Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ναι αγορακι κοριτσακι μας ειπε να σου ζησουν και εσενα τα μωρακια σου. δεν εχω ιδεα πως φαινονται στην β επιπεδου, ειναι σαν τον απλο υπερυχο ασπρομαυρο?

Σωστο ότι σου ειπε η Glorr,να ζητησεις να παρεις dvd .Βεβαια και εγω που πηρα ελαχιστα το είδα όταν το έδειχνα σε κουμπαράκια μας,αλλα το κρατας για ενθυμιο.εγω ζητησα και 3D

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

duckface εμαθες τι φυλο ειναι τα μωρακια?

ναι έχω μάθει! είναι δύο κοριτσάκια (τάλε κουάλε :P) κι ένα αγοράκι !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλώς ορισες tuana στην παρεουλα μας και καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Anastasia καλώς ορισες κι εσυ και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και σας εύχομαι με το καλο να αγκαλασετε τα μωρακια σας!

Νυσταζω πολυ αλλα κάνω παγοθεραπεια τώρα γί΄ αυτο δεν κοιμάμαι. Είχαμε παει σε μια βάφτιση και κουραστηκαμε λίγο.

καλο σας βράδυ! Φιλακια!

RKdwp3.png

Γειά σου tuana καλώς μας βρήκες !!

Πολύ μου αρέσει η μικρή φωτό με τα μωράκια όπισθεν!!:-P:-P

Θα τα λέμε, να μας ενημερώνεις.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλώς ορισες tuana στην παρεουλα μας και καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Anastasia καλώς ορισες κι εσυ και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και σας εύχομαι με το καλο να αγκαλασετε τα μωρακια σας!

Νυσταζω πολυ αλλα κάνω παγοθεραπεια τώρα γί΄ αυτο δεν κοιμάμαι. Είχαμε παει σε μια βάφτιση και κουραστηκαμε λίγο.

καλο σας βράδυ! Φιλακια!

παγοθεραπεία ?? que es esto ??

Paulo Coelho

Καλημερα,καλημερα!!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις...προφανως κ το καροτσι με ξυδακι κ νερο;;;

Τuana καλως ηρθες στην διδυμοπαρεα!!! με το καλο κοπελα μου!!!

Duckface ωραιο συνδυασμο εχετε στα μπεμπινια σας!!! τελεια....να σου πω την αληθεια κ εμεις κοριτσακια θελαμε στην αρχη αλλα πια δεν μας νοιαζει!!!

Τα αγορακια μου να ειναι καλα κ απο νυφες;;;;; ουουουουουου!!!!:tongue:

Εμας κοριτσια που καναμε την β επιπεδου στο Γαια dvd δεν μας εδωσαν(μου ειπαν οτι απαγορευεται απο τον νομο) κ επειδη ταλαιπωρηθηκαμε 3 ωρες για να μετρησει τα μωρα ουτε 3d φωτο μας εβγαλε ο γρουσουζης ο γιατρος!!!

Το μονο που μας ειπε ειναι που μοιασανε οι μικροι κ ειναι τοσο πεισματαρηδες;; του ειπα κ εγω στους γονεις τους!!!

Διαφημίσεις

λαετρα μου πως τα πηγαν τα μωρακια σημερα?

glorr για πες μου σαν πιο παλια,ο παιδιατρος καθε ποτε πρεπει να τα βλεπει?

Naki, κάπως καλύτερα σήμερα, χωρίς τη μαγιά γάλα ελάχιστο βέβαια, χτες με ποναγε πολύ το στήθος αλλά μετά συνήλθα... Γενικά ανυπομονώ να παχύνουν τα μπεμπε να ξεαγχωθώ με το θέμα του φαγητού. Παιδίατρο θα φέρνω κάθε βδομάδα να τα παρακολουθεί, έχω και ζυγαριά και τα ζυγίζω κάθε μέρα κι εγώ. Της μιλάω σε καθημερινή βάση όμως... Εσείς πως πάτε? Ο μικρούλης εντάξει? Φιλάκια

120247mcv711uxx1.gif

Έχεις ήδη μια κορούλα δέκα μηνών(νασου ζήσει κιόλας και έχει και ωραίο όνομα απ ότι βλέπω στο τικεράκι σου) και τώρα έχεις και τριδυμάκια? Μπράβο σου. Χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου. Εύχομαι το καλύτερο. Άντε κ με κανένα γιο τώρα. Φαντάζεσαι να είναι και τα τρία κορίτσια? χαχαχαχα................Γερά να είναι . Αυτό έχει σημασία. Πλάκα κάνω. Και να είναι καλά η μανούλα να τα μεγαλώσει μαζί με τον μπαμπά. Και με τρελή βοήθεια βέβαια..................Από Αθήνα είσαι ?:P

σε ευχαριστω κοπελα μου!λες να εχω 4 κορες?χαχαχα ε ολο και κανενας γιος θα προκυψει λεω εγω τωρα!:tongue: οχι δεν ειμαι απο Αθηνα.απο Αλεξανδρουπολη ειμαι!ειναι καμια μαμα απο κει?

ναι έχω μάθει! είναι δύο κοριτσάκια (τάλε κουάλε :P) κι ένα αγοράκι !

αντε ωραια 2 κορες και ενας γιος να τις προσεχει!με το καλο:D

Lj76p2.png

9v4Vp2.png

Καλημερούδια σε όλες!

Πήρατε τη μαγεία του φεγγαριού χθες ?

Sevi-gio καλορίζικα τα επιπλάκια, αχ τί καλά!! Φαντάζομαι θα σου φαίνονται περίεργα και θα τα χαζεύεις με τις ώρες.. εγώ φαντάζομαι μάλλον έτσι θα έκανα ;)

Σχετικά με το συνδυασμό κορίτσια αγόρια κτλ ειλικρινά μετά από εκείνη την ψυχοφθόρα περιπέτεια (σύντομη ευτυχώς) με το "τρυπάκι" της μείωσης κτλ

δε με νοιάζει, δε μου καίγεται καρφί,ειλικρινά!!

Πάντως, με το καλό το τέταρτο θα ήθελα να είναι αγοράκι για να τα κάνω 2+2.

Ούχ, τί γράφω..θα τα δεί το ξωτικό και θα φρικάρει..χιχι:D:D

Αλήθεια διαβάζοντας τις συζητήσεις σας, μου γεννήθηκε απορία..μέχρι τώρα από ό,τι βλέπω -μέχρι τους έξι μήνες ηλικίας μωρών- βλέπω δεν έχετε πάρει καθισματάκι αυτοκινήτου..Αυτό τί σημαίνει? Ό,τι μέχρι τώρα δεν τα είχατε βαλεί ποτέ σε αμάξι? Στον παιδίατρο πώς τα πηγαίνατε ? Ή χρησιμοποιούσατε την καλαθούνα ??

Χάρηκα εν τω μεταξύ που κι άλλες είχαν επιθυμία για μπύρα -τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη...:) - και τελικά αυτές οι μπύρες χωρίς αλκοόλ θα κάνουν σουξέ στην εγκυμοσύνη!! Αα, και για να πώ και την άλλη λιχουδομανία μου, εκτός από μπύρα, θέλω να τρώω και πολύ συχνά μακαρόνια.. Αυτά, δεν έχω άλλα βίτσια..:oops::oops:

Να στείλω φιλάκια στα 2+2 νεογνά μας και στο 6κιλο!

Paulo Coelho

Καλέεεεεεεε!!!!!!! Έκανα την 1η μου φίλη κι εδώ -δεν ήξερα ότι έχει κι εδώ friend requests,μόνο στο φατσοβιβλίο..-

Και επιτέεεεεεεελους κατάλαβα πού ανεβάζατε και πού βλέπατε φωτογραφίες!!

Χιχι, ανακάλυψη!!;)

Είδα κάτι κουκλιά...μα κάτι κουκλιά..Φτου,φτου,φτού!!!

Μανάρια μου!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...