Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα! Και χρόνια πολλά σε όλες! Ιδιως βέβαια στα μωράκια με συνθετικο το Μαρία- Μάριος, αλλά και στις μαμάδες.

Χρόνια πολλά Giota. Χρόνια πολλά Marakikon!!!!!!

Και χρόνια πολλά σε μαμάδες, πεθερές κλπ κλπ.όπως είπαμε κλείνει τα 79 για ακόμα μια χρονιά.

Και φυσικά χρόνια πολλά στην Ολγα που

Εμας γιορτάζουν οι πάντες σήμερα. Από που να ξεκινήσουμε....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

φοβαμαι οτι δε θα τα καταφερω γιατι εχω και την μικρη που θελει και αυτη χρονο και εκτος απο την πεθερα ηη οποια δουλευει και αυτη και μπορει μονο ΣΚ δεν εχουμε αλλη βοηθεια.ειναι και παραξενη οποτε δε την θελω και πολυ μεσα στα ποδια μου:rolleyes: θα αρχισει παλι να μου λεει να βαζω μελι στα μωρα για να μη κλαινε και να θελει να ριχνει ζαχαρη στα κεφαλια τους:shock:

στην μικρη μου ηθελε ντε και καλα να βαλει ουζο στα ουλα και θυμωσε που δε την αφησα:shock: θα προσπαθησω αλλα μου φαινεται βουνο χωρις συμπληρωμα.και ποσο γαλα θα εχω θα φτανει για 3 μωρα?ειναι πολυ νωρις ακομα βεβαια να σκεφτομαι αυτα αλλα με επιασε ενα αγχος ΚΑΙ γιαυτο

Καλωσήρθες κατ' αρχήν... δεν έχουμε "ξανασυναντηθεί".

Οσο και αν γέλασα με τα καμώματα της πεθεράς σου θεωρώ ότι το να έχεις μία τέτοια πηγή "διασκέδασης" σπίτι είναι μάλλον επικίνδυνη, εκτός αν τελικά αποδειχθεί ότι έχει δίκιο. Αλήθεια η ζάχαρη στο κεφαλάκι σε τι χρησιμεύει; Μαλλάκια καραμελέ;:P:p:p

Δεν παίζεται η πεθερά. Γελάω τόσο πολύ που και η μαγουλου γελαει μαζί μου.

Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι το θέμα του θηλασμού είναι πραγματικά το τελευταίο για το οποίο θα πρέπει να αγχώνεσαι. Κατά πρώτον θα πω τα γνωστά, ότι προέχει η ηρεμία σου, ότι τα μωρά μεγαλώνουν με ξένο γάλα άλλα όχι με ξένη μαμά, αλλά κυρίως ότι δεν υπάρχουν συνταγές για το τι ακριβώς θα συμβεί. Θα το δεις στην πορεία. Μη συγκρίνεις το ένα βρέφος με τα τρία (συν και άλλο ένα που δεν είναι πια βρέφος).

Οσο για την πεθερά.... έχει εδώ κάτι κυρίες που κάνουν κάτι περίεργα έθιμα. Να τις φέρουμε σε επαφή μήπως και κάνουμε καμία εκπομπή στην τηλεόραση να γίνουμε και διάσημες. Θα:-P:razz::-P:razz::-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα κοριτσια και χρονια πολλα μεγαλη γιορτη σημερα..Γιορταζει και η πεθερα μου Δεσποινα την λενε...Εγω ειχα ενα ανησυχο βραδυ μιας και ζεσταινομουν:shock:αρκετα..Ο Γ.ηταν στην δουλεια και ευτυχως οταν δουλευει μεχρι το πρωι ερχετε και κοιματε η μαμα μου μαζι μας;)..Εσεις κοριτσια τι κανετε?

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

ζέστη,τα μωρα κοιμουνται λίγο και σε λίγάκι θα ξυπνήσουν για φρουτόκρεμα. Χθες τα πήγαμε βόλτα στην πλατεία για να ξεσκάσουν λίγο και μονο καροτσάκια υπηρχαν,νόμιζα ότι άδειασε η Αθήνα...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!

Χρόνια πολλά στα Glorakia, στον Gloroμπαμπά, στον Gloroπαππού, στη Giota και σε όσες γιορτάζουν και χάρην ψευδονύμου δεν ξέρουμε!

Εμένα σήμερα γιορτάζει η μανούλα μου:!:

Morfia καλώς ήρθες !

Anastasia πόσο γέλασα κι εγώ με τη ζάχαρη..:P:p:p

Twinsakia καλώς γυρίσατε με άρωμα πατρίδας. Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.:tongue::tongue:(το λέω γιατί εμείς δεν πήγαμε πουθενά..;))

Jasmini ευχαριστώ.

Xouxoulina πού είσαι?

Αφήστε έχω ξεκινήσει κάτι τώρα τελευταία..

Κάποια στιγμή το βράδυ που σηκώνομαι για πιπί..(μία από τις πολλές φορές..)ξυπνάω εντελώς και δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά για κανά 1-2ώρες..

Συνήθως αυτό μου συμβαίνει στο διάστημα 5-7!

Μου σπαν τα νεύρα..σηκώνομαι από το κρεββάτι και πάω μέσα σαλόνι, ή έρχομαι και διαβάζω τα μεταμεσονύχτιά σας. Εάν δε φάω κάτι..έστω και 2 παξιμάδια δεν υπάρχει πιθανότητα να με ξαναπάρει ο ύπνος! Μετά από κανένα μισάωρο-40λεπτο πάω πάλι κρεββάτι, κάθομαι κανά μισάωρο ξύπνια και μετά κοιμάμαι και δεν έχω σηκωμό εάν δεν πάει 11-12μμ.

Τί πράμα κι αυτό ?? Μα καλά ΟΛΑ τα περίεργα ??

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες κατ' αρχήν... δεν έχουμε "ξανασυναντηθεί".

Οσο και αν γέλασα με τα καμώματα της πεθεράς σου θεωρώ ότι το να έχεις μία τέτοια πηγή "διασκέδασης" σπίτι είναι μάλλον επικίνδυνη, εκτός αν τελικά αποδειχθεί ότι έχει δίκιο. Αλήθεια η ζάχαρη στο κεφαλάκι σε τι χρησιμεύει; Μαλλάκια καραμελέ;:P:p:p

Δεν παίζεται η πεθερά. Γελάω τόσο πολύ που και η μαγουλου γελαει μαζί μου.

Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι το θέμα του θηλασμού είναι πραγματικά το τελευταίο για το οποίο θα πρέπει να αγχώνεσαι. Κατά πρώτον θα πω τα γνωστά, ότι προέχει η ηρεμία σου, ότι τα μωρά μεγαλώνουν με ξένο γάλα άλλα όχι με ξένη μαμά, αλλά κυρίως ότι δεν υπάρχουν συνταγές για το τι ακριβώς θα συμβεί. Θα το δεις στην πορεία. Μη συγκρίνεις το ένα βρέφος με τα τρία (συν και άλλο ένα που δεν είναι πια βρέφος).

Οσο για την πεθερά.... έχει εδώ κάτι κυρίες που κάνουν κάτι περίεργα έθιμα. Να τις φέρουμε σε επαφή μήπως και κάνουμε καμία εκπομπή στην τηλεόραση να γίνουμε και διάσημες. Θα:-P:razz::-P:razz::-P

ηθελε να ριξει ζαχαρη στο κεφαλι της κορης μου για να βλεπει γλυκα ονειρα!!επισης τραβουσε χνουδια απο τις κουβερτες και απο τις μπλουζες της και τα πετουσε πανω στο μωρο οταν κοιμοταν για να εχει ελαφρυ υπνο!!και μου ειπε και το εξης θεικο εχθες.

-θηλασε μονο το ενα μωρο και τα αλλα 2 δωστα σκονη,.ε οχι η ολα η κανενα ρε κοριτσια...!!!

Lj76p2.png

9v4Vp2.png

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

:-):smile::-):smile::-):smile:

:!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:

αχχχαχχχχαχχαχιχχιχχα!!

Να είναι καλά η γυναίκα, μου έφτιαξε τη μέρα!!

Ξεξύπνησα!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρα κούκλες!!

Χρόνια πολλά στα Glorakia, στον Gloroμπαμπά, στον Gloroπαππού, στη Giota και σε όσες γιορτάζουν και χάρην ψευδονύμου δεν ξέρουμε!

Εμένα σήμερα γιορτάζει η μανούλα μου:!:

Morfia καλώς ήρθες !

Anastasia πόσο γέλασα κι εγώ με τη ζάχαρη..:P:p:p

Twinsakia καλώς γυρίσατε με άρωμα πατρίδας. Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.:tongue::tongue:(το λέω γιατί εμείς δεν πήγαμε πουθενά..;))

Jasmini ευχαριστώ.

Xouxoulina πού είσαι?

Αφήστε έχω ξεκινήσει κάτι τώρα τελευταία..

Κάποια στιγμή το βράδυ που σηκώνομαι για πιπί..(μία από τις πολλές φορές..)ξυπνάω εντελώς και δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά για κανά 1-2ώρες..

Συνήθως αυτό μου συμβαίνει στο διάστημα 5-7!

Μου σπαν τα νεύρα..σηκώνομαι από το κρεββάτι και πάω μέσα σαλόνι, ή έρχομαι και διαβάζω τα μεταμεσονύχτιά σας. Εάν δε φάω κάτι..έστω και 2 παξιμάδια δεν υπάρχει πιθανότητα να με ξαναπάρει ο ύπνος! Μετά από κανένα μισάωρο-40λεπτο πάω πάλι κρεββάτι, κάθομαι κανά μισάωρο ξύπνια και μετά κοιμάμαι και δεν έχω σηκωμό εάν δεν πάει 11-12μμ.

Τί πράμα κι αυτό ?? Μα καλά ΟΛΑ τα περίεργα ??

Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις ευχές. Δεν γιορτάζει ο παππούς μας. Γιορτάζει ο άντρας μου. Παναγιώτης. Και η μαμά μου Μαρία, Και τα ζουζούνια μου.....................

Πήγαμε και στην εκκλησία το πρωί. Κοινωνησα του ζουζούνια...........με την βοήθεια βέβαια των δικών μου................Ωραία ήταν............

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα...............:P:tongue::D

καλησπερα κορτσουδια!

χρονια πολλα σε ολες τις εορταζουσες!!! κ στα μωρα βεβαιως!!

α, κ στo 79χρονo birthday girl!

να εχετε μια ωραια μερα κ καλα να περασετε!!!!

αυτα τα λιγα για την ωρα..φιλια !

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...