Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

TWINS αν ξερεις καποιο στεγνωτηριο αθορυβο βοηθησε με και πες μου ποιο να παρω ή τι να προσεξω γιατι δεν ξερω τιποτα.Μολις γυρισουμε απο την βαπτιση θα παω να το κλεισω στο media μαλλον.

NAKI εγω τα εβαλα στο ριλαξ κατα τον 2 μηνα αλλα δεν τους αρεσε αφου είχαν μαθει το κουνιστο που σου είπα έχω πει.Ασε στο ριλαξ με το που βαζω τη δονηση αρχιζουν το κλαμα,οποτε δεν το χρησιμοποιω σχεδόν καθόλου.

NUNU δεν ενημερώθηκες??? το 5κιλο έγινε 6κιλο!!! Και μαλιστα παίρνει πιο πολυ απο τον γκρινιαρη ανα μηνα:D

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

nunu η λουιζα βοηθαει στην παραγωγη?

η μαια μου ειχε πει για γλυκανισο αλλα ειναι πολυ πικρο,ενω τη λουιζα την πινω ανετα.σουπες δεν πολυτρωω αλλα κατεβαζω πολυ νερο,βοηθαει?

επισης να πω οτι το γαλα μου δεν ειναι ασπρο,εχει μια ελαφρως κιτρινη αποχρωση.Γιατι?

απο καφε???μπορω να πινω εναν ντεκαφεινε,για να σταθω και στα ποδια μου? και μπυριτσα μια στο τοσο?δοκιμασα αυτη χωρις αλκοολ αλλα μπλιαχ!!!

nunu μου ευχαριστω για το πμ,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει την ευκαιρια και την ησυχια για να τα πουμε(ντρεπομαι κιολας:oops:),ενω εδω μπαινω-γραφω-βγαινω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπέρα κοριτσούδες κι από μένα!

Είπα να πώ ένα γεια!

Εγώ δεν έχω να σας πώ κάτι..ούτε και να σας συμβουλέψω για γάλατα-κολικούς-ύπνους κτλ γιατί δεν έχω ιδέα :-(:sad:

διαβάζω όμως τα δικά σας και μορφώνομαι!!

Katerinaki πώς είσαι ?? σε έχω χάσει από τα μηνύματα..

Sevi-gio για σένα φαντάζομαι σούπερ όλα, είδα και τα τραγουδάκια σου ! ;)

Anastasaki και Xouxoulina κι εσείς χαθήκατε από ό,τι βλέπω.

Οι υπόλοιπες - αποτελείτε πλέον δασκάλες,μέντορές μας, συμβουλάτορες κτλ.

Συνεχίστε, εμένα μου κάνετε καλή παρέα διαβάζοντάς σας!

ΥΓ. Πώς βαριέμαι τώραααααααααααα........

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Α δεν σας είπα, πήρα και αυτό...

leto318763large_400x.jpg

Τέλειο!!!!

καλησπερα!

σημερα βολταραμε για αλλαγες σε μπεμπε απ τη βαφτιση...κατι ξεχασμενα, ηρθαν κ κατι φιλοι κ γενικως πιαστηκαμε να περπαταμε τα μικρα που ολο ορθια θελουν να ειναι.

jasmini λοιπον...απο που κ ποσο????:rolleyes:

naki αχ, ετσι το αποκαλουσαμε κ εμεις περισυ το θηλαστρο!! το τριτο μας παιδι!!

υπομονη κ υπομονη....καλη επιτυχια με το θηλασμο σου ευχομαι για να χαλαρωσεις λιγο..

να μας φιλησεις τα αγορινια σου!

λοιπον, παω να πιω ενα τζιν τονικ με την αγαπη στο μπαλκονι οποτε τα ξαναλεμε αυριο.

καληνυχτουδια!

33E7p2.png

Γεια σας μανουλες!παλι χαθηκα...οτι κ να πειτε εχετε δικιο.ειμαστε ακομη διακοπες,μαλλον επιστρεφουμε πεμπτη ή παρασκευή.τωρα μπηκα απ το κινητο.δεν προλαβαίνω να ανοίξω το λαπτοπ.ολη μερα θαλασσα κ τα απογευματα βολτες!ο χρηστος σημερα εκανε τα πρωτα του βηματα!καμια 15 αρια.....χωρις κανενα στηριγμα!μεχρι να παει σχολειο θα περπαταει ανετα!αυτα τα ολιγα!δυστυχως δεν μπορω να διαβασω τα νεα σας απ το κινητο.σας φιλω και σας καληνυχτιζω!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Ελα και άνοιξα το καφε μας σήμερα..

NUFI δεν ξερω απο που το πήρε η jasmini πάντως το έχει το λητω αν το θες.

DUCKFACE τι κανουν βρε τα 3το ζουζουνάκια σου?? κλωτσάνε???

YiMXp3.png

Καλημέρα σας!!

Καλέ τί αέρας είν' τούτος?

Zitamar μου ακόμα δε νιώθω κλοτσιές..:(:(

Αυτήν την εβδομάδα υπήρξαν κάποιες στιγμές που νομίζω ότι αισθάνθηκα κάτι, αλλά δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου από τη λαχτάρα μου ή όντως ήταν κάτι..

Πιο πολύ κάτι σαν έντερο μου μοιάζει..κι αυτό μή φανταστείς συνέχεια..

Αχχχ, περιμένω πώς και πώς να τα καταλάβω!! Για αυτό τις προάλλες σας ρωτούσα πότε τα αισθανθήκατε..

Πάντως σίγουρα, όταν αλλάζω πλευρό στο κρεββάτι, σχεδόν όλες τις φορές αισθάνομαι να μετακινούνται μαζί μου..κι αισθάνομαι κλούτς κλουτς σα νερά..:D

Εδώ και 6 ημέρες περίπου έχουν αρχίσει να με πονάνε τα πλευρά μου και η πλάτη μου σε ανύποπτες στιγμές πάντως.Και πονάει αρκετά το άτιμο!

Xouxoulina μου γεια σου! Δεν ξέρω γιατί..αλλά το ψευδώνυμό σου μου βγάζει μια γλύκα από μόνο του..!!!

Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου? Τί εννοείς "εξ" ? Εξέταση αυχενικής ? ή.. μήπως εξωσωματική ?

Αν είναι το 1ο.. ήταν στο Ιασώ και τότε μάθαμε για τα 3δυμα (αν και μετά επειδή αλλάξαμε γιατρούς κτλ-αν διαβάσεις ιστορικό με παλιότερα emails) ουσιαστικά ξανακάναμε και 2η στους επόμενους που πήγαμε. Μπορώ να σου πώ και ονόματα γιατρών εάν θες,μόνο που μάλλον οι κανόνες επιβάλλουν το πμ σε αυτήν την περίπτωση εεε? Δεν ξέρω..ας μας πουν οι παλιότερες στο φόρουμ.

Εάν εννοείς το 2ο.. δεν υφίσταται, γιατί η σύλληψη ήταν φυσιολογική.

Τώρα εάν είναι κάτι άλλο πες μου να σε ενημερώσω.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ηρθα παλι.

λοιπον στο ταισμα των 5 εγιναν τα εξης:ο ενας εφαγε μονο 40:mad::mad::-(:sad:,τον αλλο ηθελα να τον βαλω στο στηθος μπας και κανουμε τιποτα.Στην αρχη ηταν ηρεμος και γλυφωταν,αρα πεινουσε.Λεω οκ καλο θα παμε...

προσπαθουσε να πιασει θηλα τιποτα...τον βοηθησα,την επιασε για λιγο,τραβηξε και καταπιε 2 φορες,αλλα μετα του εφευγε εκνευριστηκε και τελικα καταληξαμε αυτος να σπαραζει στο κλαμα κι εγω να φωναζω στιν αντρα μου :φερε το μπουκαλι

την επομενη φορα θα βαλω τον αλλον που νομιζω κι ελπιζω να τα παει καλυτερα.

και τ ωρα βεβαια "θηλαζω" το τριτο μου μωρο,που πιανει αμεσως και δεν κλαιει.

Βάζετα στο στήθος πριν πεινάσουν και τα πιάσει εκνευρισμός, εγώ για να τα καταφέρω τους είχα χωριστά στο φαϊ τουλάχιστον ένα μισάωρο γιατί το ταυτόχρονο όπως είπες είναι χάλι (αν και σε κρίσεις έχει σωθεί κόσμος...;);)). έχε πάντα έτοιμο το μπουκάλι με το γάλα για να μην έχεις πανικούς. Τα μικράκια μας πρέπει μάλλον να τα μάθουμε να θηλάζουν και τα μπιμπερό τα μπερδεύουν και γίνεται πιο δύσκολη η δουλειά. Εγώ σου έχω πεί πάντως ότι τους κατάφερα ατομικά. Δηλαδή μήπως να ρίξεις το βάρος στον μεγάλο σου πρώτα, κόφτου γεύματα από μπιμπερό και παίδευτον στο στήθος. Τον μικρό σου δίνε του αρμεγμένα γεύματα και ξένο και όταν μπορείς βάζε τον και στο στήθος.

nunu η λουιζα βοηθαει στην παραγωγη?

η μαια μου ειχε πει για γλυκανισο αλλα ειναι πολυ πικρο,ενω τη λουιζα την πινω ανετα.σουπες δεν πολυτρωω αλλα κατεβαζω πολυ νερο,βοηθαει?

επισης να πω οτι το γαλα μου δεν ειναι ασπρο,εχει μια ελαφρως κιτρινη αποχρωση.Γιατι?

απο καφε???μπορω να πινω εναν ντεκαφεινε,για να σταθω και στα ποδια μου? και μπυριτσα μια στο τοσο?δοκιμασα αυτη χωρις αλκοολ αλλα μπλιαχ!!!

nunu μου ευχαριστω για το πμ,αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει την ευκαιρια και την ησυχια για να τα πουμε(ντρεπομαι κιολας:oops:),ενω εδω μπαινω-γραφω-βγαινω.

Γενικότερα ότι σε υγρό πρέπει να καταναλώνετε. Νερό, χυμοί, ροφήματα (οχι καφές, τσαϊ, αναψυκτικά). Εμένα οι μαίες μου είχαν πεί για λουϊζα αλλά υπάρχει και στο φαρμακείο ένα τσαϊ θηλασμού της weleda με μίγμα γλυκάνισου, λουίζας κλπ).

Μη σε ανησυχεί το χρώμα είναι φυσιολογικό και μένα έτσι υποκίτρινο στην αρχή και δεν έχει σημασία ο ντεκαφ μπορείς να πίνεις. Εγώ έπινα και πίνω κάθε πρωϊ έναν μικρό ελληνικό και αν θέλω άλλο κάποιον ντεκαφεϊνέ. Μια μπύρα στο τόσο κακό δε θα κάνει. Πιές μετα από θηλασμό ή άρμεγμα.

εγώ δεν προλαβαίνω να γράψω γαμώτο μου, τώρα κοιμούνται μετά από μάχη....να μην ντρέπεσαι αν χρειαστεί. Εμένα με βοηθούσε πολύ να μιλάω με άτομα που έχουν την ίδια εμπειρία.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα κ καλη Κυριακη σε ολες μας!!!

Duckface εγω αργησα να νιωσω τους μικρους...σχεδον 22η εβδ!!!!!!

Κοιλιτσα εκανες;;;; εξωσωματικη εννοει η Χουχου γιατι την εχουμε κανει στο ιδιο κεντρο!!!!

Εμεια ειμαστε καλα κ ανυπομονουμε να περασει ο καιρος...μονο την βαλιτσα δεν εχω φτιαξει,ολα τα υπολοιπα ειναι ok.....ρουχαλακια,δωματιο,ψωνια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα δεν είπα!!

και τώρα που βρήκα χρόνο...

giota καλή συνέχεια διακοπών να κάνετε και μπράβο στον Χρηστάκη!!!!

duckface φτου φτου να πώ απλά!!:D:D:D

TWINS αν ξερεις καποιο στεγνωτηριο αθορυβο βοηθησε με και πες μου ποιο να παρω ή τι να προσεξω γιατι δεν ξερω τιποτα.Μολις γυρισουμε απο την βαπτιση θα παω να το κλεισω στο media μαλλον.

NAKI εγω τα εβαλα στο ριλαξ κατα τον 2 μηνα αλλα δεν τους αρεσε αφου είχαν μαθει το κουνιστο που σου είπα έχω πει.Ασε στο ριλαξ με το που βαζω τη δονηση αρχιζουν το κλαμα,οποτε δεν το χρησιμοποιω σχεδόν καθόλου.

NUNU δεν ενημερώθηκες??? το 5κιλο έγινε 6κιλο!!! Και μαλιστα παίρνει πιο πολυ απο τον γκρινιαρη ανα μηνα:D

οχι zitamar μου δεν έπαιρναδεν διάβασα την έκτακτη είδηση!!! μπράβο μπράβο στο 4κιλο5κιλο6κιλο μας!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!

ντακ μου ανυπομονεις να τα νιωσεις ε?αυτο που μοιαζει με εντερο ειναι τα νινακια σου:D,εγω τα ειχα πρωτονιωσει την 17η βδομαδα,οχι πολλα πραγματα ομως,κατι σαν γαργαλιτο.Κλωτσιες αρχισα να νιωθω κατα την 20η με 21η βδομαδα.εχε υπομονη και μετα δε θα σταματανε:D:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Πώ-πω!! όλες οι μανούλες μέλλουσες και ήδη είναι μέσα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!!!

Είμαι λίγο ανυπόμονη εεε? ώρες-ώρες δεν κρατιέμαι!

Την Τετάρτη θα πάμε να τα ξαναδούμε!Τρίτη βράδυ μηδέν ύπνος κι εγώ και το ξωτικό (κλασσικά πράγματα προ υπέρηχου..)

Αχ, Σέβη πολύ χαίρομαι που νιώθω τόσο χαρούμενη!!

Βαλίτσα μή φτιάξεις ακόμα..έχω διαίσθηση εγώ!

Το Κατερινιώ ξέρει καμιά τί κάνει ?

Nunu γειά σου!!

Σε έχουμε διαβάσει σε παλιότερα (ο άντρας μου κυρίως) και είναι σα να σε ξέρουμε κάπως, παρόλο που λείπατε για διακοπές.

Βέβαια εγώ ακόμα σας μπερδέυω ώρες-ώρες.. ειδικά το nufi με το nunu..:P

αλλά οκ τα βρίσκω κατόπιν! :D:D

Paulo Coelho

ντακ μου οντως εξωσωματικη εννοουσα,δεν ηξερα οτι φυσιολογικα εγινε η συλληψη..μπραβο σας!οσο για την...γλυκα που βγαζει το ψευδωνυμο μου σε ευχαριστω πολυ!nunu μου καλως σε βρηκα...φρεσκια ειμαι στην παρεα...ναι!

gWfop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...