Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χμ.... αν είσαι τυχερή δεν θα το ζήσεις. Αν είσαι σουπερ άτυχη θα το ζήσεις εις διπλουν.

Από κάποια στιγμή και χωρίς προειδοποίηση κάποιο από τα παιδιά (στην περίπτωσή μας η μαγουλού) ξυπνάνε τη νύχτα με κλάματα. Δεν θέλουν φαί, δεν θέλουν νερό, θέλουν αγκαλιά και μαμά-μπαμπα. Αλλιώς κλαίνε κλαίνε μέχρι να σκάσουν. Αυτό εμφανίζεται γύρω στον 8ο μήνα.

Ωραία. Κάποιος ορθολογιστής θα έλεγε "ας το λοιπόν να κλαίει". Ο ορθολογιστης αυτός όμως δεν σκέφτεται και τις παραμέτρο του κουρασμένου γονιού, αλλα΄και ότι υπάρχει και άλλο παιδί που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο.

Προσωπικά εγώ δεν αντέχω να σηνώνομαι από το κρεβάτι μου, να διασχίζω το διάδρομο και να πηγαίνω στο παιδικό κάθε μισή ώρα το βράδυ. Δεν αντέχω. Οπότε μαγουλού στην αγκαλιά και όνειρα γλυκά.

Ασε,το εχω παθει τωρα εγω με τον γκρινιαρη!! Καθε βραδυ κοιμαται μια χαρα και μετα απο 3-4 ωρες ξεκιναει το κλαμα,παω δινω νερο,μετα πιπιλα,μετα πέφτει η πιπίλα και αντε παλι για 4-5 φορες,μετα γυριζει μπρουμιτα 2-3 φορες και φυσικα ακομα δεν εχει μαθει να ξαναγυρίζει μπροστα οποτε ξανασηκωνομαι,και στο τελος αρχιζει το κλαμα και δεν θελει τίποτα,απλα για να ηρεμησει πρεπει να τον παρω αγκαλια ευτυχως τοτε πια αφου εχω παει 20 φορες στο παιδικο,εχει παει η ωρα 5:30-6 του φτιαχνω γαλα και ηρεμει...πόσο θα αντεξω ακομα δεν ξερω...........

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ σε λιγο καληνυχτα...

πολυυυυ σιδερωμα λεμε...

τα εφτυσα κιολας σημερα, πρωτη μερα σπιτι με τα καινουργια κολπα των μωρων ,που πλεον δε μπορω να τ αφησω απ τα ματια μου..

αλλα περασαμε κ πολυ ωραια σπιτι μας σπιτακι μας παλι!

ερωτηση!!

βρε κοριτσια μου εχει πει η παιδ. με το που βγουν τα πρωτα δοντακια να ξεκινησω την περιποιηση τους με βρεγμενη γαζα μετα το τελευταιο γαλα.

αλλα ειμαι κ γω τοσο πτωμα, τα μικρα πινουν το γαλα κ κουτουλανε, σχεδον κοιμουνται κ τελικα ελαχιστες φορες το εχω κανει..μεγαλη βλακεια..

εσεις ειστε επιμελεις οσον αφορα τη στοματικη υγειινη τους?

αυτα, δε βλεπω καμια εδω γυρω...

λινακι καλως ηρθες παλι.

jas βολικο φαινεται αυτο το περπατοκρατητηρι..ποσο κ απο που?

κλεινω με την ευχη να μη ξυπνησει πολλες φορες η μπουκιτσα κ να κοιμηθω καλυτερα σημερα..

το ιδιο ευχομαι κ δι' υμας..

33E7p2.png

Κοιμάσται όλες? Σιγά μην κοιμάστε....εγώ έκανα λοοοογο σίδερο και λέω σιγά συγά να πάω προς το κρεβάτι.

jas οχι δεν πίνουν γάλα από το μπιμπερό, έχω και αρκετό καιρό να το προσπαθήσω αλλά από Σεπτέμβρη πρέπει να αρχίζουν να μαθαίνουν. Λέω να τους βάζω λίγο δικό μου στα ποτρηράκια που πίνουν νερό και να το πιούν μπας και μάθουν να πίνουν από κει, ειδάλλως θα προσπαθήσω να τα μάθω σε κανονικό ποτήρι.

Σας καληνυχτώ κ φιλιά στα πατουσίνια!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!!

zitamar σε πηρε ο υπνος?τεσπα θα ανοιξω εγω το καφε σημερα.

μολις τελειωσαμε με το πρωινο ταισμα,καλα τα πηγανε σχετικα.Ο ενας καθε φορα ενω τρωει,σταματαει ριχνει ενα παραπονιαρικο κλαμα των 3 δευτερολεπτων(με το μπουκαλι μεσα στο στομα) και μετα συνεχιζει να πινει.στην αρχη ελεγα οτι το κανει ψεμματα αλλα αυτο συνεχιζεται.Επισης σημερα εκλαιγε κι αφου τελειωσε το γαλα,του εδωσα συμπληρωμα τιποτα,του εδωσα στηθος τιποτα,μαλιστα μου εριξε μια ωραιοτατη δαγκωνια τρελαθηκα!!!τελικα κοιμαται και κατα διαστηματα κλαιει στον υπνο του.Νομιζω οτι ειναι δυσκοιλιος.

εγω παρεληψα την αντληση των 5 πμ γιατι θα κοιμομουνα πανω στο θηλαστρο και τωρα αντι να βγει λιγο παραπανω εγινε το αντιθετο.

Καλα χθες εγινε ο χαμος απο κλαματα!!!!!!!!!εκει που λεγαμε τι ωραια που κοιμουνται,θα κοιμηθουμε κι εμεις λιγο,αρχισανε μαζι τη χορωδια.Τελικα βρεθηκα με 2 μωρα στο στηθος(πολυ δυσκολος ο ταυτοχρονος θηλασμος) απο τα οποια το ενα κοιμηθηκε σχεδον αμεσως και το αλλο πιπιλαγε.

Οκ,το βλεπουν σαν πιπιλα ακομα,ελπιζω συντομα να περασουμε στο θηλασμο.Η μαια μου ειπε οτι μετα τα 2600 θα δω μεγαλυ διαφορα,θα εχουν αρκετη δυναμη ωστε να τραβηξουν.Κοντεουμε,χθες η ζυγαρια εδειξε 2490 και 2410.Για να δουμε......

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ερωτηση!!

βρε κοριτσια μου εχει πει η παιδ. με το που βγουν τα πρωτα δοντακια να ξεκινησω την περιποιηση τους με βρεγμενη γαζα μετα το τελευταιο γαλα.

αλλα ειμαι κ γω τοσο πτωμα, τα μικρα πινουν το γαλα κ κουτουλανε, σχεδον κοιμουνται κ τελικα ελαχιστες φορες το εχω κανει..μεγαλη βλακεια..

εσεις ειστε επιμελεις οσον αφορα τη στοματικη υγειινη τους? ..

Δεν μου έχει πει κάτι, και παρέλειψα να ρωτήσω. Βασικά και εγώ δυσκολο το βλέπω γιατί και τα δικά μου κοιμισμένα το πίνουν. Λες να το κάνουμε το μεσημέρι μετά το φαί; Γιατί τότε είναι που κολλάνε και τα πολλά στα δόντια... σε λίγο θα θέλουμε και dental floss.

Ασε,το εχω παθει τωρα εγω με τον γκρινιαρη!! Καθε βραδυ κοιμαται μια χαρα και μετα απο 3-4 ωρες ξεκιναει το κλαμα,παω δινω νερο,μετα πιπιλα,μετα πέφτει η πιπίλα και αντε παλι για 4-5 φορες,μετα γυριζει μπρουμιτα 2-3 φορες και φυσικα ακομα δεν εχει μαθει να ξαναγυρίζει μπροστα οποτε ξανασηκωνομαι,και στο τελος αρχιζει το κλαμα και δεν θελει τίποτα,απλα για να ηρεμησει πρεπει να τον παρω αγκαλια ευτυχως τοτε πια αφου εχω παει 20 φορες στο παιδικο,εχει παει η ωρα 5:30-6 του φτιαχνω γαλα και ηρεμει...πόσο θα αντεξω ακομα δεν ξερω...........

Χμ.... μα τι μου θυμίζουν όλα αυτα.... Ο παιδιατρος μου λέει ότι αν είναι να βελτιωθεί γενικά, θα γίνει κάπου στο 18ο μήνα. Αλλά σε αυτό σημείο βέβαια καλοσυνηθίζουν, οπότε .... τι μας περιμένει.... υπομονη....

καλημερα!!

Καλα χθες εγινε ο χαμος απο κλαματα!!!!!!!!!εκει που λεγαμε τι ωραια που κοιμουνται,θα κοιμηθουμε κι εμεις λιγο,αρχισανε μαζι τη χορωδια.Τελικα βρεθηκα με 2 μωρα στο στηθος(πολυ δυσκολος ο ταυτοχρονος θηλασμος) απο τα οποια το ενα κοιμηθηκε σχεδον αμεσως και το αλλο πιπιλαγε.

Οκ,το βλεπουν σαν πιπιλα ακομα,ελπιζω συντομα να περασουμε στο θηλασμο.Η μαια μου ειπε οτι μετα τα 2600 θα δω μεγαλυ διαφορα,θα εχουν αρκετη δυναμη ωστε να τραβηξουν.Κοντεουμε,χθες η ζυγαρια εδειξε 2490 και 2410.Για να δουμε......

υπομονή και σε εσένα. Ναι. αυτο που περιγράφεις, θυμίζει δυσκοιλιο μωρό, αλλά απ' ότι βλέπεις είναι πάρα-παρα-πολυ συνηθισμένο. Καλα κάνεις πάντως και τα βάζεις στο στήθος. Κάποια μέρα θα σταματήσουν επιτέλους οι αντλήσεις

jas, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με τον αποθηλασμό τι θα κάνεις; Το περπατηχτήρι χρησιμεύει; Πολύ το θέλω γιατί τα κυνηγάω συνέχεια και έχουν αρχίσει ήδη και δεν θέλουν να τα πιάνω από το χεράκι... Φοβάμαι τα αυτοκίνητα.... ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

linaki καλώς ήρθατε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια,αργοπορημενη σημερα αλλα τα τέκνα μου κοιμηθηκανε λίγο παραπανω σημερα.

NUFI χθες πηγα στο media και κοιταγα για στεγνωτήριο,νομιζω ότι όλες μας πρεπει να το παρουμε αποφαση και να παρουμε ένα!

TWINS αν περιμενω μεχρι να γινουν 18 μηνων,την έβαψα!!! Τον Οκτωβριο γυρίζω και στην δουλεια,οδηγω 2 ωρες γιατι δουλευω εκτος Αττικης και θελω 1 ωρα να παω και 1 να γυρισω,βλεπω να κοιμαμαι πανω στο τιμονι πλεον...

NAKI αν δεν αντλεις το γαλα όντως θα μειωνεται (προσεχε και γαι μαστιτιδα) πρεπει δυστυχως να το τηρεις τον χρονο,ξερω είναι κουραση αλλα τι να κανεις?

YiMXp3.png

κοριτσια για πειτε καμια ιδεα για φαγητα.

Δεν ξερω τι να τρωω ωστε να ειναι το γαλα μου εμπλουτισμενο και να μην εχουμε πολλους κολικους.

και εκτος απο φαγητο στο ενδιαμεσο τι μπορω να τρωω?

ασχετο αλλα πριν τη γεννα ελεγα θα τα χασω αμεσως τα κιλα με τοσο τρεξιμο.Τελικα εχω χασει μονο τα 9,5 εχω αλλα 3 που εχουν κολλησει,η πολυ κοιλια εχει φυγει αλλα εχω τις ραγαδες:mad::mad::mad::mad: και τη χαλαρωση:mad::mad::mad::mad:

ρωτησα το γιατρο για γυμναστικη και αφου με κοιταξε πρωτα καλα καλα μετα μου ειπε να κανω αφου σαραντησω,αλλα λεει πολυ δυσκολη η ευχη σου για να πραγματοποιηθει(εχει και αυτος διδυμα αγορακια και ξερει)

εγω βεβαια εχω την ελπιδα οτι μετα τους 3 μηνες κατι θα κανω.θα δειξει....

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

σε ριλαξ ποτε τα βαλατε?

η γιατρος ειπε οτι αν ειναι σε ευθεια μπορω να τα βαλω απο τωρα.Μου εχουν δωσει ενα που δεν κανει καμπυλα,ειναι δηλ για νεογεννητα αλλα φοβαμαι να τα βαλω ακομα.

εχω ομως την εντυπωση οτι βαριουνται μεσα στα λικνο ολη την ωρα,γιατι κλαινε και μολις τα σηκωσω και παμε σε αλλο δωματιο δεν εχουν τιποτα.

tJd1p3.png

καλημερουδια,αργοπορημενη σημερα αλλα τα τέκνα μου κοιμηθηκανε λίγο παραπανω σημερα.

NUFI χθες πηγα στο media και κοιταγα για στεγνωτήριο,νομιζω ότι όλες μας πρεπει να το παρουμε αποφαση και να παρουμε ένα!

TWINS αν περιμενω μεχρι να γινουν 18 μηνων,την έβαψα!!! Τον Οκτωβριο γυρίζω και στην δουλεια,οδηγω 2 ωρες γιατι δουλευω εκτος Αττικης και θελω 1 ωρα να παω και 1 να γυρισω,βλεπω να κοιμαμαι πανω στο τιμονι πλεον...

NAKI αν δεν αντλεις το γαλα όντως θα μειωνεται (προσεχε και γαι μαστιτιδα) πρεπει δυστυχως να το τηρεις τον χρονο,ξερω είναι κουραση αλλα τι να κανεις?

Το στεγνωτήριο όντως μειώνει πολύ το χρόνο του σιδερώρώματος. Αλλά για να τον εξαλείψει πρέπει να είσαι απίκο την ώρα που θα τελειώσει ώστε να είναι τα ρουχαλάκια τακτικά διπλωμένα. Και φυσικά να μάθεις και το μηχάνημα καλά. Αν θέλεις πληροφορίες παραπάνω σου λέω.

κοριτσια για πειτε καμια ιδεα για φαγητα.

Δεν ξερω τι να τρωω ωστε να ειναι το γαλα μου εμπλουτισμενο και να μην εχουμε πολλους κολικους.

και εκτος απο φαγητο στο ενδιαμεσο τι μπορω να τρωω?

ασχετο αλλα πριν τη γεννα ελεγα θα τα χασω αμεσως τα κιλα με τοσο τρεξιμο.Τελικα εχω χασει μονο τα 9,5 εχω αλλα 3 που εχουν κολλησει,η πολυ κοιλια εχει φυγει αλλα εχω τις ραγαδες:mad::mad::mad::mad: και τη χαλαρωση:mad::mad::mad::mad:

ρωτησα το γιατρο για γυμναστικη και αφου με κοιταξε πρωτα καλα καλα μετα μου ειπε να κανω αφου σαραντησω,αλλα λεει πολυ δυσκολη η ευχη σου για να πραγματοποιηθει(εχει και αυτος διδυμα αγορακια και ξερει)

εγω βεβαια εχω την ελπιδα οτι μετα τους 3 μηνες κατι θα κανω.θα δειξει....

σε ριλαξ ποτε τα βαλατε?

η γιατρος ειπε οτι αν ειναι σε ευθεια μπορω να τα βαλω απο τωρα.Μου εχουν δωσει ενα που δεν κανει καμπυλα,ειναι δηλ για νεογεννητα αλλα φοβαμαι να τα βαλω ακομα.

εχω ομως την εντυπωση οτι βαριουνται μεσα στα λικνο ολη την ωρα,γιατι κλαινε και μολις τα σηκωσω και παμε σε αλλο δωματιο δεν εχουν τιποτα.

Τα γαλακτοκομικά λένε ότι κάνουν κολικούς όπως και τα όσπρια. Αλλά μπορείς να πίνεις γάλα χωρίς λακτόζη. Για διαιτα & γυμναστική... λοιπόν, εγώ τα είχα χάσει όλα και γύρω στο 2ο μήνα με έπιασε μία κούραση και πείνα που πήρα 5 και δεν το κατάλαβα. Και φυσικά τα έχω ακόμα.

Για ριλάξ, εγώ πήρα γύρω στο 2ο μήνα μία κούνια της fp που με βόλεψε πολύ γιατί ήταν με μπαταρία και κουνούσε αυτόματα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημέρα και από εμάς! τώρα κάθομαι λιγάκι, κοιμούνται και τα δυο συγχρόνως και είναι Bέγγος time!!

Naki πολύ υπομονή χρειάζεται, βάζετα όσο πιο συχνά στο στήθος και σιγά σιγά θα πάρουν μπρός. Βοήθεια εχεις?

Φαϊ εγώ στο θηλασμό έτρωγα πολλές σούπες, μοσχάρι κοτόπουλο ψάρι, μακαρονάδες και λαχανικά και γλυκά:confused::confused:!!! και ρόφημα Λουϊζα. Το σίδηρο το συνεχίζεις?

Όσο για τα κιλά μην είσαι τόσο ανυπόμονη βρε συ, θα φύγουν και θα παραφύγοιυν, για γυμναστική δε ξέρω, αν έχεις κάποιον να τα κρατάει και είσαι και ευδιάθετη για γυμναστική...:shock::shock::shock: εγκό νο, από Οκτώμβρη και αν....:tongue::tongue: Αλλά τα κιλά μου είναι σούπερ, πιο κάτω από πριν την εγκυμοσύνη.

Zitamar το 5 κιλο πως πως πάει? για το στεγνωτήριο συμφωνώ και γω αλλά θέλει και χώρο την τρελλάρα μου. Βαριέμαι το άπλωμα και μάζεμα αφάνταστα.

Και γω έτσι δουλέυω, 1 ώρα να πάω 1 ώρα να έρθω και ξεκινάω το Νοέμβρη...αχ βαχ!!

Δεν μου έχει πει κάτι, και παρέλειψα να ρωτήσω. Βασικά και εγώ δυσκολο το βλέπω γιατί και τα δικά μου κοιμισμένα το πίνουν. Λες να το κάνουμε το μεσημέρι μετά το φαί; Γιατί τότε είναι που κολλάνε και τα πολλά στα δόντια... σε λίγο θα θέλουμε και dental floss.

Αχ αυτό μας έλειπε τώρα...

Χμ.... μα τι μου θυμίζουν όλα αυτα.... Ο παιδιατρος μου λέει ότι αν είναι να βελτιωθεί γενικά, θα γίνει κάπου στο 18ο μήνα. Αλλά σε αυτό σημείο βέβαια καλοσυνηθίζουν, οπότε .... τι μας περιμένει.... υπομονη....

Ο παιδίατρος σου πολύ ενημερωμένος και περί συμπεριφοράς θέματα, τα αναλύει αρκετά έτσι?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

nunu, ναι είναι όντως πολύ αναλυτικός και το έχει μελετήσει το θέμα. Αλλά το έχω μελετήσει και εγώ ώστε να του κάνω τις κατάλληλες ερωτήσεις.... το καινούριο μου επίτευγμα δεν τολμώ καν να το πω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nunu, ναι είναι όντως πολύ αναλυτικός και το έχει μελετήσει το θέμα. Αλλά το έχω μελετήσει και εγώ ώστε να του κάνω τις κατάλληλες ερωτήσεις.... το καινούριο μου επίτευγμα δεν τολμώ καν να το πω....

πές το πές το!!!:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Το στεγνωτήριο όντως μειώνει πολύ το χρόνο του σιδερώρώματος. Αλλά για να τον εξαλείψει πρέπει να είσαι απίκο την ώρα που θα τελειώσει ώστε να είναι τα ρουχαλάκια τακτικά διπλωμένα. Και φυσικά να μάθεις και το μηχάνημα καλά. Αν θέλεις πληροφορίες παραπάνω σου λέω.

Τα γαλακτοκομικά λένε ότι κάνουν κολικούς όπως και τα όσπρια. Αλλά μπορείς να πίνεις γάλα χωρίς λακτόζη. Για διαιτα & γυμναστική... λοιπόν, εγώ τα είχα χάσει όλα και γύρω στο 2ο μήνα με έπιασε μία κούραση και πείνα που πήρα 5 και δεν το κατάλαβα. Και φυσικά τα έχω ακόμα.

Για ριλάξ, εγώ πήρα γύρω στο 2ο μήνα μία κούνια της fp που με βόλεψε πολύ γιατί ήταν με μπαταρία και κουνούσε αυτόματα.

Μια κούνια ή δύο?? Αυτό σκέφτομαι... Καλά για κιλά δεν το σκέφτομαι, τριγυρν'αω χοντρή όπως έχω γίνει με άβαφη ρίζα... Ο λα λα... Ευχαρίστως να αγόραζα στεγνωτήριο αλλά μόνο στο κεφάλι μου αν το βάλω θα χωρέσει... Σήμερα πηγα σουπερ μάρκετ για βόλτα... Έλεος, που έχω καταντήσει... Βέβαια ενημέρωσα και τη γειτονιά ότι γέννησα... Τσίμπησα και τις ευχούλες μας.... Αυτά απο μένα... Πάω γιατι θα καεί το κοτόπουλο...

120247mcv711uxx1.gif

ηρθα παλι.

λοιπον στο ταισμα των 5 εγιναν τα εξης:ο ενας εφαγε μονο 40:mad::mad::-(:sad:,τον αλλο ηθελα να τον βαλω στο στηθος μπας και κανουμε τιποτα.Στην αρχη ηταν ηρεμος και γλυφωταν,αρα πεινουσε.Λεω οκ καλο θα παμε...

προσπαθουσε να πιασει θηλα τιποτα...τον βοηθησα,την επιασε για λιγο,τραβηξε και καταπιε 2 φορες,αλλα μετα του εφευγε εκνευριστηκε και τελικα καταληξαμε αυτος να σπαραζει στο κλαμα κι εγω να φωναζω στιν αντρα μου :φερε το μπουκαλι

την επομενη φορα θα βαλω τον αλλον που νομιζω κι ελπιζω να τα παει καλυτερα.

και τ ωρα βεβαια "θηλαζω" το τριτο μου μωρο,που πιανει αμεσως και δεν κλαιει.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...