Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσακια επειδη διαβαζω οτι παιδευεστε με τα μπουκαλια θα σας πω τη γνωμη μου.Εμενα κ τα 3 παιδια πινουν με μπιμπερο κικο με το στενο λαιμο....στον Τασο απο 2 μηνων του εβαλα την πιπιλα με τις 3 τρυπες...στα διδυμα τις εβαλα οταν εγιναν 5 μηνων.Επισης οι πιπιλες σιλικονης μπορει να ειναι πιο σκληρες αλλα νομιζω πως ειναι καλυτερες ειδικα για τις νεαρες ηλικιες που κανουν κολικους.Οι πιπιλες καουτσουκ στα μπιμπερο οταν ρουφανε αρκετη ωρα κ δε βγαινει αερας στο μπουκαλι τσακιζουν κ νομιζω οτι τους κανουν κολικους.....απ την αλλη ομως ειναι τι βολευεται το καθε παιδι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πριν από λίγο κατάλαβα ότι έχω αποκτήσει ουλίτιδα της εγκυμοσύνης.. !!:shock::shock::shock::shock::shock:

Ευτυχώς έχω μόνο στα πάνω ούλα και πρέπει να είναι αρχή αρχή.

Πανικοβλήθηκα γιατί έκανα το λάθος να διαβάζω περίεργα στο ιντερνετ..

Τέλος πάντων, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια παρατήρησε κατά τη διάρκεια της κύησής της κάτι ανάλογο με τα ούλα, κι αν ναι, πότε σε ποιο 3μηνο και πώς το αντιμετώπισε.Έχω ανάγκη από αληθινές γνώμες και εμπειρίες..κι όχι ό,τι βρίσκουμε στο ιντερνετ..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

εγω στο 2ο και 3ο τριμηνο ειχα αιμορραγιες στα ουλα.δεν τολμουσα να πλυνω τα δοντια μου και ποταμι το αιμα.Ακομα και οταν απλα καθομουνα και μιλουσα,ενιωθα σε ασχετες στιγμες αιμα στο στομα μου.

Το αντιμετωπισα κανοντας υπομονη γιατι ολο ελεγα οτι θα παω οδοντιατρο αλλα τελικα δεν πηγα ποτε.Επισης εγω ειχα το πιο κουφο συμπτωμα της εγκυμοσυνης:ειχα βουλωμενη μυτη χωρις να ειμαι κρυωμενη:shock::shock:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

τα υπολοιπα θα σας τα γραψω στην επομενη αντληση,δηλ σε 3 ωρες.:tongue:

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

εγω στο 2ο και 3ο τριμηνο ειχα αιμορραγιες στα ουλα.δεν τολμουσα να πλυνω τα δοντια μου και ποταμι το αιμα.Ακομα και οταν απλα καθομουνα και μιλουσα,ενιωθα σε ασχετες στιγμες αιμα στο στομα μου.

Το αντιμετωπισα κανοντας υπομονη γιατι ολο ελεγα οτι θα παω οδοντιατρο αλλα τελικα δεν πηγα ποτε.Επισης εγω ειχα το πιο κουφο συμπτωμα της εγκυμοσυνης:ειχα βουλωμενη μυτη χωρις να ειμαι κρυωμενη:shock::shock:

Κι εγώ το έχω αυτό με τη μύτη από την αρχή!!! Δεν το πιστεύω!!

Και πολλές φορές φτερνίζομαι κιόλας!! Ααχ, τί καλά όταν βλέπεις ότι δεν είσαι η μόνη..

Κουράγιο με τις αντλήσεις κτλ, μακάρι να ήξερα να σου πώ κι εγώ κάτι για αυτά..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλα αυτο με τη μυτη ειναι ΤΟ κουφο!!!!!!!

τοτε ελεγα στον αντρα μου οτι ειναι απο την εγκυμοσυνη και με κοροιδευε μεχρι που το διαβασαμε στο βιβλιο που ειχαμε παρει.επισης μπορει να αρχισει να ανοιγει και η μυτη σου,εγω ευτυχως δεν ειχα πολλα τετοια.

οι αντλησεις ειναι σπαστικες αλλα τωρα βρηκα το κολπο,μολις σηκωνομαι ανοιγω τον υπολογιστη,ταιζω και μετα κανω την αντληση και σας γραφω οποτε περναει το τεταρτακι.

κατερινακι που εισαι?κανεις τις τελευταιες βολτιτσες πριν γινεις μανα ή εγινες μαμα νωριτερα?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

και συνεχιζω να μιλαω μονη μου

ηρθε επιτελους και το καροτσι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι τελειο:D:D:D,μονο που δεν μπορω να τους παω βολτα ακομα γιατι φυσαει πολυ και οι γιοι μου ειναι λεπτοκαμωμενοι ωστε να τους δεσω πανω.Θα κανω λιγο ακονα υπομονη γιατι θα χαθουν αυτοι αναμεσα στις ζωνες.

εχει και θεση για τον καφε μου!!!τον ντεκαφεινε εννοειται;)

tJd1p3.png

καλημερουδια και καλη εβδομαδα.Επεστρεψε καμια σήμερα?

DUCKFACE εγω απο τον 6ο μήνα άρχισα να εχω ουλίτιδα ξαφνικα και ματωναν τα δόντια μου,πηρα την γυναικολόγο μου (οχι τον οδοντιατρο μου) και μου εδωσε να παρω απο το φαρμακειο οδοντοκρεμα EMOFORM σωθηκα με αυτη πραγματικα,επίσης έκανα πλύσεις με το hexalen. βουλωμενη μυτη είχα συνεχεια!!! Το μονο που εκανα ήταν να βαζω φυσιολογικους ορους και δυστυχως κρατησε μεχρι και που γεννησα και 4-5 μερες μετα.

LAERTA εγω το κραταγα για περιπου 40' και μετα πεταμα,να μην σου πω το πεταγα και πιο πριν γιατι μου μυριζε.

NAKI εγω εχω 2 θερμους (ενα ζεστο ένα κρυο) και φυσικα τροφοθήκη (αν λεγεται ετσ η θηκη που βαζεις την σκονη για 3 γευμαται) σε 2 διαφορετικα χρωματα(ένα για τον καθενα),οποτε ετοιμαζω πολυ γρηγορα τα γαλατα

YiMXp3.png

Καλημερα κ καλη εβδ να εχουμε!!!

Duck εμενα μονο η μυτη ανοιξε ξαφνικα 3 φορες...αυτο ειχα μονο!!!

Νaki κ Laerta καλο κουραγιο κοριτσια...ουτε εγω μπορω να σας βοηθησω καπου αλλα σας διαβαζω προσεκτικα.....εσεις θα βοηθησετε εμας!!!

καλημερα!

zitamarοπως παντα στην ωρα σου!!εγω επειδη εχουμε λιγη ησυχια τωρα,φτου φτου...βραζω νερο και θα την πεσω παλι.

τελικα η κατερινα τι γινεται,εχει καμια νεα της?

σεβη μου υπομονη ερχεται και η σειρα σου:P

χθες εβαλα και παντες-κουνουπιερες στις μεγαλες κουνιες,οποτε εδειξε το δωματιο και επιτελους τελειωσε!!

tJd1p3.png

α! σεβη να μην ξεχασω

επιθεματα πηρες?εγω εχω δοκιμασει 3 μαρκες,μονο τις κικκο μου αρεσουν,ειναι τα πιο σταθερα,σε ατομικη συσκευασια και πιο μεγαλα απο τα αλλα.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

α! σεβη να μην ξεχασω

επιθεματα πηρες?εγω εχω δοκιμασει 3 μαρκες,μονο τις κικκο μου αρεσουν,ειναι τα πιο σταθερα,σε ατομικη συσκευασια και πιο μεγαλα απο τα αλλα.

Πηρα 2 πακετα της Nuk....δεν ειναι καλα;;;

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια..πείτε να γεννήσουμε όλες 40παρά κάτι!!Να βρούμε ένα σακί λίρες κτλ..

Χαχα!!

Μα καλά δε λέγαμε τίποτα άλλο??

Προ 10λέπτου μου άνοιξε για 1η φορά η μύτη!!

ΥΓ. Αλήθεια τί είναι τα επιθέματα που συζητάτε οι μανούλες και η μανούλες παρά κάτι ??

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρα!!

Βρε κορίτσια..πείτε να γεννήσουμε όλες 40παρά κάτι!!Να βρούμε ένα σακί λίρες κτλ..

Χαχα!!

Μα καλά δε λέγαμε τίποτα άλλο??

Προ 10λέπτου μου άνοιξε για 1η φορά η μύτη!!

ΥΓ. Αλήθεια τί είναι τα επιθέματα που συζητάτε οι μανούλες και η μανούλες παρά κάτι ??

Εμένα μου άνοιγε παντού και συνέχεια και στη δουλειά και στη σχολή, αποκρουστικό θέαμα, μου πηγαινε τρεις και μια αλλά δεν ήταν τίποτα. Τα επιθέματα στήθους που τα βάζεις όταν θηλάζεις ή κάνεις αντλήσεις. Κι εμένα, μετά από δοκιμές, της Κίκκο με βόλεψαν. Μπιμπερό έχω τις μεντέλα με θηλές σιλικόνης. Τρώνε πλέον μετά από 3 ώρες, ο μικρός εδώ και μερικές μέρες γιατί πριν ήταν πολύ αδύναμος και τον τάιζα κάθε 2-2,5 ώρες όπως μου είχε πει η παιδίατρος. Ζηταμάρ, κι εγώ με θερμός σώζομαι, αλλιώς δεν ξέρω πως θα την πάλευα.. Πετάω κι εγώ το γάλα αμέσως γιατί μυρίζει σαν φύκι (μπλιάχ)... Το Κατερινιώ λέτε να κάνει λιονταράκια τελικά? Μακάρι να είναι Παρθενάκια...

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα καλησπέρα και τα σχετικά!! Για μερικά λεπτά ελεύθερη!!!!!!Τι μου κάνετε?

Κορίτσια πριν από λίγο κατάλαβα ότι έχω αποκτήσει ουλίτιδα της εγκυμοσύνης.. !!:shock::shock::shock::shock::shock:

Ευτυχώς έχω μόνο στα πάνω ούλα και πρέπει να είναι αρχή αρχή.

Πανικοβλήθηκα γιατί έκανα το λάθος να διαβάζω περίεργα στο ιντερνετ..

Τέλος πάντων, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια παρατήρησε κατά τη διάρκεια της κύησής της κάτι ανάλογο με τα ούλα, κι αν ναι, πότε σε ποιο 3μηνο και πώς το αντιμετώπισε.Έχω ανάγκη από αληθινές γνώμες και εμπειρίες..κι όχι ό,τι βρίσκουμε στο ιντερνετ..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μην πανικοβάλλεσαι ντάκι, σου απαντήσαν ήδη οι κοπέλες και εγώ επίσης είχα ευαισθησία στα ούλα και ο γυναικολόγος μου είχε πεί καλή υγιείνή. Πάρε επίσης μαλακή οδοντόβουρτσα και προϊόντα από το φαρμακείο που ενδείκνυνται για εγκυμοσύνη, οδοντόκρεμα και οπωσδήποτε διάλυμα. Το θετικό είναι ότι δεν μου πέσαν οπότε μην ανησυχείς!!!χεχε!!

και συνεχιζω να μιλαω μονη μου

ηρθε επιτελους και το καροτσι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι τελειο:D:D:D,μονο που δεν μπορω να τους παω βολτα ακομα γιατι φυσαει πολυ και οι γιοι μου ειναι λεπτοκαμωμενοι ωστε να τους δεσω πανω.Θα κανω λιγο ακονα υπομονη γιατι θα χαθουν αυτοι αναμεσα στις ζωνες.

εχει και θεση για τον καφε μου!!!τον ντεκαφεινε εννοειται;)

Τι καρότσι πήρες τελικά? εμένα δεν έχει θήκη για τον καφέ την τρελλάρα μου πρέπει να πατεντάρω!!!

Εμένα μου άνοιγε παντού και συνέχεια και στη δουλειά και στη σχολή, αποκρουστικό θέαμα, μου πηγαινε τρεις και μια αλλά δεν ήταν τίποτα. Τα επιθέματα στήθους που τα βάζεις όταν θηλάζεις ή κάνεις αντλήσεις. Κι εμένα, μετά από δοκιμές, της Κίκκο με βόλεψαν. Μπιμπερό έχω τις μεντέλα με θηλές σιλικόνης. Τρώνε πλέον μετά από 3 ώρες, ο μικρός εδώ και μερικές μέρες γιατί πριν ήταν πολύ αδύναμος και τον τάιζα κάθε 2-2,5 ώρες όπως μου είχε πει η παιδίατρος. Ζηταμάρ, κι εγώ με θερμός σώζομαι, αλλιώς δεν ξέρω πως θα την πάλευα.. Πετάω κι εγώ το γάλα αμέσως γιατί μυρίζει σαν φύκι (μπλιάχ)... Το Κατερινιώ λέτε να κάνει λιονταράκια τελικά? Μακάρι να είναι Παρθενάκια...

εμάς μας είχαν πεί στο δύωρο να τα ξυπνάμε και να τα ταϊζουμε...κουράγια κοριτσούδια!!!

κατά τ άλλα εγώ αϋπνη, έχω την εντύπωση δε θα στρώσουν ποτέ τα καμάρια μου...θα κοιμόμαστε αιωνίως μαζί...πρέπει να πάρουμε υπέρδιπλο :D:D:D!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...