Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγώ δεν ήπια καθόλου. Βέβαια δεν πίνω γενικότερα. Ίσως οι υπόλοιπες κοπέλες σε βοηθήσουν και σου απαντήσουν στην απορία σου............

Κι εγώ μη φανταστείς ότι δεν είμαι του ποτού, απλά με έχει πιάσει μια φοβερή επιθυμία για μπύρα, και παλιά δεν την είχα! Ίσως είναι το μόνο που έχω ζηλέψει τόσο πολύ μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη.

Πήραμε από το σούπερ τις μπύρες χωρίς αλκοόλ..δε νομίζω να πειράζουν..

Θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια, αλλά δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο τώρα μες τον 15αύγουστο για να τον ρωτήσω αυτόοο, είναι κάπως...

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κι εγώ μη φανταστείς ότι δεν είμαι του ποτού, απλά με έχει πιάσει μια φοβερή επιθυμία για μπύρα, και παλιά δεν την είχα! Ίσως είναι το μόνο που έχω ζηλέψει τόσο πολύ μέχρι στιγμής στην εγκυμοσύνη.

Πήραμε από το σούπερ τις μπύρες χωρίς αλκοόλ..δε νομίζω να πειράζουν..

Θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια, αλλά δε θέλω να τον πάρω τηλέφωνο τώρα μες τον 15αύγουστο για να τον ρωτήσω αυτόοο, είναι κάπως...

Εγώ που είμαι του γλεντιού και του κεφιού, δεν ήπια τίποτα με εξαίρεση κάτι κράσους στα γενέθλια της ξαδέρφης μου στην 8η εβδομάδα. Βέβαια μέχρι να μάθω ότι είμαι έγκυος έπινα κάθε μέρα μπύρες, ήμουν και Σουηδία διακοπές εκείνη την εποχή, ήταν και Χριστούγεννα, είμαι κι εγώ που θέλω το ποτάκι μου. Μετά είχα τύψεις αν και ο γιατρός με άφηνε να πίνω αλλά με μέτρο... Επειδή δεν ξέρω τι πα να πει να πίνεις ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα, προτίμησα να πάω cold turkey all the way που λέμε... Ακόμα περιμένω την ημέρα που θα κάτσω να λιώσω στις μπύρες....

Τα επίπλα τα καθάρισα με ξυδάκι και νεράκι...

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα!

την επιθυμια για μπυρα την ειχα κι εγω στην εγκυμοσυνη,μαλιστα πολυ εντονη στις βδομαδες που εισαι,ο γιατρος με αφηνε να πιω γιατι η μπυρα δεν εχει πολυ αλκοολ και γενικα ειναι καλη η μαγια μπυρας.

Βεβαια μεχρι να τον ρωτησω κι εγω μου ειχε περασει η επιθυμια και ετσι δεν ηπια ποτε.

Απο τα υπολοιπα ποτα με αηνε ενα ποτηρακι κρασι μια φορα στο τοσο ομως.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

λαετρα μου πως τα πηγαν τα μωρακια σημερα?

glorr για πες μου σαν πιο παλια,ο παιδιατρος καθε ποτε πρεπει να τα βλεπει?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

λαετρα μου πως τα πηγαν τα μωρακια σημερα?

glorr για πες μου σαν πιο παλια,ο παιδιατρος καθε ποτε πρεπει να τα βλεπει?

΄Κοίτα εγώ που γεννησα Ιούλιο τα είδε τον Ιούλιο γύρω στα τέλη και μετά τα είδε Σεπτέμβριο γιατί τον Αύγουστο έλειπε. Βέβαια ότι χρειάστηκα, που χρειάστηκα σαν πρωτάρα τότε, την έπαιρνα τηλέφωνο και μου απαντούσε σε οποιαδήποτε απορία μου. Ένα περιστατικό που είχα με την μικρή μου βέβαια την πήγα Ιασώ αφού έλειπε η δικιά μας. Μετά, από τον Σεπτέμβρη και μετά δηλαδή τα έβλεπε κάθε μήνα εκτός απροόπτου πάντα γιατί τύχανε και κάτι μικροπεριστατικά ενδιάμεσα.

Διαφημίσεις

Anastasia εγώ ξέρω να σου πώ με βάσει τα δικά μου για το αρχικό στάδιο της κύησης γιατί για μετά ακόμα δεν ξέρω.

Κάνω υπέρηχο κάθε 15-22 μέρες κατά μέσο όρο.(αυτά από την 12η εβδομάδα κι έπειτα όχι πιο νωρίς)

Επίσης κάνω γεν.ούρων-κ/α ούρων και κ/α κολπ.υγρού κάθε 15μέρες περίπου

και 1φορά το μήνα γεν.αίματος-θυροειδή. Αυτά προς το παρόν. Όσο προχωράει όμως μπορεί και να αλλάξουν αυτά. Εννοείται ότι τα πακέτα των μεγάλων εξετάσεων τα έχεις κάνει από τότε που διαπίστωσες ότι είσαι έγκυος μέχρι και την 12η εβδομάδα, αλλά εφόσον εσύ είσαι ήδη μανούλα και πρόσφατη κιόλας, θα έχεις γλιτώσει ένα σωρό εξετάσεις που κάνουμε-κυρίως τις μοριακές εννοώ.

Πάντως δε νομίζω να είναι πανάκεια αυτή η μέθοδος παρακολούθησης, γιατί από ό,τι έχω μιλήσει και με άλλες κοπέλες με 3δυμα, διαφοροποιούνται, εξαρτάται και από την ιδιοσυγκρασία του γιατρού,το στύλ του αλλά και την κάθε περίπτωση εγκύου και ιστορικού. Ό,τι σου πει ο γιατρός σου. Μην κοιτάς τί κάνουν άλλες κτλ καλό είναι να έχεις ιδέα/άποψη για σένα την ίδια,αλλά ό,τι σου πει. Συνήθως έχουμε την τάση να πηγαίνουμε ψιλο-διαβασμένες πριν την επίσκεψη και τον βομβαρδίζουμε με ένα σωρό ερωτήσεις-γνώμες και θεωρίες που ακούσαμε από άλλες εγκυούλες ή διαβάσαμε.. το έχω κάνει κι εγώ..στον παλιό μου γιατρό (εκεί βέβαια δικαίως κατ'εμέ ;))

Γεια σας μανουλες κ μελλουσες!!!

Αναστασια καλως ηρθες στην παρεα μας...εγω εχω διδυμα αλλα λογω εξωσωματικης κ μαλλον γιατρου(φοβιτσιαρης) μετα το 1ο τριμηνο εξετασεις κανω καθε 15 μερες (γεν.αιματος,ουρων,σακχαρο,τρανσαμινασες,crp κ μια φορα τον μηνα εμμεσος coombs,anti-xa κ tsh)!!!

Σημερα παραλαβαμε τις κουνιες,την συρταριερα κ το καροτσι μας!!!

Ερωτηση προς τις μανουλες "με τι πλυνατε την κουνια κ την συρταριερα;;;"

σας ευχαριστω κοριτσια.θα δω και τι θα μου πει ο γιατρος την τεταρτη.βεβαια μου δωσατε μια εικονα να εχω..

στο 1ο παιδι πηγαινα καθε μηνα απλα επειδη τωρα ειναι 3διμα λογικα ...θα πρεπει πιο συχνα πιστευω..duckface εμαθες τι φυλο ειναι τα μωρακια?

Lj76p2.png

9v4Vp2.png

για σας κοριτσακια και εγω θα γινω διδυμομανουλα, θα με κανετε παρεα? ειμαι εγκυος στην 21η εβδομαδα αγορακι και κοριτσακι ειπε ο γιατρος και ηταν συγουρος τωρα θα δουμε τι θα μας πουν στην β επιπεδου σε λιγες μερες.:)

mJM4Y3g.jpgmJM4p3.png

σας ευχαριστω κοριτσια.θα δω και τι θα μου πει ο γιατρος την τεταρτη.βεβαια μου δωσατε μια εικονα να εχω..

στο 1ο παιδι πηγαινα καθε μηνα απλα επειδη τωρα ειναι 3διμα λογικα ...θα πρεπει πιο συχνα πιστευω..duckface εμαθες τι φυλο ειναι τα μωρακια?

Έχεις ήδη μια κορούλα δέκα μηνών(νασου ζήσει κιόλας και έχει και ωραίο όνομα απ ότι βλέπω στο τικεράκι σου) και τώρα έχεις και τριδυμάκια? Μπράβο σου. Χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου. Εύχομαι το καλύτερο. Άντε κ με κανένα γιο τώρα. Φαντάζεσαι να είναι και τα τρία κορίτσια? χαχαχαχα................Γερά να είναι . Αυτό έχει σημασία. Πλάκα κάνω. Και να είναι καλά η μανούλα να τα μεγαλώσει μαζί με τον μπαμπά. Και με τρελή βοήθεια βέβαια..................Από Αθήνα είσαι ?:P

για σας κοριτσακια και εγω θα γινω διδυμομανουλα, θα με κανετε παρεα? ειμαι εγκυος στην 21η εβδομαδα αγορακι και κοριτσακι ειπε ο γιατρος και ηταν συγουρος τωρα θα δουμε τι θα μας πουν στην β επιπεδου σε λιγες μερες.:)

Ααααααααααααααα..............................Καλώς ήλθες κι εσύ στην παρέα. Αγοράκι κοριτσάκι έ? Μια χαρούλα.Με το καλό σου εύχομαι. Κι εγώ αγοράκι και κοριτσάκι έχω. Φυσικά και θα σε κάνουμε παρέα βρε. Θα κάνεις την β' επιπέδου ε? άντε εκεί θα τα δεις καλύτερα τα μωρουλίνια σου.

καλωσήρθες στην παρεα μας!! Βλεπω παρολο που λείπουν πολλα κοριτσάκια αυξάνεται η παρεα μας.

DUCKFACE εγω έπινα τις μπυρες χωρις αλκοολ.

SEVI-GIO εγω τα καθαρισα όλα με βεντεξ σε λεκανακι με νερο και ξυδι και αφησα λίγο να ξεμυρίσουν

KATERINA μια βδομαδουλα διακοπες και γυρισαμε αφου η κολωνα του σπιτιου μου εργαζεται!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον επειδη θελω να παρω καθισματακια αυτοκ/του ακουω γνωμες,θα προτιμουσα αυτα απο 9-36 kg (αν το λεω σωστα),εσεις τι πήρατε και τι πρεπει να προσέξω??

Λοιπόν, εγω τα πήρα τα καθισματάκια πριν περιπου ενάμιση μήνα. Πήγα στο Λητώ. Είχα σκοπό να πάρω MAXI COSY αλλά επειδή τελικά πηγαίνανε πολύ ακριβά και επειδή ως γνωστόν τα έξοδά μας είναι διπλά πάντα κατέληξα στα RECARO που ήταν λίγο πιο οικονομικά .Όχι φθηνά αλλά όχι τόσο όσο τα άλλα που προανέφερα. Εκείνο που κοιταξαμε εμείς είναι να προσφέρουν όσο μεγαλύτερη ασφάλεια γίνεται, να είναι ενισχυμένα και γενικώς να είναι σταθερά και να είναι καλά ποιοτικά. Βρίσκαμε και αρκε΄τα που ήταν πολύ πολύ φθηνότερα αλλά τα έβλεπες ποιοτικά ότι καμία σχέση. Τώρα βέβαια αυτό είναι και προσωπικό θέμα. Τό πόσα μπορεί και πόσα θέλει να ξοδέψει κανείς.

ναι αγορακι κοριτσακι μας ειπε να σου ζησουν και εσενα τα μωρακια σου. δεν εχω ιδεα πως φαινονται στην β επιπεδου, ειναι σαν τον απλο υπερυχο ασπρομαυρο?

Ευχαριστώ πολύ. Ναι ασπρόμαυρο είναι. Απλά είναι πολύ πιο αναλυτικό και λεπτομερές. Και επειδή τα νινάκια πλέον αρχίζουν και μεγαλώνουν φάινονται και καλύτερα. Κάνουν διάφορα και τα βλέπεις και τρελαίνεσαι βέβαια. Αχ τι μου θύμισες.......................

GLORR αν μπορείς να μου πεις πιο συγκεκριμενο μοντελο πηρατε όταν μπορέσεις να το δεις και ποσο περιπου κοστιζουν.Ειναι isofix ? (το γραφω γιατι το είδα γραμμενο σε πολλα καρεκλακια χωρις καλα καλα να καταλαβω τι ακριβως είναι),και το κυριοτερο εχουν ανακληση για να κοιμουντε καλυτερα?

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...