Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

το ηπια γρηγορα το κρασακι μου κ επανηλθα!

twins κ duck καλο αυτο με τη χορωδια! θα εμφανιζονται κ στο θ.ρεματιας!

φωτο κ εγω εχω καιρο να δω καινουργιες...

τι εχεις να πεις για τις 30 λεξεις που ειπε η λογοθεραπευτρια στη jas οτι πρεπει περιπου να λενε σ αυτη τη φαση?????

εμενα θα λενε δλδ "μητερα σας παρακαλω πολυ, μην ανησυχειτε τοσο κ μας μεταδιδετε το αγχος σας..θα αναπτυχθουμε καθολα φυσιολογικα κ συντομα θα τρεχομεν, θα παιζομεν κ θα εχομεν δραστηριοτητες ποικιλες, που θα ευχαριστουν εσας κ τον πατερα μας.."(30 περιπου!)

duck που ειναι ο μεσιε ξωτικος σημερα, δεν εμφανιστηκε καθολου...αυτη η παντοφλα θα τον πληγωσε κ μας το κρυβετε...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ακόμα παιρνεις ουτρο; Αχ, κοιμήσου τώρα που μπορείς....

ναι μωρε ακομα τα περνω ασε ειναι πολυ σπαστικα και ο γιατρος λεει επειδη ειναι διδυμα θα τα περνω μεχρι να γεννησω. αλλες διδυμομανουλες τα περνατε μεχρι το τελος?

οχι, τους πρωτους 3μηνες αν θυμαμαι καλα.

μετα αρχισα μαγνησιο, σιδηρο κτλ κ στανιαρα επιτελους! πριν κοιμομουν ορθια...

33E7p2.png

Ακόμα παιρνεις ουτρο; Αχ, κοιμήσου τώρα που μπορείς....

ναι μωρε ακομα τα περνω ασε ειναι πολυ σπαστικα και ο γιατρος λεει επειδη ειναι διδυμα θα τα περνω μεχρι να γεννησω. αλλες διδυμομανουλες τα περνατε μεχρι το τελος?

εγώ βρε κορίτσια μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει...

καλό είναι αυτό τώρα ή κακό ??

τέλος πάντων..δε σκοτίζομαι άλλο..όλα τα σκέφτομαι..όλα τα αναλύω..enough!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

duck που ειναι ο μεσιε ξωτικος σημερα, δεν εμφανιστηκε καθολου...αυτη η παντοφλα θα τον πληγωσε κ μας το κρυβετε...

έχει λυσσάξει από τη μία με κρητικά τραγούδια κι από την άλλη στο playstation σήμερα..αυτή τη στιγμή παίζει κι έχει βάλει και τα ηχεία τα surround..και..κάνω ασκήσεις αυτοσυγκράτησης...

Καλά τα πάω, μέχρι στιγμής..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

οχι, τους πρωτους 3μηνες αν θυμαμαι καλα.

μετα αρχισα μαγνησιο, σιδηρο κτλ κ στανιαρα επιτελους! πριν κοιμομουν ορθια...

καλα εγω γιατι τα συνεχιζω ακομα δεν μπορω να καταλαβω καθε φορα που πηγενω στο γιατρο του λεω να τα κοψουμε αν γινετε αλλα λεει αποκλειετε θα τα περνεις μεχρι τελος.

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

Διαφημίσεις

μαλλον καλο θα ειναι μακαρι να μην τα επερνα και εγω, ολη μερα ζαλαδες και κοιμησμενη ουουφ πια..:mad:

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

γεια σας κοριτσια ελπιζω να με θυμαστε ε???τι κανετε??ευχομαι να ειστε ολες καλα εμεις δοξα τον θεο μεγαλωνουμε και ειμαστε πολυ καλα...Εγω εχω μπει σχεδον στην τελικη ευθεια και περιμενουμε πως και πως το 6μελος μας!!!

πωπω....6ο παιδακι?

εχουμε την duckface στην παρεα που περιμενει τριδυμακια!

πως προλαβαινεις βρε??? μπραβο κ με το καλο!

33E7p2.png

ωχ! maroulita τωρα προσεξα στο τικερακι σου ο,τι τα τριδυμακια σου ειναι ακομη μικρα, στην ηλικια των δικων μου..

κ ερχεται κ τοσο συντομα κ ο μπεμπης!!!

ουαου! κ ξαναουαου!

33E7p2.png

Καλημέρα. Σήμερα το πρωί ο καλός μου έφτιαξε γεμιστά. Μιαμ. :D

nufi και εγώ τα ίδια άγχη έχω. Αυτό με τις 30 λέξεις με προβληματισε κάπως. Βέβαια, είχα ρωτήσει τον παιδιατρο και μου είχε πει πως παίζει ρόλο η προσαρμοσμένη ηλικία. Αλλά θα κάνουμε εμβόλιο αυτή την εβδομάδα και θα ξαναρωτήσω. Ανακάλυψα και άλλη ωραία παιδική χαρά στην πλ. κένεντι.

duckface, αυτά τα ούτρο τα δίνουν κυρίως στις εξωσωματικές, καθόλου περίεργο που δεν έχεις πάρει. Στις μη-εξωσωματικές τα δίνουν κυρίως αν υπάρχει αιμορραγία στο 1ο τρίμηνο.

MAROULITA29 είστε εκπληκτικοί! Σίγουρα η Αναστασία και η Ντακ εδώ που είναι εγκυούλες σε τρίδυμα θα ήθελαν τις εμπειρίες σου.

tuana, αντε, αναμονή λίγες λέρες ακόμα ιγα την εξέταση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα!

ελπιζω να ειστε καλυτερα απο μενα.

Πραγματικα κοριτσια σας βγαζω το καπελο,απορω πως ενω τα μωρα σας εχουν χρονισει στεκεστε στα ποδια σας.εμενα μου εχει βγει μια κουραση τρελη!!στο ταισμα των 2,δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα,με δυσκολια κραταγα το μπουκαλι.στις 5 περιττο να πω οτι τα νευρα χτυπησαν κοκκινο,ο ενας δεν τρωει με τιποτα απο μενα.τελικα ειπα του αντρα μου να μην τον ταισει και τον εβαλα στο κρεβατι του ενω ειχε πιει μονο 30μλ.Ξυπνησε πεινασμενος και εφαγε 60 απο τον μπαμπα του φυσικα(ο αντρας μου λεει οτι ειναι τυχαιο και μπλα μπλα μπλα...).Εγω ταιζα τον αλλον και εκλαιγα.Μετα ο πρωτος αρχισε παλι να κλαιει γιατι θελει συνεχεια αγκαλια,ωσπου του φωναξα:Σταματα πια!!!

και σταματησε αυτος και εγω παλι ξεκινησα το κλαμα:(

Ντρεπομαι!!!!!!!!!!!!!τι μανα ειμαι εγω.Πριν 9 μηνες χτυπαγα ενεσεις για να αποκτησω αυτα τα μωρακια και τωρα χανω ετσι την ψυχραιμια μου!!

μετα πως να με θελει το μωρο μου??????

να δω πως θα περασει η μερα παλι.

ουφ τα ειπα.....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλημέεεεεεεερες πολλές, γλυκές και χουχουλιάρκες!!

το ηπια γρηγορα το κρασακι μου κ επανηλθα!

twins κ duck καλο αυτο με τη χορωδια! θα εμφανιζονται κ στο θ.ρεματιας!

φωτο κ εγω εχω καιρο να δω καινουργιες...

τι εχεις να πεις για τις 30 λεξεις που ειπε η λογοθεραπευτρια στη jas οτι πρεπει περιπου να λενε σ αυτη τη φαση?????

εμενα θα λενε δλδ "μητερα σας παρακαλω πολυ, μην ανησυχειτε τοσο κ μας μεταδιδετε το αγχος σας..θα αναπτυχθουμε καθολα φυσιολογικα κ συντομα θα τρεχομεν, θα παιζομεν κ θα εχομεν δραστηριοτητες ποικιλες, που θα ευχαριστουν εσας κ τον πατερα μας.."(30 περιπου!)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Προσωπικά πολλές μου φαίνονται οι 30, εμένα δε λένε καν μαμα:confused::confused: θα με πούνε κατευθείαν nunu!!! στα 5 τους:(:(:(

και γω φυσιολογικής σύλληψης δεν είχα πάρει καθόλου στην αρχή αλλά προς το τέλος μου το δώσανε γιατί είχε χαλαρώσει ο τράχηλος και υπάρχει θεωρία ότι βοηθάει (οχι ότι συμφωνούν όλοι οι ντοκιδες).

Καλημέρα. Σήμερα το πρωί ο καλός μου έφτιαξε γεμιστά. Μιαμ. :D

nufi και εγώ τα ίδια άγχη έχω. Αυτό με τις 30 λέξεις με προβληματισε κάπως. Βέβαια, είχα ρωτήσει τον παιδιατρο και μου είχε πει πως παίζει ρόλο η προσαρμοσμένη ηλικία. Αλλά θα κάνουμε εμβόλιο αυτή την εβδομάδα και θα ξαναρωτήσω. Ανακάλυψα και άλλη ωραία παιδική χαρά στην πλ. κένεντι.

duckface, αυτά τα ούτρο τα δίνουν κυρίως στις εξωσωματικές, καθόλου περίεργο που δεν έχεις πάρει. Στις μη-εξωσωματικές τα δίνουν κυρίως αν υπάρχει αιμορραγία στο 1ο τρίμηνο.

MAROULITA29 είστε εκπληκτικοί! Σίγουρα η Αναστασία και η Ντακ εδώ που είναι εγκυούλες σε τρίδυμα θα ήθελαν τις εμπειρίες σου.

tuana, αντε, αναμονή λίγες λέρες ακόμα ιγα την εξέταση.

Εδώ είσαι εσύ??? πως πάτε?

Maroulita 6????? ο καινούργιος μας ήρωας!!!!

tuana καλώς ήρθες στην παρέα μας!! καλώς να τα δεχτείς!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

ελπιζω να ειστε καλυτερα απο μενα.

Πραγματικα κοριτσια σας βγαζω το καπελο,απορω πως ενω τα μωρα σας εχουν χρονισει στεκεστε στα ποδια σας.εμενα μου εχει βγει μια κουραση τρελη!!στο ταισμα των 2,δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα,με δυσκολια κραταγα το μπουκαλι.στις 5 περιττο να πω οτι τα νευρα χτυπησαν κοκκινο,ο ενας δεν τρωει με τιποτα απο μενα.τελικα ειπα του αντρα μου να μην τον ταισει και τον εβαλα στο κρεβατι του ενω ειχε πιει μονο 30μλ.Ξυπνησε πεινασμενος και εφαγε 60 απο τον μπαμπα του φυσικα(ο αντρας μου λεει οτι ειναι τυχαιο και μπλα μπλα μπλα...).Εγω ταιζα τον αλλον και εκλαιγα.Μετα ο πρωτος αρχισε παλι να κλαιει γιατι θελει συνεχεια αγκαλια,ωσπου του φωναξα:Σταματα πια!!!

και σταματησε αυτος και εγω παλι ξεκινησα το κλαμα:(

Ντρεπομαι!!!!!!!!!!!!!τι μανα ειμαι εγω.Πριν 9 μηνες χτυπαγα ενεσεις για να αποκτησω αυτα τα μωρακια και τωρα χανω ετσι την ψυχραιμια μου!!

μετα πως να με θελει το μωρο μου??????

να δω πως θα περασει η μερα παλι.

ουφ τα ειπα.....

Τα καταφέραμε έτσι όπως θα τα καταφέρεις και εσύ. Όταν μας λέγανε θα κουραστείτε δε φανταζόμασταν το μέγεθος της κούρασης, με ένα μαγικό τρόπο όμως όλα γίνονται!!! Δεν είσαι η μόνη φυσικά που χάνει τη ψυχραιμία της και μη νιώθεις άσχημα. Δεν τρώει από σένα εννοείς με το μπιμπερό? δοκίμασες στήθος? εγώ πάντως βραδυνά ταϊσματα τους έκανα μόνο στήθος από τη βαρεμάρα μου και τη νύστα μου..οπότε μπιμπερό πέρναν μόνο από τον σύζυξ...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!!!

παιρνουμε το δεκατιανο μας υπνακι κ μετα βουρ για αυγο κ φρουτο...

twinsaki πλ.κεννεντυ παιδικη χαρα...ποια? εχω περασει τοσες φορες...

για ρωτα τον παιδ...εμεις εχουμε σεπτεμβρη εμβολιο κ θα ρωτησω κ γω διαφορα...μεχρι τοτε θα εχω αποριες!

ερωτησεις

1) τι παππουτσακι πρεπει να παρω τωρα που θα αρχισουμε περπατημα?

εχω διαβασει οτι ειναι καλο να ειναι μποτακια τα πρωτα..βεβαια θα ειναι μαλλον ακομη ζεστος ο καιρος..επισης το νουμερο πρεπει να εφαρμοζει ακριβως στο ποδαρακι η να εχει αερα? πρεπει να τα δοκιμασουν κιολας η να παρω νουμερο 20 που θα ναι μαλλον το σωστο?

προς το παρον κυκλοφορουν ξυπολυταρια στο σπιτι, που ειναι κ καλο για την αρχη, κ εξω με παππουτσακι αγκαλιας..

2) τελικα ειμαι η μονη που συνεχιζω το γαλα σκονη???

το ναν 3 για την ακριβεια κ δε το πολυπινουμε τελευταια...με 3 διαλειμματα πινουν οσο πινουν..κι αν..

μηπως το βαρεθηκαν , δε τους αρεσει...θα δοκιμασω καμια αλλη σκονη, αλλα ποσο διαφορετικη γευση να χει?

3) ξαναθετω το ερωτημα περι εκπαιδευτικων ποτηρακιων/μπιμπερο...

απο τι πινετε γαλα/νερο?

4)τα ταιζετε εσεις, η τρωνε κ μονα τους ?

ευχαριστω πολυ.....

αυτα προς το παρον..

nunu πως κοιμαστε τωρα δηλαδη? ολη η φαμιλια στο κρεβατι?ο συζυγος στριμωγμενος στη γωνιτσα κουταβι στυλ??:rolleyes:

33E7p2.png

Καλή σας μέρα!!!!!

Λοιπόν, καταρχήν επειδή σας άγχωσα λίγο χθες, να σημειώσω πως φυσικά στα δίδυμα λαμβάνεται και η προσαρμοσμένη ηλικία! Επίσης, πιάνεται οποιαδήποτε λέξη...μπα, μα, μαμ, κτλ.. οτιδήποτε μπορεί να σημαίνει κάτι. Δεν πιάνονται όμως οι ακαταλαβίστικες λέξεις που λένε τα μωρά. Μόνο αυτά που τα λένε ζητώντας κάτι ή απευθυνόμενα κάπου.

Maroulita, πραγματικά είσαι ηρωίδα!! Πες μας περισσότερα...πώς τα βγάζεις πέρα...πώς τα περνάτε...έχεις φώτο με τα μωράκια σου? Με το καλό να υποδεχθείς και το 6ο μωράκι σου!!!

Να σας ρωτήσω κάτι.... κάναμε εξετάσεις και τα μικρά μου έχουν στίγμα (από μένα το πήρανε) και χαμηλό σίδηρο. Ο γιατρός μας έδωσε σίδηρο για να παίρνουμε αλλά δεν το θέλουν με τίποτα, ούτε στο φαγητό, ούτε στο νερό, ούτε σκέτο. Παίρνουν τα δικά σας και αν ναι πώς τους το δίνετε?

RKdwp3.png

καλημερα jas!!!

τα δικα μου επαιρναν μεχρι τον 11ομηνα ferrum. (σταγονες αντιστοιχες με τα κιλα τους) οταν ηταν μικρα δε το ηθελαν καθολου, λερωνονταν κιολας γιατι ειναι σαν ιωδιο..

μετα μαλλον τους αρεσε η γευση κ το επιναν με χαρα..

επειδη πεφτουν δυσκολα κ αργα καμια φορα οι σταγονες, μπορεις να τις ριχνεις σ ενα κουταλακι κ να τις δινεις ετσι.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...