Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Έγώ αβα βάζω. Δεν ξέρω για άλλα. Οικονομικοί είμαστε κι εμείς. Αλήθεια πόσα κιλά είστε?

Δεν έχω ιδέα πλέον. Θα τους μετρήσω όταν πάμε στο σπίτι. Πριν φύγουμε όμως η μπεμπα ήταν κάπου 7.700 και ο σερ περίπου 9.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω ιδέα πλέον. Θα τους μετρήσω όταν πάμε στο σπίτι. Πριν φύγουμε όμως η μπεμπα ήταν κάπου 7.700 και ο σερ περίπου 9.

Α εσέις παραείστε αδύνατοι. Όντως είστε οικονομικοί Χαχαχαχα. Εμείς 9.500 και 8.300

Κάνατε δίαιτα για να βγείτε στις παραλίες?;)

Διαφημίσεις

Α εσέις παραείστε αδύνατοι. Όντως είστε οικονομικοί Χαχαχαχα. Εμείς 9.500 και 8.300

Κάνατε δίαιτα για να βγείτε στις παραλίες?;)

Φαντάζομαι ότι τόσο περίπου είναι και ο Φίλιππος πλέον. Για τη μαγουλού δεν παίρνω και όρκο.

Βασικά καλά τρώνε, αλλά επειδή κινούνται συνέχεια, γι΄αυτο δεν παίρνουν κιόλας. Ο γιατρός μου είπε ότι στην παρούσα φαση θα πρέπει να χαίρομαι αν παίρνουν 100γρ το μήνα.

geia sas και απο μενα,μελλουσα διδυμομανα και εγω με πητ 6/2/2012

Καλώς την. Να χαίρεσαι και το παιδάκι σου, τον αντρούλη σου και σου ευχόμαστε καλή εγκυμοσύνη.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σας ευχαριστω παρα πολυ καλως σας βρηκα!Βεβαια εχω μια κορουλα 2χρονων αλλα προσπαθουσαμε αρκετο καιρο για μωρακι,ειχα 2αποτυχημενες εξωσωματικες!!!

Να όμως που ανταμοίφθηκες. Να σας ζήσει και το κοριτσάκι σας. Να το χαίρεστε. Τώρα όμως θα μεγαλώσει η παρέα!!!!!!!!!!!!!

Χα χα ναι επιτελους ερχονται τα μωρακια μας..και εσεις να χαιρεσται τα παιδακια σας!Κανονικα ειχαμε τριδυμα αλλα προχωρησαμε σε μειωση γιατι δεν αναπτυσοταν και ειχα συνεχεια αιμοραγια!Καμια συμβουλη για τα διδυμακια??ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι με ενα μωρο ε?

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Φαντάζομαι ότι τόσο περίπου είναι και ο Φίλιππος πλέον. Για τη μαγουλού δεν παίρνω και όρκο.

Βασικά καλά τρώνε, αλλά επειδή κινούνται συνέχεια, γι΄αυτο δεν παίρνουν κιόλας. Ο γιατρός μου είπε ότι στην παρούσα φαση θα πρέπει να χαίρομαι αν παίρνουν 100γρ το μήνα.

Ε εντάξει. Λογικό. Αν τρέχουν συνεχώς από δω κι από κει που να πάρουν γραμμάριο πάνω τους?

Λοιπόν φιλενάδα πάω για νάνι γιατί το πρωί έχουμε και εκκλησία. Τώρα που βρεθήκαμε θα τα λέμε για λιγο γιατί με΄τα θα φύγω εγώ και θα έλθω αρχές Σεπτέμβρη...............Μέχρι Παρασκευή όμως εδώ θα είμαι. Βαλε καμιά φώτο από τα ζουζού όταν επιστρέψεις να τα δω............:P

Χα χα ναι επιτελους ερχονται τα μωρακια μας..και εσεις να χαιρεσται τα παιδακια σας!Κανονικα ειχαμε τριδυμα αλλα προχωρησαμε σε μειωση γιατι δεν αναπτυσοταν και ειχα συνεχεια αιμοραγια!Καμια συμβουλη για τα διδυμακια??ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι με ενα μωρο ε?

Τρίδυμα ε? μα τι γίνεται τελευταία? Άλλες δυο κοπέλες έχουν μπει και έχουν τριδυμάκια. Τώρα τι να πω? όντως είναι αρκετά πιο δύσκολα με δύο. Όχι ότι είχα ένα και μπορώ να συγκρίνω αλλά σίγουρα είναι πιο ζόρικα τα πράγματα. Αλλά φαντάσου κι αυτές με τα τρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χαχααα.....

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω. Βασικα πήρα προχτές τα δείγματα και ακόμα δεν έχω αποφασίσει... τι οργανωμένη που είμαι.

Ισως τα κοιτάξω τώρα παρέα με τα κορν φλέικς μου

Καληνύχτα.... και να μη χανόμαστε!:D

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Θα προσπαθήσω. Βασικα πήρα προχτές τα δείγματα και ακόμα δεν έχω αποφασίσει... τι οργανωμένη που είμαι.

Ισως τα κοιτάξω τώρα παρέα με τα κορν φλέικς μου

Καληνύχτα.... και να μη χανόμαστε!:D

Άντε φάε και κοίταξέ τα. Καλά γιατί δεν πας για ύπνο? το ξενυχτάς?

Συγνώμη τι έχει γίνει με τα τρίδυμα και πεφτουν βροχή τελευταία? εκτός κι αν δεν έχεις ενημερωθεί για τις νέες τριδυμομανούλες που μπήκαν εδώ.

Αχ, από που να ξεκινήσουμε και σε τι να τελειώσουμε. Ας πουμε αυτό που τα περικλείει όλα. Τα δίδυμα (όπως και τα τρίδυμα) είναι sui generis. Δεν συγκρίνονται με τίποτα, θα σας παρατηρούν παντού θα σας λένε μπράβο, κουράγιο, συγχαρητήρια. Αν δε συναντήσετε διδυμογονείς, θα νιώσετε αμέσως μία αμοιβαία συμπάθεια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα!!!! Βραδυνή κι εγώ και βλέπω κίνηση!!! Μόλις όμως κοιμήθηκε και ο ξενύχτης μου και βρήκα την ευκαιρία!!

να ρωτησω και γω κατι?ειναι δυνατον να θηλασει καποια μαμα αποκλειστικα 3διμα??:confused::shock: μου φαινεται απιθανο:eek: εκτος και αν δινει και συμπληρωμα.

Εμένα μου έλεγαν ότι δεν θα μπορώ να θηλάσω αποκλειστικά δίδυμα παρά μόνο με συμπλήρωμα. Κι όμως τα κατάφερα! Νομίζω ότι και με τα τρίδυμα μπορείς να τα καταφέρεις (πχ κάνοντας έναν ταυτόχρονο θηλασμό και έναν μόνο του, εφόσον κάποιος απασχολεί το ένα μωρό). Απλά, τον πρώτο καιρό θα είναι λίγο εξαντλητικό και ίσως δεν έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου. Πιστεύω πως αν θελήσεις μπορείς να τα καταφέρεις. Επίσης το βρίσκω πολύ πιο εύκολο από το να αποστειρώνεις συνεχώς , να βράζεις νερά, να φτιάχνεις γάλατα, να τα κρυώνεις... Με τον θηλασμό...πεινάει το μωρό, βγάζεις έξω το στήθος και το ταίζεις χωρίς πολλά πολλά. Μάλιστα μετά από ένα σημείο θηλάζουν μόνο για περίπου 5 λεπτά.

Γενικώς καλά περνάμε, πολύ φαί. Βέβαια, δεν το λες ακριβώς διακοπες, αλλά τουλάχιστον πήγαμε και λίγο στη θάλασσα. Σήμερα κοινωνήσαμε και 3η φορά και αφήσαμε τις λαμπάδες μας.

Αυτο που λες με το πισω και εμένα με απασχολεί για το θεμα της ομιλίας. Ολα για εμάς είναι μονοσύλλαβα, εκτός ολίγων εκλεκτών λέξεων. Κοιτάζω το βιβλιάριο και θα έπρεπε να λέμε πιο πολλα. Ο ντοκ λέει να μην ανησυχω μέχρι το 18ο, αλλα΄ως γνωστόν φοβόμαστε και τη σκιά μας. Προς το παρόν λένε και οι δύο μπαμπα (που σημαίνει και μπάλα), γκεγκε (γάτα), μαμ-μαμ (οτιδήποτε μπαίνει στο στόμα) και η μπέμπα λέει και μιμι (εγώ είμαι αυτή). Δεν θα έπρεπε να λένε περισσότερα όμως;

Καλή επιστροφή Twinsakia και μπράβο σας που περπατάτε κανονικά πια!! Εμείς ακόμα, απλά σηκώνονται στηρίζονται και πάνε... Επίσης τελευταία κάποιες φορές αφήνουν και τα χέρια και στέκονται μόνα τους. Από ομιλία όμως καλά πάμε. Ο Κοσμάς κυρίως (το παπαγαλάκι μου :) ), ο Βασίλης όποτε θέλει. Λένε μαμα, μπαμπά, γιαγιά, πα-παπούούού, εκεί, αυτό, τούτο, κάτω, μπουμ, τατα, μαμ, τατα(πατάτα) τουτού (αυτοκίνητο), γαβ...

geia sas και απο μενα,μελλουσα διδυμομανα και εγω με πητ 6/2/2012

Καλώς ήρθες Morfia!!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου!!!

RKdwp3.png

Άντε φάε και κοίταξέ τα. Καλά γιατί δεν πας για ύπνο? το ξενυχτάς?

Συγνώμη τι έχει γίνει με τα τρίδυμα και πεφτουν βροχή τελευταία? εκτός κι αν δεν έχεις ενημερωθεί για τις νέες τριδυμομανούλες που μπήκαν εδώ.

Ηπια 4 καφέδες σήμερα. Για να μην τρώω τα διάφορα καλούδια και δεν με χωράει η μπουκαπόρτα του πλοίου, όπου πηγαινα σήμερα ζήταγα καφέ. πίνω τώρα λίγο γάλα με τα κορνφλέικς μπας και.

Ξέρω για το φίλτατο ζεύγος πατριωτών τριδυμογονιών, αλλά δεν έχουν υποπέσει άλλοι στην αντίληψη μου. Αλλά έχω σημειώσει και πολλές απουσίες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...