Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ουφ επιτέλους διάβασα όλα τα μηνύματα σας. Καλέ από το πρωί γεμίσατε 3 σελίδες? Λογοδιάρροια σας έπιασε? :)

Εγώ δουλειά σήμερα και μετά επίσκεψη σε μια ξαδέρφη μου για ένα θέμα και τώρα σπίτι για ξεκούραση.

Περπατάω και κρατάω ή ανασηκώνω και λίγο την κοιλιά μου, μην μου φύγει :P

Twins φυσικά και είμαι big fan του sex and the city αλλά απ' ότι άκουσα στην Ρόδο δεν ήρθε, οπότε υπομονή.

Ολγάκι, μην τα λες και αγχώνομαι...πλησιάζει η ώρα μου.. δεν το πιστεύω!!!!

Twins να σε ρωτήσω, γιατί λες για 3 εβδομάδες ακόμα? Σου είπε κάτι ο γιατρός ή υπολογίζεις μόνη πόσο θα γεννήσεις? Εγώ σκέφτομαι μήπως έχω ακόμα 1- 1 1/2 μήνα... και έτσι λέω σε όλους. Μήπως κάνω όνειρα? :D

Απ' ότι βλέπω καμία μέσα. Που πήγατε όλες?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Ελπιζω να ξυπνησετε ολες τοσο καλα και ξεκουραστες οσο κι εγω!Επιτελους κοιμηθηκα σαν ανθρωπος!!!

Jasmini καλα κανεις και σκεφτεσαι οτι εχεις ενα,εναμιση μηνα ακομη.Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι.

Ακομη και να ερθουν νωριτερα τα ζουζουνια θα πανε ολα μια χαρα.Να εχεις για παραδειγμα την Ολγα!

Δεν ειναι ομως περιεργο να λες στην αρχη ποτε θα περασει ο καιρος και μετα να σκεφτεσαι ποσο γρηγορα περασε?!

age.png

Kαλημερα κοριτσακια!

Jasmini προετοιμασου ψυχολογικα γιατι θα σου ερθουν νωριτερα τα μικρακια ως συνηθιζεται! Εισαι σε αρνηση μαλλον,ε? Δεν πειραζει, χαλαααρωσε οσο μπορεις ακομη,καλο κανει;)

Witch πρωινη κ συ σημερα? Ολα οκ πια με κορτιζονη? Λογικα δεν πρεπει να προκαλουν παρενεργειες, ειναι μικρες οι δοσεις μωρε..

Αχ λυστε μου μια απορια.

Η πητ που αναγραφεται στα υπερηχογραφηματα μου ειναι 9/9.

Πιθανα βεβαια θα γεννησω το πολυ γυρω στις 10 15/8 δηλαδη στην 36η, 37η εβδομαδα.

Η αδεια λοιπον που θα παρω απο ικα θα ισχυει για ποια απ τις ημερομηνιες? Εχουν ενα μηνα διαφορα!

33E7p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Η χθεσινή μέρα για μας ήτανε της προσαρμογής γιατί τα μπεμπούλια μου ήθελαν να εγκλιματιστούν στο νέο περιβάλλον (πατρικό της μαμάς τους). Κοίταγαν συνέχεια γύρω γύρω, γκρίνιαζαν συνέχεια αλλά οκ. Σήμερα νομίζω πως είναι καλύτερα τα πράγματα. Α μου κατεβαίνει και όλο το συγγενολόι τα απογεύματα και τα βλέπουν και αυτά παθαίνουν ένα μικρό σοκ με τόσα άτομα γιατί στο σπιτάκι μας συνήθως έβλεπαν εμένα και τον μπαμπά τους:))

Πάντως σπίτι όταν είμαι μόνη μου με τα παιδάκια μου τα καταφέρνω καλύτερα απ'όταν έχω βοήθεια γιατί τα χω βάλει όλα σε πρόγραμμα δουλειές, παιδιά κλπ:)))

κλαίει ο γιος πάωωωωωωωωωωωωω

Καλημερουδια stellasss!

Τα καταφερατε, ταξιδεψατε κυπρο? καταπληκτικο! Πως ηταν η εμπειρια στο αεροπλανο με τα μικρα? Αντε, καλη παραμονη, καλη υπομονη με τους συγγενεις κ καλα ψωνια!! (Θα χτυπησεις mothercare υποθετω!)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια stellasss!

Τα καταφερατε, ταξιδεψατε κυπρο? καταπληκτικο! Πως ηταν η εμπειρια στο αεροπλανο με τα μικρα? Αντε, καλη παραμονη, καλη υπομονη με τους συγγενεις κ καλα ψωνια!! (Θα χτυπησεις mothercare υποθετω!)

Kαλημέρα nufi! Τα μωράκια κοιμόντουσαν συνέχεια και δεν κατάλαβαν τίποτα μέσα στο αεροπλάνο! Στην απογείωση τους τάισα για να μην τους πονέσουν τα αυτάκια τους αλλά πάλι κοιμησμένα ήταν τα σκατούλια μου!:))

Επειδή θα μου φέρουν αρκετά δώρα οι συγγενείς τώρα, θα δω τι μου κάνει και τα υπόλοιπα θα τα αλλάξω για τον χειμώνα ή για του χρόνου. Αλλά ένα mothercare θα το χτυπήσω ναι:))

Πώς είσαι εσύ?

καλημερααααα!!

Βρε Στελλιτσα Κυπρο εισαι?Κοψε τους τα χερια ετσι και πανε να τα απλωσουν το συγγενολοι!

Λογικα η αδεια ξεκιναει με την γεννα!

Μην μου αγχωνεστε.Και να γεννησετε νωρις σκεφτητε εμενα που ουτε ενεσεις κορτιζονης δεν ειχα κανει

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ωραια χαλαρες μαμαδες!

Θα σας αφησω γιατι εχω επιτελους ραντεβου για μανικιουρακι-πεντικιουρακι..

2 βδομαδουλες καπως νορμαλ ζωης μου εμειναν, να μαι περιποιημενη τουλαχιστον! Μετα, με τα αμπεχονα στο σπιτι!!:P

φιλια

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...