Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!!

Αχ βρε κορίτσια μου και μέλλοντα μπαμπά φυσικά, ελάχιστος χρόνος πια.... :) Διαβάζω τα νέα σας αλλά κάποιες φορές δεν προλαβαίνω να γράψω κι έτσι μετά ξεχνάω τι ήθελα να πω.

Καταρχήν Naki και Laerta το καρότσι απλά...ΤΕΛΕΙΟ!!! Πόσο πήγε το μαλλί??? Δεν υπάρχει Ελλάδα ε? Γιατί έψαχνα τότε να το βρω αλλά δεν τα κατάφερα. Μόνο Αμερική υπήρχε.

Για τα επιθέματα απάντησε η Nunuka οπότε απλά θα συμφωνήσω. Τρίτη μέρα κατεβαίνει το γάλα οπότε αν θέλετε πάρτε 3-4 μόνο, για κάθε πιθανότητα και τα υπόλοιπα σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα πολλές διαρροές κι έτσι δεν τα πολυχρησιμοποίησα. Ειδικά αφού εδραιώθηκε η γαλουχία, καθόλου.

Morfia ένα κι ένα ε? Τι ωραία!!! Μπράβο, με το καλό να τα υποδεχθείς!!

Katerinaki κράτα όσο μπορείς περισσότερο! Να ξεπεράσεις τουλάχιστον τις 36 εβδομάδες! Έκανες ενέσεις κορτιζόνης για παν ενδεχόμενο?

Nunuka μου θα σου στείλω πμ το τηλέφωνό μου αν θες να τα λέμε και δια τηλεφώνου γιατί ο χρόνος πια είναι λίγο περιορισμένος... :)

Εγώ μίλησα με μια λογοθεραπεύτρια και μου είπε κάποια πραγματάκια, όπως πχ ότι τα παιδιά σε αυτή τη φάση πρέπει...να λένε καμιά 30αριά λεξούλες (τα δικά μου λένε περίπου 27, οπότε καλά είμαστε) και να ξεκινήσουν να τρώνε μόνα τους... να τους δίνω δλδ το κουτάλι ή πιρούνι (παιδικό, εννοείται) και να τους δείχνω πώς το χρησιμοποιούν. Επίσης να κρατούν στο χέρι πχ φρούτο και να το τρώνε (και αυτό το κάνουν). Μου είπε επίσης αν θέλω να κόψω το θηλασμό, να το κάνω απότομα (με χάπια και τα σχετικά) και όχι σιγά σιγά. Λέει ότι έτσι απλά τα μωρά θα έχουν γκρίνια 3-4 μέρες και μετά θα το πάρουν απόφαση. Ενώ το σταδιακό, λέει, είναι πιό επώδυνο. Εγώ γιατί το βλέπω αντίθετα? Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ξέρω ακόμα τι θέλω.

Εχθές το βράδυ, ο Κοσμάς θήλασε λίγο και μετά δεν ήθελε. Γκρίνιαζε και μου έδειχνε "ατό (αυτό)", το μπιμπερό και καλά και νόμιζα ότι ήθελε νερό. Μόλις μου το πέταξε στα μούτρα σκέφτηκα μήπως ήθελε γάλα. Του έκανα λοιπόν 105ml (σκόνη nan) και τελικά αυτό ήθελε. Ήπιε κάπου 80ml. Με παραξένεψε αυτό αλλά όλη μέρα πάλι θηλάζει. Ο Bill το ξένο γάλα ούτε να το φτύσει...

Επίσης από χθες ο Bill μου είναι άρρωστο το μανάρι μου, με δέκατα, συνάχι, βήχα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Τα κατάφερα και τα διάβασα όλα... βρε λογοδιάρροια που μας έπιασε.

Εμεις καλά. Νέα καμώματα πολλά, χαμός γίνεται.

πές το πές το!!!:D:D

Θες να σου πω το κατορθωμα μου ε; Εκλεψα ένα συγγραμα παιδιατρικής από ένα (στενό συγγενη) φοιτητή για ένα απογευμα. Δεν διάβασα τίποτα για αρρώστιες (που με τρομάζουν άλλωστε). Αλλά δεν θυμάμαι και τίποτα. Μάλλον θα το ξανακλέψω, αλλά΄αυτή τη φορά με άδεια.

μαστρο σεφ μπορώ να φτιάξω λευκή σάλτσα για μακαρόνια αλλά οχι με κρέμα γάλακτος?

Με γάλα εβαπορέ γίνεται τέλεια σάλτσα. Και λίγο κορν φλάουρ για να πήξει. Αλλιώς αν κάνεις κρεμμύδόσαλτσα, δεν θέλει ούτε αυτό.

Μια κούνια ή δύο??

Εγώ πήρα μία. Και δεν το μετάνιωσα.

TWINS αν ξερεις καποιο στεγνωτηριο αθορυβο βοηθησε με και πες μου ποιο να παρω ή τι να προσεξω γιατι δεν ξερω τιποτα.Μολις γυρισουμε απο την βαπτιση θα παω να το κλεισω στο media μαλλον.

NUNU δεν ενημερώθηκες??? το 5κιλο έγινε 6κιλο!!! Και μαλιστα παίρνει πιο πολυ απο τον γκρινιαρη ανα μηνα:D

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το πολύκιλο (ετσι θα το λέω πια).

Για το στεγνωτήριο: Εγώ έχω το Bosch to 8κιλο και είμαι πολύ ευχαριστημενη. Βασικά έχω τις εξής συμβουλές να πω:

1. Οσο πιο μεγάλος κάδος γίνεται, όποια και αν είναι η μάρκα

2. Στο 8κιλο στεγνωτήριο ποτέ δεν βάζεις πάνω από 5 κιλά, εκτός αν είναι πετσετες

3. Δεν βάζεις πολύ δυνατά προγράμματα (εκτός αν είναι πετσέτες ή εσώρουχα) γιατι θα σιδερώνεις απίστευτα.

4. Πατάς πάντα το κουμπάκι "λιγότερο σίδερο"

5. Στην πλύση βάζεις επίσης το πρόγραμμα για λιγότερες στροφές (εκτός αν είναι πετσέτες)

6. Οταν τελειώσει το πρόγραμμα στεγνώματος, τα κρατάει τεντωμένα για περίπου 2 ώρες. Αν το ξεχάσεις και τα βγάλεις μετά, το πιθανότερο είναι να θέλουν σίδερο. Οποτε πρέπει να το προγραμματίσεις να είσαι ευκαιρη όταν θα τελειώσει το πρόγραμμα.

Δηλαδη: αν και δεν ξέρω ποιά μάρκα είναι η καλύτερη, το βασικό είναι ο μεγάλος κάδος.

Μακαρι Χουχου μου!!! Για ολες μας να ειναι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,οσο μπορει δλδ!!!

Το ίδιο σας ευχομαι και εγώ. Ολες μετά την 36.

Κορίτσια, πόση ώρα κρατάτε το ξένο γάλα? Δηλαδή για πόση ώρα ακόμη το δίνετε στα μωρά?

Χμ... για 40 λεπτά μου είχαν πει και εμένα στην αρχή. Και να μετράω το 3ωρο από την αρχή του ταίσματος.

Καλημερα κ καλη εβδ να εχουμε!!!

Duck εμενα μονο η μυτη ανοιξε ξαφνικα 3 φορες...αυτο ειχα μονο!!!

Νaki κ Laerta καλο κουραγιο κοριτσια...ουτε εγω μπορω να σας βοηθησω καπου αλλα σας διαβαζω προσεκτικα.....εσεις θα βοηθησετε εμας!!!

Και εμένα ανοιγε η μύτη μου. Μπουνιές μου έπαιζαν τα τουινσάκια;

Γεια σας κοριτσια μου,χαθηκα λιγο αλλα κουραζομαι πολυ ευκολα και ειναι η αρχη ακομα...Την παρασκευη ειχαμε τα γενεθλια της αφροδιτουλας μου!!! :) kai σημερα πηγαμε στο γιατρο τα σπορακια μας μια χαρα μεγαλωνουν,ειδαμε και το φυλο και ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι

Χρόνια σας πολλά, να χαίρεστε και την Αφροδίτη και τα μωράκια σας.

Και φιλάκια πολλά σε όλες. Πάω πάλι στα μαζέματα μου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερα κοριτσια

Σεβη οντως το προσεξα το τικερακι σαν πολλες μερες λεει ακομα θα προσπαθησω να το αλλαξω

morfia να σου ζησει η αφροδιτη με το καλο να ερθουν και τα διδυμακια

κοριτσια thanks για τις συμβουλες μπορει εσας να σας φαινοντε βλακειες αυτα που ρωταμε αλλα εμενα μου φαινοντε ολα βουνο

naki k laerta με γεια το καροτσακι πολυ ωραιο

jasmini οχι δεν εχω κανει καμια κορτιζονη δεν χρειαστηκε μεχρι στιγμης , την Παρασκευη τωρα που θα παω για υοερηχο θα δουμε τι θα πει ο γιατρος , καπου εκει θελω να φτασω και εγω στις 36εβδοαμαδες

twins μου τι καμοματα κανουν τα μικρουλια σου;στεγνωτιριο κ εγω της boss εχω και ειμαι ευχαρηστιμενη

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Katerina εννοώ τις κορτιζόνες για την ανάπτυξη των πνευμόνων των μωρών σε περίπτωση πρόωρου τοκετού, για να μην μπουν θερμοκοιτίδα.

Όσο για τις ερωτήσεις κι εμείς έτσι ρωτούσαμε και ψαχνόμασταν και αγχωνόμασταν :)

Α, στεγνωτήριο εγώ έχω της LG το 7κιλο αλλά τώρα το καινούριο βγαίνει 8κιλο.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια ευχαριστω για τις συμβουλες,θα κοιταξω για bosch,και οι οικιακες μου συσκευες εκτος του πλυντηρίου είναι bocsh.

Σήμερα μας είδε η παιδιατρος μας,είμαστε μία χαρα,το 6κιλο παρέμεινε 6κιλο+++ και παει πολυ καλα!

morfia να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο να ερθουν τα μπεμπε σου!

JASMINI περαστικα στο μικρουλη σου!! Ελπιζω να μην είναι τίποτα και αυριο να ειναι περδίκι!

YiMXp3.png

Σας είπα ότι τα μικρά μου κάνανε και τα πρώτα τους 1-2 βηματάκια? Ναι, ναι!!!! Είμαι πολύ περήφανη!!! Τώρα σηκώνονται και στο κέντρο του δωματίου μόνα τους, χωρίς να στηρίζονται αλλά δεν περπατούν, ξαναπέφτουν! Εν το μεταξύ έχει πολύ γέλιο όπως παίζουν...κρύβεται ο ένας και τον βρίσκει ο άλλος και κάνουν "τσα" :) :) Όλο καινούρια πραγματάκια κάνουν και μας εκπλήσσουν ευχάριστα μέρα με την μέρα!!!! :

Φυσικά έχουμε και τους τσακωμούς μας και αρκετή ζήλια!

RKdwp3.png

κορίτσια ευχαριστω για τις συμβουλες,θα κοιταξω για bosch,και οι οικιακες μου συσκευες εκτος του πλυντηρίου είναι bocsh.

Σήμερα μας είδε η παιδιατρος μας,είμαστε μία χαρα,το 6κιλο παρέμεινε 6κιλο+++ και παει πολυ καλα!

morfia να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο να ερθουν τα μπεμπε σου!

JASMINI περαστικα στο μικρουλη σου!! Ελπιζω να μην είναι τίποτα και αυριο να ειναι περδίκι!

Αχ σε ευχαριστώ, μακάρι γιατί ταλαιπωρείται το μικρούλι μου.

RKdwp3.png

Καλησπέρα!!!!!!

Αχ βρε κορίτσια μου και μέλλοντα μπαμπά φυσικά, ελάχιστος χρόνος πια.... :) Διαβάζω τα νέα σας αλλά κάποιες φορές δεν προλαβαίνω να γράψω κι έτσι μετά ξεχνάω τι ήθελα να πω.

Καταρχήν Naki και Laerta το καρότσι απλά...ΤΕΛΕΙΟ!!! Πόσο πήγε το μαλλί??? Δεν υπάρχει Ελλάδα ε? Γιατί έψαχνα τότε να το βρω αλλά δεν τα κατάφερα. Μόνο Αμερική υπήρχε.

Για τα επιθέματα απάντησε η Nunuka οπότε απλά θα συμφωνήσω. Τρίτη μέρα κατεβαίνει το γάλα οπότε αν θέλετε πάρτε 3-4 μόνο, για κάθε πιθανότητα και τα υπόλοιπα σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα πολλές διαρροές κι έτσι δεν τα πολυχρησιμοποίησα. Ειδικά αφού εδραιώθηκε η γαλουχία, καθόλου.

Katerinaki κράτα όσο μπορείς περισσότερο! Να ξεπεράσεις τουλάχιστον τις 36 εβδομάδες! Έκανες ενέσεις κορτιζόνης για παν ενδεχόμενο?

Nunuka μου θα σου στείλω πμ το τηλέφωνό μου αν θες να τα λέμε και δια τηλεφώνου γιατί ο χρόνος πια είναι λίγο περιορισμένος... :)

Εγώ μίλησα με μια λογοθεραπεύτρια και μου είπε κάποια πραγματάκια, όπως πχ ότι τα παιδιά σε αυτή τη φάση πρέπει...να λένε καμιά 30αριά λεξούλες (τα δικά μου λένε περίπου 27, οπότε καλά είμαστε) και να ξεκινήσουν να τρώνε μόνα τους... να τους δίνω δλδ το κουτάλι ή πιρούνι (παιδικό, εννοείται) και να τους δείχνω πώς το χρησιμοποιούν. Επίσης να κρατούν στο χέρι πχ φρούτο και να το τρώνε (και αυτό το κάνουν). Μου είπε επίσης αν θέλω να κόψω το θηλασμό, να το κάνω απότομα (με χάπια και τα σχετικά) και όχι σιγά σιγά. Λέει ότι έτσι απλά τα μωρά θα έχουν γκρίνια 3-4 μέρες και μετά θα το πάρουν απόφαση. Ενώ το σταδιακό, λέει, είναι πιό επώδυνο. Εγώ γιατί το βλέπω αντίθετα? Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω...δεν ξέρω ακόμα τι θέλω.

Εχθές το βράδυ, ο Κοσμάς θήλασε λίγο και μετά δεν ήθελε. Γκρίνιαζε και μου έδειχνε "ατό (αυτό)", το μπιμπερό και καλά και νόμιζα ότι ήθελε νερό. Μόλις μου το πέταξε στα μούτρα σκέφτηκα μήπως ήθελε γάλα. Του έκανα λοιπόν 105ml (σκόνη nan) και τελικά αυτό ήθελε. Ήπιε κάπου 80ml. Με παραξένεψε αυτό αλλά όλη μέρα πάλι θηλάζει. Ο Bill το ξένο γάλα ούτε να το φτύσει...

Επίσης από χθες ο Bill μου είναι άρρωστο το μανάρι μου, με δέκατα, συνάχι, βήχα.

Περαστικά στον Billako!!

Εγώ όπου διαβάζω σχετικά λέει καλύτερα είναι ο αργός αποθηλασμός και όσο γίνεται να είναι πιο ομαλή αλλαγή για τα μωρά και αφού και σένα έτσι σου λέει η καρδούλα σου έτσι θα είναι. Αλλά βασικότερο όλων είναι να το πάρεις εσύ απόφαση γιατί θα πρέπει να δείξεις σταθερή συμπεριφορά. Ο Κοσμάς δείχνει να αποθηλάζει από μόνος του ενώ ο Bill δεν ακουμπάει το ξένο? Αν κατάλαβα και τα δυο σε ενοχλούν :D:D. Ρε συ jas μου εφόσον δεν έχεις πίεση χρόνου και θέμα δουλειάς και έχεις και επιφυλάξεις κάντο πολύ αργά. Αν και δεν είμαι ακόμα σε αυτή τη φάση εγώ πιστεύω ότι όταν γυρίσω στη δουλειά σιγά σιγά θα μπώ σε διαδικασία αποθηλασμού μειώνοντας σιγά σιγά γεύματα, από εβδομάδα σε εβδομάδα. Εγώ έχω θέμα και με τον ύπνο, εφόσον τις περισσότερες φορές το κοιμηστήρι είναι το στήθος. Εσείς αλλάξατε συνήθειες ύπνου? Εμένα πάντως δεν κοιμούνται, και να σου πω αν αρχίσουν να πίνουν σε ποτηράκι θα δώσω ξένο το βράδυ να δω μην και φταίει αυτό.

Καλησπέρα! Τα κατάφερα και τα διάβασα όλα... βρε λογοδιάρροια που μας έπιασε.

Εμεις καλά. Νέα καμώματα πολλά, χαμός γίνεται.

Θες να σου πω το κατορθωμα μου ε; Εκλεψα ένα συγγραμα παιδιατρικής από ένα (στενό συγγενη) φοιτητή για ένα απογευμα. Δεν διάβασα τίποτα για αρρώστιες (που με τρομάζουν άλλωστε). Αλλά δεν θυμάμαι και τίποτα. Μάλλον θα το ξανακλέψω, αλλά΄αυτή τη φορά με άδεια.

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑ ο γαμπρός μου είναι γιατρός και το έχω σκεφτεί άπειρες φορές να τσουρνέψω το βιβλίο!!!!

Με γάλα εβαπορέ γίνεται τέλεια σάλτσα. Και λίγο κορν φλάουρ για να πήξει. Αλλιώς αν κάνεις κρεμμύδόσαλτσα, δεν θέλει ούτε αυτό.

Μια κούνια ή δύο??

Εγώ πήρα μία. Και δεν το μετάνιωσα.

Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το πολύκιλο (ετσι θα το λέω πια).

Για το στεγνωτήριο: Εγώ έχω το Bosch to 8κιλο και είμαι πολύ ευχαριστημενη. Βασικά έχω τις εξής συμβουλές να πω:

1. Οσο πιο μεγάλος κάδος γίνεται, όποια και αν είναι η μάρκα

2. Στο 8κιλο στεγνωτήριο ποτέ δεν βάζεις πάνω από 5 κιλά, εκτός αν είναι πετσετες

3. Δεν βάζεις πολύ δυνατά προγράμματα (εκτός αν είναι πετσέτες ή εσώρουχα) γιατι θα σιδερώνεις απίστευτα.

4. Πατάς πάντα το κουμπάκι "λιγότερο σίδερο"

5. Στην πλύση βάζεις επίσης το πρόγραμμα για λιγότερες στροφές (εκτός αν είναι πετσέτες)

6. Οταν τελειώσει το πρόγραμμα στεγνώματος, τα κρατάει τεντωμένα για περίπου 2 ώρες. Αν το ξεχάσεις και τα βγάλεις μετά, το πιθανότερο είναι να θέλουν σίδερο. Οποτε πρέπει να το προγραμματίσεις να είσαι ευκαιρη όταν θα τελειώσει το πρόγραμμα.

Δηλαδη: αν και δεν ξέρω ποιά μάρκα είναι η καλύτερη, το βασικό είναι ο μεγάλος κάδος.

Το ίδιο σας ευχομαι και εγώ. Ολες μετά την 36.

Χμ... για 40 λεπτά μου είχαν πει και εμένα στην αρχή. Και να μετράω το 3ωρο από την αρχή του ταίσματος.

Και εμένα ανοιγε η μύτη μου. Μπουνιές μου έπαιζαν τα τουινσάκια;

Χρόνια σας πολλά, να χαίρεστε και την Αφροδίτη και τα μωράκια σας.

Και φιλάκια πολλά σε όλες. Πάω πάλι στα μαζέματα μου...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα!!!!!!

Το πήρα από Γερμανία, περίπου 680 με μεταφορικά... Περαστικά στο μωρό!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

και εγω απο γερμανια το πηρα,ειναι οντως πολυ ωραιο!!

laerta σου επετρεψε η γιατρος να τα βαλεις μεσα?εμας μας ειπε οτι μπορουμε αν ειναι σε ευθεια αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να τους δεσω,ετσι μικρουληδες που ειναι.

παντως θελω πολυ να τους παω βολτα,αλλα φυσαει ρε γμτ:mad:

nunu εχω καποιες αποριες αλλα θα τις γραψω αργοτερα γιατι τωρα ειμαι αγκαλια με τον κλαψιαρη μου.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπέρα!!!!!!

καλησπερα!

ειπε η λογοθεραπευτρια 30 λεξεις απο τωρα???

εμενα εχουν μεγαλη διαφορα...η μικρη ολη την ωρα μουρμουριζει, λεει διαφορα (αν βαζουμε κ τα ντα ντα, τι τι, παπα κτλ στις λεξεις οπως υποθετω, ειναι πολυ καλα)

ο μικρος ομως επαναλαμβανει ολη μερα μια πολυ μικρη γκαμα λεξεων-συλλαβων..

ορθια στεκονται κ τα δυο μονα τους, η μικρη κανει κ 5-6βηματακια πολυυυυ χαριτωμενα!

επισης, ωραια μας τα λενε να τα αφηνουμε να πιανουν το φαγητο κτλ, αλλα δε καθαριζουν αυτοι μετα το χαος!!!

που παει το κουταλι με το φαγητο σε σας jas? γιατι σε μας παει στα ρουχα, στο πατωμα κτλ..!:shock:

τελος, εμενα δε βολευονται με τα εκπαιδευτικα ποτηρακια...γινονται λουτσα...οποτε πινουμε με μπιμπερο.......

οταν λετε οτι τους δινετε ποτηρακια εννοειτε κανονικα?

33E7p2.png

Ξέχασα πριν να πω περαστικά στο Μπιλάκι, jas.... υπομονη, υπομονη.

Αυτες οι καλοκαιρινές ιώσεις είναι το κάτι άλλο. Και έχει και ένα αερα φοβερό και δεν μπορούμε να πάμε στο μπάνιο!

Αχ, πως θα τα καταφέρω να επιστρέψω στη δουλειά; κλαψ κλαψ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Περαστικούλια κι από εμένα στο Μπίλυ-μπόι το όμορφο!

Naki και Laerta σας βρίσκω πολύ "προχώ" με παραγγελίες από τη "φίλη" μας τη Γερμανία.. Πολύ ωραία τα καρότσια!!! Μου άρεσαν πολύ!!Καλή αγορά φαίνεται!

Twins κουράγιο...για τη δουλειά..αλήθεια πότε πιάνεις ?

Και πώς τα κατάφερες να κάτσεις μέχρι τόοοσοο ??(όσο χρονών είναι τα μωρά σου δηλ. ?)γίνεται τόση μεγάλη άδεια? :confused:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...