Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Kαλημερα σε όλες!

DUCKFACE εγω που γεννησα Ιανουαριο,ήταν τοσο μικρα που και τα 2 τα πήρα με καλαθουνα και σκεπασμενα με κουβερτουλα,φυσικα είχαν και το σκουφάκι τους που έγραφε πανω 2011!!!

KATERINA ποτέ δεν πιστευα ότι θα σιδερωνα καθιστη,λοιπόν πήρα την καρεκλα του γραφειου που είναι με αμορτισέρ,την είχα ρυθμίσει στο ύψος που ήθελα και σιδέρωνα μια χαρά

SEVI περιμενουμε να μας πεις τι κανουν τα μπεμπε σου σήμερα στον υπερυχο

XOUXOULINA η αληθεια είναι ότι όταν είναι μικρα τα καταευχαριστιεσαι στον υπερυχο,μετα που μεγαλώνουν σου ΄δείχνουν τμηματικά το καθε μωρο,ξέρεις τα ποδαράκια,μετα την κοιλιτσα και πάει λέγοντας,πλεον δεν χωραει να τα δεις ολόκληρα.

NUNU μας έλειψες!!! Ακομα δεν ήρθες και πας βολτα με τον ήλιο τα μπεμπε σου???? Πως τα περασατε??

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο!!!

Ο μεγαλος εχει φτασει στα 1900γρ κ ο μικρος στα 1800γρ...ειναι πολυ ικανοποιημενος ο γιατρος με το βαρος τους....

Ραντεβου παλι την αλλη Παρασκευη μαζι με εξετασεις...δεν εχω παραπονο καθε εβδ τρεχω για αιματολογικες!!!

Είμαστε Σούνιο! Κάνουμε μπανάκια, μπουσουλάμε παντού, κάνουμε μικρές ζημιές!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ για τις ευχούλες σας! Τα γενέθλιά μας ήταν πολύ συγκινητικά, η τούρτα είχε στρουμφ (αγαπάμε) και της Παναγίας γιόρταζε ανεπίσημα και το μικρό μου!

Σας φιλώ όλες και όλα τα νινάκια, όταν μπω βράδυ με ησυχία, θα διαβάσω και νέα σας!!!! Φιλάκια

:)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

SEVI δεν πειραζει βρε,αρκεί να μην μοιάζουν στην πεθερά!!!!:D

AGORAKIA περιμενουμε φωτο απο την στρουμφοτουρτα σας!!

Εμμμμμμ εκει θελουμε να μοιασουν!!!! ειναι ιδια ο αντρας μου κ εχουν πολυ καλο dna....!!! Ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα μαζι της,εαν κ ειναι μεγαλη 78χρ αλλα αντεχει παρα πολυ...δεν της φαινεται η ηληκια της!!!

ντακφεις δεν σε προλαβα στο τσατ....καλημερα σε ολες!ντακ μου οταν λεω κλωτσουσαν εννοω κουνουσαν ποδαρακια....πολλη συγκινηση...οπως βλεπεις ειμαι στην 13η βδομαδα...χθες τα ξαναειδαμε...ησυχια δεν ειχαν,εκαναν κολοτουμπες συνεχεια....

Πολύ ωραία!!!!!!

Όταν μου είπες κλωτσούσαν νόμιζα ότι τα αισθάνθηκες και παραξενεύτηκα τόσο νωρίς..

Αλήθεια μανούλες εσείς που είστε πιο έμπειρες, πότε αισθανόμαστε τα μωρά μας και πότε περίπου κλωτσούν??

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κ εμεις απο τον γιατρο!!!

Ο μεγαλος εχει φτασει στα 1900γρ κ ο μικρος στα 1800γρ...ειναι πολυ ικανοποιημενος ο γιατρος με το βαρος τους....

Ραντεβου παλι την αλλη Παρασκευη μαζι με εξετασεις...δεν εχω παραπονο καθε εβδ τρεχω για αιματολογικες!!!

Τέλεια τέλεια!!! Φτου-φτου και ξανά φτου!!

Θα πάνε όλα σουπερ!:!::!:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Kαλημερα σε όλες!

DUCKFACE εγω που γεννησα Ιανουαριο,ήταν τοσο μικρα που και τα 2 τα πήρα με καλαθουνα και σκεπασμενα με κουβερτουλα,φυσικα είχαν και το σκουφάκι τους που έγραφε πανω 2011!!!

Αχ να φτάσω κι εγώ Ιανουάριο και τί στον κόσμο!!!!!!!

Θα φτάσω όμως, το έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου!

Και θα βάλουμε κι εμείς με το καλό σκουφάκια 2012!

Paulo Coelho

Καλημέρα κορίτσια!!! επέστρεψααααααα!!

πάω με τα μωρά μια βόλτα και επανέρχομαι....

καλώς σας βρήκα

Καλώς ήρθες πίσω!

Paulo Coelho

γεια σας!!

τωρα που σας γραφω ειμαστε σπιτι μας.Ηρθαμε χθες,τα μικρα ταλαιπωρηθηκαν πολυ,ο ενας σε ολο το ταξιδι εκλαιγε.

εγω ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα,επρεπε να ξανααποστειρωσω τα μπιμπερο,να κανω τις αντλησεις,να βρασω νερο για το γαλα,να τους αλλαζω,να τους ταιζω κλπ.......

Γι'αυτο οι εγκυουλες ξεκουραση ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

αφηστε τα δεν βολευομαι ξαπλα,γιατι σε λιγο θα βολευεστε και ορθιες να κοιμαστε.

σεβη τα βαρη τους μια χαρα!!!μπραβο:D

εμενα ακομα δεν εχουν συνελθει και ο ενας δεν καλοτρωει σημερα,ολο 40-45.

πρεπει να μην βολευονται και με τις θηλες που εχουν τα φαρδυλαιμα μπουκαλια της κικκο,στη μοναδα ειχαν τα στενα.Θα παρω θηλες καοτσουκ μηπως ειναι πιο μαλακες.Παντως το πρωι ειχαμε πολυ γκρι νια και πανω που ηρεμουσα τον εναν αρχιζε ο αλλος.

στις 12:30 καταφερα να πιω ενα ποτηρι γαλα.

με αυτη τη διατροφη πως να εχω και γαλα.Αχ,και οι ανλησεις ολο πισω μου πανε,καθε φορα την ωρα που ειναι να κανω αντληση καποιος κλαιει.

Jas σημερα ειχα τον ενα στο στηθος κανενα τεταρτο για να σταματησει να κλαιει,καταπινε καποιες φορες και μετα εφαγε με το ζορι 40 μλ.Λες νατραβηξε ?

Αγχωνομαι πολυ που δεν ξερω ποσο τρωει ακριβως,μου εχει γινει εμμονη το βαρος τους.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Duckface σε ευχαριστουμε πολυ!!!

Σιγουρα θα πιασετε τον Ιανουαριο κ με σκουφακια 2012!!!

Naki καλη προσαρμογη κοπελα μου....φανταζομαι τι ταλαιπωρια θα ηταν το ταξιδι για ολους σας αλλα θα βρειτε τους ρυθμους σας!!!

Σωστο αυτο που λες για την ξαπλα αλλα οντως δεν μπορω,ο μεγαλος ειναι με το κεφαλι προς τα κατω με πιεζει πολυ κ ποναω.....ο μικρος ειναι ψηλα κ εδω κ 3 μερες σπρωχνει τοσο δυνατα με το κεφαλι του λες κ θελει να βγει!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...