Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριστούδες αφήνω τα ιντερνέτια (πού είσαι tzini!!!) και τα φορουμ

και πάω να κάνω κανένα φαί γιατί το ξωτικό σε λίγο θα γίνει..γκόλουμ..και θα με κυνηγάει..!!:tongue::P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Μακαρι Χουχου μου!!! Για ολες μας να ειναι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,οσο μπορει δλδ!!!
εμενα παντως μου ειπε οτι θα γεννησω τελη ιανουαριου αντι για 23 φεβρουαριου που ειναι κανονικα:rolleyes:

gWfop2.png

και εγω xouxoulina μου τελος Ιανουαρίου γεννησα,η καλυτερη εποχη! δεν ζεσταίνεσαι,δεν ζηλευεις που μένεις μεσα(φαντασου καλοκαιρι οι άλλοι στην παραλία και εσυ εισώκλειστη) τα αρνητικα δεν στα λέω!!!!:D

YiMXp3.png

Καλημέρα μανουλες!Βρισκομαι στην παραλια κ απολαμβάνω τον ηλιο κ τη θαλασσα!Τα διδυμακια ειναι σπιτι με τους γιαγιουπαπαδες!εχω τον τασο μαζι ο οποιος παιζει ταβλι με την αδερφη μου!

Αυριο θα φυγει κ ο μπαμπας μας καθως προεκυψαν δουλειες!αυτα τα λιγοστα για σημερα!καλη συνεχεια οτι κ αν κανετε!πολλα φιλια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια θηλασμου μολις τελειωσε:(

εβαλα τωρα το μεγαλο,αλλα αυτος κοιμοταν και φυσικα δεν καναμε τιποτα,τελικα εφαγε λιγο ακομα και με το μπουκαλι(αφου του το εχωσα στο στομα).

εχω αρχισει κι αγχωνομαι βεβαια γιατι το γαλα νομιζω μειωνεται:(:(

θα τον ξαναπροσπαθησω μολις ψιλοξυπνησει γιατι λογικα θα πεινασει νωριτερα τωρα.

τωρα κανω την αντληση,οποτε δεν ξερω αν θα εχω γαλα οταν πεινασει.

μηπως να δωσω το δικο μου με το μπιμπερο calma της medela για να μαθει να κανει την κινηση πρωτα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια θηλασμου μολις τελειωσε:(

εβαλα τωρα το μεγαλο,αλλα αυτος κοιμοταν και φυσικα δεν καναμε τιποτα,τελικα εφαγε λιγο ακομα και με το μπουκαλι(αφου του το εχωσα στο στομα).

εχω αρχισει κι αγχωνομαι βεβαια γιατι το γαλα νομιζω μειωνεται:(:(

θα τον ξαναπροσπαθησω μολις ψιλοξυπνησει γιατι λογικα θα πεινασει νωριτερα τωρα.

τωρα κανω την αντληση,οποτε δεν ξερω αν θα εχω γαλα οταν πεινασει.

μηπως να δωσω το δικο μου με το μπιμπερο calma της medela για να μαθει να κανει την κινηση πρωτα?

Όταν δοκίμασα το κάλμα, δεν έφαγαν τίποτα κι έμειναν νηστικά τα μωρά, οπότε τα έπλυνα τα μπιμπερό και τα έβαλα πίσω στη θέση τους.. Κι εγώ με τις αντλήσεις βασανίζομαι, ειδικά τα βράδια...

120247mcv711uxx1.gif

ειχα κι εγω την ιδια απορια για το γαλα αλλα η γιατρος ειπε οτι το καθε ταισμα δεν πρεπει να ξεπερνα τη μιση ωρα,οποτε εμενα ή θα το πιουνε σε λιγοτερη ωρα ή αν δεν το πιουνε μεσα στο μισαωρο τους παιρνει ο υπνος οποτε το πεταω.

ποσο βαρος εχουν τωρα τα μωρα σου?

εμενα ειναι σχεδον 2,5 κιλα και μου ειπε οτι πρεπει να τρωνε περιπου 150μλ ανα κιλο.εσενα σου ειπε αλλα?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

και μου εχουν σπασει τα νευρα με τα στενα μπιμπερο της κικκο που τρεχουν οσο και να τα σφιξεις και γεμιζει ο τοπος γαλατα:mad::mad:

αλλα τι να κανω,αφου αυτα εδιναν στη μοναδα και τα εχουν μαθει.

επισης στο μαιευτηριο εδιναν το γαλα ετοιμο σε κατι μικρα μπουκαλακια που οι θηλες ειχαν 3 τρυπες και τραβουσαν πολυ πιο ευκολα αλλα δεν τα πουλανε στο εμποριο:(,κριμα θα γλυτωναμε ολη αυτη την ταλαιπωρια με την σκονη και το βραστο νερο κλπ..

μου ειχαν δωσει 2 τετοια για το ταξιδι που εννοειται τα κρατησα, τα αποστειρωνω και τρωνε και με αυτα.Βλεπω μεγαλη διαφορα στο πως τραβανε.

tJd1p3.png

Κορίτσια, πόση ώρα κρατάτε το ξένο γάλα? Δηλαδή για πόση ώρα ακόμη το δίνετε στα μωρά?

καλησπερα.

μια ωρα maximum.

κ εμενα η μικρη μου εκανε νουμερα σε καποια φαση,επινε πολυ λιγο κ την ειχα μια ολοκληρη ωρα περα δωθε αγκαλια για να πιει οσο περισοοτερο..

αν κ οι παιδ. λενε οντως να ταιζουμε μεχρι μισαωρο.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ε κι εμένα μου είπε μέχρι 40 λεπτά το πολύ αλλά μου φάνηκε υπερβολικό. Αλλά βλέπω ότι έτσι είναι μάλλον. Η μικρή έχει βάρος 3.100 κοντά και ο μικρός 2.700 κοντά. Πρέπει να τρώνε 400 μλ και πάνω. Τώρα έχουν κολικούς και υποφέρουν τα μικράκια, άρχισα να τους δίνω ινφακόλικ, για να δούμε. Δεν κοιμούνται, δεν τρώνε και δεν παίρνουν βάρος..

120247mcv711uxx1.gif

πριν λιγο καταφερα να ηρεμησω το μικρο μου.Ο καημενουλης δεν ξερω τι ειχε παθει αλλα εκλαιγε επι 1,5 ωρα!!!

δεν ηξερα πως να τον ηρεμησω,αφου σε καποια φαση με το ζορι κρατιομουνα για να μη βαλω κι εγω τα κλαματα,οταν δε μπορω να τα βοηθησω και αισθανομαι οτι υποφερουν πελαγωνω.

κανονικα πρεπει να φαει στις 11 αλλα θα τον αφησω λιγο να συνελθει.

αλλο θεμα:στο ταισμα των 5 πηρα το μεγαλο να κανουμε παλι μια προσπαθεια στο στηθος.αυτο το παιδακι οταν δεν κοιμαται και το παρω αγκαλια αμεσως ψαχνει στηθος.Αφου καταφερα να το βαλω στη σωστη θεση,ετσι νομιζω τουλαχιστον(το πηγουνι του ακουμπουσε στο στηθος,ειχε ανοιξει καλα το στομα και η μυτουλα του ηταν κι αυτη κοντα στο δερμα μου,και ειμασταν κοιλια με κοιλια).

Στην αρχη εκανε καποιες γρηγορες κινησεις και μετα αρχισε να κανει πιο αργες κινησεις κατα τις οποιες τον ακουγα οτι καταπινε.Σταματησε και αφου τον χαιδεψα λιγο ξανασυνεχισε,τραβηξε λιγο ακομα και μετα μαλλον κουραστηκε και δεν αντιδρουσε οτι και να του εκανα.Ειχε μεινει στην ιδια σταση ακινητος.Ολο αυτο κρατησε 10 λεπτα,ενω αλλες λενε οτι θηλαζουν για ωρα.

Μετα του εδωσα το μπουκαλι απο το οποιο εφαγε 60 μλ!!!!!!

και ρωταω πεινουσε τοσο πολυ που θηλασε και εφαγε και τοσο συμπληρωμα ή λαθος καταλαβα και απλως πιπιλαγε????

αχ,δε μπορω να καταλαβω !!!!!

τελικα θηλασε ή οχι???????οεο????

Jas,nunu τα φωτα σας!!!

tJd1p3.png

η νεογνολογος μου ειπε να παιρνουν 150 γραμ τη βδομαδα το λιγοτερο.Αλλα να τα ζυγιζω σε μια ζυγαρια γιατι απο ζυγαρια σε ζυγαρια διαφερει.Εγω τα ζυγισα την παρασκευη ,οποτε τωρα θα δουμε την αλλη παρασκευη τι καναμε.

Οι κολικοι πιανουν το βραδυ?γιατι εμενα συνηθως κλαινε το πρωι και το απογευμα.

tJd1p3.png

Ε κι εμένα μου είπε μέχρι 40 λεπτά το πολύ αλλά μου φάνηκε υπερβολικό. Αλλά βλέπω ότι έτσι είναι μάλλον. Η μικρή έχει βάρος 3.100 κοντά και ο μικρός 2.700 κοντά. Πρέπει να τρώνε 400 μλ και πάνω. Τώρα έχουν κολικούς και υποφέρουν τα μικράκια, άρχισα να τους δίνω ινφακόλικ, για να δούμε. Δεν κοιμούνται, δεν τρώνε και δεν παίρνουν βάρος..

εξακολουθεις να ταιζεις καθε διωρο?μηπως δεν προλαβαινουν να χωνεψουν και για αυτο δεν καλοτρωνε?αν το στομαχακι τους εχει ακομα γαλα απο το προηγουμενο ταισμα πως να φανε μωρ τα μικρουλια?

ποια μπιμπερο εχεις?

εγω ειδα οτι τα φαρδυλαιμα της κικκο τα δυσκολευαν λιγο γιατι εχουν θηλη σιλικονης η οποια ειναι μαλλον σκληρη και τους την αλλαξα με καοτσουκ.Βεβαια στα στενα μπουκαλια εχουμε σιλικονης:shock:,δεν βγαζω ακρη με αυτα τα μωρα...

tJd1p3.png

Κορίτσια πριν από λίγο κατάλαβα ότι έχω αποκτήσει ουλίτιδα της εγκυμοσύνης.. !!:shock::shock::shock::shock::shock:

Ευτυχώς έχω μόνο στα πάνω ούλα και πρέπει να είναι αρχή αρχή.

Πανικοβλήθηκα γιατί έκανα το λάθος να διαβάζω περίεργα στο ιντερνετ..

Τέλος πάντων, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποια παρατήρησε κατά τη διάρκεια της κύησής της κάτι ανάλογο με τα ούλα, κι αν ναι, πότε σε ποιο 3μηνο και πώς το αντιμετώπισε.Έχω ανάγκη από αληθινές γνώμες και εμπειρίες..κι όχι ό,τι βρίσκουμε στο ιντερνετ..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...