η μερα ειναι καλυτερη απ'οτι περιμενα!φτου φτου να μην τα ματιαξω.

το πρωι που ειχανε λιγη γκρινια τα φορτωσα στο καροτσι και μεχρι να το τσουλισω 10 μετρα ειχαν κοιμηθει.Το εγκαινιασαμε επι της ευκαιριας.

στο ταισμα των 2 ετοιμασα τα γαλατακια τους ,λεω ας κανω 2 60αρια.

παιρνω το μεγαλο και ξεκιναμε στηθος.εκανε λιγο σα λυσασμενος,τελικα καταφεραμε να πιασει θηλη.Τραβαγε μια χαρα και σιγουρα επινε γιατι σε καποια φαση που του εφυγε ηταν το πηγουνι του ολο γαλατα,το ιδιο και το στομα του.Στο ενα στηθος εμεινε περιπου 15 λεπτα,στα οποια 3-4 φορες τον χαιδεψα για να τον κανω να συνεχισει.

Μετα απο λιγο κλεινανε τα ματια του,τον εβαλα και στο αλλο,αλλα εκει τιποτα(αυτο ειναι και πολυ λιγοτερο παραγωγικο)

Αφου σχεδον ειχε κοιμηθει καιδεν μπορουσα να τον ξυπνησω ωστε να συνεχισει,πηρα το μπουκαλι απο το οποιο εφαγε μονο 20.

και ρωτω:

1)ποση ωρα κατα μεσο ορο θα πρεπει να μεινει για να πουμε χορτασε.

2)σε καθε ταισμα τον βαζω και στα δυο στηθη ή σε ενα καθε φορα.

3)οταν σταματαει πως ξερω οτι ειναι γιατι χορτασε και οχι γιατι κουραστηκε?

4)τον βαζουμε οσο πιο συχνα ΑΛΛΑ τι γινεται οταν ειναι κοιμισμενος και δεν πιανει?εμενα συνηθως ακολουθουν το προγραμμα της μοναδας και απο μονα τους ,δηλ δεν πεινανε πριν τις 3 αντε 2,5 ωρες.

5)οταν εχει γκρινια τον βαζω αλλα τις περισσοτερες φορες δεν πειναει και απλα πιπιλαει.Τον αφηνω?

6)πως ειναι δυνατον να χορτασει μεσα σε 15 λεπτα ενω εγω με το θηλαστρο στον ιδιο χρονο βγαζω 30 το πολυ 40 μλ?αυτος κανονικα πρεπει να τρωει το λιγοτερο 50 για να μην χασει βαρος.

7)μολις τον εβαλα για υπνο εκανα την αντληση αλλα εβγαλα παλι την ιδια μιζερη ποσοτητα.Δεν επρεπε να ηταν παραπανω αφου υποτιθεται οτι το μωρο ειναι τοσο παραγωγικο?

:cool:ο θηλασμος εδρσιωνεται τις πρωτες 40 μερες?δηλαδη εχω ελαχιστα περιθωρια ή εχω ηδη χασει το παιχνιδι και δεν θελω να το δω?

παντως δεν ξυπνησε νωριτερα για φαγητο οπως περιμενα,τον ξυπνησα εγω στις 5.

αυτα τα ολιγα για αρχη.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

λοιπον τελικα σημερα η μερα ειναι καλυτερη απ'οτι περιμενα!φτου φτου να μην τα ματιαξω.

το πρωι που ειχανε λιγη γκρινια τα φορτωσα στο καροτσι και μεχρι να το τσουλισω 10 μετρα ειχαν κοιμηθει.Το εγκαινιασαμε επι της ευκαιριας.

στο ταισμα των 2 ετοιμασα τα γαλατακια τους ,λεω ας κανω 2 60αρια.

παιρνω το μεγαλο και ξεκιναμε στηθος.εκανε λιγο σα λυσασμενος,τελικα καταφεραμε να πιασει θηλη.Τραβαγε μια χαρα και σιγουρα επινε γιατι σε καποια φαση που του εφυγε ηταν το πηγουνι του ολο γαλατα,το ιδιο και το στομα του.Στο ενα στηθος εμεινε περιπου 15 λεπτα,στα οποια 3-4 φορες τον χαιδεψα για να τον κανω να συνεχισει.

Μετα απο λιγο κλεινανε τα ματια του,τον εβαλα και στο αλλο,αλλα εκει τιποτα(αυτο ειναι και πολυ λιγοτερο παραγωγικο)

Αφου σχεδον ειχε κοιμηθει καιδεν μπορουσα να τον ξυπνησω ωστε να συνεχισει,πηρα το μπουκαλι απο το οποιο εφαγε μονο 20.

και ρωτω:

1)ποση ωρα κατα μεσο ορο θα πρεπει να μεινει για να πουμε χορτασε.

2)σε καθε ταισμα τον βαζω και στα δυο στηθη ή σε ενα καθε φορα.

3)οταν σταματαει πως ξερω οτι ειναι γιατι χορτασε και οχι γιατι κουραστηκε?

4)τον βαζουμε οσο πιο συχνα ΑΛΛΑ τι γινεται οταν ειναι κοιμισμενος και δεν πιανει?εμενα συνηθως ακολουθουν το προγραμμα της μοναδας και απο μονα τους ,δηλ δεν πεινανε πριν τις 3 αντε 2,5 ωρες.

5)οταν εχει γκρινια τον βαζω αλλα τις περισσοτερες φορες δεν πειναει και απλα πιπιλαει.Τον αφηνω?

6)πως ειναι δυνατον να χορτασει μεσα σε 15 λεπτα ενω εγω με το θηλαστρο στον ιδιο χρονο βγαζω 30 το πολυ 40 μλ?αυτος κανονικα πρεπει να τρωει το λιγοτερο 50 για να μην χασει βαρος.

7)μολις τον εβαλα για υπνο εκανα την αντληση αλλα εβγαλα παλι την ιδια μιζερη ποσοτητα.Δεν επρεπε να ηταν παραπανω αφου υποτιθεται οτι το μωρο ειναι τοσο παραγωγικο?

:cool:ο θηλασμος εδρσιωνεται τις πρωτες 40 μερες?δηλαδη εχω ελαχιστα περιθωρια ή εχω ηδη χασει το παιχνιδι και δεν θελω να το δω?

παντως δεν ξυπνησε νωριτερα για φαγητο οπως περιμενα,τον ξυπνησα εγω στις 5.

αυτα τα ολιγα για αρχη.

1. κοίτα να σου πω κανόνες δεν υπάρχουν, σε πόση ώρα χορταίνει ένα μωρό εξαρτάται από το μωρό. Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται λίγος χρόνος γιατί εγώ είχα πιο χρονοβόρα εμπειρία, κατά τ άλλα φίλη μου που γέννησε πρόσφατα κοριτσάκι τελειομηνο θηλάζει 5-10 λεπτά...και πες μου εσύ τώρα μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα??? Οπότε νομίζω τα πάτε καλά με τον μεγάλο και φάνηκε ότι ήπιε απο το γεγονός ότι ήπιε μετά μόνο 20 ml. Αν δεν του τα έδινες πιστεύω θα ξύπναγε πιο σύντομα μετά.

2. Σε κάθε ταϊσμα ένα στήθος και εναλλάξ αν συμμετέχουν και τα δυο μπεμπίνια. Το γάλα που ρουφάει το μωρό τα πρώτα 3-5 λεπτά είναι πιο αραίο από ότι τα επόμενα λεπτά οπότε αν εσύ τον κόψεις για να τον βάεις στο άλλο θα πιεί πάλι το αραιό. Το γάλα που πίνει τα μετά τα 5λεπτά είναι κατευναστικό και για τους κολικούς!!

3. Δύσκολο να το μάθουμε και αυτό, όπως σου είπα αν του δώσεις και πιεί και άλλο σημαίνει ότι απλά κουράστηκε. αν έχεις αντοχές όμως και δεν κλαίει προτείνω να μην του δώσεις άλλο για να δείς σε πόση ώρα θα ξυπνήσει.

4. Μάλλον καλύτερα είναι να μην τα ξυπνάς αν δεν ξεπεράσει 4ωρο, όταν ξυπνήσουν σίγουρα θα πεινάνε.

5. Τον αφήνεις, και μόνο η διαδικασία αυτή διεγείρει την παραγωγή σου άσε που και αυτός την βρίσκει :P:p

6. Καμία σχέση δεν έχει ο θηλασμός με το θήλαστρο. Αλλιώς τραβάει το μωρό, άλλη ψυχολογία η δικιά σου και άλλος μηχανισμός!! Την ίδια απορία είχα και γω. Μετά τον θηλασμό είναι και η καταλληλότερη ώρα για να βγάλεις με το θήλαστρο.

7. Είναι παραγωγικό για την πάρτυ του!! Τα ήπιε καλέ και σου άφησε και πάλι και ένα 60αρι!!

8. Τελευταία ερώτηση και πιο δύσκολη και σίγουρα δεν ξέρω να σου απαντήσω για το αν υπάρχει χρονικό όριο. Εγώ εδραίωσα γαλουχία γύρω στο δίμηνο, μέχρι εκείνη τη στιγμή κοπανιόμουν με τα ίδια ερωτήματα όπως και συ. Απ όσο έχω διαβάσει όμως το πόσο θα θηλάσεις ακόμα εξαρτάται από τα πόσα γεύματα δίνεις με ξένο γάλα, πόσο γάλα αντλείς και πόσες αντοχές έχεις ακόμα????

Σκέψου όμως ότι προσφέρεις ένα πολύ όμορφο δώρο στα παιδιά σου για όσο χρόνο μπορείς!!

ελπίζω να βοήθησα λιγάκι!!

Επίσης να σου πω ότι έχω τηλέφωνο σύμβουλου θηλασμού αν θελήσεις μια επαγγελματική γνώμη.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα.Αυτες της ημερες τρεχουμε λίγο για τις προετοιμασίες αφου την επομενη εβδομαδα βαπτιζόμαστε. Αντε να περασει και αυτο να μου φύγει ένα άγχος....

Κουράγιο στις νεες μανουλες,ξερω θηλασμός και κολοικοι είναι πακετο!

Υπομονή στις εγκυουλες μας θα περασει ο καιρος και θα περασουν και αυτές την παραπανω φάση!

YiMXp3.png

Καλημέρα, ζουζουνομάνες. Βασικά η φάση με τον θηλασμό, το θήλαστρο και όλα τα άλλα γιούφια πλέον έχει τον απάλευτο για μένα. Πέραν του ότι τελικά φαίνεται ο μικρός να έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά που έτρωγα εγώ (θένκς, Ζηταμάρ), έκανα και τη βλακεία χτες να ανακατέψω τις παραγωγές αντλήσεων από το ψυγείο, δεδομένου του ότι η κάθε άντλησή μου δεν βγάζει πάνω από 40-50 μλ και το μωρό αν θέλει να φάει λίγο παραπάνω μετά δεν παίρνει συμπλήρωμα γιατί κόβεται η φάση με τη βράση και την παροιμία κτλ... Οπότε αφού έβγαλα τα γάλατα από το ψυγείο, τα ανακάτεψα, ζέστανα το μπιμπερό και μετά από μερικές ώρες παρουσίασε και η μικρή διάρροια για πρώτη φορά... Έλεος!!!! Κατα τ'αλλα, η μαμά μου επιστρέφει στη δουλειά από Παρασκευή κι έχω φρικάρει, τα μωρά έχουν μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα και έχουμε χορωδία κάθε βράδυ και λόγω κολικών αλλά και λόγω ωραρίου... Πάλι καλά που έχουμε κέφι οικογενειακώς και γελάμε με όλα αυτά γιατί ώρες-ώρες μου έρχεται να πηδηχτώ απ'το παράθυρο.. Και ταυτόχρονα στις ελάχιστες ώρες ύπνου που έχω βλέπω εφιάλτες με θέμα το πανεπιστήμιο.... Αχ-βαχ.....

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα, ζουζουνομάνες. Βασικά η φάση με τον θηλασμό, το θήλαστρο και όλα τα άλλα γιούφια πλέον έχει τον απάλευτο για μένα. Πέραν του ότι τελικά φαίνεται ο μικρός να έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά που έτρωγα εγώ (θένκς, Ζηταμάρ), έκανα και τη βλακεία χτες να ανακατέψω τις παραγωγές αντλήσεων από το ψυγείο, δεδομένου του ότι η κάθε άντλησή μου δεν βγάζει πάνω από 40-50 μλ και το μωρό αν θέλει να φάει λίγο παραπάνω μετά δεν παίρνει συμπλήρωμα γιατί κόβεται η φάση με τη βράση και την παροιμία κτλ... Οπότε αφού έβγαλα τα γάλατα από το ψυγείο, τα ανακάτεψα, ζέστανα το μπιμπερό και μετά από μερικές ώρες παρουσίασε και η μικρή διάρροια για πρώτη φορά... Έλεος!!!! Κατα τ'αλλα, η μαμά μου επιστρέφει στη δουλειά από Παρασκευή κι έχω φρικάρει, τα μωρά έχουν μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα και έχουμε χορωδία κάθε βράδυ και λόγω κολικών αλλά και λόγω ωραρίου... Πάλι καλά που έχουμε κέφι οικογενειακώς και γελάμε με όλα αυτά γιατί ώρες-ώρες μου έρχεται να πηδηχτώ απ'το παράθυρο.. Και ταυτόχρονα στις ελάχιστες ώρες ύπνου που έχω βλέπω εφιάλτες με θέμα το πανεπιστήμιο.... Αχ-βαχ.....

Καλημέρα Λαέρτα!! κουράγιο μόνο το χιούμορ σώζει!!

Ο μικρός σου δεν πίνει ξένο γάλα? πως είναι δυνατόν να είναι αλλεργικό στα γαλακτοκομικά αν του δίνεις φόρμουλα? ή μηπως δίνεις υποαλλεργικό?

Όσο για τα γάλατα και τις μίξεις που κάνεις δεν είναι λάθος, μπορείς να αναμίξεις τα γάλατα αλλά πρέπει να είναι στην ίδια θερμοκρασία. δηλάδή το χτεσινό αρμεγμένο θα το αναμίξεις με το σημερινό αφού βάλεις και το σημερινό στο ψυγείο. Για τη διάρροια μίλησες με την παιδίατρο?

Τα ωράρια θα στρώσουν, υπομονή είναι νωρίς ακόμα....

Τώρα σκέφτεσαι το πανεπιστήμιο? αυτά είναι τα εύκολα τώρα :confused::confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

laerta δυσκολο ε? θα δεις πως θα παει κ θα πραξεις αναλογα ..προφανως..

η nunu σου ειπε για τη μιξη.

zitamar καλη βαφτιση λοιπον!

αερακι...κοιμουνται τα μικρα, τα φασολακια ετοιμα, οποτε λεω να παω για καφε κ ψωνια.

καλο ε???????? μονη σαν το λεμονι, δε καθονται πια κ στο καροτσι οποτε ουτε στο φουρνο δε παω μεχρι να ερθει η αγαπη απο δουλεια..!

τοτε γινεται κ η ηρωικη εξοδος της ημερας...!

ελπιζω να ειναι φαση κ να ξαναγαπησουν το καροτσι...ισως οταν δροσισει ο καιρος κ χουχουλιαζουν εκει..

33E7p2.png

Καλημέρα Λαέρτα!! κουράγιο μόνο το χιούμορ σώζει!!

Ο μικρός σου δεν πίνει ξένο γάλα? πως είναι δυνατόν να είναι αλλεργικό στα γαλακτοκομικά αν του δίνεις φόρμουλα? ή μηπως δίνεις υποαλλεργικό?

Όσο για τα γάλατα και τις μίξεις που κάνεις δεν είναι λάθος, μπορείς να αναμίξεις τα γάλατα αλλά πρέπει να είναι στην ίδια θερμοκρασία. δηλάδή το χτεσινό αρμεγμένο θα το αναμίξεις με το σημερινό αφού βάλεις και το σημερινό στο ψυγείο. Για τη διάρροια μίλησες με την παιδίατρο?

Τα ωράρια θα στρώσουν, υπομονή είναι νωρίς ακόμα....

Τώρα σκέφτεσαι το πανεπιστήμιο? αυτά είναι τα εύκολα τώρα :confused::confused::confused:

Ε τότε νίπτω τας χείρας μου...:shock::shock::shock: Δίνω και στα δύο κανονικό, όχι υποαλλεργικό. Αν δεν είναι αλλεργικός, τότε το χρώμα της κένωσής του εξηγείται μόνο λόγω της υπερπαραγωγής μου (το άλλο με τον Τοτό)... Το κουφό είναι ότι έφτιαξαν οι κενώσεις του από χτες που δεν έφαγα γαλακτοκομικά. Ανακάτεψα ακριβώς έτσι όπως λες. Θα την πάρω σήμερα να τη ρωτήσω αλλά θα μου πει για τη διατροφή μου και πλέον έχω κόψει σχεδόν τα πάντα. Ασε που με τσακίζει κι αυτό... Μπάι δε γουέι, τι εννοείς "τα εύκολα"? Δεν είπαμε οι πρώτες 40 μέρες είναι το ζόρι και μετά διακοπές κι αραλίκι φουλ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χεχεχε....

120247mcv711uxx1.gif

Ε τότε νίπτω τας χείρας μου...:shock::shock::shock: Δίνω και στα δύο κανονικό, όχι υποαλλεργικό. Αν δεν είναι αλλεργικός, τότε το χρώμα της κένωσής του εξηγείται μόνο λόγω της υπερπαραγωγής μου (το άλλο με τον Τοτό)... Το κουφό είναι ότι έφτιαξαν οι κενώσεις του από χτες που δεν έφαγα γαλακτοκομικά. Ανακάτεψα ακριβώς έτσι όπως λες. Θα την πάρω σήμερα να τη ρωτήσω αλλά θα μου πει για τη διατροφή μου και πλέον έχω κόψει σχεδόν τα πάντα. Ασε που με τσακίζει κι αυτό... Μπάι δε γουέι, τι εννοείς "τα εύκολα"? Δεν είπαμε οι πρώτες 40 μέρες είναι το ζόρι και μετά διακοπές κι αραλίκι φουλ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Χεχεχε....

Έχω χάσει επεισόδια...τι χρώμα έχουν οι κενώσεις τους και τι εννοείς διάρροια?

Το χρώμα των κενώσεων των μωρών που θηλάζουν είναι ένα μουσταρδί, αν ακόμα είναι πρασινοκαφέ καθαρίζει ο οργανισμός τους και η υφή είναι πολύ ρευστή.

Αλλεργία στα γαλακτοκομικά δεν έχουν, οπότε συνέχισε να πίνεις και να τρως κανονικά. Αν άρχισες να δίνεις περισσότερο ξένο τότε εξηγείται γιατί "έστρωσε το χρώμα και η διάρροια". Πολύ δύσκολο πάντως κάτι που τρως εσύ να τα επηρεάζει, λένε για τα όσπρια ότι προκαλούν πονάκια αλλά δεν είναι και σίγουρο.

Τα εύκολα εννοούσα το Πανεπιστήμιο, τα δύσκολα είναι τα δίδυμα!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

laerta δυσκολο ε? θα δεις πως θα παει κ θα πραξεις αναλογα ..προφανως..

η nunu σου ειπε για τη μιξη.

zitamar καλη βαφτιση λοιπον!

αερακι...κοιμουνται τα μικρα, τα φασολακια ετοιμα, οποτε λεω να παω για καφε κ ψωνια.

καλο ε???????? μονη σαν το λεμονι, δε καθονται πια κ στο καροτσι οποτε ουτε στο φουρνο δε παω μεχρι να ερθει η αγαπη απο δουλεια..!

τοτε γινεται κ η ηρωικη εξοδος της ημερας...!

ελπιζω να ειναι φαση κ να ξαναγαπησουν το καροτσι...ισως οταν δροσισει ο καιρος κ χουχουλιαζουν εκει..

Μα τι κόλλημα με το καρότσι? εμένα ευτυχώς δεν έχουν πρόβλημα, αν είχαν θα αυτοπυροβολιόμουν...μια βόλτα μπορούμε να κάνουμε και να ηρεμήσουμε και να ξενερώνανε? :shock::shock::shock::shock:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

γειά σου και σένα!!!

εγώ αναρωτιέμαι τι να μαγειρέψω?????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...