Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

για να ειμαι ειλικρινης οταν τον ρωτησα μου τα μασαγε δηλ "ναι κανε αλλα φοβαμαι τις μολυνσεις και δεν κανει να παθεις καποια κολπιτιδα γιατι δεν μπορεις να βαλεις αλοιφη κτλ"οποτε και γω εκατσα στα αυγα μου

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Sorry για την καθυστέρηση με είχε πετάξει έξω και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Καλά νοιώθω, έχω φουσκώσει αρκετά, είμαι και λιχούδω και αραχτή και του δίνω και καταλαβαίνει. 100cm η μεσούλα μου!!!

Αγοράκι κοριτσάκι είναι και ακόμα δεν κλωτσάνε, ή μάλλον δεν τα νοιώθω.

Κάποιες μαίες είχαν πει στην κουμπάρα μου προληπτικα για τις μυκητιάσεις να βάζει σόδα, μαγειρική. Αλλά εγώ πιστεύω ότι σε μια καθαρή θάλασσα γιατί να έχουμε πρόβλημα. Ποτέ δεν έχω κολήσει στην παραλία. Τι να πώ?

Αλλά χωρίς μπάνιο πως θα βγεί το καλοκαίρι?εγώ Ιούλιο Αύγουστο θα είμαι στα καλύτερα μου!!!φαλαινίτσα χωρίς αλατόνερο δε γίνεται!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

100cm!!!!!Μπραβο πολυ ειναι για την εβδομαδα που εισαι!

Να κανεις μπανακια σε καθαρη θαλασσα αλλιως δεν παλευεται.Εγω ημουν και στην αρχη καλοκαιριατικα με ολες τις ανακατοσουρες και δεν ειχα και ορεξη να παω πουθενα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Θαλασσες διαβαζω και μπανακι!!!!!

Εγω για φετος το αποκλειω....αφου εχω ΠΗΤ 14 Αυγουστου.....

Παντως στην πρωτη εγκυμοσυνη ο ιατρος μου επετρεπε τα μπανια σε καθαρη θαλασσα οπως προαναφερατε και μολις βγαινεις πρεπει να βγαζεις αμεσως το μαγιο και να φορας καθαρο εσωρουχο.Τωρα ομως τσα διδυμα δε γνωριζω,ετσι κι αλλιως δεν προκειτε να παω στη θαλασσα γιατι της Αττικης δεν τις εμπιστευομαι και για να βγω εκτος Αθηνων ειναι λιγακι δυσκολο αφου ο ντοκτορ μου ειπε να μειωσω τις μετακινησεις.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εσύ Γιώτα θα κάνεις μπανάκι τα μπεμπέ τον Αύγουστο!!!τρέλα!

Ναι με προσοχή και γώ ότι κάνω και σίγουρα εκτός Αθηνών σε απόσταση δυο ωρών!!Άσε που με κυνηγάει και ο μελλων father, είναι πιο τρομοκρατημένος από μένα.

Και σε πόντους και σε κιλά έχω πάρει πολλά, ο ρυθμός μου είναι απίστευτος έχω μείνει άναυδη από τις ικανότητες μου να παχαίνω!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Sorry για την καθυστέρηση με είχε πετάξει έξω και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Καλά νοιώθω, έχω φουσκώσει αρκετά, είμαι και λιχούδω και αραχτή και του δίνω και καταλαβαίνει. 100cm η μεσούλα μου!!!

Αγοράκι κοριτσάκι είναι και ακόμα δεν κλωτσάνε, ή μάλλον δεν τα νοιώθω.

Κάποιες μαίες είχαν πει στην κουμπάρα μου προληπτικα για τις μυκητιάσεις να βάζει σόδα, μαγειρική. Αλλά εγώ πιστεύω ότι σε μια καθαρή θάλασσα γιατί να έχουμε πρόβλημα. Ποτέ δεν έχω κολήσει στην παραλία. Τι να πώ?

Αλλά χωρίς μπάνιο πως θα βγεί το καλοκαίρι?εγώ Ιούλιο Αύγουστο θα είμαι στα καλύτερα μου!!!φαλαινίτσα χωρίς αλατόνερο δε γίνεται!!

κΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΓΩ ΣΑΝ ΤΗΝ οΛΓΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕς ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.μΕΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ μαχαιρι και αυτες.Πηγαμε Κυμη αλλα ειχαν πιασει τα μελτεμια και η θαλασσα ηταν ανακατεμενη και φοβομουν να μπω και γιατι ειχε πολυ κυμα και γιατι ηταν θολα.Επειτα πηγαμε χαλκιδικη, εικει ηταν τελεια , αρχισα τα μπανια ημουν 4μιση μηνων, το καταυχαρηστιθηκα, μετα οταν ηρθαμε Αθηνα με πηγαινε ο νατρας μου 3 με 4 φορες τη βδομαδα για μπανιο.Εγω ηθελα να παω και κολυμβητηριο αλλα ο γιατρος ενω αλλα μου ελεγε στην αρχη δε με αφηνε γιατι φοβοταν τα μικροβια.Αφου αγορασα και μια στολη δυτη πηγαιναμε για μαπνιο στη θαλασσα μεχρι Νοεμβρη.Επειτα πηγα και κολυμβητηριο το Νοεμβρη βασικα ολοκληρο ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΠΑ!!!!Ενιωθα αλλος ανθρωπος ξεπιανομουν και κοιμομουν καλυτερα το βραδυ!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα!!!!

Σήμερα είμαι σε μία κατάσταση αλαλουμ! Δεν έχω διαβάσει ακόμα τα μηνύματα σας, θα το κάνω αμέσως...

Το αλαλούμ μου ονομάζεται για αλλη μία φορά ζάχαρο. Έχω χτυπήσει κάτι ρεκόρ σήμερα, έκανα και για πρώτη φορά ινσουλίνη και δεν πέφτει το άτιμο....

Αφού για να τσεκάρω αν το μηχάνημα μετράει σωστά, μέτρησα τους πάντες το σπίτι. Αν καμιά σας θέλει μέτρηση, ευχαρίστως! :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους τα διάβασα!!!!

Jasmini, αυτό για τις 3 εβδομάδες ήταν συνέχεια της κουβέντας που κάναμε για τις 33 εβδομάδες. Υπολογίζουμε για 10-23/7(η γυναικεία μου διαίσθηση μου λέει 12-16/7, οπόε θα ψάξω ποιος άγιος γιορτάζει εκείνη την εβδομάδα για να δώ ποιον θα παρακάλέσω...)

Στέλλα σε ζηλεύω απίστευτα που είσαι σε διακοπές :P.. πες μας ότι είσαι και κοντά στη θάλασσα να αποτρελαθώ. Μόνο να μη σου σπάσουν τα νεύρα πρόσεχε. Τώρα αυτο που λες με το ότι παρελαύνει όλο το συγγενολόι, επειδη και εγώ από μέρος με παρόμοια νοτροπία κατάγομαι, ήδη παίρνω δυνάμεις για τις επισκέψεις που θα έχουμε όταν πάμε τα Χριστούγεννα.. το βλέπουν σαν τρομερή υποχρέωση να ευχηθούν για τα μωρά! Άντε καλά ψώνια και καλά μπάνια!!!!! Η Όλγα θέλει να σου δώσει παραγγελία για αγορές, εγώ πάλι παραγγελία για ντόπιο φαγητό που το λατρεύω!!!!!!!

Nufi, το ΙΚΑ δίνει την άδεια (56 μέρες αν δεν κάνω λάθος) σύμφωνα με την ΠΗΤ που σου βγάζει το υπερηχογράφημα, όπως μας είπε και η φίλη Glorr (παρένθεση: GLORR ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;) και μετά παίρνεις την άδεια λοχείας αφού λήξει η κύησης. Τουλάχιστον στις αναπληρώτριες γνωστές μου αυτό έγινε. Ρώτα και στην α/θμια στο τμήμα αδειών, επίσης ξέρουν.

Όσες πάτε για μπάνιο, κάντε και μια βουτιά για μας. Ο ντόκτορ ήταν κάθετος, αλλά θα μου πεις εμείς είμαστε και στα τελειώματα. Γιώτα, εμείς θα πάμε για μπάνιο τον Αύγουστο καλό μου... μαζί με τα μελτέμια, θα βγούμε και εμείς οι γοργόνες!!!!!!!!!!!:P

Έλίτα, στολή δύτη! Μωρέ μπράβο! Και εγώ είμαι της κατάδυσης, τουλάχιστον μέχρι πέρσι... πήγαινα μόνο σε παραλίες με πλούσιο ύφαλο. Η άμμος είναι για τους άλλους!!!!! Λες να πούμε στις υπόλοιπες και για το σχέδιο :?;

Ποιαν ξέχασα; Witch πως πάει η κορτιζόνη; Εμένα η σημερινή νομίζω ότι με έλιωσε! Nunu, αν σου πω ότι είμαι σε φάση που αδυνατίζω θα το πιστέψεις;

Εντάξει, πάλι φλυάρησα, πείτε και εσείς κάτι καλέ!!!!!!!!:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Χαιρετώ τις αγχωμένες μανούλες, ήδη και μέλλουσες!!

Ήρθαν τα κρεβατάκια μας και είναι ο άνθρωπος εδώ και τα συνδέει.

Twins μην αγχώνεσαι τόσο γιατί ακόμα και με το άγχος ανεβαίνει το σάκχαρο.

Όσο για την ημερομηνία εγώ υπολογίζω γύρω στις 5-6 Ιουλίου. Για να δούμε αν θα πέσουμε μέσα.

Για μπανάκι αν και δίπλα η θάλασσα θα το αποφύγω, λόγω μολύνσεων κι εγώ. Άσχετα με το τι θα πει ο γιατρός.

RKdwp3.png

Λοιπόν Ελίτα εγώ πηγαίνω κολυμβητήριο ή μάλλον πήγαινα κολυμβητήριο αλλά ο γιατρός με απέτρεψε λόγω δίδυμης κύησης να συνεχίσω (δηλ αν ήταν ένα θα με άφηνε) αλλά για μπάνια στη θάλασσα οκ. Τυχαίνει να έχω φίλες που κάναν στην εγκυμοσύνη μπάνια και όλα ήταν μια όλα χαρά. Ο μόνος μου φόβος είναι να μην περνάει κανένα ελικόπτερο της greenpeace και έρθει να με διασώσει!!:D

Twins με τη διατροφή που κάνεις λογικό να μην παίρνεις, και να χάσεις κιόλας!!σούπερ!!εγώ μυαλό δε βάζω. Ρε παιδιά όμως από μια ζωή κινητική με τα κολυμβητήρια μου, με τα πέραδώθε μου, με το βρωμοτσίγαρο ξαφνικά κομμένα όλα, δε λέω, με έχει πιάσει και η χαζομάρα μου με τα γλυκά, αλλά δε φταίω η δύσμοιρη φαλαινίτσα:oops:!!ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σου ρε nunu!!!Πολυ μ αρεσει που δεν καταλαβαινεις τιποτα!!!Αφου θα γινεις μανα!!!Χαχαχα!:D

Κανενα προβλημα με τη κορτιζονη.Ολα καλα.Νομιζω οτι μεγαλωνει η κοιλια μου αυτες τις δυο μερες.Θα σκασω!α θα παω να την μετρησω κι εγω τωρα που το σκεφτηκα!

Εχουμε καιρο να ακουσουμε απο τη joy η μου φαινεται?

age.png

Καλημέρα, καλημέρα!!

Που λες witch το διασκεδάζω, γενικά είμαι στα καλύτερα μου, γελάω συνέχεια. Αλλά αυτοσαρκάζομαι γιατί τον Αύγουστο είμαι σίγουρη πως θα δεινοπαθήσω και θα μου ρίξω πολλά μπινελίκια που δε θα μπορώ να κουνηθώ με τη ζέστη!! Το σίγουρο όμως είναι ότι θα γίνω μάνα!!!χαχαχα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...