Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλό μεσημέρι λπ κλπ

έχω πήξει απλά δεν προλαβαίνω, σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς κ ελπίζω να συντονιστούν στον ύπνο να σας γράψω δυο κουβέντες. Γενικότερα γυρίσαμε από Κάλαμο και δε μπορούμε να μαζευτούμε. Ούτε να τους κοιμήσω δε μπορώ.

Λαερτάκι γέννησες και εσύ??? ωωωωωωωω να σου ζήσουν, καλότυχα, πανγλυκά και ζουμερά να τα χαρείς!!!!

τουϊνς φιλιααααα

νακι έχεις πμ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

για οποια ενδιαφερεται ο γαλαξιας εχει στα pampers 20% εκπτωση,στα babylino σε 2 μεσαιες συσκευασίες ή 1 οικονομικη δωρο ένα σετ παιδικου πρωινου,baby planet απορυμαντικο 50% εκπτωση...

YiMXp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μεσημέρι λπ κλπ

έχω πήξει απλά δεν προλαβαίνω, σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς κ ελπίζω να συντονιστούν στον ύπνο να σας γράψω δυο κουβέντες. Γενικότερα γυρίσαμε από Κάλαμο και δε μπορούμε να μαζευτούμε. Ούτε να τους κοιμήσω δε μπορώ.

Λαερτάκι γέννησες και εσύ??? ωωωωωωωω να σου ζήσουν, καλότυχα, πανγλυκά και ζουμερά να τα χαρείς!!!!

τουϊνς φιλιααααα

νακι έχεις πμ

Ευχαριστωωωωωωωώ!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη αν και ξενυχτισμένη!! Φιλάκια!!!!

3 μήνες κολικους,σαλταρα!! Λοιπον εγω έκανα τα εξης

** αλλαξα το γαλα σε frisolac comfort,μέτα πηραμε το HUMANA HA1 που τελικα μας έσωσε. Κι εσύ το ποστ ντιστσάρτζ είχες?

** τους έδινα χαμομήλι κιντερτε

** εβαζα χαμομηλι και ζεστανα ελαχιστα λαδι,τα ανακατευα και τους έκανα μασαζ στην κοιλιτσα έχω λαδάκι της βελέντα και τους κάνω με αυτό

** ζεστανα πανακια στο καλοριφερ και τους τα έβαζα στην κοιλίτσα)

** εβαζα πιστολακι και απορροφητήρα (ο απορροφητηρας ακομα μας βοηθαει αν κλαιμε για καποιο λόγο..) θα το δοκιμάσω

** τους εδινα σιροπι new baby gripe water (εμας δεν μας εκαναν κατι)

** τους εδινα σταγονες infacolic πριν απο κάθε γευμα (μας βοηθησαν) θα το δοκιμάσω κι αυτό

απο εκει και περα με έσωσαν οσο και αν φαινεται κουφό τα κουνιστα της fisher price τους έβαζα μεσα και ξεχνιοντουσαν για λιγο..μεχρι να ηρεμήσω και εγω:D

Επισης για εσας που θηλαζετε οι κολικοι επιβαρύνοντε εαν πίνεις καφε,σοκολατα,οσπρια,λαχανικα και νομίζω αν παίρνεις σίδηρο,τουλαχιστον έτσι έχω διαβασει. Ούπς, θα κόψω τη σοκολάτα λοιπόν...

Δεν ξερω αν σε βοηθησα.. Το κυριοτερο είναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ευχαριστώ, Τουίνς και Ζηταμάρ, για τις συμβουλές!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Κατάφερα να κοιμήσω τη μπέμπα που νυστάζει εδώ και ώρα με τη βοήθεια του απορροφητήρα και το μπέμπη τον ξεγελάω με λίγο γερμά και ελπόζω να προλάβψ να γράψω....

ερωτηση προς τις μανουλες

ο ενας σημερα δεν ειχε κενωση,εχω αγχωθει λιγο.

Η παιδιατρος ειπε οτι αν συμβει αυτο περιμενεις μια μερα ακομα και αν παλι δεν κανει τοτε μιλας με το γιατρο.

Ξερει καμια πως λυνεται αυτο?

Να μην αγχώνεσαι για τρεις μέρες εμάς η πρώτη νεογνολόγος που είχαμε μας είχε πεί ότι το παιδί θρέφεται και δεν αποβάλλει τίποτα. Δε ξέρω αν ισχύει φυσικά γιατί ο καθείς λέει τα δικά του. Εμάς πάντως ο μπέμπης που μας είχε ανησυχήσει ποτέ δεν ξεπέρασε τις τρεις μέρες και τώρα είναι νορμάλ μια με δυο ημερησίως :D:D

Εγώ έχω άλλο θέμα: τα μωρά με έχουν τρελλάνει, δεν κοιμούνται όλο το βράδυ, έχουν κολικούς, τα ηρεμώ με μασαζάκια βέβαια αλλά μετά από λίγα τα καημένα πάλι πονάνε.. Διαβάζω αυτό που λες, Τουίνς, και σκέφτομαι ότι φταίει το Φρισολάκ ποστ ντιστσάρτζ (εσύ, Νάκι, ποιο δίνεις) και θέλω να το αλλάξω αλλά δεν μ'αφήνει η παιδίατρος. Λυπάμαι τα μωρά, εσείς είχατε κολικούς κι αν ναι, πως τους αντιμετωπίσατε?

Κολικούς είχε ο μπέμπης, έκανα σχεδόν ότι είπαν και οπι υπόλοιπες κοπέλες αλλά λίγο βοήθησαν. Στη ουσία κάναμε πολύ αγκαλιά και πέρα δώθε all day and all night long, όσπου ήρθε ο τρίτος μήνας και ως δια μαγείας εξαφανιστηκαν οι πόνοι.

Οριστε, ορίστε, επανήλθα και πάλι μόνη μου είμαι! Και έχω και πολλές ερωτήσεις.... ας ξεκινήσω....

1. Προς τις συμπάσχουσες που έχουν παιδιά που ξυπνάνε τη νύχτα και θέλουν μαμα: Τι κάνατε; Εχουμε καμία πρόοδο; Εμείς δυστυχώς καμία. Η μαγουλού αν δεν κοιμηθούμε μαζί με ξυπνάει κάθε μισάωρο. Αν θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθούμε παρέα.

2. Για όσες κλείσατε έτος: Δίνετε τα πάντα στα παιδιά να φάνε;

3. Τα παιδάκια χρησιμοποιούν ποτηράκι; Εμείς έχουμε το εξής θέμα: Νερό πίνουν από το μπιμπερό ή από το ποτήρι για τους μεγάλους. Το παιδικό ποτηράκι δεν το θέλουν καθόλου

4. Τι ποσότητες πίνουν στο γάλα; Εμείς σταθερά στο 180, στο τσακίρ κέφι 210. Φυσικά πηχτό πηχτό όπως πάντα.

5. Εχετε αρχίσει να βάζετε τα μπιμπερό τους στο πλυντήριο πιάτων;

Αυτα προς το παρόν. Θα έχω και άλλες ερωτήσεις αργότερα.

1. καμία μα καμία εξέλιξη. Εμείς γενικότερα δεν κοιμόμαστε...να μην αρχίσω να λέω και γω τον πόνο μου τώρα. Απλά σκέφτομαι ότι είναι ανασφάλεια και θα περάσει. Λέω να ξαναπάρω τη ζουζου στο δωμάτιο μας και να προσπαθώ να μην την παίρνω πια στο κρεβάτι αλλά να την κάνω όσες αγκαλιές χρειάζεται γιατί από Νοεμβρη την κάτσαμε τη βάρκα!!!

2. παρόλο που δεν κλέισαμε χρόνο δίνω σρκετά πράγματα εκτός από αυγό και γαλακτοκομικά. Έδωσα φακές προχτές πχ που είχα μαγειρέψει για εμάς με ρυζάκι και καρότο και φρέσικα ντομάτα και λάδι. Τις λατρέψανε!!

3. Το ποτηράκι της nuk το εκπαιδευτικό χρησιμοποιώ ο μπέμπης πίνει κουβάδες νερό η μπέμπα οχι. Τις δίνω με ποτηράκι ή κουταλάκι. Το πρόβλημα με τα ποτηράκια αυτά είναι ότι δεν έχω βρει ανταλλακτικό για της θηλές και κάθε φορά που χαλάει πρέπει να παίρνω ποτηράκι (7ευρώ). Οπότε θα τους μάθω ποτηράκι κανονικό να τελειώνει η υπόθεση.

4. δεν έχω ιδέα ....

5. Τα πιατάκια μας ναι αλλά ρίχνω ένα ξέπλυμα με νερό μήπως έχει μείνει απορρυπαντικό. Ο φόβος των ιουδαίων..ά χρησιμοποιώ το planet του πληντυρίου πιάτων.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

laerta εμεις πινουμε το αλμιρον 1,και 2-3 γευματα δικο μου ο καθενας τους.

απο κολικους εχουμε αλλα οχι και τελα πραγματα την παλευουμε ακομα.

Ο αποροφητηρας ειναι ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!χαμομηλι δεν εχω δωσει ,δεν μου ειπε κατι η γιατρος,προσεχω τι τρωω εγω και οταν εχουμε πονακια ή γκρινια τα παιρνω αγκαλια αλλα φροντιζω να ειμαστε κοιλια με κοιλια.

Εχω παρατηρησει οτι μονο ετσι σταματανε αμεσως ,ενω αν τους κραταω αλλα ειναι ανασκελα δεν τους βοηθαει.

Το λαδακι που λες το εχω παρει αλλα ακομα δεν αξιωθηκα να το χρησιμοποιησω.

Σε μια κριση του ενος ,δεν αντεξα και εδωσα πιπιλα αλλα δεν βοηθησε και πολυ.

τελικα σημερα τα καταφεραμε!!!γεμισαμε ολο το παμπερς,ολο ομως αφου τρομαξα πραγματικα.

εγω με τις αντλησεις τα εχω παιξει,μου εχουν γινει μανταρα αλλα δεν προλαβαινω.Τους βαζω και στο στηθος λιγο αλλα πιο πολυ πιπιλανε,δεν καταπινουν συνηθως.

λαερτα τελικα με τα χαπια μαγιας τι εκανες?τα σταματησες?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς..................ΒΛέπω γυρίσατε όλες οι τσούπρες ε? εμείς φεύγουμε τώρα ΣΚ και γυρνάμε αρχές Σεπτέμβρη. Αύριο θα ετοιμάσω τα πράγματα.

Απ ότι διαβάζω δυσκολεύονται κι εσας στον ύπνο? τι γίνεται ρε παιδιά. Εμένα η μικρή το κάνει κυρίως. Προσπαθώ να μην την παίρνω βέβαια γιατί την κάτσαμε μετα. Πάντως παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνουν όλο και καινούρια βγάζουν.................

Καλημέρα και από εμάς..................ΒΛέπω γυρίσατε όλες οι τσούπρες ε? εμείς φεύγουμε τώρα ΣΚ και γυρνάμε αρχές Σεπτέμβρη. Αύριο θα ετοιμάσω τα πράγματα.

Απ ότι διαβάζω δυσκολεύονται κι εσας στον ύπνο? τι γίνεται ρε παιδιά. Εμένα η μικρή το κάνει κυρίως. Προσπαθώ να μην την παίρνω βέβαια γιατί την κάτσαμε μετα. Πάντως παρατηρώ ότι όσο μεγαλώνουν όλο και καινούρια βγάζουν.................

Αλλαξε το τικερ γρήγορα αλλιώς θα σου το αλλάξω εγώ!!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ρε κοριτσια γιατι δεν κοιμουντε καλα τα δικά σας? ενταξει τα δικα μου πες ότι βγαζουν δοντια αλλα εσας?? συγνωμη για την χαζη ερωτηση..

Χμ.... αν είσαι τυχερή δεν θα το ζήσεις. Αν είσαι σουπερ άτυχη θα το ζήσεις εις διπλουν.

Από κάποια στιγμή και χωρίς προειδοποίηση κάποιο από τα παιδιά (στην περίπτωσή μας η μαγουλού) ξυπνάνε τη νύχτα με κλάματα. Δεν θέλουν φαί, δεν θέλουν νερό, θέλουν αγκαλιά και μαμά-μπαμπα. Αλλιώς κλαίνε κλαίνε μέχρι να σκάσουν. Αυτό εμφανίζεται γύρω στον 8ο μήνα.

Ωραία. Κάποιος ορθολογιστής θα έλεγε "ας το λοιπόν να κλαίει". Ο ορθολογιστης αυτός όμως δεν σκέφτεται και τις παραμέτρο του κουρασμένου γονιού, αλλα΄και ότι υπάρχει και άλλο παιδί που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο.

Προσωπικά εγώ δεν αντέχω να σηνώνομαι από το κρεβάτι μου, να διασχίζω το διάδρομο και να πηγαίνω στο παιδικό κάθε μισή ώρα το βράδυ. Δεν αντέχω. Οπότε μαγουλού στην αγκαλιά και όνειρα γλυκά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

κοιμουνται!

ηρθαμε χθες κ με το που μπηκαμε σπιτι, πατησαν τα κλαματα!! ο μικρος για λιγο, μετα οκ αρχισε να μπουσουλαει παντου κ ξεκαρδιστηκε.

η μπουκιτσα εκλαιγε απαρηγορητα κ σαν να ηταν φοβισμενη...

σημερα μες τη χαρα κ οι δυο. ειχαν ξεχασει κ τα παιχνιδια τους κ την καταβρηκαν.

εγω βαζω κ τα 500 πλυντηρια μου κ μαζευω...σε καλο δρομο ειμαι αν εξαιρεσω το ατελειωτο σιδερωμα που με περιμενει...

33E7p2.png

Οριστε, ορίστε, επανήλθα και πάλι μόνη μου είμαι! Και έχω και πολλές ερωτήσεις.... ας ξεκινήσω....

1. Προς τις συμπάσχουσες που έχουν παιδιά που ξυπνάνε τη νύχτα και θέλουν μαμα: Τι κάνατε; Εχουμε καμία πρόοδο; Εμείς δυστυχώς καμία. Η μαγουλού αν δεν κοιμηθούμε μαζί με ξυπνάει κάθε μισάωρο. Αν θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθούμε παρέα.

2. Για όσες κλείσατε έτος: Δίνετε τα πάντα στα παιδιά να φάνε;

3. Τα παιδάκια χρησιμοποιούν ποτηράκι; Εμείς έχουμε το εξής θέμα: Νερό πίνουν από το μπιμπερό ή από το ποτήρι για τους μεγάλους. Το παιδικό ποτηράκι δεν το θέλουν καθόλου

4. Τι ποσότητες πίνουν στο γάλα; Εμείς σταθερά στο 180, στο τσακίρ κέφι 210. Φυσικά πηχτό πηχτό όπως πάντα.

5. Εχετε αρχίσει να βάζετε τα μπιμπερό τους στο πλυντήριο πιάτων;

Αυτα προς το παρόν. Θα έχω και άλλες ερωτήσεις αργότερα.

ωραιες αποριες, τις εχω κ εγω..

1)απαντω σε λιγο..

2)οχι τα παντα, αλλα αρκετα περισσοτερα. γλυκα κ τροφες χωρις πολλη θρεπτικη αξια δε δινω καθολου. σπανια τρωνε απ το φαγητο που υπαρχει για εμας, συνηθως υπαρχει ξεχωριστο φαγητο γι αυτα. απλα πιο εμπλουτισμενο πχ το κρεας με τα λαχανικα, διαφορα λαχανικα μονα τους, ψαρι με ρυζακι, παραλλαγες....εχει τυχει να φανε κ μοσχαρι με κριθαρακι κ γεμιστα πχ αλλα ηταν μαγειρεμενα light.

σημερα παντως ο κ εφαγε με χαρα το φακορυζο του, ενω η α μου το εφτυνε στη μουρη! εχουν αποκτησει κ προτιμησεις....

3)χαλια τα παμε με το ποτηρακι...εχω της avent κ δε καταλαβαινουν ακομη οτι δε χρησιμοποιειται οπως η θηλη...χυνεται πανω τους το περισσοτερο κ ετσι τελικα επιστρεφω στο μπιμπερο για να πιουνε νερακι κ να ξεδιψασουν! η α πινει κ πολυ..

ισως πρεπει να δοκιμασω κ αλλη μαρκα. επισης ουτε με το καλαμακι καταλαβαινουν τι πρεπει να κανουν..

4)180 το πρωι κ 210 το βραδυ. αλλα δε το πινουν παντα ολο. το πρωι σπανια..

5)οχι..στο χερι με προδερμ.

33E7p2.png

Χμ.... αν είσαι τυχερή δεν θα το ζήσεις. Αν είσαι σουπερ άτυχη θα το ζήσεις εις διπλουν.

Από κάποια στιγμή και χωρίς προειδοποίηση κάποιο από τα παιδιά (στην περίπτωσή μας η μαγουλού) ξυπνάνε τη νύχτα με κλάματα. Δεν θέλουν φαί, δεν θέλουν νερό, θέλουν αγκαλιά και μαμά-μπαμπα. Αλλιώς κλαίνε κλαίνε μέχρι να σκάσουν. Αυτό εμφανίζεται γύρω στον 8ο μήνα.

Ωραία. Κάποιος ορθολογιστής θα έλεγε "ας το λοιπόν να κλαίει". Ο ορθολογιστης αυτός όμως δεν σκέφτεται και τις παραμέτρο του κουρασμένου γονιού, αλλα΄και ότι υπάρχει και άλλο παιδί που κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο.

Προσωπικά εγώ δεν αντέχω να σηνώνομαι από το κρεβάτι μου, να διασχίζω το διάδρομο και να πηγαίνω στο παιδικό κάθε μισή ώρα το βράδυ. Δεν αντέχω. Οπότε μαγουλού στην αγκαλιά και όνειρα γλυκά.

Ακριβώς όπως τα λές!! Συνοπτική κ ακριβής...εμείς κιόλας δεν είχαμε στρώσει και καθόλου, και εκεί που άρχισε να στρώνει ο μικρός ξεκίνησαν τα πέρα δώθε των διακοπών!! κάθε αλλαγή περιβάλλοντος εμάς μας πάει από την αρχή:-(:sad:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

δε θα μπορουσα να τα πω καλυτερα..

αν κ στις διακοπες, επειδη κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο, καταφεραμε να κοιμουνται μεσημερι κ βραδυ στα παρκα τους.

βεβαια ξυπνουσε αρκετες φορες η μικρη, αλλα με εβλεπε, της εδινα τι ηθελε(νερο, αλλαγη πανας..)την ηρεμουσα κ ξανακοιμοταν.:P

αποφασισα να το συνεχισω κ εδω , μιας κ ισως εχει ξεχασει οτι κοιμομασταν μαζι στην κρεβατοκαμαρα. :rolleyes:

ετσι χθες την εβαλα στο κρεβατι της (αλλοτε ουτε να το δει..) κ κοιμηθηκε εκει αφου παραπονεθηκε αρκετα βεβαια, κ αφου κοιμηθηκα (ας πουμε..) κ εγω αναμεσα στα κρεβατια τους..

ξυπνησε καμια 10αρια φορες μες τη νυχτα, ξυπνησα πτωμα κ εγω το πρωι, αλλα ειπα να το προσπαθησω σοβαρα.

κ τωρα το μεσημερι στο κρεβατι της κοιμαται..

για να δουμε...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...