Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας διδυμομανουλες τι κανετε εγω ειμαι πολυ καλα χθες πηγα στο γιατρο και τα μωρακια μου ειναι πολυ καλα το αγορακι εχει γινει 530 γρ και το κοριτσακι 500 τι λετε καλα ειναι για την εβδομαδα που ειμαι? τωρα το μονο αγχος που εχω ειναι η β επιπεδου την πεμπτη θα παω να την κανω και ο θεος βοηθος μακαρι να πανε ολα καλα.

karerina και sevıgıo με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας

duckface εγω για πρωτη φορα τα αισθανθηκα την 16 εβδομαδα πολυ απαλα μετα την 18 ομως οι κλοτσιες αρχισαν να γινονται πιο δυνατες

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

Διαφημίσεις

Nunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu welcome back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μας έλειψες πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Naki μου απ' ότι καταλαβαίνω έφαγε μια χαρά, αφού κατάπινε και φυσικά μετά έφαγε και το συμπλήρωμα. Μην αγχώνεσαι με το βάρος τους, θα πάρουν και θα τα πάνε μια χαρά. Αν θέλεις ζύγιζέ τα μέρα παρά μέρα να δεις ότι παίρνουν. Για να τα "σπρώξεις" λίγο να τρώνε κάτι παραπάνω είτε από το στήθος, είτε από το μπουκάλι, χάιδευέ τα πίσω από το αυτί. Αντανακλαστικά δίνεται εντολή από τον εγκέφαλο να μασουλήσουν!! :)

RKdwp3.png

γεια σας διδυμομανουλες τι κανετε εγω ειμαι πολυ καλα χθες πηγα στο γιατρο και τα μωρακια μου ειναι πολυ καλα το αγορακι εχει γινει 530 γρ και το κοριτσακι 500 τι λετε καλα ειναι για την εβδομαδα που ειμαι? τωρα το μονο αγχος που εχω ειναι η β επιπεδου την πεμπτη θα παω να την κανω και ο θεος βοηθος μακαρι να πανε ολα καλα.

duckface εγω για πρωτη φορα τα αισθανθηκα την 16 εβδομαδα πολυ απαλα μετα την 18 ομως οι κλοτσιες αρχισαν να γινονται πιο δυνατες

Αν και δεν είμαι ο τέλειος ειδήμων, φαίνεται ότι η ανάπτυξη τους πάει κατ'ευχήν!!

Μην την σκέφτεσαι πολύ την ΄β επιπέδου, πολύ απλά θα σου δείξει την άριστη πρόοδο της κύησης σου!

rivendello.jpg

γεια σας!!

τωρα που σας γραφω ειμαστε σπιτι μας.Ηρθαμε χθες,τα μικρα ταλαιπωρηθηκαν πολυ,ο ενας σε ολο το ταξιδι εκλαιγε.

εγω ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα,επρεπε να ξανααποστειρωσω τα μπιμπερο,να κανω τις αντλησεις,να βρασω νερο για το γαλα,να τους αλλαζω,να τους ταιζω κλπ.......

Γι'αυτο οι εγκυουλες ξεκουραση ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

αφηστε τα δεν βολευομαι ξαπλα,γιατι σε λιγο θα βολευεστε και ορθιες να κοιμαστε.

σεβη τα βαρη τους μια χαρα!!!μπραβο:D

εμενα ακομα δεν εχουν συνελθει και ο ενας δεν καλοτρωει σημερα,ολο 40-45.

πρεπει να μην βολευονται και με τις θηλες που εχουν τα φαρδυλαιμα μπουκαλια της κικκο,στη μοναδα ειχαν τα στενα.Θα παρω θηλες καοτσουκ μηπως ειναι πιο μαλακες.Παντως το πρωι ειχαμε πολυ γκρι νια και πανω που ηρεμουσα τον εναν αρχιζε ο αλλος.

στις 12:30 καταφερα να πιω ενα ποτηρι γαλα.

με αυτη τη διατροφη πως να εχω και γαλα.Αχ,και οι ανλησεις ολο πισω μου πανε,καθε φορα την ωρα που ειναι να κανω αντληση καποιος κλαιει.

Jas σημερα ειχα τον ενα στο στηθος κανενα τεταρτο για να σταματησει να κλαιει,καταπινε καποιες φορες και μετα εφαγε με το ζορι 40 μλ.Λες νατραβηξε ?

Αγχωνομαι πολυ που δεν ξερω ποσο τρωει ακριβως,μου εχει γινει εμμονη το βαρος τους.

Welcome home family!!!!!!!Σε βρίσκω σούπερ!

rivendello.jpg

Αν και δεν είμαι ο τέλειος ειδήμων, φαίνεται ότι η ανάπτυξη τους πάει κατ'ευχήν!!

Μην την σκέφτεσαι πολύ την ΄β επιπέδου, πολύ απλά θα σου δείξει την άριστη πρόοδο της κύησης σου!

άτσα ! άποψη για τα κιλά? Αγάπη μου μήπως έχεις κανα ξώγαμο και μου το κρύβεις?:?: Πού τα ξέρεις εσύ αυτά? Να αρχίζω να ανησυχώ?;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

άτσα ! άποψη για τα κιλά? Αγάπη μου μήπως έχεις κανα ξώγαμο και μου το κρύβεις?:?: Πού τα ξέρεις εσύ αυτά? Να αρχίζω να ανησυχώ?;)

Ωξω ρε περίχαρεεεεεεεε

(Προσφιλής οικογενειακή μας έκφρασις).

rivendello.jpg

Tuana να μην εχεις καθολου αγχος για την β επιπεδου.....ολα καλα θα ειναι!!!

Εμενα στην 21w+3d ηταν 425 κ 475γρ...οποτε ειναι μια χαρα τα δικα σου!!!:P

Εγω αρχισα να τα αισθανθω....22η εβδ τα καταλαβα κ απο τοτε δεν σταματησαν!!!

εγω!!!

αλλα παω για υπνο γιατι εχω πονοκεφαλο κ ειμαι πτωμα...

αποφασιστηκε πρωι πρωι μετα απο οικ.συμβουλιο να φυγουμε κ το καναμε.

πηγαμε για το τελευταιο μας στη χαλκιδικη μπανακι , τα μαζεψαμε κ το μεσημερι αφου φαγαμε ξεκινησαμε.

φτασαμε κατα τις 9κ απο εκεινη την ωρα μαζευω τον αμαζευτο, εβαλα 2πλυντηρια κ αυριο επονται πολλα ακομη...

ειχαμε κ κουλες αντιδρασεις απ τα μικρα μολις φτασαμε...

θα τα πουμε αυριο ομως..!

καληνυχτα!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ο Κανένας κάνει?:-P

εξαρταται από το αν στενοχώρησες την κυρά σου απόψε ή όχι!:P

Καλησπέρα δεν είπα, είπα; Καλησπέρα λοιπόν.

Παρεμπιπτόντως φέραμε μία κούτα χορτόπιτες και την τσακίζουμε λίγη-λίγη....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εξαρταται από το αν στενοχώρησες την κυρά σου απόψε ή όχι!:P

Καλησπέρα δεν είπα, είπα; Καλησπέρα λοιπόν.

Παρεμπιπτόντως φέραμε μία κούτα χορτόπιτες και την τσακίζουμε λίγη-λίγη....

Δεν είθισται να στενοχωρούμε την "άουτς!".......Απεναντίας.

Αυτή την στιγμή τσακίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες της πεθεράς...and still going....:P

rivendello.jpg

Να 'ναι καλά η πεθερά. Εμείς πάλι κάνουμε δίαιτα. Βάλαμε πλαφόν τις 5 χορτοπιτες έκαστος κάθε μέρα.

Καλε που την έκρυψες την κερά; που είναι;

Χορτόπιτες ε?Μμμμ....

Εγώ να σου είμαι ειλικρινής ψήνω κάτι περίεργα στην τοστιέρα με λουκανικάκια και μπόλικη τυροκαυτερή, διότι σαν να μου φάνηκε ότι τα πιτσιρίκια θέλουνε μεζεκλίκι απόψε.

Η κερά είναι ένα δωμάτιο παραδίπλα και επιδίδεται στις μουσικές τις εκφάνσεις επί του αρμονίου.......

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...