Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

DUCKFACE δεν είσαι η μόνη,εγω το πρωτο τρίμηνο είχα αυπνίες και μετα λογω αλλεργίας άστα...γενικα στην εγκυμοσύνη κοιμήθηκα ελάχιστα,είχα μαθει όλο το προγραμμα του ΣΚΑΙ. Πιες λίγο κρυο γαλα ίσως σε βοηθησει.

και εγω εχω προβλημα με τον υπνο ποναει πολυ η κοιλια μου οταν παω να αλλαξω πλευρο, με πιανουν κραμπες στα ποδια και μερικες φορες ξυπναω επειδη δεν μπορω να αναπνευσω, σκεφτομαι τη θα γινετε πιο μετα στον 7ο και 8ο..

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

Διαφημίσεις

και εγω εχω προβλημα με τον υπνο ποναει πολυ η κοιλια μου οταν παω να αλλαξω πλευρο, με πιανουν κραμπες στα ποδια και μερικες φορες ξυπναω επειδη δεν μπορω να αναπνευσω, σκεφτομαι τη θα γινετε πιο μετα στον 7ο και 8ο..

Aχ τα ίδια είχα κι εγώ. Πως σε καταλαβαίνω.................Κράμπες όχι , πολύ σπάνια, αλλά αυτό με το αναπνευστικό ήταν πολύ σπαστικό. Άσε όταν ήθελα να αλλάξω πλευρό.............πω πω..............ολόκληρη διαδικασία. Γιατί να κοιμηθώ ανάσκελα δεν έπαιζε με τίποτα. Δενμπορούσα να πάρω ανάσα. Καλά μετά τον 7ο και στον 8ο όντως δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα. Αλλά να σκέφτεσαι μόνο το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο.............

Αλήθεια δεν παίρνεις μαγνήσιο? βοηθάει πάρα πολύ στις κράμπες.

η πρωινη σας παρεα..εγω δηλαδη όπως πάντα ξύπνησα πρωτη ή καλυτερα με ξυπνησανε πρωτη οι άντρες της ζωής μου. Χθες πήγαμε για φαγητο,το απογευμα εκκλησια και για καφε και μιλαμε τα αγγελουδια μου ήταν κυριοι!! ουτε κίχ,ήταν η πρωτη φορα που καθησαμε και φαγαμε γιατι παντα στο 10' φευγαμε,λετε να μεγαλώσανε και τωρα να μας αφηνουν και εμας λιγάκι??:rolleyes:

TUANA εγω για κραμπες έπαιρνα μαγνησιο και ετρωγα μία μπανανα ΄΄οταν έιχα σενεχόμενες κράμπες για 2-3 ημερες.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλή-καλή μέρα σε όλες.

Ακόμα δεν έχω τελειώσει με τις φωτό, ούτε με τα πλυντήρια,, ούτε με το πακετάρισμα. Κατά τα άλλα το καράβι σαλπάρει αύριο. Τεσπά.

Εχουμε και άλλες αφίξεις βλέπω καλώς ήρθατε στην παρέα μας.

Αναστασία, η πεθερά σου είναι απλούστατα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Χνούδια; Βέβαια, και τη ζάχαρη για όνειρα γλυκα είναι πρωτοπωριακή ιδέα. Μα καλά, που τα σκέφτεται; Πραγματικά θέλει πολύ να τα σκεφτεις.

Σέβη καλή επιτυχία με τις εξετάσεις, περιμένουμε νέα. Κακή νύχτα γιατί; Λόγω ζέστης;

Nufaki, οι φίλοι μας βλέπω είναι πολύ ροκ. Μπράβο, τα παιδιά έχουν γουστο από κούνια. Ετσι έτσι μπράβο!

Στα τουινσάκια δεν αρέσουν ούτε τα καρτούνς, ούτε η μουσική. Στενοχωριέμαι πολύ γι' αυτο. Εμεις μόνο σκανταλιές ξέρουμε να κάνουμε. Από τέχνη τίποτα :-(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα Twins.....κακη νυχτα λογω πονων.....φοβηθηκα αρκετα!!!

Να σας ρωτησω;;; την μπαντα απο την κουνια πως την πλυνατε;;; εμενα η μαμα μου λεει με τον ατμοκαθαριστη...αλλα δεν ξερω!!!

Καλημέρα κι από μένα !!

Sevi κι εγώ σήμερα ήταν να πάω να κάνω εξετάσεις...αλλά ξεχάστηκα πρωί-πρωί και έκανα το πιπί μου κανονικά :oops:...και πήγε υπέρ πίστεως..!!:-)

Δεν πειράζει, αύριο.

Μπράβο xouxoulina για την αυχενική!

Πατριώτισσα υπομονή με τις ετοιμασίες-βαλίτσες. Μα πρέπει να τα κάνεις όλα στην εντέλεια από κάτω? Δεν μπορείς να συνεχίσεις μετά κι από εδώ??

zitamar καλημέρα, αν και τόσο νωρίς που ξυπνάτε θα είναι για εσάς μεσημέρι :-)

Στα Νufakia μας αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι για αρχή, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μου :cool:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημερα Duckface...εγω αφηνω στον νιπτηρα το κυπελακι για να μην ξεχαστω!!!

Αλλα επειδη το εχω παθει,κρατηθηκα μια ωρα κ τα εδωσα μετα!!!

Το ξερω απο την αδερφη μου γιατι δουλευει 11 χρονια σε μικροβιολογικο κ παω εκει τις εξετασεις!!!

Εγω επρεπε να τις κανω σημερα γιατι Πεμπτη μεσημερακι εχουμε γιατρο παλι κ τις ηθελε......

Διαφημίσεις

sevi-gio ποιό σημείο της κούνιας εννοείς; Εγώ τις είχα καθαρίσει με πανάκι και ντετολ. Για τους πόνους που; Χαμηλά; Ψηλά;

duckface, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω γιατί δεν προλαβαίνω. Αλλά γενικά είναι πάρα πολλά τα μπαγκάζια. Θα μας δώσουν και από εδώ μέλι, λάδι και πατάτες οπότε είμαι πραγματικά σε δίλημμα τι θα αφήσω....

xouxoulina, συγχαρητηρια. Φύλο μάθατε;

zitamar και σε εσας συγχαρητήρια που είστε καλά παιδιά. Και έτσι να παραμείνετε :D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

sevi-gio ποιό σημείο της κούνιας εννοείς; Εγώ τις είχα καθαρίσει με πανάκι και ντετολ. Για τους πόνους που; Χαμηλά; Ψηλά;

duckface, μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω γιατί δεν προλαβαίνω. Αλλά γενικά είναι πάρα πολλά τα μπαγκάζια. Θα μας δώσουν και από εδώ μέλι, λάδι και πατάτες οπότε είμαι πραγματικά σε δίλημμα τι θα αφήσω....

zitamar και σε εσας συγχαρητήρια που είστε καλά παιδιά. Και έτσι να παραμείνετε :D

Την κουνια μου ειπαν να την κανω με ξυδι κ νερο....

Εγω λεω για την μπαντα που βαζουμε γυρω στο προσκεφαλο!!!

Χαμηλα ποναγα!!!

Aχ τα ίδια είχα κι εγώ. Πως σε καταλαβαίνω.................Κράμπες όχι , πολύ σπάνια, αλλά αυτό με το αναπνευστικό ήταν πολύ σπαστικό. Άσε όταν ήθελα να αλλάξω πλευρό.............πω πω..............ολόκληρη διαδικασία. Γιατί να κοιμηθώ ανάσκελα δεν έπαιζε με τίποτα. Δενμπορούσα να πάρω ανάσα. Καλά μετά τον 7ο και στον 8ο όντως δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα. Αλλά να σκέφτεσαι μόνο το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο.............

Αλήθεια δεν παίρνεις μαγνήσιο? βοηθάει πάρα πολύ στις κράμπες.

γεια σας κοριτσακια, ναι περνω μαγνησιο 1 αναβραζον την ημερα δεν ξερω υπαρχουν και σε κανονικο χαπι? μηπως κανει πιο καλη δουλεια? αυριο που θα παω παντος στον γιατρο θα τον ρωτησω. zıtamar αυτο με την μπανανα δεν το ηξερα θα το δοκιμασω και αυτο.

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

σε ευχαριστω κοριτσακι:Pφυλο θα μας πει με σιγουρια τελη σεπτεμβριου:P

gWfop2.png

καλησπεριζω!!

τα νουφακια κοιμουνται.

δε σας ειπα, η μικρη ειχε (ελπιζω) μια μικρη ιωσουλα με ολιγο πυρετο για 2μερες κ σημερα εβγαλε κ το υπολοιπο του πακετου ιωσης..εξανθηματακια...

ελπιζω να ειναι απλα αυτο κ σε 2 24ωρα να εξαφανιστουν οπως συνηθως συμβαινει απ οτι μου πε κ η παιδ στο τηλ.

θαλασσα παντως εδω κ λιγες μερες δε παμε, σημερα ομως θα εχουμε garden-φουσκοpool party. κ καλα...

λοιπον, twinsaki ασε κανενα σιδερο κ για εδω, τοσο χρονο θα εχεις!!!!

tunana καλως μας ηρθες! εγω επαιρνα δυο trofocard (χαπι μαγνησιο) τη μερα κ καμια φορα , αν ειχα κραμπες η μια εντονη μερα , τα εκανα κ 3.

sevi-gio ξεκουραση κουκλα κ σε επαφη με το γιατρο σου!

την παντα την επλυνα στο πλυντηριο με προδερμ. κουνια κτλ με dettol διαφανο κ πανακι.

χουχουλινα συγχαρητηρια για την αυχενικη!καλη συνεχεια!

glorr κανενα νεο απ τα μικρα? καμια ζαβολια ξεκινησαν η ακομη ειναι ησυχουλια?

laerta πονας ακομη...?

zitamar κ τα δικα σου πρωινοι τυποι..κ εμεις 7και στο ποδι! μονο εδω καμια φορα εχουν κανει το θαυμα κ ξυπνησαν 8μιση μια δυο φορες!

naki τα μωρα καλα?

duckface ευχαριστω για το κομματι! το απολαυσαμε με τα nufakia κ ανταποδιδω..

(3 passengers εχεις!!!)

κ στον rivendell

.

(επειδη ο συζυγος αναφερθηκε σε πανκ καταστασεις, κ επειδη you did it your way κ μπραβο!!)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...