Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

α! τι απαραδεκτη κ εγω...περαστικα jas...να μη ταλαιπωρηθει πολυ ελπιζω.

κ η γαριδαδνη μου ειχε πριν 2 βδομαδες μια ιωσουλα...τη γλιτωσαμε το χειμωνα κ μας ηρθε καλοκαιριατικα...

twins μια χαρα θα ναι στη δουλεια...θα σε δω κιολας...ελπιζω..!

φιλια, καληνυχτα,παω για το κρασακι με την αγαπη μπαλκονι...

33E7p2.png

εμεις εχουμε σαν κυριο καροτσι της peg perego το twins ,ωραιο στενο και πανω απο όλα ελαφρυ(9κιλα)!!! Το προβλημα??? ο γκρινιαρης δεν θελει με τιποτα δίπλα του το 6κιλο!!!:shock::shock: Αρχιζει την γκρινια και την κλάψα,θελει ο κύριος να ειναι μόνος του ,ασε που είναι στενουλη γι αυτον που είναι περιπου 8600 και ίσως νιωθει αβολα...

YiMXp3.png

Twins κουράγιο...για τη δουλειά..αλήθεια πότε πιάνεις ?

Και πώς τα κατάφερες να κάτσεις μέχρι τόοοσοο ??(όσο χρονών είναι τα μωρά σου δηλ. ?)γίνεται τόση μεγάλη άδεια? :confused:

1η Σεμπτεμβρίου παρουσιάζομαι. Αδεια έχω μεχρι τις 10/10, αλλά μπορεί να τη διακόψω και να τη γυρίσω σε μειωμένο ωράριο.

Και τόοοση άδεια; Ενα από τα (λίγα πλέον) πλεονεκτήματα του δημοσίου: 3+1 μήνες άδειας λοχείας + ότι περισσεψε από την κύηση λόγω προωρότητας των μωρών (μόλις ξεκίνησε η κύησης γέννησα) + 9 μήνες ανατροφής.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

1η Σεμπτεμβρίου παρουσιάζομαι. Αδεια έχω μεχρι τις 10/10, αλλά μπορεί να τη διακόψω και να τη γυρίσω σε μειωμένο ωράριο.

Και τόοοση άδεια; Ενα από τα (λίγα πλέον) πλεονεκτήματα του δημοσίου: 3+1 μήνες άδειας λοχείας + ότι περισσεψε από την κύηση λόγω προωρότητας των μωρών (μόλις ξεκίνησε η κύησης γέννησα) + 9 μήνες ανατροφής.

Ζηλεύω από τώρα η κακούργα!!

Καλά να πάθω..ήμουν στη φωλιά του δημοσίου και δραπέτευσα, καλά να πάθω!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ζηλεύω από τώρα η κακούργα!!

Καλά να πάθω..ήμουν στη φωλιά του δημοσίου και δραπέτευσα, καλά να πάθω!!

χεχε... έτσι όπως πάει θα βγούμε όλοι.. ή θα μας βγάλουν με το ζόρι.

Μουσικός είσαι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

για σας κοριτσια duckface και εγω εχω αιμαι οταν βουρτσιζω τα δοντια μου και μερικες φορες πριζονται και τα ουλα αλλα δεν με ενοχλει τοσο αυτο οσο η βουλωμενη μυτη ειχα και απο πριν μεινω εγκυος προβλημα με τη μυτη λογο αλεργικης ρυνητηδας και τωρα χειροτερεψε πολυ το προβλημα.

nakı και laerta τελεια ειναι τα καροτσια σας με γεια.

εγω δεν εχω κανενα νεο απλα σημερα πηγα κομωτηριο κουρευτηκα και μετα πηγα και για ψωνια για κανενα ρουχαλακι τωρα απλα περιμενω να ερθει η πεμπτη για την β χωριακη, ααχ ποτε θα ερθει η παρασκευη.

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

Μουσικός είσαι;

Όχι, είμαι μηχανικός..

Του ξωτικού όμως θα του ταίριαζε περισσότερο για μουσικός..

γιατί παίζει 5 μουσικά όργανα..(μεταξύ των οποίων και λύρα βεβαίως βεβαίως πατριώτισσα)

Σόρρυ, άσχετο,

αλλά zitamar μου πολύ γελάω με τα μωρά σου έτσι όπως τα γράφεις (για το καρότσι δηλ. ):D:D

Paulo Coelho

για σας κοριτσια duckface και εγω εχω αιμαι οταν βουρτσιζω τα δοντια μου και μερικες φορες πριζονται και τα ουλα αλλα δεν με ενοχλει τοσο αυτο οσο η βουλωμενη μυτη ειχα και απο πριν μεινω εγκυος προβλημα με τη μυτη λογο αλεργικης ρυνητηδας και τωρα χειροτερεψε πολυ το προβλημα.

nakı και laerta τελεια ειναι τα καροτσια σας με γεια.

εγω δεν εχω κανενα νεο απλα σημερα πηγα κομωτηριο κουρευτηκα και μετα πηγα και για ψωνια για κανενα ρουχαλακι τωρα απλα περιμενω να ερθει η πεμπτη για την β χωριακη, ααχ ποτε θα ερθει η παρασκευη.

Β' χοριακή; μήπως εννοείς τη β' επιπέδου;

Όχι, είμαι μηχανικός..

Του ξωτικού όμως θα του ταίριαζε περισσότερο για μουσικός..

γιατί παίζει 5 μουσικά όργανα..(μεταξύ των οποίων και λύρα βεβαίως βεβαίως πατριώτισσα)

Σόρρυ, άσχετο,

αλλά zitamar μου πολύ γελάω με τα μωρά σου έτσι όπως τα γράφεις (για το καρότσι δηλ. ):D:D

Α, θα κάνουν καλή παρέα με τον καλό μου που παίζει λύρα και λαούτο. Παίζει και στα παιδιά να μαθαίνουν λεει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν με λέτε... έχω να δω καμία καινούρια φωτο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Α, θα κάνουν καλή παρέα με τον καλό μου που παίζει λύρα και λαούτο. Παίζει και στα παιδιά να μαθαίνουν λεει. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ωχ, κι εμένα κάτι τέτοια μου λέει από τώρα!

Κι όταν θα πάμε στην εβδομάδα που ακούν, θα παίζει κι έξω από την κοιλιά..!!

Ναι, να κάνουν παρέα, να βγούν με το καλό και τα δικά μας τα μωρά

και μετά να παίζουν εκείνοι και τα 5 μωρά να κάνουν χορωδία!! Χαχ, πλάκα θα έχει!!

Paulo Coelho

Ωχ, κι εμένα κάτι τέτοια μου λέει από τώρα!

Κι όταν θα πάμε στην εβδομάδα που ακούν, θα παίζει κι έξω από την κοιλιά..!!

Ναι, να κάνουν παρέα, να βγούν με το καλό και τα δικά μας τα μωρά

και μετά να παίζουν εκείνοι και τα 5 μωρά να κάνουν χορωδία!! Χαχ, πλάκα θα έχει!!

Χεχε... μένετε και κοντα... θα κάνουμε συναυλίες. Γιατί δηλαδή, κάτι συγκροτηματάκια στην Κρήτη με κατι παιδάκια που παίζουν καλύτερα είναι;

Τους αρέσει πάντως!

ωχ ναι β επιπεδου ηθελα να γραψω, ασε κοιμαμε ορθια απο αυτα τα ουτροτζεσταν.:P

Ακόμα παιρνεις ουτρο; Αχ, κοιμήσου τώρα που μπορείς....

Πάω και εγώ να ταίσω... ήρθε η ώρα μας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας κοριτσια ελπιζω να με θυμαστε ε???τι κανετε??ευχομαι να ειστε ολες καλα εμεις δοξα τον θεο μεγαλωνουμε και ειμαστε πολυ καλα...Εγω εχω μπει σχεδον στην τελικη ευθεια και περιμενουμε πως και πως το 6μελος μας!!!

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Ακόμα παιρνεις ουτρο; Αχ, κοιμήσου τώρα που μπορείς....

ναι μωρε ακομα τα περνω ασε ειναι πολυ σπαστικα και ο γιατρος λεει επειδη ειναι διδυμα θα τα περνω μεχρι να γεννησω. αλλες διδυμομανουλες τα περνατε μεχρι το τελος?

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...