Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα. Τι κάνετε? Πήγα και εγώ και έκανα την καμπύλη χθες. Πω πω πίκρα(γλύκα εννοούσα............Αλλα εντάξει με το λεμονάκι κάτι έγινε. Το ήπια. Απλά μετά ήταν το πακέτο. Τι υπνηλία και ζαλάδα ήταν αυτή? Αλλά οκ πέρασε κι αυτό. Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.

Βλέπω έχετε ξεσαλώσει όλες και θέλετε μπανάκια ε? Καλά θα ήταν η αλήθεια είναι αλλά φέτος λίγο χλωμές μας κόβω. Υπομονή. Τι νά κάνουμε?Θα κάνουμε του χρόνου μαζί με τα ζουζούνια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!

Πόσο θα θελάμε τώρα να βρίσκομαστε σε μια παραλία (άντε και πισίνα)....

Ιδανικά σε κάποιο νησάκι, μικρό και γραφικό...

Με ένα ωραίο δροσερό κρασάκι (άντε, λόγω κατάστασης και ο χυμός μας κάνει... με μπόλικα όμως παγάκια)...

Να περπατάμε στην άμμο και να έχει δροσούλα...

Να ακούγεται μόνο το κύμα...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι γιατι οχι!!!!για το κολπο!!Βασικα δεν ξερω ποσες ειναι απο εδω εκαπιδευτικοι!!!!

Εμενα με αφηνε στη θαλασσα μεχρι οσο να μην κρυωνω, ε γιαυτο πηρα στολη δυτη κι εγω για να μην κρυωνω!!!!πισινα δε με αφηνε γιατι φοβοταν τα μικροβια.αλλα εγω πηγα παρολα αυτα και εδωσα χαρτι απο παθολογο οπου του ειπα πως με αφηνει ο γυναικολογοςς!!!!!

καο γκατι!!!!!!

Τεσπα μια χαρα δεν επαθα τιποτα απολυτως χαλαρωνε το κορμακι μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Σούπερ σούπερ οι εκδρομούλες. Εμείς δεν προκόψαμε γιατί κάναμε δουλειές στο σπίτι. Ξενέρωταααααααα!! Αλλά θα έρθει και η σειρά μου!!

Elita πειράζει να είναι κρύο το νερό?είσαι όργιο εγώ μαζί σου αλλά έχω πολύ συντηρητικό αγαπημένο που είναι όλο μη και μή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια έκλεισα ραντεβού για αυχενική μέσα Ιουνίου και ανυπομονώ πολύ! Μίλησα πριν λίγο με τη μαία και μου είπε ότι θα μου κάνει και παπ α... εσείς είχατε κάνει; Είχα διαβάσει κάπου ότι σε δίδυμα δεν είναι αξιόπιστη εξέταση.. Το κόστος που μου είπε και για τις 2 εξετάσεις είναι 150ευρώ..

Μακάρι να βγουν όλα καλά να μου φύγει και αυτό το άγχος!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα καλημέρα!!!

Μελένια θα ξετρελαθείς με την αυχενική, αν και έχεις κάνει υπερηχογραφήματα σε αυτό φαίνονται πεντακάθαρα και ολοκληρωμένα μωράκια!!μετράς δαχτυλάκια!!Και σίγουρα θα σου φύγουν τα άγχη!

Εγώ για pap-a και θ-β χοριακή (αιματολογικές εξετάσεις που μου ζήτησε να του πάω πρίν κάνω την αυχενική) πλήρωσα 50 ευρώ και για την αυχενική 250 ευρώ σε ιδιωτικό γιατρό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Χάθηκα! Αλλά όλο χαλάω από τότε που ήρθα Αθήνα!! Παιδέυομαι αυτές τις μέρες με ένα τρελό πόνο που ξεκινάει από το γλουτό και μου μουδιάζει όλα το αριστερό πόδι λες και με περναει ρεύμα. Πήγα ορθοπεδικό μου είπε ειναι ισχιαλγία και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!! Το μωρό πιέζει κάποιο νεύρο και στο δημιουργεί. Είχα και ένα πονόδοντο έκανα και ένα σφράγισμα. Και έχω και το λαιμό μου ακόμα να πονάει!!

Τόσο καλά!! Σήμερα έκανα και την καμπύλη ζαχάρου και ακόμα έχω στο λαιμό μου αυτό το ζουμί!! Αυριο τα αποτελέσματα!

Πέμπτη πάω γιατρό. Αυτά τα νέα μου!! θα διαβάσω τώρα σιγά σιγά τα δικά σας!!

Σας φιλώ!

Διαφημίσεις

Γειά σου joy περαστικούλια!! Τι να πώ........ο κάθε γιατρός τα δικά του, αυτό έχω να πώ!! Πάντως που λές για το πόδι σου με πονάει και μένα όταν κουράζομαι λίγο πιάνει από τη μέση στη δεξιά μου όμως πλευρά σε σημείο που δυσκολεύομαι να περπατήσω. Να κάνουμε σετάκι!!:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Koριτσάκια τι κάνετε?

Εμείς εδώ έχουμε αρκετή ζέστη και έτσι τα πρωινά δεν βγαίνουμε και πολύ έξω. Ευτυχώς έχω βοήθεια. Το πρωί που λείπει για δουλειά η μαμά έχω την γιαγιά μου και έτσι ξεκουράζομαι και εγώ λίγο/. Τα παιδιά μου αλλάξανε και λιγάκι το πρόγραμμά τους προς το καλό! Τρώνε το αργότερο 8 η ώρα το βράδυ και μετά 6 το πρωί! Ελπίζω να το κρατήσουν όταν πάμε και πίσω στο σπίτι μας.

Όλα καλά.

Ελπίζω οι εγκυούλες να αντέξουν την ζεστούλα και να κάνουν υπομονή!!

φιλάκια πολλά

Καλησπέρα και από εμάς!!!!

Είμαστε πολύ χορευταράδες! Δεν αφήνουμε τη μαμά ήσυχη!

Το pap-a και εγώ δεν το έκανα γιατί μου είπαν ότι δεν είναι αξιόπιστο για δίδυμα. Τώρα και πάλι, εξαρτάται... Nunu η αυχενική 250; Λίγο τσιμπιμένη ή μου φαίνεται; Έρανος, έρανος παρακαλώ!!!!!:P

Στελλάκι και εμάς έδω έχει πολύ ζέστη, για την ακρίβεια κουφόβραση. Μπράβο που τα μπεμπάκια μπήκαν σε πρόγραμμα! Οπότε τώρα δεν έχετε βραδυνά ξενύχτια!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι πολύ τσιμπημένη, και τώρα πλησιάζει η β επιπέδου και αναρωτιέμαι!! Πάντως μας είχε εκεί ένα δύωρο και μας μέτραγε, αλλά σαν χαζογονείς τα δώσαμε χαζογελώντας!!

Πήρα τη συνταγή της σοκολατόπιτας!!!!

Να την περάσω;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...