Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ, από που να ξεκινήσουμε και σε τι να τελειώσουμε. Ας πουμε αυτό που τα περικλείει όλα. Τα δίδυμα (όπως και τα τρίδυμα) είναι sui generis. Δεν συγκρίνονται με τίποτα, θα σας παρατηρούν παντού θα σας λένε μπράβο, κουράγιο, συγχαρητήρια. Αν δε συναντήσετε διδυμογονείς, θα νιώσετε αμέσως μία αμοιβαία συμπάθεια.

Συμφωνώ με την προλαλήσασα. Αχ νυστάζω αλλά θέλω και να μιλήσουμε.................Θα κουτουλάω στο πληκτρολόγιο. Απλάαα................Χαχαχαχαχα................

Διαφημίσεις

ευτυχως ειναι η μανουλα μου κοντα!!!!!!Εγω με την μιρκη δοξα το θεο πολυ ησυχο παιδι απο νεογεννητο,τουινς πολυ μου αρεσε η περιγραφη σου...Τριδυμακια ε???Πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη πιστευω,κοριτσια εγω χωρις εξωσοματικη δεν θα ειχα ουτε ενα! :(

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Άντε φάε και κοίταξέ τα. Καλά γιατί δεν πας για ύπνο? το ξενυχτάς?

Συγνώμη τι έχει γίνει με τα τρίδυμα και πεφτουν βροχή τελευταία? εκτός κι αν δεν έχεις ενημερωθεί για τις νέες τριδυμομανούλες που μπήκαν εδώ.

Πράγματι...θα είναι η εποχή των τριδυμων..... τι λέτε???? Να παίρνουμε σειρά??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Agorakia πού είσαι??? :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Πράγματι...θα είναι η εποχή των τριδυμων..... τι λέτε???? Να παίρνουμε σειρά??? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Agorakia πού είσαι??? :P:p:p:p

Τώρα που μάθαμε στα 2 τι θα μας είναι τα άλλα 3 ε;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά, εσύ που τα λες αυτά, την επόμενη φορά που έστω θα αναφέρεις ζαλάδες, λιγουρες κλπ, θα σου κάνω quote τό αυτο μήνυμα σου για να σε επαναφέρω στην τάξη.:tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

να ρωτησω κατι με τις αντλησεις εχω το εξης θεμα,το ενα στηθος ειναι πολυ πιο παραγωγικο απο το αλλο.Η μαια μου ειπε οτι παντα συμβαινει αυτο αλλα εδω μιλαμε για μεγαλη διαφορα,και οταν αυξηθει λιγο η συνολικη παραγωγη ειναι παντα απο το ενα στηθος ,το αλλο δινει το πολυ 10 μλ τη φορα.

τα νευρα μου.....

Κι εγώ ποτέ δεν έκανα άντληση την ίδια ποσότητα. Άσε που αυτό που αντλούσα ήταν ελάχιστο (χωρίς να έχω θηλάσει έβγαζα πχ 50ml & 10 ml) . Όταν όμως τα θήλαζα οι ποσότητες ήταν πολύ μεγαλύτερες...παίζει τρομερό ρόλο η επαφή με τα μωρά. Ακόμα και όταν αντλούσα και έκλεινα τα μάτια και έφερνα στο μυαλό τα μωρά μου ή τα είχα δίπλα και τα χάιδευα έβγαζα μεγαλύτερες ποσότητες... ;);)

RKdwp3.png

κοριτσια εγω θηλασα 1,5χρονο αλλα ηταν ενα το μωρακι...Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα,θα σας αφησω ομως γιατι νιωθω λιγακι κουρασμενη πολλα φιλια και ελπιζω να τα λεμε..

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Τώρα που μάθαμε στα 2 τι θα μας είναι τα άλλα 3 ε;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά, εσύ που τα λες αυτά, την επόμενη φορά που έστω θα αναφέρεις ζαλάδες, λιγουρες κλπ, θα σου κάνω quote τό αυτο μήνυμα σου για να σε επαναφέρω στην τάξη.:tongue:

χαχαχαχα... μην ανησυχείς πήγα γιατρό και απ' ότι είδε δεν υπάρχει προς το παρόν ένδειξη για περίοδο, οπότε μειώνονται και οι πιθανότητες εγκυμοσύνης. ;););)

Πάντως θα μου άρεσε να μείνω έγκυος πάλι σε δίδυμα ή τρίδυμα. Νομίζω όμως ότι ο άντρας μου έχει άλλη γνώμη χιχιχιιχιχι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το ένα όμως θα μας φανεί παιχνιδάκι..

RKdwp3.png

κοριτσια εγω θηλασα 1,5χρονο αλλα ηταν ενα το μωρακι...Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα,θα σας αφησω ομως γιατι νιωθω λιγακι κουρασμενη πολλα φιλια και ελπιζω να τα λεμε..

Εαν δεν έδωσες μπουκάλι καθόλου όλη αυτή την περίοδο θα ήθελα κάποια στιγμή να μου πεις πως διέκοψες τον θηλασμό!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Αχαχ, δεν μας βλέπω καλά....

Να σε προσγειώσω τώρα λίγο: πότε γυρνάς στη δουλειά;

(Καληνύχτα Μόρφια με το όμορφο όνομα)

Mμμμμ ακόμα δεν ξέρω....ίσως φέτος ίσως του χρόνου...

RKdwp3.png

Λοιπον, έχω καταμπερδευτει με τις φωτό. Είμαι πολύ ωραία σε όλες (πολύ ψωνιο η υποφαινόμενη). Η μαγουλού κυρία. Ο μπέμπης κλαίει σε όλες ή πιπιλίζει το δαχτυλάκι. Ο μπαμπας δεν φαίνεται σε πολλές.

Και όπου είναι φανταστική η φωτό υπάρχει κάποιος σχετικός ή ασχετος που κάνει μία χαζή γκριμάτσα και τη χαλάει.

Τι να κάνω η μάνα; Να κρατήσω τις εφιαλτικές γκριμάτσες ες αει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

NAKI για τις εβδομαδες έτσι έγραφε το βιβλίο που έχω.

TWINS τι τελεια ονοματα είναι αυτα?? Φίλιππος & Βικτώρια...

GLORR να χαίρεσαι όλη την οικογενεια που γιορτάζει!

TWINS Και εγω AVA μονο για τους φρουτολεκεδες (αμεσως όμως),τίποτα άλλο δεν κανει που προσπάθησα

OLGA να τα 100στήσεις αν καταλαβα καλα

MORFIA καλοσήρθες,με το καλο τα διδυμακια σου!

ΞΩΤΙΚΑ Χαθήκατε βρε

YiMXp3.png

Εμένα μου έλεγαν ότι δεν θα μπορώ να θηλάσω αποκλειστικά δίδυμα παρά μόνο με συμπλήρωμα. Κι όμως τα κατάφερα! Νομίζω ότι και με τα τρίδυμα μπορείς να τα καταφέρεις (πχ κάνοντας έναν ταυτόχρονο θηλασμό και έναν μόνο του, εφόσον κάποιος απασχολεί το ένα μωρό). Απλά, τον πρώτο καιρό θα είναι λίγο εξαντλητικό και ίσως δεν έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου. Πιστεύω πως αν θελήσεις μπορείς να τα καταφέρεις. Επίσης το βρίσκω πολύ πιο εύκολο από το να αποστειρώνεις συνεχώς , να βράζεις νερά, να φτιάχνεις γάλατα, να τα κρυώνεις... Με τον θηλασμό...πεινάει το μωρό, βγάζεις έξω το στήθος και το ταίζεις χωρίς πολλά πολλά. Μάλιστα μετά από ένα σημείο θηλάζουν μόνο για περίπου 5 λεπτά.

φοβαμαι οτι δε θα τα καταφερω γιατι εχω και την μικρη που θελει και αυτη χρονο και εκτος απο την πεθερα ηη οποια δουλευει και αυτη και μπορει μονο ΣΚ δεν εχουμε αλλη βοηθεια.ειναι και παραξενη οποτε δε την θελω και πολυ μεσα στα ποδια μου:rolleyes: θα αρχισει παλι να μου λεει να βαζω μελι στα μωρα για να μη κλαινε και να θελει να ριχνει ζαχαρη στα κεφαλια τους:shock:

στην μικρη μου ηθελε ντε και καλα να βαλει ουζο στα ουλα και θυμωσε που δε την αφησα:shock: θα προσπαθησω αλλα μου φαινεται βουνο χωρις συμπληρωμα.και ποσο γαλα θα εχω θα φτανει για 3 μωρα?ειναι πολυ νωρις ακομα βεβαια να σκεφτομαι αυτα αλλα με επιασε ενα αγχος ΚΑΙ γιαυτο

Lj76p2.png

9v4Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...