Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!!!

παιρνουμε το δεκατιανο μας υπνακι κ μετα βουρ για αυγο κ φρουτο...

twinsaki πλ.κεννεντυ παιδικη χαρα...ποια? εχω περασει τοσες φορες...

για ρωτα τον παιδ...εμεις εχουμε σεπτεμβρη εμβολιο κ θα ρωτησω κ γω διαφορα...μεχρι τοτε θα εχω αποριες!

ερωτησεις

1) τι παππουτσακι πρεπει να παρω τωρα που θα αρχισουμε περπατημα?

εχω διαβασει οτι ειναι καλο να ειναι μποτακια τα πρωτα..βεβαια θα ειναι μαλλον ακομη ζεστος ο καιρος..επισης το νουμερο πρεπει να εφαρμοζει ακριβως στο ποδαρακι η να εχει αερα? πρεπει να τα δοκιμασουν κιολας η να παρω νουμερο 20 που θα ναι μαλλον το σωστο?

προς το παρον κυκλοφορουν ξυπολυταρια στο σπιτι, που ειναι κ καλο για την αρχη, κ εξω με παππουτσακι αγκαλιας.. Τα δικά μου φοράνε Νο 19. Μου είπαν ότι πρέπει να έχει σκληρό πάτο για αρχή για να είναι πιο σταθερά τα βήματά τους.

2) τελικα ειμαι η μονη που συνεχιζω το γαλα σκονη???

το ναν 3 για την ακριβεια κ δε το πολυπινουμε τελευταια...με 3 διαλειμματα πινουν οσο πινουν..κι αν..

μηπως το βαρεθηκαν , δε τους αρεσει...θα δοκιμασω καμια αλλη σκονη, αλλα ποσο διαφορετικη γευση να χει?

3) ξαναθετω το ερωτημα περι εκπαιδευτικων ποτηρακιων/μπιμπερο...

απο τι πινετε γαλα/νερο? Κι εγώ με μπιμπερό τους δίνω ότι θέλω. Με τα εκπαιδευτικά ποτηράκια γίνονται μούσκεμα.

4)τα ταιζετε εσεις, η τρωνε κ μονα τους ? Εγώ τα ταίζω αν και τώρα ξεκίνησα να προσπαθώ να τους μάθω να τρώνε και μόνα τους. Βέβαια δεν τρώνε μόνο αυτά αλλά και τα ρούχα, το καρότσι, εγώ, το πάτωμα.... :shock:

ευχαριστω πολυ.....

αυτα προς το παρον..

nunu πως κοιμαστε τωρα δηλαδη? ολη η φαμιλια στο κρεβατι?ο συζυγος στριμωγμενος στη γωνιτσα κουταβι στυλ??:rolleyes:

Nunu έχω κι εγώ την ίδια απορία γιατί εμένα πέσανε από το κρεβάτι 3 φορές τον τελευταιο καιρό και μου έχει πάει τρεις και μία...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα jas!!!

τα δικα μου επαιρναν μεχρι τον 11ομηνα ferrum. (σταγονες αντιστοιχες με τα κιλα τους) οταν ηταν μικρα δε το ηθελαν καθολου, λερωνονταν κιολας γιατι ειναι σαν ιωδιο..

μετα μαλλον τους αρεσε η γευση κ το επιναν με χαρα..

επειδη πεφτουν δυσκολα κ αργα καμια φορα οι σταγονες, μπορεις να τις ριχνεις σ ενα κουταλακι κ να τις δινεις ετσι.

Σιρόπι μας έδωσε γιατί οι σταγόνες δεν μας φτάνουν. Είναι και πολλά τα 4cc.

RKdwp3.png

καλημερα!!!

για ρωτα τον παιδ...εμεις εχουμε σεπτεμβρη εμβολιο κ θα ρωτησω κ γω διαφορα...μεχρι τοτε θα εχω αποριες!

ερωτησεις

εχω διαβασει οτι ειναι καλο να ειναι μποτακια τα πρωτα..βεβαια θα ειναι μαλλον ακομη ζεστος ο καιρος..επισης το νουμερο πρεπει να εφαρμοζει ακριβως στο ποδαρακι η να εχει αερα? πρεπει να τα δοκιμασουν κιολας η να παρω νουμερο 20 που θα ναι μαλλον το σωστο?

προς το παρον κυκλοφορουν ξυπολυταρια στο σπιτι, που ειναι κ καλο για την αρχη, κ εξω με παππουτσακι αγκαλιας..

το ναν 3 για την ακριβεια κ δε το πολυπινουμε τελευταια...με 3 διαλειμματα πινουν οσο πινουν..κι αν..

μηπως το βαρεθηκαν , δε τους αρεσει...θα δοκιμασω καμια αλλη σκονη, αλλα ποσο διαφορετικη γευση να χει?

απο τι πινετε γαλα/νερο?

4)τα ταιζετε εσεις, η τρωνε κ μονα τους ?

ευχαριστω πολυ.....

αυτα προς το παρον..

nunu πως κοιμαστε τωρα δηλαδη? ολη η φαμιλια στο κρεβατι?ο συζυγος στριμωγμενος στη γωνιτσα κουταβι στυλ??:rolleyes:

1. Διάβαζα ότι το πρώτο παπούτσι να δίνεται όταν έχουν αρχίσει να περπατάνε μέχρι εκείνη τη στιγμή καλύτερα ξυπόλυτα. Εφ όσον αρχίσουν να περπατάνε καλό είναι να πάρεις ανατομικό παπούτσι 1 ζευγάρι (τύπου geox) και μετράς με μεζούρα το πατουσάκι να προσδιορίσεις νούμερο. Το παίρνεις λίγο μεγαλύτερο.

2. τώρα που χρονίσατε δε θα σας το αλλάξει το γ'αλα? δεν κάνεις υπομονή μέχρι να ρθει η παιδίατρος? ή πάρτην τηλ να σου δώσει κατευθείαν φρέσκο ή εβαπορέ.

3. Νερό που πίνουμε εμείς: Ο μπέμπης μας από το εκπαιδευτικό ποτηράκι κανονικά και με το νόμο!!! η μπέμπα ποτηράκι κανονικό ή κουταλάκι. Γάλα θα δείξει....

4. Αν και είμαστε πίσω σε φάση τους δίνω στο καρεκλάκι τους κομμένα φρούτα ή αγγούρι ή ψωμί και τρώνε μόνα τους, οχι όμως ολόκληρο γευμα κυνήγι και χαμός!!

Για το ερώτημα ύπνου θα διαθέσω μήνυμα ολόκληρο για να μου δώσετε και τα φώτα σας αν μπορείτε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σιρόπι μας έδωσε γιατί οι σταγόνες δεν μας φτάνουν. Είναι και πολλά τα 4cc.
καλημερα jas!!!

τα δικα μου επαιρναν μεχρι τον 11ομηνα ferrum. (σταγονες αντιστοιχες με τα κιλα τους) οταν ηταν μικρα δε το ηθελαν καθολου, λερωνονταν κιολας γιατι ειναι σαν ιωδιο..

μετα μαλλον τους αρεσε η γευση κ το επιναν με χαρα..

επειδη πεφτουν δυσκολα κ αργα καμια φορα οι σταγονες, μπορεις να τις ριχνεις σ ενα κουταλακι κ να τις δινεις ετσι.

Εμείς πίναμε μέχρι που μπήκαν οι στερεες φέρουμ και στο χρόνο θα κάνουμε εξετάσεις αίματος να δεί πως πάμε. δεν έχω καμιά ιδέα jas πως μπορείς να το δώσεις, με κουταλάκι δεν το πίνουν που λέει και η νουφ? μέσα σε φαγητό????

Nufi μέχρι αργά σας έδινε? γιατί? είχατε κάνει εξετάσεις?

Δεν πέφτουν γιατί είτε τα βάζουμε στη μέση ή κολλάω το κρεβάτι τοίχο κλπ. Οχι ότι δεν έχουν σαβουρωθεί από το κρεβάτι...οχι όταν είμαι και γω όμως...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

ελπιζω να ειστε καλυτερα απο μενα.

Πραγματικα κοριτσια σας βγαζω το καπελο,απορω πως ενω τα μωρα σας εχουν χρονισει στεκεστε στα ποδια σας.εμενα μου εχει βγει μια κουραση τρελη!!στο ταισμα των 2,δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα,με δυσκολια κραταγα το μπουκαλι.στις 5 περιττο να πω οτι τα νευρα χτυπησαν κοκκινο,ο ενας δεν τρωει με τιποτα απο μενα.τελικα ειπα του αντρα μου να μην τον ταισει και τον εβαλα στο κρεβατι του ενω ειχε πιει μονο 30μλ.Ξυπνησε πεινασμενος και εφαγε 60 απο τον μπαμπα του φυσικα(ο αντρας μου λεει οτι ειναι τυχαιο και μπλα μπλα μπλα...).Εγω ταιζα τον αλλον και εκλαιγα.Μετα ο πρωτος αρχισε παλι να κλαιει γιατι θελει συνεχεια αγκαλια,ωσπου του φωναξα:Σταματα πια!!!

και σταματησε αυτος και εγω παλι ξεκινησα το κλαμα:(

Ντρεπομαι!!!!!!!!!!!!!τι μανα ειμαι εγω.Πριν 9 μηνες χτυπαγα ενεσεις για να αποκτησω αυτα τα μωρακια και τωρα χανω ετσι την ψυχραιμια μου!!

μετα πως να με θελει το μωρο μου??????

να δω πως θα περασει η μερα παλι.

ουφ τα ειπα.....

Ολα αυτά που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά. Εδώ κουράζονται μάνες με ένα παιδί, πόσο μάλλον με 2. Και εγώ έχω φωνάξει άπειρες φορές στα τουινσάκια (και μετά το μετανιώνω βέβαια). Εχουν υπάρξει και φορές που όταν ήταν μωρά τους άφηνα για ένα λεπτό στην κούνια να κλαίνε, έπαιρνα μια βαθειά ανάσα και ξαναγυρνούσα.

Είσαι στη χειρότερη φάση από άποψη κούρασης. Ομως τα καταφέρνεις θαυμάσια, παρόλο σου φαίνεται το αντίθετο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι να μην παίρνεις και πολλές συμβουλές από άτομα που είναι έξω από το χορο γιατί θα σε μπερδέψουν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Είναι στη διασταύρωση Δαναίδων / Χαλκια/ Χαραυγής. Πολύ μου μου άρεσε, θέλω να την επισκευτώ

προς το παρον κυκλοφορουν ξυπολυταρια στο σπιτι, που ειναι κ καλο για την αρχη, κ εξω με παππουτσακι αγκαλιας..

Τα παπουτσάκια αγκαλιάς δεν κάνουν για το περπάτητα, είναι πολύ λεπτα. Το καλύτερο είναι να πας στο κατάστημα με τα νουφάκια να τα δοκιμάσουν και να έχουν και λίγο αέρα. Υπάρχουν και καλοκαιρινά, αυτά φοράμε εμείς που συγκρατούν μια χαρά τον αστράγαλο και έχουν κάτι τρυπούλες μπροστα. Εμείς πήραμε crocodilino, νο 18 και 19 στην αρχή του καλοκαιριού και θα τα αλλάξουμε τώρα. Θα έλεγα να μην πάρεις νουμερο στην τύχη γιατί οι φόρμες αλλάζουν από κατάστημα σε κατάστημα (π.χ. πήρα από το μουγερ του Φιλ νο 21 και του ήταν μικρό).

Εγώ είμαι πάλι σε φάση έρευνας γαλακτος νο 3, όχι γιατί δεν το πίνουν αλλά γιατί θέλω να βρω το καλύτερο.

Να τι έχω σημειώσει μέχρι τώρα:

1. Απταμίλ step up 1 + Ωραίο, λεπτόρευστο, γλυκό. Γεύση βανίλια

2. Αλμιρόν growing up 1+ ωραίο και αυτό, αλλά πολύ γλυκό για τα γουστα μου. Επίσης με γευση βανίλια

3. S26 gold 3: Και αυτό μου άρεσε, λιγότερο γλυκό από τα προηγούμενα, διαλύεται όμως λίγο δύσκολα και το βρίσκεις και αυτό στα φαρμακεία. Γεύση βανίλια και αυτό

4. Frisogrow: Το πήρα, αλλά δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμα. Διαβασα όμως τα συστατικά και είδα ότι έχει σουκρόζη (παράγωγο ζάχαρης). Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλο για τα δόντια. Εχει και αυτό βανίλια

5. ΝΑΝ 3: Επίσης δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Φαντάζομαι όμως ότι πρέπει να είναι το πιο άνοστο απ' όλα γιατί δεν έχει βανιλια.

Αυτα προς το παρόν.

απο τι πινετε γαλα/νερο?

Η Βικ ξεκίνησε να πίνει με το καλαμάκι. Με τα ποτηράκια έμαθαν επιτέλους, αλλά μόλις πίνουν τα πετάνε κάτω.

4)τα ταιζετε εσεις, η τρωνε κ μονα τους ?

Μόνα τους τρώνε μπισκότα, φρούτα και αγγούρι. Δηλαδή πάνε πέρα-δώθε και τρώνε. Κατά τα άλλα τάισμα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βρε κορίτσια, βάλτε καμιά φώτο ή link με τα ποτηράκια που λέτε. Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω αν και με ότι δοκίμασα μέχρι στιγμής τα φτύνανε. Μόνο με καλαμάκι τα πάνε καλά αλλά μετά θέλουν να το βγάλουν και να παίξουν οπότε είναι της υπομονής...

RKdwp3.png

Naki μου αυτά που έγραψες πριν όπως είπαν και τα κορίτσια, είναι απολύτως φυσιολογικά! Όλες τα περάσαμε και νομίζω τα περνάμε ακόμα. Και τα μαλώσαμε και μόνα τα αφήσαμε να κλάψουν μέχρι να ηρεμήσουμε και φοβόμασταν ότι δεν είμαστε καλές μάνες, ότι δεν μας αγαπάνε.... Εγώ συνεχώς νόμιζα ότι δεν φτάνει το γάλα μου, ότι δεν χορταίνουν τα μωρά...Μάλιστα πολλοί "έξυπνοι καλοθελητές" μου έλεγαν να δώσω ξένο στα μωρά γιατί δεν φτάνει το γάλα μου κτλ αλλά οι ζυγαριές και το αποτέλεσμα δείχνουν το αντίθετο τελικά. Όπως είπε και η twins μην ακούς κανέναν, όλοι το παίζουν ότι ξέρουν αλλά με τα δίδυμα τα πάντα είναι διαφορετικά και όποιος δεν έχει δίδυμα, δεν ξέρει. Πολλοί μου λέγανε "αχ καταλαβαίνω πώς είναι .. κι εγώ δυό παιδιά έχω και ξέρω. Σαν δίδυμα είναι και τα δικά μου.. (άλλες ηλικίες εν το μεταξύ)". Τι λέτε μωρέ που είναι το ίδιο.... το ένα περπατάει και το άλλο μαμ κακά και νάνι και είναι το ίδιο??? :mad::-x:-x

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τέτοια είχα πάρει και πίνουνε. Πώς όμως προχωράμε από αυτό σε απλό ποτηράκι? Μήπως σταδιακά πάμε από την μαλακή πιπίλα στην σκληρή και πάει λέγοντας?

RKdwp3.png

Εγώ δεν ξέρω τι να βάλω γιατί τους δίνω από κάτι διαφημιστικά ποτηράκια που είχαν οι κρέμες Γιώτης. Αυτά μου φαίνονται τα πιο βολικά....

Τι εννοείς τι να βάλεις?

νερό και χυμούς!! γάλα πίνετε στο μπιμπερό και δε νομίζω να χρειάζεται να το αλλάξετε για καιρόοο ακόμα.

Jas νομίζω το επόμενο στάδιο είναι με τις σκληρές πιπίλες αλλά εγώ νομίζω ότι καλύτερο ένα κανονικό πλαστικό ποτήρι να αρχίζουν να μαθαίνουν κανονικά. Λίγο χάλια θα τα κάνουν αλλά δε θα τα αφήνεις μόνα τους.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

να μαι!

θενκς για τις απαντησεις! τα ιδια κ εμεις..τρωμε μονα μας φρουτακι, μπισκτο , ψωμι...

κ με το ταισμα , να ναι καλα το καρεκλακι ικεα κ το λαστιχο στο μπαλκονι!

αλλα κ αυτα πρεπει να τα αντικαταστησω γιατι η μικρη σηκωνεται ορθια παρακαλω! κ δε θ αργησει κ ο μικρος μαλλον....μια οικονομια ειπα να κανω κ γω κ δε μου βγηκε!

οποτε twins k εσεις ακομη σκονη πινετε δλδ? απιστευτα κατατοπιστικη οπως παντα!!!! μα, τι ερευνα!!

nunu στο χρονο που μας ειδε, ειπε να συνεχισουμε με σκονη γιατι ειναι πιο εμπλουτισμενο γαλα..

ποτηρακια αυτου του τυπου προσπαθουμε να χρησιμοποιησουμε, αλλα δε το πινουμε, το λουζομαστε! κ τωρα δεν ειμαστε στην αυλη της γιαγιας!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...