Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι σήμερα δεν είχα καθόλου!!!!!!!! Φτου-φτού μου!

Χθες έφαγα ξινόμηλο, αλλά όντως την καλύτερη δουλειά την έκανε το δροσερό γάλα (το οποίο προς μεγάλη μου έκπληξη το ήπια πολύ ευχάριστα)!

Εσύ και τα νινάκια πώς είστε?

Εμενα με πιασανε λιγες φορες κ πηρα maalox...λενε οτι κανει στην εγκυμοσυνη!!!:rolleyes:

Καλα ειμαστε αλλα πολυ ζορι στον υπνο,που να γυρισει η κοιλια;;;ειναι τεραστια πια!!!

Διαφημίσεις

ήρθαν επισκέπτες, σας φιλώ!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εμενα με πιασανε λιγες φορες κ πηρα maalox...λενε οτι κανει στην εγκυμοσυνη!!!:rolleyes:

Καλα ειμαστε αλλα πολυ ζορι στον υπνο,που να γυρισει η κοιλια;;;ειναι τεραστια πια!!!

εγω φωναζα τον γερανο να με γυρισει πλευρο...τον αντρα μου:D

YiMXp3.png

sevi βγειτε καμια βολτουλα κοντινη τωρα που μπορείτε!

duckface εσυ θα γεννησεις πολυ καλη εποχη,εγω που γεννησα Ιανουαριο πιστευω είναι το καλυτερο,χειμωνα μεσα και με το που ανοιγει λίγο ο καιρος εχουν ξεπεταχτει και τα μικρα !

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, καλημέρα!!! Εδώ η μαστροχαλαστρού Λαέρτα. Λοιπόν, από την ώρα που άρχισα να παίρνω μαγιά μπύρας ο μικρός έχει συνεχώς διάρροια και δεν παίρνει γραμμάριο. Μα τι αδικία, με πιάνει το παράπονο: βγάζω σπυριά για να κατεβάσω αυτό το ηλίθιο γάλα και όλα αυτά προς τι??? Για να ταλαιπωρείται το αγόρι μου... Σας έχει συμβεί κι εσάς? Λέω να τη διακόψω... Περιμένω feedback.... Φιλιά////

120247mcv711uxx1.gif

Χρόνια πολλά στα αγοράκια της Αγκοράκια (που λέει και η Τζίνι). Να είναι καλότυχα, γερά, αξιαγάπητα και να κάνουν πάντα περήφανη τη μανούλα τους!!! Καλό παρτάκι σας εύχομαι!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

a.gifg.gifo.gifr.gifa.gifk.gifi.gifa.gif

χρονια πολλα !!!!

να ειστε παντα γερα κ χαρουμενα!!

μικρη μου να σας ζησουν, να τα χαιρεστε τα ζιζανιακια σας!

καλα να περασετε στις διακοπες κ στο πρωτο παρτυ γενεθλιων σας!!!

570051qy79avd6sm.gif

33E7p2.png

Καλημέρα!

Ξύπνησα πριν από λίγο εξαιτίας τηλεφώνου..

Μιλάμε για "λιώσιμο"..

Αγορίνες χρόνια πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Το laptop το είχα αφήσει ανοιχτό..ζεματάει.....

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ANASTASIA καλοσήρθες στην παρεα μας,με το καλο τα 3δυμακια,επιτελους θα εχει παρεα και η duckface!!

AGORAKIA να τα εκατοστησουν τα μπουμπουκάκια σου!!!

DUCKFACE καλα εκανες και κοιμηθηκες,κοιμησου οσο μπορείς!!!

YiMXp3.png

LAERTA εμενα ο μικρος έκανε συνεχεια διαρροιες εδινα ξενο γαλα και τελικα ήταν (και είναι) αλλεργικος στο αγγελαδινο γαλα,τωρα με τη μαγια μπυρας πρωτη φορα το ακουω

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...