Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Σήμερα το βράδυ θα έχουμε το ομορφότερο φεγγάρι όλου του χρόνου και θα έχει και βροχή από αστέρια.. Ξεκίνησε από εχθές, τα βλέπαμε στο μπαλκόνι κι εγώ έκανα ευχές..

Τί ευχές δηλαδή ? μία έκανα συνέχεια, απλά πολλές φορές..

Αναστασάκι γεια σου και από εδώ! Καλώς μας ήρθες!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, καλημέρα!!! Εδώ η μαστροχαλαστρού Λαέρτα. Λοιπόν, από την ώρα που άρχισα να παίρνω μαγιά μπύρας ο μικρός έχει συνεχώς διάρροια και δεν παίρνει γραμμάριο. Μα τι αδικία, με πιάνει το παράπονο: βγάζω σπυριά για να κατεβάσω αυτό το ηλίθιο γάλα και όλα αυτά προς τι??? Για να ταλαιπωρείται το αγόρι μου... Σας έχει συμβεί κι εσάς? Λέω να τη διακόψω... Περιμένω feedback.... Φιλιά////

καλημερα!!

καλα αλλο παλι αυτο με τη μαγια???

παιρνω και εγω και αυτος που εχω στο σπιτι κανει συνεχεια κακα του,δηλ καθε φορα πριν τον ταισω που τον αλλαζω ειναι λερωμενος,βεβαια δε νομιζω να ειναι διαρροια,ασχηματιστα βεβαια ειναι αλλα διαρροια οχι.Αλλωστε ασχηματιστα δεν ειναι στα μωρα?

εγω επαιρνα μαγια απο την αρχη σχεδον και στο μαιευτηριο που τους ζυγηζαν επαιρναν κανονικα και δεν μου ειπαν κατι για τα κακα τους.

λαερτα εσυ δινεις μονο δικο σου?γιατι εμενα δε με φτανει και δινω και ξενο,οποτε μηπως γι'αυτο δεν τα εχει επηρεασει?

παντως και που την παιρνω θαυματα δεν ειδα!!ποσα χαπια παιρνεις τη μερα?

εμενα κοριτσια το αλλο μου το αγορακι ειναι ακομα στασιμο,χθες πηγα να τον ταισω και παλι εφαγε 30 με το ζορι,στο μπαμπα του μονο εφαγε 45.

Τι να πω πια?

χθες παλι κλαιγοντας βγηκα απο τη μοναδα.

Κι αν τον παρω και τρωει ετσι δεν θα αρχισει να χανει??

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γλυκά μας agorakia, πάει κιόλας ένας χρόνος από τότε που πρώτη φορά σας καλωσορίσαμε μέσα από αυτό το φόρουμ!!! Μέσα σε αυτό το χρόνο ζήσαμε μαζί σας κάθε στιγμή, κάθε τούμπα, κάθε σκανδαλιά, κάθε λεξούλα, κάθε βηματάκι... κι όλα αυτά, μέσα από τις περιγραφές της γλυκιάς μανούλας σας, για τις όμορφες περιπετειούλες σας!! Νιώθουμε σαν να ζούμε κι εμείς την κάθε σας στιγμή!

Σας ευχόμαστε κάθε χρόνος να είναι μια όμορφη περιπέτεια!!! Να χαρείτε την κάθε στιγμή της ζωής σας! Να γίνετε άξιοι άνθρωποι κάνοντας περήφανους τους γονείς σας!!! Να χαμογελάτε πάντα και πάνω απ' όλα να έχετε υγεία!!! Χιλιόχρονα να είστε και να σας χαίρονται η μανούλα και ο μπαμπάκας!!!

Jasmino-family!!!

happy_1st_birthday_boy_card-p137495477434714158tdtq_400.jpg

RKdwp3.png

LAERTA εμενα ο μικρος έκανε συνεχεια διαρροιες εδινα ξενο γαλα και τελικα ήταν (και είναι) αλλεργικος στο αγγελαδινο γαλα,τωρα με τη μαγια μπυρας πρωτη φορα το ακουω

Κι εγώ το σκέφτηκα, αλλά τις πρώτες μέρες έπιν ποτήρια γάλα και όλα ήταν μια χαρά. Τώρα απλά βάζω σε τσάι και καφέ. Χτες το πρωί πήρα τελευταία φορά μαγιά, σήμερα θα δω πως θα πάει το πιτσιρίκι. Αν δεν αλλάξει κάτι, κόβω και το γάλα....

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

καλημερα!!

καλα αλλο παλι αυτο με τη μαγια???

παιρνω και εγω και αυτος που εχω στο σπιτι κανει συνεχεια κακα του,δηλ καθε φορα πριν τον ταισω που τον αλλαζω ειναι λερωμενος,βεβαια δε νομιζω να ειναι διαρροια,ασχηματιστα βεβαια ειναι αλλα διαρροια οχι.Αλλωστε ασχηματιστα δεν ειναι στα μωρα? Βασικά κάπου διάβασα ότι πρέπει να είναι κίτρινα, του πιτσιρικά έχουν πρασινωπή απόχρωση (συγνώμη, παιδια, για τις λεπτομέρειες) γι'αυτό ανησυχώ..

εγω επαιρνα μαγια απο την αρχη σχεδον και στο μαιευτηριο που τους ζυγηζαν επαιρναν κανονικα και δεν μου ειπαν κατι για τα κακα τους.

λαερτα εσυ δινεις μονο δικο σου?γιατι εμενα δε με φτανει και δινω και ξενο,οποτε μηπως γι'αυτο δεν τα εχει επηρεασει? Εγώ δίνω το δικό μου στο αγοράκι γιατί είναι πολύ αδύναμος και δεν τρώει και δεν παίρνει κα βάρος, και στη μικρή δίνω ξένο που της προκαλεί δυσκοιλιότητα. Που και που τα πάω εναλλάξ να μπορούν τα μωρά να χαιρετήσουν με την ησυχία τους αλλά και πάλι..

παντως και που την παιρνω θαυματα δεν ειδα!!ποσα χαπια παιρνεις τη μερα? έπαιρνα 16 χάπια, δεν την πάλευα για περισσότερα...

εμενα κοριτσια το αλλο μου το αγορακι ειναι ακομα στασιμο,χθες πηγα να τον ταισω και παλι εφαγε 30 με το ζορι,στο μπαμπα του μονο εφαγε 45.

Τι να πω πια?

χθες παλι κλαιγοντας βγηκα απο τη μοναδα.

Κι αν τον παρω και τρωει ετσι δεν θα αρχισει να χανει?? Κι έμενα δεν τρώει πάνω από 30 και παίρνει 10 γρ την ημέρα... Κι εγώ βάζω τα κλάματα, δεν μπορώ αλλιώς...

Σχόλια πάνω...

120247mcv711uxx1.gif

laerta μου εμενα οταν δεν πηραν βαρος για 2 μερες τους εδωσαν ενα γαλα για προωρα,σιγουρα το δικο σου ειναι πολυ καλο για τα αντισωματα αλλα το μητρικο ειναι παντα πιο ελαφρυ και δεν εχει πολλες θερμιδες,μηπως γι'αυτο δεν παιρνει ευκολα βαρος?

εγω δεν παιρνω τοσα χαπια,μεχρι 10 τη μερα.

ναι τα κακα του ειναι κιτρινο-μουσταρδι.

ευχομαι γρηγορα να τα πανε καλυτερα γιατι πολυ αγχος αυτο το φαγητο βρε παιδι μου.Δεν φανταζομουν ποτε οτι ειναι τοσο δυσκολο να ταισεις ενα μωρο!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σας κ απο εμενα , τι κανετε;

χρονια πολλα στα agorakia mas να τα εκατοστησουν

αναστασια καλος ηρθες στο καφε μας

naki k laerta δεν ειμαι η καταληλη να σας πω κατι γιατι ακομα δεν εχω ιδεα ελπιζω ολα να πανε καλα κ σε λιγο να εχετε βρει τους ρυθμους σας με τα μωρακια σας

dyckface κ πολυ καλα κανεις δωστου να καταλαβει στον υπνο

jasmini k zitamar πως κ ειστε εδω εσεις;νομιζα ολες οι μανουλες θα εχετε παρει τα μωρακια σας κ θα ειστε διακοπουλες η σε καμια παραλια.

φιλια σε ολες καλα να περασετε οσες εχετε φυγει κ οι υπολοιπες θα τα λεμε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Γεια σας..................Κι αλλη τριδυμομανούλα στην παρέα. Καλώς ήλθες κι εσύ...............Με το καλό και τα δικά σου μωράκια. Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Καλά? Είναι καμία ε΄δω?:P

Μπαααααααααααα......................χλωμό ε? τέτοια ώρα σε καμιά παραλία θα είστε..................χαχαχαχαχα..............εκτός από τις εγκυούλες.........

κοριτσια δεν εχω ιδεα και την τεταρτη θα παω στο γιατρο αλλα ηθελα να ρωτησω με τα τριδυμα καθε ποτε εξεταζεσαι?λογικα οχι καθε μηνα ετσι?και τι εξετασεις κανεις?

Lj76p2.png

9v4Vp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν εχω ιδεα και την τεταρτη θα παω στο γιατρο αλλα ηθελα να ρωτησω με τα τριδυμα καθε ποτε εξεταζεσαι?λογικα οχι καθε μηνα ετσι?και τι εξετασεις κανεις?

Anastasia εγώ ξέρω να σου πώ με βάσει τα δικά μου για το αρχικό στάδιο της κύησης γιατί για μετά ακόμα δεν ξέρω.

Κάνω υπέρηχο κάθε 15-22 μέρες κατά μέσο όρο.(αυτά από την 12η εβδομάδα κι έπειτα όχι πιο νωρίς)

Επίσης κάνω γεν.ούρων-κ/α ούρων και κ/α κολπ.υγρού κάθε 15μέρες περίπου

και 1φορά το μήνα γεν.αίματος-θυροειδή. Αυτά προς το παρόν. Όσο προχωράει όμως μπορεί και να αλλάξουν αυτά. Εννοείται ότι τα πακέτα των μεγάλων εξετάσεων τα έχεις κάνει από τότε που διαπίστωσες ότι είσαι έγκυος μέχρι και την 12η εβδομάδα, αλλά εφόσον εσύ είσαι ήδη μανούλα και πρόσφατη κιόλας, θα έχεις γλιτώσει ένα σωρό εξετάσεις που κάνουμε-κυρίως τις μοριακές εννοώ.

Πάντως δε νομίζω να είναι πανάκεια αυτή η μέθοδος παρακολούθησης, γιατί από ό,τι έχω μιλήσει και με άλλες κοπέλες με 3δυμα, διαφοροποιούνται, εξαρτάται και από την ιδιοσυγκρασία του γιατρού,το στύλ του αλλά και την κάθε περίπτωση εγκύου και ιστορικού. Ό,τι σου πει ο γιατρός σου. Μην κοιτάς τί κάνουν άλλες κτλ καλό είναι να έχεις ιδέα/άποψη για σένα την ίδια,αλλά ό,τι σου πει. Συνήθως έχουμε την τάση να πηγαίνουμε ψιλο-διαβασμένες πριν την επίσκεψη και τον βομβαρδίζουμε με ένα σωρό ερωτήσεις-γνώμες και θεωρίες που ακούσαμε από άλλες εγκυούλες ή διαβάσαμε.. το έχω κάνει κι εγώ..στον παλιό μου γιατρό (εκεί βέβαια δικαίως κατ'εμέ ;))

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Γεια σας μανουλες κ μελλουσες!!!

Αναστασια καλως ηρθες στην παρεα μας...εγω εχω διδυμα αλλα λογω εξωσωματικης κ μαλλον γιατρου(φοβιτσιαρης) μετα το 1ο τριμηνο εξετασεις κανω καθε 15 μερες (γεν.αιματος,ουρων,σακχαρο,τρανσαμινασες,crp κ μια φορα τον μηνα εμμεσος coombs,anti-xa κ tsh)!!!

Σημερα παραλαβαμε τις κουνιες,την συρταριερα κ το καροτσι μας!!!

Ερωτηση προς τις μανουλες "με τι πλυνατε την κουνια κ την συρταριερα;;;"

Γεια σας μανουλες κ μελλουσες!!!

Αναστασια καλως ηρθες στην παρεα μας...εγω εχω διδυμα αλλα λογω εξωσωματικης κ μαλλον γιατρου(φοβιτσιαρης) μετα το 1ο τριμηνο εξετασεις κανω καθε 15 μερες (γεν.αιματος,ουρων,σακχαρο,τρανσαμινασες,crp κ μια φορα τον μηνα εμμεσος coombs,anti-xa κ tsh)!!!

Σημερα παραλαβαμε τις κουνιες,την συρταριερα κ το καροτσι μας!!!

Ερωτηση προς τις μανουλες "με τι πλυνατε την κουνια κ την συρταριερα;;;"

Aaaaaaaaaaaaa καλορίζικααααααααααααααα................:P:pΕγώ ΄τα είχα καθαρίσει με βεταξάκι και νεράκι.

να ρωτήσω κάτι χαζούλικο??

καθόλου αλκοόλ ήπιατε στην κύηση? έστω και λιγουλάκι?

κι αν ναι τί? πόσο και πότε (εννοώ σε ποιο 3μηνο κτλ) ?

Paulo Coelho

να ρωτήσω κάτι χαζούλικο??

καθόλου αλκοόλ ήπιατε στην κύηση? έστω και λιγουλάκι?

κι αν ναι τί? πόσο και πότε (εννοώ σε ποιο 3μηνο κτλ) ?

Εγώ δεν ήπια καθόλου. Βέβαια δεν πίνω γενικότερα. Ίσως οι υπόλοιπες κοπέλες σε βοηθήσουν και σου απαντήσουν στην απορία σου............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...