Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επιτέλους σε πέτυχα.

Δεν περπατάμε πλέον, τρέχουμε, Πέφτουμε κιόλας βέβαια... κάτι θεαματικά πεσίματα. Εσεις περπατάτε καλά;

Είμαστε πάντως οι μικρότεροι στον παιδότοπο. Και οι ζωηρότεροι φυσικά.

Εσεις τι κάνετε;

Α κατάλαβα. Όχι εμείς δεν περπατάμε ακόμη. Είμαστε λίγο πίσω. Αλλά εντάξει θα περπατήσουμε κι εμείς. Κι εγώ τώρα που είναι στην φάση που θέλουν να περπατήσουν δεν μπορώ να το κάνω.Οπότε θα πάμε λίγο πίσω.

Γενικότερα καλά είμαστε. Αν εξαιρέσουμε τις γκρίνιες λόγω δοντιών............Περάσατε καλά?

Διαφημίσεις

Γενικώς καλά περνάμε, πολύ φαί. Βέβαια, δεν το λες ακριβώς διακοπες, αλλά τουλάχιστον πήγαμε και λίγο στη θάλασσα. Σήμερα κοινωνήσαμε και 3η φορά και αφήσαμε τις λαμπάδες μας.

Αυτο που λες με το πισω και εμένα με απασχολεί για το θεμα της ομιλίας. Ολα για εμάς είναι μονοσύλλαβα, εκτός ολίγων εκλεκτών λέξεων. Κοιτάζω το βιβλιάριο και θα έπρεπε να λέμε πιο πολλα. Ο ντοκ λέει να μην ανησυχω μέχρι το 18ο, αλλα΄ως γνωστόν φοβόμαστε και τη σκιά μας. Προς το παρόν λένε και οι δύο μπαμπα (που σημαίνει και μπάλα), γκεγκε (γάτα), μαμ-μαμ (οτιδήποτε μπαίνει στο στόμα) και η μπέμπα λέει και μιμι (εγώ είμαι αυτή). Δεν θα έπρεπε να λένε περισσότερα όμως;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γενικώς καλά περνάμε, πολύ φαί. Βέβαια, δεν το λες ακριβώς διακοπες, αλλά τουλάχιστον πήγαμε και λίγο στη θάλασσα. Σήμερα κοινωνήσαμε και 3η φορά και αφήσαμε τις λαμπάδες μας.

Αυτο που λες με το πισω και εμένα με απασχολεί για το θεμα της ομιλίας. Ολα για εμάς είναι μονοσύλλαβα, εκτός ολίγων εκλεκτών λέξεων. Κοιτάζω το βιβλιάριο και θα έπρεπε να λέμε πιο πολλα. Ο ντοκ λέει να μην ανησυχω μέχρι το 18ο, αλλα΄ως γνωστόν φοβόμαστε και τη σκιά μας. Προς το παρόν λένε και οι δύο μπαμπα (που σημαίνει και μπάλα), γκεγκε (γάτα), μαμ-μαμ (οτιδήποτε μπαίνει στο στόμα) και η μπέμπα λέει και μιμι (εγώ είμαι αυτή). Δεν θα έπρεπε να λένε περισσότερα όμως;

Πίσω εγώ δεν εννοούσα για την ομιλία μας αλλά εντάξει ρε συ , μην ανησυχείς.. Είναι μικρά ακόμη. Μην τρελαθούμε. Τι περίμενες να λένε? Εμένα ο μικρός κάνει την κότα και την πάπια, λέει γεια και έλα, καλά το μαμά και το μπαμπά το λένε και τα δύο, μαμ, τα τα , γκε γκε και όλα αυτά τα χαριτωμένα. Αλλά οκ δεν ανησυχώ. Κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του. Κι εγώ ανησυχούσα που δεν μπουσουλάγανε που άκουγα από όλες σας ότι το κάνουν και τώρα που περπατάνε ενω εμείς όχι ακόμη αλλά οκ...........θα το κάνουν αργότερα. So what?

Συγνώμη επειδή δεν κατάλαβα. Δεν επιστρεψατε Αθήνα?

Διαφημίσεις

Οχι, ακόμα στην Κρήτη είμαστε. Την Τετάρτη επιστρέφουμε. Τώρα πακετάρω για το ταξίδι.

Και πως βαριέμαι.... πλυντήρια, σιδερα, ουφ

Α ωραία. Καλή επιστροφή. Εμείς φεύγουμε Σάββατο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ότι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P;):D:tongue::rolleyes:

Αν και γιορτάζω το Νοέμβριο ως μικρή και τριανταφυλλένια, ευχαριστώ πάρα πολύ (ευχές, δώρα και γλυκά δεχομεθα κάθε μέρα). Φέτος λοιπόν θα γιορτάσω με .... σίδερο!:P

Χρόνια πολλά και για την Ιωάννα- Μαρία.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν και γιορτάζω το Νοέμβριο ως μικρή και τριανταφυλλένια, ευχαριστώ πάρα πολύ (ευχές, δώρα και γλυκά δεχομεθα κάθε μέρα). Φέτος λοιπόν θα γιορτάσω με .... σίδερο!:P

Χρόνια πολλά και για την Ιωάννα- Μαρία.

Ευχαριστώ πολύ. Γιορτάζει και ο μικρός. Κωνσταντίνος-Μάριος. Μα δεν είδες το τικεράκι μας......??????????κλαψ κλαψ........Και γιορτάζει και ο μπαμπάς μας. Παναγιώτης. Και η μαμά μου. Μαρία. Χαμός.........Χαχαχαχα...............:P

Και μία γρήγορη ερώτηση μια και τώρα είχα το πλυντήριο....

Τους λεκέδες από φρούτα με τι τους βγάζεις;

Εγώ τα έπλυνα, δεν καθάρισε τίποτα (με κανονικό απορρυπαντικό, όχι παιδικό) και τώρα τα έβαλα σε πρόγραμμα με :

πρόπλυση, εντατικό, εξτρα νερό στους 40 βαθμούς, αφού πρώτα τα περιέλουσα με ενισχυτικό. Στην κάθε θήκη έβγαλα 3πλή δόση απορρυπάντικού συν ενισχυτικο.

Σκέτη οικολογική καταστροφή αυτή η πλύση, αλλά πιστεύω να βγει το καρπούζι που είναι πάνω σε όλα μας τα ρούχα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ευχαριστώ πολύ. Γιορτάζει και ο μικρός. Κωνσταντίνος-Μάριος. Μα δεν είδες το τικεράκι μας......??????????κλαψ κλαψ........Και γιορτάζει και ο μπαμπάς μας. Παναγιώτης. Και η μαμά μου. Μαρία. Χαμός.........Χαχαχαχα...............:P

Ωχ-ωχ... συγγώμη για την παράλειψη.... για την ακρίβεια δεν κοιταξα καθόλου το τικεράκι, απλά το θυμόμουν.

Χρόνια πολλά σε όλους σας! Πωπω.... Πρέπει να σε ξαναβαφτίσουμε και εσένα να γιορτάζεις και εσύ. Τι προτιμάς; Μαρία, Παναγιώτα, Δέσποινα;;;;;;:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Και μία γρήγορη ερώτηση μια και τώρα είχα το πλυντήριο....

Τους λεκέδες από φρούτα με τι τους βγάζεις;

Εγώ τα έπλυνα, δεν καθάρισε τίποτα (με κανονικό απορρυπαντικό, όχι παιδικό) και τώρα τα έβαλα σε πρόγραμμα με :

πρόπλυση, εντατικό, εξτρα νερό στους 40 βαθμούς, αφού πρώτα τα περιέλουσα με ενισχυτικό. Στην κάθε θήκη έβγαλα 3πλή δόση απορρυπάντικού συν ενισχυτικο.

Σκέτη οικολογική καταστροφή αυτή η πλύση, αλλά πιστεύω να βγει το καρπούζι που είναι πάνω σε όλα μας τα ρούχα....

Εγώ πρώτα τα περνάω με AVA. Kάνει πολύ καλή δουλειά. Σε μερικά ψιλοφαίνεται αλλά σε άλλα έχουν εξαφανιστεί οι λεκέδες τελείως. Σε σαλιάρες δηλαδή γιατί ρούχα δεν μου έχουν βάψει με φρούτα. Δοκίμασε το αν θέλεις............

Ωχ-ωχ... συγγώμη για την παράλειψη.... για την ακρίβεια δεν κοιταξα καθόλου το τικεράκι, απλά το θυμόμουν.

Χρόνια πολλά σε όλους σας! Πωπω.... Πρέπει να σε ξαναβαφτίσουμε και εσένα να γιορτάζεις και εσύ. Τι προτιμάς; Μαρία, Παναγιώτα, Δέσποινα;;;;;;:P:p:p

Α ευχαριστούμε. Όχι όχι δεν προτιμώ τίποτα. Μ αρέσει το δικό μου. Να κάνω την διαφορά στην οικογενεια βρε παιδί μου.

Α ευχαριστώ και το το π.μ.

Και φυσικά σήμερα έχει γεννέθλια η μία και ανεπανάληπτη ΟΛΓΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η οποία πως τα καταφέρνει και κλείνει κάθε χρόνο τα 79 ακόμα δεν το κατάλαβά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Α ευχαριστούμε. Όχι όχι δεν προτιμώ τίποτα. Μ αρέσει το δικό μου. Να κάνω την διαφορά στην οικογενεια βρε παιδί μου.

Α ευχαριστώ και το το π.μ.

Φυσικά και χρειάζεται η διαφοροποίηση. Και εγώ ευχαριστώ για τη συμβουλη. Μόνο άβα ή κάνει οποιοδήποτε απορρυπαντικό πιάτων;

Α... σου έχω πει ότι είμαστε και οικονομικοί; το 9-12 φοράμε ακόμα. Της μπέμπας δε της πήρα μαγιό 9-12 και της είναι τεράστιο!:-)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Φυσικά και χρειάζεται η διαφοροποίηση. Και εγώ ευχαριστώ για τη συμβουλη. Μόνο άβα ή κάνει οποιοδήποτε απορρυπαντικό πιάτων;

Α... σου έχω πει ότι είμαστε και οικονομικοί; το 9-12 φοράμε ακόμα. Της μπέμπας δε της πήρα μαγιό 9-12 και της είναι τεράστιο!:-)

Έγώ αβα βάζω. Δεν ξέρω για άλλα. Οικονομικοί είμαστε κι εμείς. Αλήθεια πόσα κιλά είστε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...