Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εχει ένα ωραίο βιβλίο ο Ψιλάκης με συνταγές.... και έχει και κάτι ορεκτικές φωτογραφίες....

Πλάκα κάνω.:P

Λοιπόν, τι διάβαζα εγώ στην αντιστοιχη περίοδο... εκτός από εκπαιδευτικά που μάλλον δεν σε ενδιαφέρουν, μου άρεσαν τα αστυνομικά. Και Άγκαθα Κρίστι είχα διαβασει. Αλλά μετά βαρεθηκα και έβλεπα όλες τις τηλεοπτικες δολοφονίες. Αφού κάθε βράδυ με ρώταγε ο καλό μου "τι κάνει ο φίλος μου ο Οράτιος; Και αυτή με τα κοτσιδάκια; Επεσε και κανένα αεροπλάνο".

Χαχαχαχα, τώρα το είδα!!! Λέτε να είναι χαρακτηριστική των διδυμομέλλουσων η τάση για μυστήρια???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρες, καλημέρες με ελάχιστες καούρες!

zitamar ευχαριστώ για το μοίρασμα της εμπειρίας σου. Μπορώ να το αλλάξω εάν θέλω, ο γιατρός μου μου έχει πει ότι μπορεί να με ξεγεννήσει όπου θέλουμε, αρκεί όμως -λόγω περίπτωσης μας- καλό θα ήταν λέει να διαλέξουμε ένα μαιευτήριο με καλή μονάδα νεογνών. Εμείς μάθαμε ότι το Ιασώ και το Μητέρα έχουν από τις καλές -όπως μας λένε. Και για το Ιασώ ακούμε άσχημες γνώμες (κάπου-κάπου) και γενικά για όλα-οι απόψεις διίστανται!

Με το ένστικτό μου προς το παρόν κατέληξα στο Μητέρα.Ακόμα είναι νωρίς βέβαια..τί να πώ κι εγώ??

Το γάλα το σιχαίνομαι κι εγώ!! Λες να αναθεωρήσω τώρα με τις καούρες?

Επίσης ποιο βιβλίο είναι για τα δίδυμα? και αν..υπάρχει για τρίδυμα, αν και δεν το βλέπω, αλλά κι αυτό θα κάνει. Θα κοιτάξω να βρω και το άλλο που λες.

Ουφ..δυναμώνουν πάλι..

τι ναπω για το ιασω τουλαχιστον κ εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα..

εγω δεν ειχα αποφασισει ακομη που να γεννησω, αλλα εσπευσμενα μπηκα κ γεννησα στο πιτς φυτιλι στο αλεξανδρα, οπου ειναι καθηγητης ο γιατρος μου.

τα μωρα εφυγαν αμεσως σε θερμοκοιτιδες αλλου κ σε διαφορετικα νοσ/μια γιατι δεν υπηρχαν θεσεις!!. η μικρη στο γεν.κρατικο νικαιας κ ο μικρος στο αγλαια κυριακου(παιδων γουδι)

εννοειται οτι πηγαιναμε καθημερινα,κ ειχαμε κ προσωπικη κ τηλεφωνικη ενημερωση απ τους γιατρους σε καθημερινη παλι βαση.

μπορω να πω οτι τα μωρα μου τα φροντισαν πολυ κ στις δυο μοναδες.

ειδικα η μοναδα στη νικαια ειναι πραγματικα πολυ καλη. οι γιατροι, οι νοσηλευτριες, οι κανονες λειτουργιας..(ειναι πιο αυστηρα τα πραγματα εκει απ οτι στο παιδων)αλλα κ στο παιδων ηταν πολυ μαχημη η μενν.

ξερω καλα οτι δυσκολες περιπτωσεις φευγουν απο τα ιδιωτικα κ πηγαινουν εκει..εγω παντως ειδα περιπτωση τετοια..

τωρα βεβαια, θα θελεις να γεννησεις σε ιδιωτικο...εγω το μητερα θα επελεγα . ειναι εκει κ νεογνολογος η παιδιατρος μας.

33E7p2.png

DUCKFACE το βιβλιο λεγεται ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω της Χριστινα Μπαλγλιβι Τίνγκλοφ εκδόσεις καρυδάκη και το είχα παραγγειλει απο το ιντερνετ.

AGORAKIA εμας η παιδιατρος μας εχει πει να το κανουμε καθημερινα μία φορα όταν κανουμε μπανιο,τελικα επειδη και εμενα το εχει αναλαβει ο συζυγος ΔΕΝ το κανει ποτε΄!!!! Αλλα καθε μηνα που τα βλεπει η παιδιατρος τους το κανει εκεινη..τα λυπαμαι τα καημενα,αλλα καλυτερα τωρα παρα να πανε 5-6 χρονων και να τρεχουμε

YiMXp3.png

DUCKFACE το βιβλιο λεγεται ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω της Χριστινα Μπαλγλιβι Τίνγκλοφ εκδόσεις καρυδάκη και το είχα παραγγειλει απο το ιντερνετ.

Thanks, το παραγγείλαμε ήδη. :)

rivendello.jpg

Καλέ τί κρύο είναι αυτό απόψε ??

Πήγατε για χουχούλιασμα ?

:lol:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!

Τι μου γίνεστε;;;;;

Λοιπόόόν, εγώ πού να σας τα λέω........... Πολλήήήή δουλειά ΚΑΙ σήμερα :):):)

Σας την έφερα! :)

Σήμερα, όμως, κλείνω άλλη μια ύλη και από αύριο είμαι αδειούχα!!!!!!!!! Φεύγουμε το απόγευμα, οπότε, αν δεν μπω πιο μετά να σας αποχαιρετήσω, σας αποχαιρετώ από τώρα. Θα μπαίνω στη χάση και στη φέξη, διότι είπαμε να μην έχουμε ιντερνέτ φέτος. Να είναι αληθινές διακοπές :)

Επίσης, ήρθε και η μάνα μου, θα μείνει μέχρι την Κυριακή (πολλές μέρες) και απόψε έρχεται η μία νονά μας από Ιταλία, θα έρθει κι αυτή στο εξοχικό. Γενικώς, θα μαζευτούμε όλοι εκεί! Ελπίζω να μην τα παίξω, γιατί τα έχω ήδη παιγμένα από τη δουλειά!

Nufaki, τι εννοεί, λέγοντας ότι δεν το πειράζουμε; Δηλαδή, αφού είναι δεδομένο ότι, για παράδειγμα ο δικός μου, μάζεψε σμήγμα, δεν θα του το καθαρίσει; Κι αφού όλοι ξέρουν ότι αν δεν το κατεβάζεις έχεις πολλές πιθανότητες να σου συμβεί (όπως κι έγινε με μας), γιατί να ρισκάρεις να πάθει κάτι τέτοιο το παιδί; Εμάς μας είπε, ότι το επόμενο στάδιο είναι η φίμωση, όπου κλείνει τελείως και πλέον κάνεις ένα κανονικό μικρό χειρουργείο και μου έφυγε η μαγκιά, όπως και του καλού μου (του έφυγε η μαγκιά). Άρα; Εγώ λέω πως είναι αναγκαίο!

Αυτά με τα πουλιά, σας φιλώ γλυκά, ελπίζω να πούμε περισσότερα αργότερα! Και να διαβάσω κανένα νέο σας!!!! Επιτέλους!

rPPrp3.png

Για τις καούρες!

Κρύο γάλα (μισό λίτρο το πρωί και μισό λίτρο το βράδυ έπινα, υπό νορμάλ συνθήκες) με δημητριακά φίτνες! Επί καούρας, μπορούσα να πιω και ένα λίτρο έτσι όπως καθόμουνα, κατευθείαν από το ψυγείο, κατευθείαν από το μπουκάλι!

Μια φορά την έπαθα. Πήγαμε Τετάρτη βράδυ στην ταβέρνα, μου είπε ο κάπελας πως έχει ωραίες μελιτζάνες φούρνου, λέω φέρε μου, και συνήλθα πια Κυριακή βράδυ. Αφού δεν πέθανα τότε, νομίζω θα ζήσω!!!!!

rPPrp3.png

agorakia μου δεν ειναι αριβως ετσι,πηραμε χθες μονο τον ενα,ελπιζω πολυ πολυ συντομα να παρουμε και τον αλλο.

Την τεταρτη πηγα ετοιμη για καβγα,δεδομενου οτι ο μικρος ειχε φαει την προηγουμενη μερα κατι 60αρια,λεω ετσι και μου πει παλι οτι τρωνε 35αρια θα γινει Νορβηγια!

τελικα μπηκα μεσα και βλεπω τον εναν χωρις ρινογαστρικο:Τα παει πολυ καλα ,μου λενε και αν συνεχισει και σημερα ετσι αυριο τον παιρνετε.

Εμεινα παγωτο,ο αλλος ομως τα ιδια,κολλημενος στα 30-35.

Τελικα χθες πηραμε μονο τον ενα,πιασαμε και μια γιατρο παλι και της ειπα οτι θελω και τον αλλον.Μου ειπε ασε να δουμε σημερα αυριο και το σαββατο το ξανασυζηταμε,δεν πιστευει να ειναι ακομα στα 30αρια.

Της ειπαμε οτι ειμαστε απο επαρχια και μας ρωτησε αν το νοσοκομειο μπορει να ανταποκριθει αν κατι συμβει.Φανταζομαι βεβαια οτι δεν μπορει ή τουλαχιστον εγω δεν εμπιστευομαι ,οποτε ελπιζω μεχρι αυριο να αλλαξουν προς το καλυτερο τα πραγματα,γιατι χθες που προσπαθησαμε να τον ταισουμε εφαγε μονο 20:(:(.

Το παιδακι μου ειχε ενα παραπονιαρικο βλεμα οταν φευγαμε...μου σκιστηκε η καρδια μου.Τωρα πηγε ο αντρας μου και περιμενω να ακουσω ευχαριστα νεα!!το ευχομαι δηλ.

παντως στον αλλο δεν προλαβαινω να αλλαζω πανες ,χθες κοιμηθηκα 3 ωρες και εχω αι τις αντλησεις!!!

την πρωτη επαφη με το στηθος θα σας την περιγραψω σε αλλο μηνυμα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

αγορακια η γιατρος που μου ελεγες ειναι μια ξανθια?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

βρε κοριτσια δεν ξερω τι να του φοραω.Τωρα κοιμαται και του φοραω ενα νυχτικακι μακρυμανικο,αυτα που εχουν σουρα απο κατω και ειναι σκεπασμενος με ενα σεντονακι και μια ψιλη κουβερτουλα πικε.Τον πιανω μην εχει ιδρωσει αλλα τιποτα.Το παραθυρο το εχω ανακλιση.Ειμαστε οκ?

tJd1p3.png

ΝΑΚΙ με το καλο να παρεις και το άλλο σπίτι!! Ξερω τωρα θα αλλαξουν όλα αλλα το "καλο" είναι ότι σου έρχεται πιο ομαλα απο το να εχεις στην αρχη και τα δύο. Μια χαρα μου φαίνεται όπως το ντυνεις να μην σου πω ότι μου φαινεται ότι θα ζεσταίνεται.

AGORAKIA καλές διακοπές !!!

YiMXp3.png

Καλημέρα κορίτσια. ΒΛέπω συζητάτε για τα νεογέννητα μωρουλίνια σας και θυμάμαι τα δικά μου πέρυσι τέτοια εποχή. Να τα χαίρεστε και υπομονή. Όλα θα μπουν στην σειρά τους σιγά σιγά. Αυτές οι πρώτες μέρες με τις ΜΕΝΝ κλπ είναι λίγο καπως. Αλλά θα περάσουν.................Βάλτε καμία φώτο όταν φυσικά μπορέσετε να δούμε τα ζουζούνια.

Οι υπόλοιπες ''παλιές'' να τις χαρακτηρίσω , που είναι? διακοπές είστε όλες βρε? Εμείς φεύγουμε το άλλο ΣΚ. Την Δευτέρα γιορτάζουμε κιόλας. Γιορτάζει ο μπαμπάς μας και τα μπεμπίνια το δεύτερο όνομά τους όπως έχουμε και στο τικεράκι μας. Χαχαχαχα.................!!!!!!!!!!!!!!:P:p;)

και εις αλλα με υγεια.

νακι υπομονη, ολα πανε καλυτερα.

λαερτα, ολα καλα τωρα?

κατερινιω, βαστα γερα!!!

δια το σαλοσπιρ (πως το λετε) δεν κατεχω γρι.

ημουν απ τις τυχερες που δεν χρειαστηκε να παρω κατι.

ριβι τους χαιρετισμους μου στην παπιοφατσα κ στα παπιοσπορακια σας!

Είμαι καλύτερα, σίγουρα. Ψυχολογικά βέβαια ζορίζομαι, ο μικρός τρώει λίγο, έχει πολύ χαρακτήρα αυτό το μωράκι. Μετράμε γραμμάρια κι αν δεν φάει 30 που πρέπει, αγχώνομαι πολύ... Ελπίζω να στρώσει, δεν έμοιασε κι αυτός λίγο στη μάνα του που λειτουργεί σαν ηλεκτρική σκούπα στο ψυγείο...

Ερώτηση, θέλω να κάνω μποτέ, τα μαύρα χάλια που έχω δεν περιγράφονται, αλλά φοβάμαι να βάψω μαλλιά, εσείς τι λέτε???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...