Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Duck καλα κανεις κ εισαι τοσο χαρουμενη!!! 3 ψυχουλες εχεις μαζι σου!!!

Με το καλο να τα δειτε την Τεταρτη...!!!

Λες να μην την φτιαξω ακομα;;;:rolleyes:μωρε φοβαμαι γιατι τα βραδυα ειμαι τοσο χαλια,πονανε ολα...ποδια,μεση,κοιλια κ λεμε μην εχουμε κανενα απροοπτο!!!

Καλημερα κ καλη Κυριακη σε ολες μας!!!

Duckface εγω αργησα να νιωσω τους μικρους...σχεδον 22η εβδ!!!!!!

Κοιλιτσα εκανες;;;; εξωσωματικη εννοει η Χουχου γιατι την εχουμε κανει στο ιδιο κεντρο!!!!

Εμεια ειμαστε καλα κ ανυπομονουμε να περασει ο καιρος...μονο την βαλιτσα δεν εχω φτιαξει,ολα τα υπολοιπα ειναι ok.....ρουχαλακια,δωματιο,ψωνια!!!

Ναι!!Έκανα κοιλίτσα ξαφνικά τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχει μεγαλώσει απότομα!!Θα τολμούσα να πώ ότι είναι λιγάκι παραπάνω από "κοιλίτσα", ενώ..παρεπιπτόντως.. άλλη φορά δε θα ξαναζυγιστώ ποτέ μπροστά στο ξωτικό!!

Άσε που είναι και "καρφί" στο γιατρό!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Duck καλα κανεις κ εισαι τοσο χαρουμενη!!! 3 ψυχουλες εχεις μαζι σου!!!

Με το καλο να τα δειτε την Τεταρτη...!!!

Λες να μην την φτιαξω ακομα;;;:rolleyes:μωρε φοβαμαι γιατι τα βραδυα ειμαι τοσο χαλια,πονανε ολα...ποδια,μεση,κοιλια κ λεμε μην εχουμε κανενα απροοπτο!!!

Διόρθωση .....

Αχ, Σέβη πολύ χαίρομαι που ΣΕ νιώθω τόσο χαρούμενη!!

(δεν εννοούσα εμένα-αν και είμαι πολύ!-αλλά βλέπεις.. ο "δαίμων" του πληκτρολογίου..)

Εγώ πάω ένα bet ότι θα πάει +3,2 εβδομάδες ακόμα!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλημερα σεβακι...με ζαλαδες και κωμαρες ειμαι συνεχεια...σερνομαι στην κυριολεξια και που ειμαι ακομα!ασε την συχνοουρια....

Χουχου μου κ μονο που αναφερεις συχνοουρια θελω πιπι!!! κ οσο περναει ο καιρος θα το εχεις πιο εντονα!!!

Ναι!!Έκανα κοιλίτσα ξαφνικά τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχει μεγαλώσει απότομα!!Θα τολμούσα να πώ ότι είναι λιγάκι παραπάνω από "κοιλίτσα", ενώ..παρεπιπτόντως.. άλλη φορά δε θα ξαναζυγιστώ ποτέ μπροστά στο ξωτικό!!

Άσε που είναι και "καρφί" στο γιατρό!!

Aχ ωραια!!! καρφι ο καλος σου;;;; για να εμφανιστει!!!:tongue:

Εμενα δεν ειπε κατι "κακο" στον γιατρο!!!!:shock::tongue::shock:Εαν κ με τα κιλα ευτυχως δεν ειχα θεμα...+7-8 κιλα ειμαι τωρα!!!

Διόρθωση .....

Αχ, Σέβη πολύ χαίρομαι που ΣΕ νιώθω τόσο χαρούμενη!!

(δεν εννοούσα εμένα-αν και είμαι πολύ!-αλλά βλέπεις.. ο "δαίμων" του πληκτρολογίου..)

Εγώ πάω ένα bet ότι θα πάει +3,2 εβδομάδες ακόμα!!

Εαν βγεις αληθινη θα γεννηθουν 13/09...στην επετειο του γαμου μου!!!:P

Εαν βγεις αληθινη θα γεννηθουν 13/09...στην επετειο του γαμου μου!!!:P

Σοβαρά!! Κοίτα σύμπτωσις!!

Ναι!! Θα βγω αληθινή, αρκεί να το θέλεις κι εσύ!

Θα είναι και παραμονή του Σταυρού...

Paulo Coelho

Σοβαρά!! Κοίτα σύμπτωσις!!

Ναι!! Θα βγω αληθινή, αρκεί να το θέλεις κι εσύ!

Θα είναι και παραμονή του Σταυρού...

Πως δεν το θελω.....παρα πολυ!! οσο πιο πολυ βαρος παρουν τοσο το καλυτερο!!! θελω να γυρισουμε κ οι 4 σπιτι μας!!!

Διαφημίσεις

DUCKFACE εγω μία φορα τα καταλαβα σαν φτερουγισμα την 17η εβδομαδα και μετα τα καταλαβα ξανα στην 20η!! Πιστεψε με αυτο που μου λείπει απο την εγκυμοσύνη είναι οι κλωτσουλες που ένιωθα...

YiMXp3.png

Πόσο θέλω να διαβάσω κανένα νέο!!!!!!!!!!!!!!

Α! Μόλις ήρθε η συνυφάδα μου και θα πιούμε ένα χυμούλι μαζί!

Τι καλά, έχουμε ωραία παρέα εδώ, είναι τα σπίτια μας δίπλα δίπλα τα εξοχικά...!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...