Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πηρα 2 πακετα της Nuk....δεν ειναι καλα;;;

ανοιξα χθες ενα πακετο,ειναι πιο μικρα απο της κικκο και οχι τοσο μαλακα,και εχουν μικροτερο αυτοκολλητο,οποτε μετακινουνται πιο ευκολα.

δες ομως γιατι εσενα μπορει να σε βολεψουν.

λαερτα νομιζα οτι η medela εχει μονο το καλμα απο μπιμπερο.φανταζομαι ειναι πλαστικα ε?

εμεις πηραμε το καροτσι tfk duo,ειναι σε στυλ τριροδου αλλα εχει 4 ροδες φουσκωτες,οποτε τσουλαει πολυ ευκολα.

και 10 μερες αφου γεννησα με πηρε μια γνωστη να μου πει αν θελω να παρω το δικο της.Δε μου το ελεγε κι αυτη νωριτερα???????λες κι εμεινα εγκυος τη μια μερα και γεννησα την επομενη!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

nunu μου!!!!εχω γραψει ενα μηνυμα πιο πριν και θελω τα φωτα σου,γιατι ακομα αναρωτιεμαι αν ο γκρινιαρης μου καταφερε τελικα να θηλασει.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

http://www.buggy.de/de/produkte/twinner-twist-duo.html

αυτο πηραμε στο καφε ανοιχτο.

Η θηκη για τον καφε ειναι διπλη γιατι ο μπαμπας μας που θα βαζει τον δικο του?

tJd1p3.png

hello hello , τι κανετε κοριτσια;

χαθηκα ε;ακομα ομως δεν γεννησα ειχα παρεα αυτες τις μερες σπιτι μου και μαζι με τις ετοιμασιες γινοταν ο χαμος.ασε που σας υποσχεθηκα οτι θα γυρισετε ολες απο τις διακοπες σας και μετα θα γεννησω.σημερα βγηκα για κατι τελευταια ψωνια στο φαρμακιο και εχω να ετοιμασω την βαλιτσα .

θα προσπαθησω να διαβασω τα νεα σας αν και βλεπω γραψατε αρκετα

naki k laerta πως τα πατε;αληθεια θηλαστρο της medela εχετε;ποιο ακριβος;νομιζω καλητερα να νοικιασω μολις γεννησω κ να μην το αγορασω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Κατερινακι τοσα ειπαμε στο τηλ....δεν ρωταγες;;;

Εμενα μου το δωσανε της medela διπλης αντλησης....μακαρι να μην χρειαστει να το χρησιμοποιησω!!! Οσο μου το εξηγησε η ξαδερφη μου,ευκολο φανηκε...η πορεια θα δειξει!!!

Κατερινακι τοσα ειπαμε στο τηλ....δεν ρωταγες;;;

Εμενα μου το δωσανε της medela διπλης αντλησης....μακαρι να μην χρειαστει να το χρησιμοποιησω!!! Οσο μου το εξηγησε η ξαδερφη μου,ευκολο φανηκε...η πορεια θα δειξει!!!

το ξεχασα τελειως , ε ειχαμε κ τοσα να πουμε , τωρα διαβασα λιγο για το ταισμα τον μικρων που ελεγε η naki κ το θυμηθικα.

επιθεματα κ εγω τις nuk πηρα 2πακετα αν δεν βολεψουν τοτε δοκιμαζουμε αλλη μαρκα, αληθεια απο αυτα ποσα θα χρειαστει να εχουμε στο νοσοκομειο που θα γεννησουμε;(Σεβη κ αυτο ξεχασα να σε ρωτησω στο τηλ χαχαχα)

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

πριν λιγο καταφερα να ηρεμησω το μικρο μου.Ο καημενουλης δεν ξερω τι ειχε παθει αλλα εκλαιγε επι 1,5 ωρα!!!

δεν ηξερα πως να τον ηρεμησω,αφου σε καποια φαση με το ζορι κρατιομουνα για να μη βαλω κι εγω τα κλαματα,οταν δε μπορω να τα βοηθησω και αισθανομαι οτι υποφερουν πελαγωνω.

κανονικα πρεπει να φαει στις 11 αλλα θα τον αφησω λιγο να συνελθει.

αλλο θεμα:στο ταισμα των 5 πηρα το μεγαλο να κανουμε παλι μια προσπαθεια στο στηθος.αυτο το παιδακι οταν δεν κοιμαται και το παρω αγκαλια αμεσως ψαχνει στηθος.Αφου καταφερα να το βαλω στη σωστη θεση,ετσι νομιζω τουλαχιστον(το πηγουνι του ακουμπουσε στο στηθος,ειχε ανοιξει καλα το στομα και η μυτουλα του ηταν κι αυτη κοντα στο δερμα μου,και ειμασταν κοιλια με κοιλια).

Στην αρχη εκανε καποιες γρηγορες κινησεις και μετα αρχισε να κανει πιο αργες κινησεις κατα τις οποιες τον ακουγα οτι καταπινε.Σταματησε και αφου τον χαιδεψα λιγο ξανασυνεχισε,τραβηξε λιγο ακομα και μετα μαλλον κουραστηκε και δεν αντιδρουσε οτι και να του εκανα.Ειχε μεινει στην ιδια σταση ακινητος.Ολο αυτο κρατησε 10 λεπτα,ενω αλλες λενε οτι θηλαζουν για ωρα.

Μετα του εδωσα το μπουκαλι απο το οποιο εφαγε 60 μλ!!!!!!

και ρωταω πεινουσε τοσο πολυ που θηλασε και εφαγε και τοσο συμπληρωμα ή λαθος καταλαβα και απλως πιπιλαγε????

αχ,δε μπορω να καταλαβω !!!!!

τελικα θηλασε ή οχι???????οεο????

Jas,nunu τα φωτα σας!!!

Για το πρώτο σκέλος μάλλον οι κολικοί είναι που τον ανησύχησαν έτσι, αγκαλιά αγάπη προδέρμ και γερά νεύρα.

Για το δεύτερο σκέλος ναι το μωρό σου θήλασε απλά κουράστηκε και τον πήρε ο ύπνος! Ο δικός μου τον είχα μέχρι και 1μιση ώρα στο στήθος. Τον ξύπναγα, έπινε, κοιμόταν. Για αυτό είναι και τόσο δύσκολο με τα δίδυμα, θέλει χρόνο, πάντως όσο πιο πολύ τα βάζεις τόσο διεγείρετε και η παραγωγή σου. Εφόσον του δόθηκε η επιλογή μετά του μπιμπερό συνέχισε να τρώει "εύκολα" και τα 60 ml.

Ένα μήνυμα που σου είψχα γράψει προχτές το είδες?

jas αλήθεια που είσαι?

Κατερίνα hallo!!! κρατήσου μπράβο!!!

Το θήλαστρο που νοικιάσαμε οι περισσότερες είναι το symphony διπλής άντλησης της medela, το νοικιάζει η εταιρεία με την επωνυμία ΚΑΙΚΟΝΙΔΗΣ εγώ πριν ένα χρόνο περίπου το νοίκιασα 70 ευρώ για 1 μήνα για τρείς έδινε καλύτερη τιμή ανά μήνα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Που να ξερω ποσα θελουμε την ημερα απο επιθεματα;; εγω ενα πακετο θα επαιρνα μαζι!!!:rolleyes:

Μην πάρετε παραπάνω από ένα πακέτο αν χρειαστείτε παραπάνω θα σας φέρουν. Το γάλα κατεβαίνει περίπου την τρίτη μέρα από τη γέννα και στις 5 περίπου θα είσαστε σπίτι οπότε τσάμπα χώρος πιθανόν.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μην πάρετε παραπάνω από ένα πακέτο αν χρειαστείτε παραπάνω θα σας φέρουν. Το γάλα κατεβαίνει περίπου την τρίτη μέρα από τη γέννα και στις 5 περίπου θα είσαστε σπίτι οπότε τσάμπα χώρος πιθανόν.

Σωστο κ αυτο!!! Να"σαι καλα....

Ποσα περιπου χρειαζομαστε αλλαγη την ημερα;;;

Γεια σας κοριτσια μου,χαθηκα λιγο αλλα κουραζομαι πολυ ευκολα και ειναι η αρχη ακομα...Την παρασκευη ειχαμε τα γενεθλια της αφροδιτουλας μου!!! :) kai σημερα πηγαμε στο γιατρο τα σπορακια μας μια χαρα μεγαλωνουν,ειδαμε και το φυλο και ειναι ενα αγορακι και ενα κοριτσακι

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

http://www.buggy.de/de/produkte/twinner-twist-duo.html

αυτο πηραμε στο καφε ανοιχτο.

Η θηκη για τον καφε ειναι διπλη γιατι ο μπαμπας μας που θα βαζει τον δικο του?

Κι εγώ το ίδιο έχω σε σοκολατί κάπως. Το πήγαμε και βόλτα και είναι σούπερ!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...