Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλέ τί όμορφα νινιά που έχετε όλες σας ??????

Ειλικρινά!!

Μήπως τα διδυμάκια έχουν την τάση να βγαίνουν πιο όμορφα ?? Δεν εξηγείται αλλιώς !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

ε, ναι ετσι παει!! δεν το ξερεις?? the more, the more beautiful!

οποτε εσεις που περιμενετε κ 3 φανταστειτε κουκλια που θα εχετε!!!

E ναι, είναι πασιφανές που θα μοιάζουν!! (να βάλω και το κράνος γιατί έρχεται η παντόφλα)

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Κοίμησα κι εγώ τα μικράκια μου! Duckface σε ευχαριστούμε για τα σχόλια!

Naki συγχαρητήρια!!! Επιτέλους, μαζί όλη η οικογένεια όπως θα έπρεπε να είναι!!! Αλήθεια, τι συνέβη και αγχώθηκες? Αφού ότι θήλασε καλό είναι... ακόμα και αυτά τα 10λεπτά. Το βάρος που πήρε μέχρι στιγμής, πάλι, νομίζω ότι είναι μια χαρά. Ας πούνε και οι υπόλοιπες...εγώ δεν τα ζύγιζα, η αλήθεια, επίτηδες για να μην αγχώνομαι.

Laerta θηλάζεις ή κάνεις αντλήσεις? Αν ναι, πιθανόν αυτά τα γρομπαλάκια στο στήθος να είναι από το γάλα που μαζεύεται και πετρώνει σε διάφορα σημεία. Δεν είναι τίποτα, μπες στο ντους...με χλιαρό νερό και βρέξε καλά το στήθος και μετά κάνε μαλάξεις στα σημεία που είναι τα γρομπαλάκια για να σπάσουν. Θα βγει γάλα και θα ξαλαφρώσεις. Όσο για τους πόνους εγώ ακόμα έχω πόνους στην τομή. Νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς και επειδή κάνει και συσπάσεις η μήτρα για να επανέλθει πονάς. Φυσικά αν οι πόνοι είναι ανυπόφοροι, κάλεσε και τον γιατρό σου και εκείνος θα ξέρει καλύτερα.

RKdwp3.png

Σήμερα είχε γενέθλια ο μπαμπάς μου και έτσι του κάναμε γενέθλια και φάγαμε γλυκά πάλι. Έχουμε ξεσκιστεί στα γλυκά τελευταία, μια με την γιορτή του άντρα μου, με τον Δεκαπενταύγουστο, κάτι γενέθλια εχθές και σήμερα πάλι, τρέμω να ανέβω στην ζυγαριά. Πω πω το έχω ξεφτιλίσει λέμε....θέλω δυό χαστούκια να επανέλθω στην τάξη μάλλον και να κάνω καμιά διατροφή γιατί δεν με βλέπω καλά.

RKdwp3.png

Γειά σας!!!

Naki συγχαρητήρια!!! Επιτέλους, μαζί όλη η οικογένεια όπως θα έπρεπε να είναι!!! Αλήθεια, τι συνέβη και αγχώθηκες? Αφού ότι θήλασε καλό είναι... ακόμα και αυτά τα 10λεπτά. Το βάρος που πήρε μέχρι στιγμής, πάλι, νομίζω ότι είναι μια χαρά. Ας πούνε και οι υπόλοιπες...εγώ δεν τα ζύγιζα, η αλήθεια, επίτηδες για να μην αγχώνομαι.

Laerta θηλάζεις ή κάνεις αντλήσεις? Αν ναι, πιθανόν αυτά τα γρομπαλάκια στο στήθος να είναι από το γάλα που μαζεύεται και πετρώνει σε διάφορα σημεία. Δεν είναι τίποτα, μπες στο ντους...με χλιαρό νερό και βρέξε καλά το στήθος και μετά κάνε μαλάξεις στα σημεία που είναι τα γρομπαλάκια για να σπάσουν. Θα βγει γάλα και θα ξαλαφρώσεις. Όσο για τους πόνους εγώ ακόμα έχω πόνους στην τομή. Νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς και επειδή κάνει και συσπάσεις η μήτρα για να επανέλθει πονάς. Φυσικά αν οι πόνοι είναι ανυπόφοροι, κάλεσε και τον γιατρό σου και εκείνος θα ξέρει καλύτερα.

Jasmini, καλησπέρα (ή, καλημέρα). Τι ωράρια έχουν τα μικρά σου; Κοιμούνται συγχρόνως, ή με δικά τους ωράρια?

rivendello.jpg

καλημερουδια! Βρε κορίτσια τις φωτό τις μεταφερεται απο το κινητό σας ή απο φωτογραφικη μηχανή? και τι πρεπει να πατησουμε εδω? θελω και εγω να σας δείξω τον γκρινιάρη και το 6κιλο μου...:D

YiMXp3.png

Καλημέρααααααααααα σε όλους!!!!!!!!

Jasmini, καλησπέρα (ή, καλημέρα). Τι ωράρια έχουν τα μικρά σου; Κοιμούνται συγχρόνως, ή με δικά τους ωράρια?

Τα μικρά μου έχουν τα δικά τους ωραρια και κυρίως κοιμούνται, τον τελευταίο καιρό, άλλες ώρες. Προσπαθώ όσο μπορώ να τους προγραμματίσω αλλά δεν το καταφέρνω πάντα.

καλημερουδια! Βρε κορίτσια τις φωτό τις μεταφερεται απο το κινητό σας ή απο φωτογραφικη μηχανή? και τι πρεπει να πατησουμε εδω? θελω και εγω να σας δείξω τον γκρινιάρη και το 6κιλο μου...:D

Εγώ και από το κινητό και από την μηχανή. Τις μεταφέρεις στο pc μέσω καλωδίου USB (πιο εύκολα) και μετά, αφού τις μεταφέρεις ή αντιγράψεις σε φάκελο του pc, τις ανοίγεις με το πρόγραμμα της ζωγραφικής και αλλάζεις το μέγεθος σε μικρότερο ή ίσο του 600χ600p. Μετά αποθήκευση ως (άλλο όνομα, αν δεν θες να χάσεις την αρχική ανάλυση) και τις περνάς στο φόρουμ. :P:p Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Jas εχω βαλει στο στηθος μονο τον ενα,αυτο που πηρα πρωτο.Πιανει τη θηλη ευκολα,βεβαια κυριως πιπιλαει,αλλα μαλλον θελει εκπαιδευση κι αυτο ε?

θελω να ξεκινησω να τον βαζω συστηματικα ,καθε μερα.Πιστευω αν ξεκινησουμε με 1-2 γευματα τη μερα να μην κουραστει πολυ και να αυξησουμε σταδιακα αν τα καταφερνει.Το ιδιο βεβαια και με τον αλλο.

Παντως πρεπει να το κανω γιατι χθες το γαλα μου ειχε μια μειωση.Δεν ξερω αν εφταιγε η κουραση ήγ ξεκινησε η πτωση και πρεπει να την προλαβω.

Παντως αυτο το παιδι πιπιλαει τα παντα!!τα δαχτυλα του,τις πανες που το τυλιγω,τα ρουχα μου,μεχρι και το θειο του πηγε να θηλασει που το πηρε αγκαλια χωρις μπλουζα:shock::shock::shock::shock::confused:

μεγα λαθος!!!!!

α!χθες η γιατρος της μοναδας μας ειπε οχι επισκεψεις για ενα μηνα και οχι πολλα ατομα πανω απο τα μωρα.Και ολοι με παιρνουν τηλ και λενε :αντε να ερθετε να τους δουμε!!

δεν πιστευω να εχουμε παρεξηγησεις!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

χμ..εγω θυμαμαι οτι πονουσα περισσοτερο τις μερες που κουραζομουν σωματικα κ περισσοτερο. αρκετο καιρο μετα οταν κουραζομουν η τομη φαινοταν πιο εντονα,ενω αντιθετα σε χαλαρες μερες ψιλοχανοταν..

για τα γρομπαλακια παρε τηλ το γιατρο σου καλυτερα...μη παθεις καμια μαστιτιδα τωρα...δε λεει! έβαλα τη μικρή στο στήθος και κάπως ανακουφίστηκα

ολες ζοριστηκαμε πολυ. ετσι ειναι δυστυχως..αν μπορεις να ζητησεις επιπλεον βοηθεια, καντο. μη περιμενεις να καταρρευσεις! με βοηθάει η μαμά μου, δεν ξέρω πως θα την πάλευα χωρις αυτή...

εγω ημουν μονη μου με τον καλο μου για ενα,εναμιση μηνα αφοτου τα πηραμε σπιτι κ με τα ανα 3ωρο ταισματα κ τις αντλησεις, τα σιδεροδιαφορα κτλ κοντεψα να κλαταρω...μετα ηρθε η μαμα μου κ αντεξα μαζι της 1μηνα!!!(υπο φυσιολογικες συνθηκες δε συνυπηρχαμε ηρεμα για περισσοτερο απο 3μερες..!):shock:

υπομονη, καθε μηνα θα ειναι κ καλυτερα, θα δεις. ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

laerta μου μηπως πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου;δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εγω στην θεση σου νομιζω αυτο θα εκανα.υπομονη θα βρεις τους ρυθμους σου ειναι δυσκολο με 2μωρα αλλα ολα θα στρωσουν
Το πολύ πολύ να μου πει να παίρνω παυσίπονα, εγώ είμαι εναντίον οπότε τι νόημα έχει...

Γειά σας!!!

Κάνω αντλήσεις, τι ταλαιπωρία.... Νούφι, πως άντεξες πέντε μήνες?????? Αυτό με το ντους μου ακούγεται πολύ καλό, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε... Όντως, Τζάσμιν, παίρνω μεθερτζίν για τις συσπάσεις και πονάω και απ'αυτό, το νιώθω δηλαδή...

Σήμερα είχε γενέθλια ο μπαμπάς μου και έτσι του κάναμε γενέθλια και φάγαμε γλυκά πάλι. Έχουμε ξεσκιστεί στα γλυκά τελευταία, μια με την γιορτή του άντρα μου, με τον Δεκαπενταύγουστο, κάτι γενέθλια εχθές και σήμερα πάλι, τρέμω να ανέβω στην ζυγαριά. Πω πω το έχω ξεφτιλίσει λέμε....θέλω δυό χαστούκια να επανέλθω στην τάξη μάλλον και να κάνω καμιά διατροφή γιατί δεν με βλέπω καλά.

Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου!!!! Συγνώμη, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι όσες θηλάζουν πάνω από εξάμηνο γίνονται μοντέλα. Τι διατροφή μας λες?? Εσύ με δύο μωρά πρέπει να είσαι στέκα!!!!

Θέλω πολύ να δω τα κουκλάκια σου, Ζηταμάρ!!! Τζασμιν και Νούφι, σας έχω κάνει φρέντ ρικουέστ!! Αν με θέλετε για φίλη σας, πλιζ αξέπτ!!!

120247mcv711uxx1.gif

Το πολύ πολύ να μου πει να παίρνω παυσίπονα, εγώ είμαι εναντίον οπότε τι νόημα έχει...

Κάνω αντλήσεις, τι ταλαιπωρία.... Νούφι, πως άντεξες πέντε μήνες?????? Αυτό με το ντους μου ακούγεται πολύ καλό, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε... Όντως, Τζάσμιν, παίρνω μεθερτζίν για τις συσπάσεις και πονάω και απ'αυτό, το νιώθω δηλαδή... αντεξα γιατι ηταν πολυ μικρα, οταν γεννηθηκαν κ ειχα φοβηθει...επισης ειμαι χιτλερ στην τηρηση προγραμματος, κ τελος ελεγα αλλον ενα μηνα, κ τελικα εγιναν 5..(αραιωνα ομως τις αντλησεις τους τελευταιους μηνες γιατι ειχε μειωθει πολυ η παραγωγη.)

παντως , βαλε στοχο το θηλασμο, θα ειναι ολα πιο ευκολα!ρωτα jas k nunu που τα καταφεραν!

Να τον χαίρεσαι τον μπαμπά σου!!!! Συγνώμη, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι όσες θηλάζουν πάνω από εξάμηνο γίνονται μοντέλα. Τι διατροφή μας λες?? Εσύ με δύο μωρά πρέπει να είσαι στέκα!!!! με το τρεξιμο που θα ριχνεις να δεις τι ωραια στεκα θα γινεις κ συ!

Θέλω πολύ να δω τα κουκλάκια σου, Ζηταμάρ!!! Τζασμιν και Νούφι, σας έχω κάνει φρέντ ρικουέστ!! Αν με θέλετε για φίλη σας, πλιζ αξέπτ!!! i do!

καλημεριζω κ παω για φρουτοκρεμα.

33E7p2.png

Καλημέρες τσούπρες!

Κάνεμε τις εξετάσεις μας κι εμείς σήμερα και μεθαύριο τα αποτελέσματα.

ΥΓ. Τελικά για όποια μπορεί να ενδιαφέρεται, ο φούρνος Βενέτης φέρνει την Κρήτη κάπως προς τα εδώ.. έχει λυχναράκια!:D

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλο μεσημερι σε ολες κ στον μπαμπα!!!

Duckface καλα αποτελεσματα νε εχεις...πολυ μου αρεσει η υπογραφη σου!!!

Naki με το καλο να γυρισετε σπιτι σας οι 4!!!

Laerta κουραγιο κ υπομονη κοπελα μου....ευτυχως σε βοηθανε οι μανουλες,εμεις μαζι σου μαθαινουμε!!!

Τwins καλη επιστροφη να εχετε!!!

Μετα απο το χθεσινο σιδερο που εκανα(5 πλυντηρια) εκανα κ των μικρων τα ρουχαλακια σημερα κ τελειωσα!!!

Αυριο θα παμε για τα τελευταια ψωνια για να ηρεμησω λιγακι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...