Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για να καταλαβεις ο μικρος κλωτσαγε 20 ωρες το 24ωρο (δεν κοιμοτανε αυτο το παιδι???) και ο μεγαλος κλωτσαγε 2-3 φορες και αν, την ημερα.Αφου πηγαινα στο γιατρο να δω ότι είναι καλα και να ησυχασω..

YiMXp3.png

για σας κοριτσακια και καλος σας βρηκα και εγω:D, βεβαιος και θα σας λεω τα νεα μου. λοιπον εχω μια απορια τα μωρακια μου ειναι απο εξωσωματικη και γιαυτο ειναι σε διαφορετικους σακους το κοριτσακι οταν ειχα παει στο γιατρο ηταν στην δεξια πλευρα και το αγορακι αριστερα αυτα τωρα θα αλλαζουν θεσεις η μεχρι το τελος ετσι θα ειναι?:confused::confused: εγω νιωθω ολη την ωρα κλοτσιες απο το κοριτσακι δηλαδη δεξια, το αγορακι το νιωθω πολυ σπανια,γιατι δεν με κλοτσαει οπως το αλλο? (συγνωμη αν σας μπερδεψα:shock:)

καλως ορισες στην παρεα μας!!

και εμενα εως το τελος δεν αλλαξαν θεσεις,φανταζομαι οτι δεν γινεται γιατι οι πλακουντες ειναι σταθεροι.ειχα κι εγω το ιδιο θεμα,νομιζα οτι μονο ο ενας κλωτσαγε γιατι ολα τα ενιωθα δεξια αλλα τελικα ειχα και τα 4 ποδια εκει!!!

βεβαια ο ενας στην 34η βδομαδα:shock::shock::confused: καταφερε και γυρισε κι ετσι ειχα ενα κεφαλι και 2 ποδια δεξια.Ακομα απορω πως καταφερε να γυρισει ολοκληρο παιδι!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Tuana να μην ανυσηχεις κ σε μας δεν αλλαξαν θεσεις!!!

Πιο πολλες κλωτσιες ριχνει ο μεγαλος που ειναι χαμηλα κ ολο θελω πιπι αλλα ο μικρος που ειναι ψηλα ολο σχεδια κανει στην κοιλια κ ελαχιστες κλωτσιες!!!

ετσι ακριβως το ενα κλοτσαει καμια δεκαρια φορες εμενα την ημερα το αλλο 1, τελος παντον θα παω την τεταρτη ετσι και αλλιως στο γιατρο και θα τα δουμε. να ρωτησω ποσο εβδομαδων γενησατε εσεις και ποσο βαρος ειχαν τα μωρα? ο γιατρος λεει θα προσπαθησουμε να μπω στον ενατο, εφταμηνητικα σε ποια εβδομαδα ειναι στην 26?

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

Διαφημίσεις

εγω γεννησα προσφατα 36 +2 και η glorr αν θυμαμαι καλα 36+1

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ετσι ακριβως το ενα κλοτσαει καμια δεκαρια φορες εμενα την ημερα το αλλο 1, τελος παντον θα παω την τεταρτη ετσι και αλλιως στο γιατρο και θα τα δουμε. να ρωτησω ποσο εβδομαδων γενησατε εσεις και ποσο βαρος ειχαν τα μωρα? ο γιατρος λεει θα προσπαθησουμε να μπω στον ενατο, εφταμηνητικα σε ποια εβδομαδα ειναι στην 26?

στην 26η λογικα δεν ειναι 6μηνητικα?

αυτο με τους μηνες πολυ με μπερδευει

εσυ να ξεκμουραζεσαι οσο μπορεις κι ολα καλα θα πανε..

tJd1p3.png

22-26 εβδ = 6ος

27-31 εβδ= 7ος

32-36 εβδ= 8ος

37-40 εβδ= 9ος

κατσε γιατι με μπερδεψες.

εγω ειχα ΠΗΤ 22/8,αρα δεν μπηκα στο μηνα μου στις 22/7??και γεννησα 27/7 αρα δεν γεννησα στον 9ο??

tJd1p3.png

αρχιζει και μισοξυπναει,τα λεμε..

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Hello. Εδώ είμαι και εγώ.

Εχετε βαλθει να με ξεκάνετε. Πόσα γράφετε καλέ;;;;;

Τα τέκνα συνεχίζουν να με εκπλήσσουν σε καθημερινή βάση. Σε σημείο που που πραγματικά μου φανεται ότι δεν μπορεί να είναι δυνατόν.

Σήμερα ο Φίλιππος που κοιμόταν σε ένα μονό κρεβάτι με μαξιλάρια και καρέκλες για εμπόδια, ξύπνησε, δεν είπε κουβένται και ήρθε και μας βρήκε στην κουζίνα χαμογελαστός - χαμογελαστός.

Η Βικτωρία σήμερα στον παιδότοπο μάζευε ελιές και τις έβαζε στο στόμα της. Αφού τη μάλωσα, πήγαινε, τις μάζευε κρυφά και έφευγε μακριά για να μην τη δώ.

Και περιττό να πω για τις κατακτήσεις μας στους παιδότοπους. Ειδικά ο Φίλιππος που είναι και πιο τολμηρός.

Αυτά τα νέα μας. Ξεκινάω απόψε πακεταρίσματα και αρχίζω από πλυσίματα... ουφ, πόσο μισώ τις βαλίτσες....:-(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλουουουουουουουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτά τα κατορθώματα κάνουν τα μπουμπούκια σου? να υποθέσω ότι περπατάτε κανονικότατα πλέον ε? :P

Επιτέλους σε πέτυχα.

Δεν περπατάμε πλέον, τρέχουμε, Πέφτουμε κιόλας βέβαια... κάτι θεαματικά πεσίματα. Εσεις περπατάτε καλά;

Είμαστε πάντως οι μικρότεροι στον παιδότοπο. Και οι ζωηρότεροι φυσικά.

Εσεις τι κάνετε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...