Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

jasmini τι κανεις? εισαι καλυτερα? αμαν βρε, ριξε ενα ξεματιασμα...

katerina υπομονη κ συντομα θα γραφεις κ συ ως ηδη διδυμομανουλα!

anastasia πωπω φοβερη η πεθερα...βοηθεια απο αλλου καλυτερα!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εχω και τους 2 γιους μου μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dαυριο πρωτα ο Θεος φευγουμε,γυριζουμε σπιτι μας,επιτελους 4!!!!!!!!!

σημερα πηραμε και τον αλλο,τωρα κοιμουνται αι τα 2.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

επισης σημερα εκανα την εξης βλακεια!το πρωι γκρινιαζε ο μικρος και για να μη δωσω πιπιλα τον εβαλα στο στηθος.Στην αρχη πιπιλαγε αλλα μετα τον ακουγα που καταπινε.Βεβαια αυτο δεν κρατησε πανω απο 10 λεπτα.Μετα απο περιπου μιση ωρα του ετοιμασα το γαλα και κυριολεκτικα του το εριχνα στο στομα με το ζορι γιατι δεν τραβαγε αι φοβηθηκα οτι θα χασει το γευμα.

Τελικα οταν τον αφησα στο πορτ μπεμπε εκανε αναγουλα και τα εβγαλε.

Ευτυχως τον εχουμε παντα σε κλιση και ηταν κι ο αντρας μου στο δωματιο,αλλα ακομα σκεφτομαι τη βλακεια μου.

τωρα εφαγε μονο 35,αλλα φοβηθηκα να τον ζορισω παλι.

και ειπα της γιατρου οτι σε 5 μερες πηρε 140 γρ και μου ειπε οτι θα επρεπε να ειχε παρει περισσοτερο.Ισως λεει να φταινε οι θηλες,να θελουν λιγο ανοιγμα για να μην κουραζονται.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

NAKI Πολυ χαιρομαι που έχεις τα μπουμπουκάκια σου. Να ανοιξεις την θηλή τόσο νωρίς? δεν νομίζω. Εγω τα ταιζα και περιμενα μιση ωρα για τον καθενα,υπερβολη βεβαια μετα απο αρκετο καιρο το εκανα 10΄,και παντα τα κοιμιζα στην καλαθουνα με κλιση.

SEVI εγω τα επλυνα στο πλυντηριο με προδερμ

TUANA και εγω trofocard έπαιρνα

XOUXOULINA μπραβο σας τωρα ήρεμα πλεον προχωρατε!

YiMXp3.png

zitamar δεν θα τις ανοιξω εγω,μου ειπε η γιατρος οτι εγω δεν μπορω να το κανω,μην τις ανοιξω πολυ και πνιγονται.Αυριο θα ερθει μια νεογνολογος στο σπιτι να τους δει πριν φυγουμε και θα δει και τις θηλες.Στο μαιευτηριο τα ταιζαν με θηλη που εχει 3 τρυπουλες μικρες,ενω εγω εχω παρει της κικκο και φαρδυλαιμα και στενα που η τρυπα τους ειναι μια και στενη.Μαλιστα προσπαθησα να τραβηξω κι εγω και μπορω να πω οτι ζοριστικα λιγο,σκεψου τα μωρα.

παντως για το πουλακι μας ειπε δεν το πειραζουμε εμεις μονο ο γιατρος το βλεπει.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Naki συγχαρητήρια που έχεις και τα δύο μωράκια αγκαλίτσα σου!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

μπραβο naki!!!! τι καλα..

σε καταλαβαινω γιατι κ εγω τη μεγαλυτερη χαρα την ενιωσα περισυ 14/8 οταν πηραμε κ τον κωνσταντινο κ ξυπνησαμε 15αυγουστο ολη η οικογενεια μαζι!!

εγω δλδ δεν κοιμομουν κ πολυ για να ξυπνησω, αλλα λεμε τωρα...!

33E7p2.png

δεν εχω ζυγαρια εδω, αλλα πιστευω οτι θα χω βαλει στανταρ πια 2-3κιλα!

πολυυυυ φαγητο...μαμαδενιο! κ απο γλυκα..!εδω κ 3μερες πχ τρωω καθε μεσημερι ενα προφιτερολ!

αλλα νεα..

τα νουφακια ειναι δεινοι ψαροφαγοι, το τρωνε πολυ ορεξατα!

κ το πισινατο πολυ το απολαυσαμε σημερα παλι..η μικρη για λιγο διοτι δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι εντελως οκ.

κ μια κ ειναι καλοκαιρι τα φωναζω καβουρινο κ γαριαδνη! ε?ε?

επισης κ τα δυο αγαπουν την ξεκηπουρικη. μαδανε τα πεταλα απ τα λουλουδια, ξεχορταριαζουν το γρασιδι κτλ..

σε λιγο τελειωνουν αυτα ομως κ επιστρεφουμε στο σπιτι μας....

ποτε θα επανεμφανιστουν κ οι υπολοιπες????

33E7p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εχω και τους 2 γιους μου μαζι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dαυριο πρωτα ο Θεος φευγουμε,γυριζουμε σπιτι μας,επιτελους 4!!!!!!!!!

σημερα πηραμε και τον αλλο,τωρα κοιμουνται αι τα 2.

Μπράβο!!!Άντε άντε, με το καλό, η φαμίλια "κουμπώνει"!!!!:)

rivendello.jpg

καλησπερα και απο εμενα, τι κανετε;

naki μπραβο κουκλα μου αντε ωραια σπιτι σας οι 4σας

xouxouxlina συχγαρητηρια αντε κ σε λιγο θα μαθετε κ το φυλλο

σεβη ολα καλα με τις εξετασεις;κ εγω στο πλυντηριο την επλυνα με προδερμ

nufi ασε τα κιλα κ κοιτα να απολαυσεις το φαγητο κ τα γλυκα της μαμας , τα nyfakia μας βλεπω μια χαρα τα πανε.

πολυ ζεστη χτες κ σημερα τα εχω παιξει δεν με χοραει ο τοπος δεν ξερω τι θελω καλα βλεπω μεχρι να γεννησω να με εχει διωξει ο αντρας μου τον εχω ζαλισει τον καημενο.Αυριο εχω και εγω εξετασεις γενικη αιμαι κ ουρα ελπιζω ολα να ειναι καλα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

καλησπεριζω!!

laerta πονας ακομη...?

Από χτες πονάω πολύ στην τομή και κάνω και κάτι σαν γρομπαλάκια στο στήθος. Θεωρώ όλες τις διδυμομανούλες ηρωίδες και απορώ αν θα τα καταφέρω... Ζορίζομαι πολύ.... Νάκι, μπράβο σας, καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας να ηρεμήσετε κι εσεις λίγο....

120247mcv711uxx1.gif

Από χτες πονάω πολύ στην τομή και κάνω και κάτι σαν γρομπαλάκια στο στήθος. Θεωρώ όλες τις διδυμομανούλες ηρωίδες και απορώ αν θα τα καταφέρω... Ζορίζομαι πολύ.... Νάκι, μπράβο σας, καλή επιστροφή στο σπιτάκι σας να ηρεμήσετε κι εσεις λίγο....

laerta μου μηπως πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο σου;δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εγω στην θεση σου νομιζω αυτο θα εκανα.υπομονη θα βρεις τους ρυθμους σου ειναι δυσκολο με 2μωρα αλλα ολα θα στρωσουν

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

χμ..εγω θυμαμαι οτι πονουσα περισσοτερο τις μερες που κουραζομουν σωματικα κ περισσοτερο. αρκετο καιρο μετα οταν κουραζομουν η τομη φαινοταν πιο εντονα,ενω αντιθετα σε χαλαρες μερες ψιλοχανοταν..

για τα γρομπαλακια παρε τηλ το γιατρο σου καλυτερα...μη παθεις καμια μαστιτιδα τωρα...δε λεει!

ολες ζοριστηκαμε πολυ. ετσι ειναι δυστυχως..αν μπορεις να ζητησεις επιπλεον βοηθεια, καντο. μη περιμενεις να καταρρευσεις!

εγω ημουν μονη μου με τον καλο μου για ενα,εναμιση μηνα αφοτου τα πηραμε σπιτι κ με τα ανα 3ωρο ταισματα κ τις αντλησεις, τα σιδεροδιαφορα κτλ κοντεψα να κλαταρω...μετα ηρθε η μαμα μου κ αντεξα μαζι της 1μηνα!!!(υπο φυσιολογικες συνθηκες δε συνυπηρχαμε ηρεμα για περισσοτερο απο 3μερες..!):shock:

υπομονη, καθε μηνα θα ειναι κ καλυτερα, θα δεις.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...