Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα duckface. Είχαμε στο αυτοκίνητο καθισματάκια, και εννοείται ότι μπαίνανε στο αυτοκίνητο. Απλά είχαμε αυτά που παίρνεις στηνα ρχή που ει΄ναι και για μεταφορά και είναι ως τον πρώτο χρόνο. Μετά τα άλλα ει΄ναι αυτά που είναι μόνιμα στο αυτοκίνητο. ΄

Είμαι η πρώτη φίλη σου? σου έκανα κι εγώ αιτημα φιλίας. Το δέχτηκες?

Διαφημίσεις

Καλημέρα duckface. Είχαμε στο αυτοκίνητο καθισματάκια, και εννοείται ότι μπαίνανε στο αυτοκίνητο. Απλά είχαμε αυτά που παίρνεις στηνα ρχή που ει΄ναι και για μεταφορά και είναι ως τον πρώτο χρόνο. Μετά τα άλλα ει΄ναι αυτά που είναι μόνιμα στο αυτοκίνητο. ΄

Είμαι η πρώτη φίλη σου? σου έκανα κι εγώ αιτημα φιλίας. Το δέχτηκες?

Ναιααιαιααι! για σένα λέω!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Naki, κάπως καλύτερα σήμερα, χωρίς τη μαγιά γάλα ελάχιστο βέβαια, χτες με ποναγε πολύ το στήθος αλλά μετά συνήλθα... Γενικά ανυπομονώ να παχύνουν τα μπεμπε να ξεαγχωθώ με το θέμα του φαγητού. Παιδίατρο θα φέρνω κάθε βδομάδα να τα παρακολουθεί, έχω και ζυγαριά και τα ζυγίζω κάθε μέρα κι εγώ. Της μιλάω σε καθημερινή βάση όμως... Εσείς πως πάτε? Ο μικρούλης εντάξει? Φιλάκια

μπραβο στα μωρακια σου!!!

εμεις τα ιδια:(

αυτος στο μαιευτηριο εκανε καποια καλυτερα γευματα αλλα οταν πηγα να τον ταισω εγω εφαγε παλι 35 με τα χιλια ζορια.Εχω αρχισει και απελπιζομαι .

Ο αλλος απο χθες το βραδυ εχει τρομερη γκρινια και αγχωνομαι γιατι εχουν πεσει λιγο και τα γευματα του.

Αντε να παχυνουν!!!!!!!συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

με τις αντλησεις τα εχω κανει μανταρα αλλα εχω το μωρο εδω,τρεχω και στο μαιευτηριο για το αλλο και εχω βγει off,ετσι οπως τις κανω θα μειωθει.

Ασε που δεν προλαβαινω και να φαω καλα καλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

να ρωτησω κατι με τις αντλησεις εχω το εξης θεμα,το ενα στηθος ειναι πολυ πιο παραγωγικο απο το αλλο.Η μαια μου ειπε οτι παντα συμβαινει αυτο αλλα εδω μιλαμε για μεγαλη διαφορα,και οταν αυξηθει λιγο η συνολικη παραγωγη ειναι παντα απο το ενα στηθος ,το αλλο δινει το πολυ 10 μλ τη φορα.

τα νευρα μου.....

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σε όλες!

Πήρατε τη μαγεία του φεγγαριού χθες ?

Sevi-gio καλορίζικα τα επιπλάκια, αχ τί καλά!! Φαντάζομαι θα σου φαίνονται περίεργα και θα τα χαζεύεις με τις ώρες.. εγώ φαντάζομαι μάλλον έτσι θα έκανα ;)

Σχετικά με το συνδυασμό κορίτσια αγόρια κτλ ειλικρινά μετά από εκείνη την ψυχοφθόρα περιπέτεια (σύντομη ευτυχώς) με το "τρυπάκι" της μείωσης κτλ

δε με νοιάζει, δε μου καίγεται καρφί,ειλικρινά!!

Πάντως, με το καλό το τέταρτο θα ήθελα να είναι αγοράκι για να τα κάνω 2+2.

Ούχ, τί γράφω..θα τα δεί το ξωτικό και θα φρικάρει..χιχι:D:D

Αλήθεια διαβάζοντας τις συζητήσεις σας, μου γεννήθηκε απορία..μέχρι τώρα από ό,τι βλέπω -μέχρι τους έξι μήνες ηλικίας μωρών- βλέπω δεν έχετε πάρει καθισματάκι αυτοκινήτου..Αυτό τί σημαίνει? Ό,τι μέχρι τώρα δεν τα είχατε βαλεί ποτέ σε αμάξι? Στον παιδίατρο πώς τα πηγαίνατε ? Ή χρησιμοποιούσατε την καλαθούνα ??

Χάρηκα εν τω μεταξύ που κι άλλες είχαν επιθυμία για μπύρα -τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη...:) - και τελικά αυτές οι μπύρες χωρίς αλκοόλ θα κάνουν σουξέ στην εγκυμοσύνη!! Αα, και για να πώ και την άλλη λιχουδομανία μου, εκτός από μπύρα, θέλω να τρώω και πολύ συχνά μακαρόνια.. Αυτά, δεν έχω άλλα βίτσια..:oops::oops:

Να στείλω φιλάκια στα 2+2 νεογνά μας και στο 6κιλο!

Καθισματάκια πήρα εγώ και τα μετέφερα με αυτά απο μαιευτήριο... Και βόλτες όταν πάμε με το καλό, σε αυτά θα τα βάλω... Αυτό με τα μακαρόνια το είχα κι εγώ.. Είχα πάθει ψύχωση....

120247mcv711uxx1.gif

Πάντως, με το καλό το τέταρτο θα ήθελα να είναι αγοράκι για να τα κάνω 2+2.

Ούχ, τί γράφω..θα τα δεί το ξωτικό και θα φρικάρει..χιχι:D:D

Εγώ λέω να κάνουμε καμιά ντουζίνα να αρχίζουμε να δίνουμε και στην γειτονιά!:-P

rivendello.jpg

μπραβο στα μωρακια σου!!!

εμεις τα ιδια:(

αυτος στο μαιευτηριο εκανε καποια καλυτερα γευματα αλλα οταν πηγα να τον ταισω εγω εφαγε παλι 35 με τα χιλια ζορια.Εχω αρχισει και απελπιζομαι .

Ο αλλος απο χθες το βραδυ εχει τρομερη γκρινια και αγχωνομαι γιατι εχουν πεσει λιγο και τα γευματα του.

Αντε να παχυνουν!!!!!!!συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!

με τις αντλησεις τα εχω κανει μανταρα αλλα εχω το μωρο εδω,τρεχω και στο μαιευτηριο για το αλλο και εχω βγει off,ετσι οπως τις κανω θα μειωθει.

Ασε που δεν προλαβαινω και να φαω καλα καλα.

Πάντως κι ο δικός μου πάνω από 25-35 δεν τρώει, αλλά τον έχω για τάισμα σε σταθερή βάση ανά 2-2,5 ώρες όπως μου είπε η παιδίατρος. Έτσι μου είχαν πει και στο μαιευτήριο αλλά δεν μου τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι το ωράριο κι έτσι κι εγώ τις πρώτες δύο μέρες ήμουν χαλαρή με αποτέλεσμα να χάσουν απότομα βάρος και να τρέχουμε μέχρι και σήμερα... Εγώ τα γράφω όλα, μα όλα, ώρες, γραμμάρια, αντλήσεις, χαιρετίσματα, τα πάντα σου λεω. Με βοηθάει πολύ γιατί κάθε μέρα κάνω σούμα και βλέπω τι παίζει... Είμαι με ξυπνητήρι μέρα-νύχτα αλλά σαν κοντρόλ φρικ προτιμώ να έχω τα πάντα υπό έλεγχο... Όσον αφορά το φαί, θέλω να τρώω συνέχεια γλυκά, παγωτά κτλ. Φαγητό καθόλου...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Πάντως κι ο δικός μου πάνω από 25-35 δεν τρώει, αλλά τον έχω για τάισμα σε σταθερή βάση ανά 2-2,5 ώρες όπως μου είπε η παιδίατρος. Έτσι μου είχαν πει και στο μαιευτήριο αλλά δεν μου τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι το ωράριο κι έτσι κι εγώ τις πρώτες δύο μέρες ήμουν χαλαρή με αποτέλεσμα να χάσουν απότομα βάρος και να τρέχουμε μέχρι και σήμερα... Εγώ τα γράφω όλα, μα όλα, ώρες, γραμμάρια, αντλήσεις, χαιρετίσματα, τα πάντα σου λεω. Με βοηθάει πολύ γιατί κάθε μέρα κάνω σούμα και βλέπω τι παίζει... Είμαι με ξυπνητήρι μέρα-νύχτα αλλά σαν κοντρόλ φρικ προτιμώ να έχω τα πάντα υπό έλεγχο... Όσον αφορά το φαί, θέλω να τρώω συνέχεια γλυκά, παγωτά κτλ. Φαγητό καθόλου...

καλα ναι,το γραψιμο παει συννεφο!!!!

δεν γινεται αλλιως,που να θυμασαι ποσο εφαγε σε καθε γευμα.Εγω γραφω και ποσες πανες λερωνει.

Ασε που σημερα αυτος που εχω στο σπιτι μου κανει νουμερα με το φαϊ.Με το ζορι τρωει,του εβαλα ορο στη μυτουλα του γιατι ρουθουνιζε,πιστευω στα αλλα 3 γευματα να παμε καλυτερα.Εμενα μου ειπαν περιπου 400 μλ τη μερα,δηλ 50 σε καθε γευμα.Ποσο βαρος εχουν τα μωρα σου?

εμενα μου ειπαν τοσο που ηταν 2220 οταν τον πηρα.

tJd1p3.png

για σας κοριτσακια και καλος σας βρηκα και εγω:D, βεβαιος και θα σας λεω τα νεα μου. λοιπον εχω μια απορια τα μωρακια μου ειναι απο εξωσωματικη και γιαυτο ειναι σε διαφορετικους σακους το κοριτσακι οταν ειχα παει στο γιατρο ηταν στην δεξια πλευρα και το αγορακι αριστερα αυτα τωρα θα αλλαζουν θεσεις η μεχρι το τελος ετσι θα ειναι?:confused::confused: εγω νιωθω ολη την ωρα κλοτσιες απο το κοριτσακι δηλαδη δεξια, το αγορακι το νιωθω πολυ σπανια,γιατι δεν με κλοτσαει οπως το αλλο? (συγνωμη αν σας μπερδεψα:shock:)

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

για σας κοριτσακια και καλος σας βρηκα και εγω:D, βεβαιος και θα σας λεω τα νεα μου. λοιπον εχω μια απορια τα μωρακια μου ειναι απο εξωσωματικη και γιαυτο ειναι σε διαφορετικους σακους το κοριτσακι οταν ειχα παει στο γιατρο ηταν στην δεξια πλευρα και το αγορακι αριστερα αυτα τωρα θα αλλαζουν θεσεις η μεχρι το τελος ετσι θα ειναι?:confused::confused: εγω νιωθω ολη την ωρα κλοτσιες απο το κοριτσακι δηλαδη δεξια, το αγορακι το νιωθω πολυ σπανια,γιατι δεν με κλοτσαει οπως το αλλο? (συγνωμη αν σας μπερδεψα:shock:)

Γεια. Και εγώ ακριβώς την ίδια περίπτωση είχα. Από εξωσωματική, αγοράκι και κοριτσάκι σε διαφορετικούς σάκους. Μόνο που εμένα ήταν ανάποδα. Δεξιά το αγόρι και αριστερά το κορίτσι το οποίο με είχε ταράξει στις κλωτσιές και στο πήγαινε έλα πράγμα που συνεχίζει και τώρα. Είναι μια μικρή σβουρίτσα. Ο μικρός ήταν πιο ήρεμος στην κοιλιά. Και όχι δεν αλλάξανε θέση. Ήταν ώς το τέλος έτσι....................:P

και εμενα δεν αλλαξανε θεση, ο ενας αριστερα ηρεμος με το κεφαλι κατω (μεχρι και να γεννησω ετσι ήταν)και ο αλλος δεξια υπερκινητικοτατος όπως είναι και τωρα και καθε 1-2 εβδομαδες αλλαζε μια το κεφαλι κατω,μία το κεφαλι επανω (το 6κιλο)αλλα ποτε δεν αλλαξανε θεσεις.

YiMXp3.png

εγω απο το νοσοκομειο τα πηρα με καλαθουνα γιατι τοσο μικρα δεν μπορουσα στο καρεκλακι όποτε βγαινουμε βολτα τα βαζουμε στο καλαθακι που είναι 0-9kg αλλα πρεπει συντομα να παρουμε αλλα.Ευτυχως η παιδιατρος μας ερχεται ακομα εδω οποτε δεν τα βγαζω εξω να τα παω στην παιδιατρο,φαντασου ακομα μονη μου με τα 2 στο αυτοκινητο δεν το επιχειρησα γιατι τα καθισματακια κοιταζουν προς τα πισω,αν φυγει μία πιπίλα πως να την βαλω αφου θα οδηγω??

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...