Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

επισης, επιστρεψαμε αλλα παιδια, μεγαλα!!

σημερα εντυπωσιαστηκα διοτι εκαναν ενα σωρο κατορθωματα που δεν εκαναν πριν φυγουμε..

ανεβαινουν στον καναπε, στο τραπεζακι (κ τα ειχα για οχυρο αυτα, αρα πρεπει να αλλαξω σχεδια...), η μικρη κανει μεχρι 3βηματα, πανε να βγουνε στο μπαλκονι που δεν τολμουσανε παλια, κ γενικα ξεψαρωσαν.

καλο , ωραιο, αλλα την κατσαμε!!!!

33E7p2.png

επισης, επιστρεψαμε αλλα παιδια, μεγαλα!!

σημερα εντυπωσιαστηκα διοτι εκαναν ενα σωρο κατορθωματα που δεν εκαναν πριν φυγουμε..

ανεβαινουν στον καναπε, στο τραπεζακι (κ τα ειχα για οχυρο αυτα, αρα πρεπει να αλλαξω σχεδια...), η μικρη κανει μεχρι 3βηματα, πανε να βγουνε στο μπαλκονι που δεν τολμουσανε παλια, κ γενικα ξεψαρωσαν.

καλο , ωραιο, αλλα την κατσαμε!!!!

Από αυτή τη φάση που είστε μέχρι να τρέχουν απέχει ελάχιστα (1 εβδομάδα περιπου). Οχυρώσου όσο μπορείς. Και εγώ από χτες που είδα τι συμβαίνει σκέφτομαι τι αλλαγές θα κάνω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια από τα ίδια και εμείς και άντε να προσαρμοστούμε πάλι. Να σας πώ και γω τις προόδους μας, έκανε και η μπουμπού μας βηματάκια και έβγαλε και δυο δοντάκια. Ο μπέμπης περπατάει κρατώντας του το χέρι και προσπαθεί να σταθεί μόνος του από δοντάκια βγάζει τώρα και τα δυο κάτω. Από φαγητό τους δίνω κάποια γεύματα με πιρούνι λιωμένα και οχι στο μπλέντερ και τρώνε και τα φρούτα τους κομμένα οχι αλεσμένα!! από λόγια τίποτα το ιδιαίτερο, μπαμπα, γιαγια τατατα κλπ αλλά για μαμά ούτε κουβέντα :-(:sad: Αλλά κάνουμε παλαμάκια, γεια, κουπέπε, καλό και ευχαριστώ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

α! κ μια κ λετε για δοντια, εβγαλαν μπολικα καλε σε λιγες μερες..

τωρα 8συνολο ο καβουρινος κ 7 η γαριδαδνη, η οποια αφου μας ταραξε στο κλαμα διαπιστωσα οτι εβγαλε μια κορυφουλα απο τραπεζιτη!! ενω, δεν εχει ολους τους κοπτηρες ακομη...

αλλαγες στο σπιτι..ναι..σκεφτομαι να διαμορφωσω το δωματιο τους ως παιδοτοπο μαλλον..

απ το χωρο που τους ειχα στο σαλονι πλεον φευγουν ανετα...

το δωματιο τους ειναι μικρο ομως..οποτε μαλλον θα παω τη συρταριερα-αλλαξιερα τους στο δικο μας κ θα εχει μονο τα κρεβατια κ αρα λιγοτερες πιθανοτητες να στουκαρουν καπου.

θα δω πως θα παει..

twins πως τα κυνηγας????πως τα περιοριζεις καπως για να κανεις κατι, καμια δουλεια..?

33E7p2.png

twins πως τα κυνηγας????πως τα περιοριζεις καπως για να κανεις κατι, καμια δουλεια..?

Πλέον δεν περιορίζονται.

Γενικώς, όσο είναι ξύπνια δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Είναι η φάση τώρα που είναι πολύ δυσκολη.... Πολύ τρεξιμο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα γλυκύτατοι διδυμογονείς, μέλλοντες και ήδη και πανέμορφα μωράκια!!!!

Κοιμούνται τα αλητάκια μου και είπα να μπω να δω τι κάνετε!!!

ερωτηση προς τις μανουλες

ο ενας σημερα δεν ειχε κενωση,εχω αγχωθει λιγο.

Η παιδιατρος ειπε οτι αν συμβει αυτο περιμενεις μια μερα ακομα και αν παλι δεν κανει τοτε μιλας με το γιατρο.

Ξερει καμια πως λυνεται αυτο?

Ο γιατρός μου είχε πει, όσον αφορά τα μωρά που θηλάζουν, ότι φυσιολογικό είναι ακόμα και όταν δεν έχουν κένωση για μια εβδομάδα. Αν τρώνε και ξένο ίσως να περιμένεις 3 μέρες όπως λένε και τα κορίτσια και βλέπεις. Λογικά θα το δεις να σφίγγεται και να κλαίει αν τυχόν πονάει η κοιλίτσα του από αυτό. Η laerta είπε μια ωραία μέθοδο με το μασάζ και τα ποδαράκια ποδήλατο! Βοηθάει πολύ!

Οριστε, ορίστε, επανήλθα και πάλι μόνη μου είμαι! Και έχω και πολλές ερωτήσεις.... ας ξεκινήσω....

1. Προς τις συμπάσχουσες που έχουν παιδιά που ξυπνάνε τη νύχτα και θέλουν μαμα: Τι κάνατε; Εχουμε καμία πρόοδο; Εμείς δυστυχώς καμία. Η μαγουλού αν δεν κοιμηθούμε μαζί με ξυπνάει κάθε μισάωρο. Αν θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθούμε παρέα. Αχ συμπάσχουμε κι εμείς και όλο το βράδυ μου ξυπνάνε και τα βάζω στο στήθος και ξανακοιμούνται δίπλα μου και περιμένω να αποκοιμηθούν καλά για να τα μεταφέρω στις κούνιες τους. Ένα βράδυ που άφησα τον Κοσμά να κοιμηθεί δίπλα μου γιατί είχα εξαντληθεί, έσπρωξε και κούνια και μαξιλάρια και έκανε βουτιά στο πάτωμα. Από τότε προτειμώ το ξενύχτι αλλά τα έχω παίξει πλέον...

2. Για όσες κλείσατε έτος: Δίνετε τα πάντα στα παιδιά να φάνε; Σχεδόν τα πάντα πλέον. Απλά δεν χρησιμοποιώ μπαχαρικά παρά μόνο λίγο αλάτι και τα εμπλουτίζω με όσες περισσότερες βιταμίνες μπορώ. Πχ μοσχάρι με πατάτες γιαχνί και καρότο, φακές με καρότο (ίσως και ρυζάκι), ρύζι με κοτόπουλο και κολοκύθι, σπανακόρυζο, μακαρόνια με σάλτσα ή κιμά και καρότο και σαλάτα βραστή από πατάτα και μπρόκολο, γεμιστά (ξετρελαίνονται), ψαρόσουπα (κλασικά), παστίτσιο, μπριάμ κτλ...

3. Τα παιδάκια χρησιμοποιούν ποτηράκι; Εμείς έχουμε το εξής θέμα: Νερό πίνουν από το μπιμπερό ή από το ποτήρι για τους μεγάλους. Το παιδικό ποτηράκι δεν το θέλουν καθόλου Με μπιμπερό πίνουν το νερό τους κυρίως αλλά τους αρέσει πολύ και με το μπουκάλι και το καλαμάκι απλά είναι πιό πολύ της υπομονής έτσι και βρέχονται κιόλας

4. Τι ποσότητες πίνουν στο γάλα; Εμείς σταθερά στο 180, στο τσακίρ κέφι 210. Φυσικά πηχτό πηχτό όπως πάντα.

5. Εχετε αρχίσει να βάζετε τα μπιμπερό τους στο πλυντήριο πιάτων; Ντεν έχω πλυντήριο καρντιά μου :tongue::tongue::tongue: Οπότε ...εμπρός ωραία μου χεράκια και ωραίο μου proderm! :tongue::tongue:

Αυτα προς το παρόν. Θα έχω και άλλες ερωτήσεις αργότερα.

Welcome back κοριτσάκι!!!! Τουλάχιστον ξεφύγατε και λίγο και αλλάξατε παραστάσεις... Κι εγώ θέλω να φύγω αλλά πουυυυυ.....

Πάντως όποια θέλει για Ρόδο διακοπές...καλοδεχούμενη και θα φροντίσω την διαμονή!!! :P:p:p

ναι σε καταλαβαίνω απόλυτα, μια από τα ίδια και εμείς και άντε να προσαρμοστούμε πάλι. Να σας πώ και γω τις προόδους μας, έκανε και η μπουμπού μας βηματάκια και έβγαλε και δυο δοντάκια. Ο μπέμπης περπατάει κρατώντας του το χέρι και προσπαθεί να σταθεί μόνος του από δοντάκια βγάζει τώρα και τα δυο κάτω. Από φαγητό τους δίνω κάποια γεύματα με πιρούνι λιωμένα και οχι στο μπλέντερ και τρώνε και τα φρούτα τους κομμένα οχι αλεσμένα!! από λόγια τίποτα το ιδιαίτερο, μπαμπα, γιαγια τατατα κλπ αλλά για μαμά ούτε κουβέντα :-(:sad: Αλλά κάνουμε παλαμάκια, γεια, κουπέπε, καλό και ευχαριστώ!!!

Μπράβο στην μπεμπούλα που έκανε βηματάκια!!! Ουφ σε λίγο θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!!!!

Κι εμείς τα φρούτα τα πέρνουμε ολόκληρα και καθαρισμένα και τα μασουλάμε σιγά σιγά αλλά επειδή γινόμαστε χάλια καμιά φορά τα τρώμε και κομματάκια.

Το φαγητό δε, ούτε κατά διάνοια αλεσμένο...κομματάκια ή πιρουνιασμένο!! :P:p Από δοντάκια είμαστε 8-6!

Βρε Nunukaki για πες μου, εσύ τους δίνεις γάλα με το μπιμπερό? Το πίνουν?

Να σας πω και τα δικά μας κατορθώματα...μπουσουλάνε πλεον σε όλο το σπίτι ασταμάτητα και κάνουν και αγώνες δρόμου! Φωνάζουν γκόλλλλ και κυνηγούν την μπάλα με την οποία έχουν έρωτα! Τους έχω περιορίσει σε ένα κομμάτι του σαλονιού αλλά με το που βρούν άνοιγμα τρέχουν να βγούν πριν κλείσει. Φυσικά σκαρφαλώνουν παντού, ανεβαίνουν μόνα τους στο αυτοκινητάκι και μάλιστα πολλές φορές ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω του και πάνε... Έχουν κάνει ένα δυο βηματάκια μόνα τους και τώρα προσπαθούν να σηκωθούν μόνα τους και να σταθούν. Μόλις το καταφέρουν στριγγλίζουν από χαρά! Όλη την ώρα θέλουν τάτα, κάνουν μα στο στόμα τη μαμά τους και κυρίως μαλώνουν, που εστί...μαλλιοτράβηγμα, τσιμπήματα, δαγκώματα και σφαλιάρες... Δεν τους προλαβαίνω πια.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μας...

Τελικα το αποφασίσαμε και πήγαμε διακοπές μαζί με τα μωρά!

Τελειως διαφορετικές, βεβαια από καθέ αλλη χρονιά, αφου εκτος απο το διδυμοδωράκι που ειχαμε μαζί, ήμασταν και μακρια απο τη θαλασσα (και τη ζεστη...). Ξεφύγαμε απο την καθημερινοτητα, δροσιστήκαμε και επιστρεψαμε...!

Οσο για τα νέα μας (μπήκαμε ήδη στον 7ο!)έχουμε ξεκινήσει φρουτοκρεμα και τωρα τελευταία χορτοσουπα. Τα παμε γενικά καλά με τις νεες γευσεις...

Επίσης έχουμε ζωηρέψει πολύ, θελουμε συνεχως παρεά και κουβεντουλα !!! Προσπαθούμε και να μιλήσουμε και εχουμε ξετρελανει τους χαζο-γονεις μας...

Έρωτηση προς τις παλαιοτερες:

Στη χορτοσουπα βαζατε και αλατι? Εγώ τους βάζω λίγο λεμόνι, αλλά η μια μπεμπα ζοριζεται λίγο να το φαει... Ελπίζω όταν βαλω και το κρεας να νοστιμίσει λίγο.

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Εγώ έχω άλλο θέμα: τα μωρά με έχουν τρελλάνει, δεν κοιμούνται όλο το βράδυ, έχουν κολικούς, τα ηρεμώ με μασαζάκια βέβαια αλλά μετά από λίγα τα καημένα πάλι πονάνε.. Διαβάζω αυτό που λες, Τουίνς, και σκέφτομαι ότι φταίει το Φρισολάκ ποστ ντιστσάρτζ (εσύ, Νάκι, ποιο δίνεις) και θέλω να το αλλάξω αλλά δεν μ'αφήνει η παιδίατρος. Λυπάμαι τα μωρά, εσείς είχατε κολικούς κι αν ναι, πως τους αντιμετωπίσατε?

Δυστυχως ειναι ζορι αυτοι οι παλιο-κολικοί, κι εμας μας παιδεψαν αρκετα...

Η παιδιατρος μας είχε δώσει φαρμακο(ινφακολικ) για να περασουν και μου ειχε πει να τους δίνω και χαμομηλακι μαζί με το γαλα... Μαζί με την αγκαλίτσα το βραδι, το περασαμε κι αυτό...

Θυμαμαι ότι καποια βραδια υπεφεραν πολυ, μόνο υπομονη μπορουσαμε να κανουμε...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Linaki καλώς ήρθες πίσω κι εσύ! Καλά κάνατε και πήγατε διακοπούλες.

Για το αλάτι, εμάς μας είχε πει όχι τόσο νωρίς. Για γεύση όμως μας είχε πει να τρίβουμε λίγο παρμεζάνα τυρί, μέσα στη σούπα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...