Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλο μεσημερι σε ολες κ στον μπαμπα!!!

Duckface καλα αποτελεσματα νε εχεις...πολυ μου αρεσει η υπογραφη σου!!!

Naki με το καλο να γυρισετε σπιτι σας οι 4!!!

Laerta κουραγιο κ υπομονη κοπελα μου....ευτυχως σε βοηθανε οι μανουλες,εμεις μαζι σου μαθαινουμε!!!

Τwins καλη επιστροφη να εχετε!!!

Μετα απο το χθεσινο σιδερο που εκανα(5 πλυντηρια) εκανα κ των μικρων τα ρουχαλακια σημερα κ τελειωσα!!!

Αυριο θα παμε για τα τελευταια ψωνια για να ηρεμησω λιγακι!!!

Πλησιάζει και η δική σας η ώρα έ? Τι άλλα ψώνια έχετε να κάνετε? Παρθενάκια θα είναι τα μικρούλια λογικά ε? αχ κι εγώ το ίδιο ζώδιο είμαι. Χιχιχιχιχ.............

Διαφημίσεις

Πλησιάζει και η δική σας η ώρα έ? Τι άλλα ψώνια έχετε να κάνετε? Παρθενάκια θα είναι τα μικρούλια λογικά ε? αχ κι εγώ το ίδιο ζώδιο είμαι. Χιχιχιχιχ.............

Ναι σαν τον πεθερο μου,υποχονδρια!!!:tongue: μια χαρα ζωδιο ειναι της οργανωσης!!!

Θελουμε να παρουμε μπιμπερο,ψαλιδακι,μπανακι,καθισματακια 0-9μ,πετσετες,επιθεματα στηθους...αυτα θυμαμαι αλλα θα κοιταξω κ μια λιστα που εχω!!!

Ναι σαν τον πεθερο μου,υποχονδρια!!!:tongue: μια χαρα ζωδιο ειναι της οργανωσης!!!

Θελουμε να παρουμε μπιμπερο,ψαλιδακι,μπανακι,καθισματακια 0-9μ,πετσετες,επιθεματα στηθους...αυτα θυμαμαι αλλα θα κοιταξω κ μια λιστα που εχω!!!

Ε ναι λοιπόν. Είμαστε της τάξης και μας αρέσει. Χαχαχαχαχα..............Ε μα πιααααα....................Χιχιχιχιχχι...........Α ωράια,. άντε να τα ψωνίσετε κι αυτά να ξεμπερδεύετε...............

Ε ναι λοιπόν. Είμαστε της τάξης και μας αρέσει. Χαχαχαχαχα..............Ε μα πιααααα....................Χιχιχιχιχχι...........Α ωράια,. άντε να τα ψωνίσετε κι αυτά να ξεμπερδεύετε...............

Οι καλυτεροι ειστε!!!!;):P ευτυχως ο αντρας μου πηρε απο τον πεθερο μου κ του αρεσει η ταξη στο σπιτι κ φροντιζει γι"αυτη!!!

Διαφημίσεις

Οι καλυτεροι ειστε!!!!;):P ευτυχως ο αντρας μου πηρε απο τον πεθερο μου κ του αρεσει η ταξη στο σπιτι κ φροντιζει γι"αυτη!!!

Ορίστε ορίστε.Τα βλέπεις. Τι άλλο θέλεις. Θα είσαι μια ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος. Θα έχεις τρεις άντρες στο σπίτι που θα στο έχουν τακτοποιημένο και λαμπίκο. Χαχαχαα.............Τυχερηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!;)

καλημερα!!!!

Jas εχω βαλει στο στηθος μονο τον ενα,αυτο που πηρα πρωτο.Πιανει τη θηλη ευκολα,βεβαια κυριως πιπιλαει,αλλα μαλλον θελει εκπαιδευση κι αυτο ε?

θελω να ξεκινησω να τον βαζω συστηματικα ,καθε μερα.Πιστευω αν ξεκινησουμε με 1-2 γευματα τη μερα να μην κουραστει πολυ και να αυξησουμε σταδιακα αν τα καταφερνει.Το ιδιο βεβαια και με τον αλλο.

Παντως πρεπει να το κανω γιατι χθες το γαλα μου ειχε μια μειωση.Δεν ξερω αν εφταιγε η κουραση ήγ ξεκινησε η πτωση και πρεπει να την προλαβω.

Παντως αυτο το παιδι πιπιλαει τα παντα!!τα δαχτυλα του,τις πανες που το τυλιγω,τα ρουχα μου,μεχρι και το θειο του πηγε να θηλασει που το πηρε αγκαλια χωρις μπλουζα:shock::shock::shock::shock::confused:

μεγα λαθος!!!!!

α!χθες η γιατρος της μοναδας μας ειπε οχι επισκεψεις για ενα μηνα και οχι πολλα ατομα πανω απο τα μωρα.Και ολοι με παιρνουν τηλ και λενε :αντε να ερθετε να τους δουμε!!

δεν πιστευω να εχουμε παρεξηγησεις!!

Όχι, λάθος να ξεκινήσεις με 1-2 γεύματα και να αυξάνεις. Έτσι δεν θα αυξηθεί το γάλα σου αλλά θα μειωθεί και δεν θα έχεις αποτέλεσμα. Η καλύτερη λύση για τις πρώτες 40 μέρες είναι να βάζεις τα μωρά στο στήθος όποτε θέλουν να πιπιλίσουν ή να φάνε και μετά να δίνεις συμπλήρωμα, μόλις κουράζονται. Ακόμα και το απλό πιπίλισμα βοηθάει!!!! Σταδιακά θα αυξηθεί η παραγωγή σου και θα δεις ότι μπορεί και να χορταίνουν μόνο από το δικό σου. Φυσικά μετά τις 40 μέρες θα σταθεροποιηθεί η παραγωγή σύμφωνα με την ζήτηση.

Καλά με τον θείο πολύ γέλιο...μια φορά και τα δικά μου ψάχνανε στον άντρα μου γάλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κανένας δεν θα παρεξηγήσει και όποιος παρεξηγηθεί θα είναι απλά χαζός. Να τους πεις ότι ο γιατρός απαγόρεψε ρητά και κατηγορηματικά την επαφή με κόσμο για τον πρώτο καιρό. Παίξτο και καλά ότι εσύ θές να δεις κόσμο αλλά ο γιατρός φωνάζει. Ρίξτα εκεί. Μην διακινδυνεύσεις την υγεία των παιδιών σου για να μην παρεξηγηθούν κάποιοι. Εγώ το ίδιο έκανα. Μάλιστα για τους πρώτους 5-6 μήνες απαγόρευα ακόμα τα παιδιά.

Το πολύ πολύ να μου πει να παίρνω παυσίπονα, εγώ είμαι εναντίον οπότε τι νόημα έχει...

Κάνω αντλήσεις, τι ταλαιπωρία.... Νούφι, πως άντεξες πέντε μήνες?????? Αυτό με το ντους μου ακούγεται πολύ καλό, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε... Όντως, Τζάσμιν, παίρνω μεθερτζίν για τις συσπάσεις και πονάω και απ'αυτό, το νιώθω δηλαδή... Παυσίπονα με τον θηλασμό αποκλείονται οπότε...

Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου!!!! Συγνώμη, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι όσες θηλάζουν πάνω από εξάμηνο γίνονται μοντέλα. Τι διατροφή μας λες?? Εσύ με δύο μωρά πρέπει να είσαι στέκα!!!! Σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Δυστυχώς και ευτυχώς μαζί, όταν θηλάζεις δεν χάνεις κιλά (ίσως μόνο με τον Φ.Τ. αλλά σε αυτό θα σου πει η Nunu). Εμενα μου είπε ο γιατρός ότι αυτές που θηλάζουν, μόλις σταματήσουν τον θηλασμό, χωρίς να κάνουν τίποτα χάνουν τρελά. Σε αυτό βέβαια ίσως μπορέσω να σου απαντήσω σε λίγο καιρό. :tongue::tongue:

Θέλω πολύ να δω τα κουκλάκια σου, Ζηταμάρ!!! Τζασμιν και Νούφι, σας έχω κάνει φρέντ ρικουέστ!! Αν με θέλετε για φίλη σας, πλιζ αξέπτ!!!

Σε έκανα friend :P:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Ερώτηξις :

Μου ήρθε ξάφνου η απορία..

εάν γεννήσεις χειμώνα ΔΕΚ-ΙΑΝ-ΦΕΒ-ΜΑΡ

που όσο να'ναι ένα κρύο το κάνει..

πώς φεύγουν τα μωρά από το μαιευτήριο μέχρι να μπουν στο αμάξι?

Δεν ξυλιάζουν? Τα σκεπάζεις τρελά? κάνει ή θα πλαντάξουν στο τέλος?

Το ξέρω, βλακείες ρωτάω απογευματιάτικα, αλλά έχω ζαλιστεί από το bubble bobble :) και ξεφυτρώνουν οι άτιμες οι απορίες ώρες-ώρες σα μανιτάρια! :P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλημερουδιαααααααααααααααα, τι κανετε;

καλε που ειστε ολες;δεν σας κριβω πως μ αρεσει λιγο που λειπετε σημαινει οτι ακομα δεν εχετε γυρισει απο διακοπες αρα εγω ακομα δεν γενναω.

naki μου κ laerta υπομονη κοριτσια δεν ξερετε ποσο σας σκευτομαι , συντομα να μπειτε σε εναν ρυθμο με τα μωρακια σας.

Σεβη εμεις εχουμε ακομα κουραγιο κ κοντευουμε ασε που πιστευω σιγα σιγα να δροσισει κ λιγο

φιλια σε ολες τις υπολοιπες κ να δωσετε στα μωρακια σας ακομα περισσοτερα.

εγω ακομα πεδευομαι με το σιδερο , τελικα η πολλα πηρα η ξεχασα να σιδερωνω,ευτυχως εχω κ την μανουλα μου που βοηθαει ασχετα αν παταμε κ κανενα καυγα ενδιαμεσα, αχ πως θα την παλεψω μετα με 2μωρα κ την μανα μου δεν ξερω,την θελω για βοηθεια αλλα δεν ταιριαζουμε καθολου κ ολο σκοτωνομαστε.

ααααα ξεχασα να σας πω εκανα κ εξετασεις γενικες κ ολα καλα ο αιματοκριτης 39 την αλλη βδομαδα εχω υπερηχο κ σιγα σιγα μπαινω κ στο μηνα μου

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Καλημερα.....καλημερα!!!!!!:P:p:p

Κατερινακι εγω εχθες τα σιδερωσα των μικρων κ πρωτη φορα καθιστη,δεν παλευοταν να μεινω ορθια!!!

Κ εγω με την μανα μου ετσι ειμαστε,μαζι δεν κανουμε κ χωρια δεν μπορουμε!!!αφου ελειπε 2 εβδ στην Τζια κ μιλαγαμε 3-4 φορες στο τηλ την μερα....εαν ημασταν μαζι σιγουρα θα ειχαμε αρπαχτει!!!:tongue:

Ευτυχως τωρα δεν την χρειαζομαι,οτι δεν μπορω να κανω εγω τα κανει ο καλος μου!!! μετα με τα μωρα καμια 10αρια μερες θα με βοηθησει γιατι δουλευει....εαν μπορω μονη μου καλως αλλιως θα ανεβει η πεθερα μου!!!

Καλημέρα κι από εμάς. Αχ κορίτσια πλησιάζετε κι εσέις. Άντε άντε με το καλό και τα δικά σας μωρά.

Ωχ έχετε σιδερώματα και τέτοια τώρα έ? ωραία ωραία. Ξαπλώστε και ξεκουραστείτε τώρα όσες με΄ρες σας μένουν. Μετά δεν έχει τέτοια. Μετά έχει ''τρεχάτε ποδαράκια μου''..............χαχαχαχαχαχχα............:P:p:p;);)

Καλημερα Glorr κ glorrakia!!!

Αυτο μου λενε ολοι να ξεκουραστω αλλα δυσκολο...ξαπλωμενη ποναω περισσοτερο κ δεν βολευομαι οποτε ολη μερα καθιστη κ αρχισαν να πρηζονται τα ποδια!!! Το μετα δεν θελω να το σκεφτομαι απο τωρα,ξερω θα ειναι "δυσκολο" αλλα ανυπομονω να τους δω!!!

Εχουμε υπερηχο σημερα να δουμε τα μικρα!!!:P

ντακφεις δεν σε προλαβα στο τσατ....καλημερα σε ολες!ντακ μου οταν λεω κλωτσουσαν εννοω κουνουσαν ποδαρακια....πολλη συγκινηση...οπως βλεπεις ειμαι στην 13η βδομαδα...χθες τα ξαναειδαμε...ησυχια δεν ειχαν,εκαναν κολοτουμπες συνεχεια....

gWfop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...