Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χορτόπιτες ε?Μμμμ....

Εγώ να σου είμαι ειλικρινής ψήνω κάτι περίεργα στην τοστιέρα με λουκανικάκια και μπόλικη τυροκαυτερή, διότι σαν να μου φάνηκε ότι τα πιτσιρίκια θέλουνε μεζεκλίκι απόψε.

Η κερά είναι ένα δωμάτιο παραδίπλα και επιδίδεται στις μουσικές τις εκφάνσεις επί του αρμονίου.......

Ψέματα και συκοφαντίες αυτό για τα πιτσιρίκια..

εσένα σε έχει "κόψει"..και βρίσκεις δικαιολογίες..

εγώ μια δαγκωνίτσα θα σου πάρω μόνο..

Τέρμα η μουσική γιατί θα μας... κυνηγήσουν..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλά κάνει, καλά κάνει... η μουσική κάνει καλό στα εμβρυάκια....

Εμένα με έχει πιάσει μία μικρή μελαγχολία... τέλος οι διακοπές, γυρνάω και στη δουλειά οσωνούπω... βαριέμαι να ξεπακετάρω κιόλας.... κλαψ, κλαψ... κοιτάζω κάτι προσφορές που μου στέλνουν και λέω στον καλό να μου να πάμε σε τόσα ωραία μέρη...

Μα δεν τελειωσε το καλοκαίρι! Αρνούμαι να τελειώσει!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλά κάνει, καλά κάνει... η μουσική κάνει καλό στα εμβρυάκια....

Εμένα με έχει πιάσει μία μικρή μελαγχολία... τέλος οι διακοπές, γυρνάω και στη δουλειά οσωνούπω... βαριέμαι να ξεπακετάρω κιόλας.... κλαψ, κλαψ... κοιτάζω κάτι προσφορές που μου στέλνουν και λέω στον καλό να μου να πάμε σε τόσα ωραία μέρη...

Μα δεν τελειωσε το καλοκαίρι! Αρνούμαι να τελειώσει!!!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο μετά από μια περίοδο χάριτος και διακοπές να μπαίνεις στα βαθιά...είναι λιγάκι..πως να το πώ...άγαρμπο!

Το καλοκαίρι σίγουρα δεν τελείωσε...αλλά για να σου πώ την αμαρτία μου, με όλα αυτά που έγιναν..ειλικρινά δεν έχουμε καταλάβει αν είναι καλοκαίρι...

Όπως και να έχει όμως, από αυτο το καλοκαίρι, ειδικά εσύ, έχεις υπέροχες και ζεστές αναμνήσεις...

rivendello.jpg

Ετσι ακριβώς είναι. Ολοι λέμε ότι οι φετινές δεν ήταν ακριβώς διακοπες, αλλά ότι κι αν ήταν αποτέλεσε μοναδική εμπειρία. Οχι, καλα περάσαμε, δεν λέω, αν και ξεκινήσαμε με το χειρότερο τρόπο (με το σκούξη 39+ με ίωση).

Αχ, αχ και εσείς θα το ζήσετε του χρόνου. Φέτος όντως για εσάς δεν είναι καθόλου διακοπες. Πέρσι με τα κορίτσια το καλοκαίρι κυριολεκτικά βράζαμε στο ζουμί μας και λέγαμε πότε θα γεννήσουμε για να τρώμε πίτσες, σουβλάκια, γλυκά και κοκα κόλα. Ωραια εποχή όμως... Γεματη φουσκοκοιλιές.....:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ετσι ακριβώς είναι. Ολοι λέμε ότι οι φετινές δεν ήταν ακριβώς διακοπες, αλλά ότι κι αν ήταν αποτέλεσε μοναδική εμπειρία. Οχι, καλα περάσαμε, δεν λέω, αν και ξεκινήσαμε με το χειρότερο τρόπο (με το σκούξη 39+ με ίωση).

Αχ, αχ και εσείς θα το ζήσετε του χρόνου. Φέτος όντως για εσάς δεν είναι καθόλου διακοπες. Πέρσι με τα κορίτσια το καλοκαίρι κυριολεκτικά βράζαμε στο ζουμί μας και λέγαμε πότε θα γεννήσουμε για να τρώμε πίτσες, σουβλάκια, γλυκά και κοκα κόλα. Ωραια εποχή όμως... Γεματη φουσκοκοιλιές.....:)

39 με ίωση? Ουπς!

Ειλικρινά, δεν μας νοιάζει για τις διακοπές που δεν πήγαμε και γενικά, για το όλο ταξίδι που είχαμε κανονίσει και έμεινε στα χαρτιά. Θεωρώ ότι είναι μηδενικά πράγματα μπρός σε αυτό που έρχεται. Αυτό που μένει ώς εν κατακλείδι είναι να κυοφορήσει η duck μου όσο γίνεται πιο ανώδυνα και "γλυκα"...και το τρίο να βγεί υγιές και αρτιμελέστατο.

Ασχετο, αλλά σήμερα το πρωί, το Χαλάνδρι ήταν...εξοχή. Ζήτημα να συνάντησα 6-7 αυτοκίνητα και μάλιστα, εν ώρα αιχμής.

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

ερωτηση προς τις μανουλες

ο ενας σημερα δεν ειχε κενωση,εχω αγχωθει λιγο.

Η παιδιατρος ειπε οτι αν συμβει αυτο περιμενεις μια μερα ακομα και αν παλι δεν κανει τοτε μιλας με το γιατρο.

Ξερει καμια πως λυνεται αυτο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Η παιδιατρος ειπε οτι αν συμβει αυτο περιμενεις μια μερα ακομα και αν παλι δεν κανει τοτε μιλας με το γιατρο.

εμενα η παιδιατρος μου είχε πει να μην ανησυχω μέχρι και 3 ημερες αν δεν κανει,βεβαια με μητρικο γαλα περιμενεις συνηθως 2 ημερες. Σε περιπτωση που του δίνεις συμπληρωματικο γαλα εμενα μου είχε πει αντι για νερο να βάζω χαμομήλι όταν φτιαξεις το γαλα του και ετσι το βοηθάς

YiMXp3.png

Καλημέρα, καλημέρα σε όλες!!!!!

Μα πόσα έχω να διηγηθώ.... πότε θα βρώ την ώρα να το κάνω.

Θα συμφωνήσω με τη zitamar. Στην 3η μέρα αγχωνόμαστε. Αν δεν πίνει μητρικό, είναι και απόλυτα φυσιολογικό, πολλά μωράκια εμφανίζουν δυσκοιλιότητα στην αποκλειστική διατροφή με το γάλα. Μετά την 3η μέρα συστήνουν υπόθετο. Αν αυτό γίνεται συνέχεια, υπάρχουν οι εξής λύσεις:

1. Γάλα με χαμομήλι (εμάς δεν μας έκανε τίποτα)

2. Γάλα με μίγμα βοτάνων (έχει η witch μια καλή συνταγή)

3. Αλλαγή γάλακτος μέχρι να βρειτε κάποιο που δεν σας κάνει δυσκοιλιότητα. Εμεις αλλάξαμε πολλά μεχρι να καταλήξουμε

Αν θυμάμαι βέβαια καλά, έχει σημασία αν είναι απλή δυσκοιλιότητα ή αν είναι δυσκοιλιότητα που συνοδεύεται με κολικούς.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ τους βάζω μπρούμυτα και κάνω απαλό μασάζ στην πλατούλα, μετά ανάσκελα και κυκλική κίνηση στην κοιλίτσα και μετά ποδαράκια με χεράκια σαν ποδήλατο.... Επίσης παίζει μικροκλύσμα στα φαρμακεία αλλά μου είπε η παιδίατρος μετά από 3 μέρες κι αφού έχω κάνει αυτό που έγραψα... Δεν ξέρω, να πουν και τα άλλα κορίτσια...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγώ έχω άλλο θέμα: τα μωρά με έχουν τρελλάνει, δεν κοιμούνται όλο το βράδυ, έχουν κολικούς, τα ηρεμώ με μασαζάκια βέβαια αλλά μετά από λίγα τα καημένα πάλι πονάνε.. Διαβάζω αυτό που λες, Τουίνς, και σκέφτομαι ότι φταίει το Φρισολάκ ποστ ντιστσάρτζ (εσύ, Νάκι, ποιο δίνεις) και θέλω να το αλλάξω αλλά δεν μ'αφήνει η παιδίατρος. Λυπάμαι τα μωρά, εσείς είχατε κολικούς κι αν ναι, πως τους αντιμετωπίσατε?

120247mcv711uxx1.gif

βρε επιστρεψατε,ξυπνηστε!!:tongue:

Οριστε, ορίστε, επανήλθα και πάλι μόνη μου είμαι! Και έχω και πολλές ερωτήσεις.... ας ξεκινήσω....

1. Προς τις συμπάσχουσες που έχουν παιδιά που ξυπνάνε τη νύχτα και θέλουν μαμα: Τι κάνατε; Εχουμε καμία πρόοδο; Εμείς δυστυχώς καμία. Η μαγουλού αν δεν κοιμηθούμε μαζί με ξυπνάει κάθε μισάωρο. Αν θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ, πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθούμε παρέα.

2. Για όσες κλείσατε έτος: Δίνετε τα πάντα στα παιδιά να φάνε;

3. Τα παιδάκια χρησιμοποιούν ποτηράκι; Εμείς έχουμε το εξής θέμα: Νερό πίνουν από το μπιμπερό ή από το ποτήρι για τους μεγάλους. Το παιδικό ποτηράκι δεν το θέλουν καθόλου

4. Τι ποσότητες πίνουν στο γάλα; Εμείς σταθερά στο 180, στο τσακίρ κέφι 210. Φυσικά πηχτό πηχτό όπως πάντα.

5. Εχετε αρχίσει να βάζετε τα μπιμπερό τους στο πλυντήριο πιάτων;

Αυτα προς το παρόν. Θα έχω και άλλες ερωτήσεις αργότερα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ έχω άλλο θέμα: τα μωρά με έχουν τρελλάνει, δεν κοιμούνται όλο το βράδυ, έχουν κολικούς, τα ηρεμώ με μασαζάκια βέβαια αλλά μετά από λίγα τα καημένα πάλι πονάνε.. Διαβάζω αυτό που λες, Τουίνς, και σκέφτομαι ότι φταίει το Φρισολάκ ποστ ντιστσάρτζ (εσύ, Νάκι, ποιο δίνεις) και θέλω να το αλλάξω αλλά δεν μ'αφήνει η παιδίατρος. Λυπάμαι τα μωρά, εσείς είχατε κολικούς κι αν ναι, πως τους αντιμετωπίσατε?

Υπομονή με τους κολικούς.... Είναι κακή περίοδος.

Τα ποστ ντιστζάρτζ γενικά γάλατα θεωρούνται ότι είναι ανώτερα γιατί είναι πιο φιλικά προς το πεπτικό του πρόωρου εκτός από όλα τα παραπάνω.

Η εμπειρία μου τι μου λέει... Λοιπόν η μπέμπα είχε τρελούς πόνους, μου λέγανε ότι είναι κολικοί αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Πιθανές λύσεις

1. Γάλα με τίλιο ή άλλα βότανα (δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι κάνει τίποτα)

2. Ειδικά γάλατα για κολικούς (επίσης δεν μας έκανε τίποτα)

3. Ινφακόλικ (επίσης αποτέλεσμα μηδέν)

4. Πολύ προσοχή στο ρέψιμο (αυτό είναι φυσικό και λογικό επακόλουθο. Οσο λιγότερο αέρα καταπιεί, τόσος λιγότερος θα κυκλοφορεί στο έντερο).

Γενικά εγώ για τους πόνους του πρώτου εξαμήνου, το μόνο που έκανα για άμεση ανακούφιση (δική μου, όχι της μαγουλούς) ήταν το σεσουάρ: μόλις αναβε, η μαγουλού ησύχαζε. Δοκίμασε το. Δεν είναι δικό μου τέχνασμα, το λέει στο βιβλιάριο υγείας.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

3 μήνες κολικους,σαλταρα!! Λοιπον εγω έκανα τα εξης

** αλλαξα το γαλα σε frisolac comfort,μέτα πηραμε το HUMANA HA1 που τελικα μας έσωσε.

** τους έδινα χαμομήλι κιντερτε

** εβαζα χαμομηλι και ζεστανα ελαχιστα λαδι,τα ανακατευα και τους έκανα μασαζ στην κοιλιτσα

** ζεστανα πανακια στο καλοριφερ και τους τα έβαζα στην κοιλίτσα)

** εβαζα πιστολακι και απορροφητήρα (ο απορροφητηρας ακομα μας βοηθαει αν κλαιμε για καποιο λόγο..)

** τους εδινα σιροπι new baby gripe water (εμας δεν μας εκαναν κατι)

** τους εδινα σταγονες infacolic πριν απο κάθε γευμα (μας βοηθησαν)

απο εκει και περα με έσωσαν οσο και αν φαινεται κουφό τα κουνιστα της fisher price τους έβαζα μεσα και ξεχνιοντουσαν για λιγο..μεχρι να ηρεμήσω και εγω:D

Επισης για εσας που θηλαζετε οι κολικοι επιβαρύνοντε εαν πίνεις καφε,σοκολατα,οσπρια,λαχανικα και νομίζω αν παίρνεις σίδηρο,τουλαχιστον έτσι έχω διαβασει.

Δεν ξερω αν σε βοηθησα.. Το κυριοτερο είναι ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

YiMXp3.png

Ξεχασα να σου πω ότι για να μειωθουν οι κολικοι μπορείς εσυ να φτιαξεις και να πιείς το εξης αφου θηλαζεις :

βραζεις 3 κουπες νερο και προσθετεις 2 κουτ γλ. γλυκάνισο,2 κουτ γλ χαμομήλι και΄1 κουτ γλ τίλιο και το πίνεις.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...