Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κορίτσια και συζυγοι των κοριτσιών, ωραία η παρέα, αλλά είμαστε ολίγον πτώματα, οπότε θα αποχωρήσω από τη συζήτηση και όταν θα ξαναμπώ θα ζητήσω πάλι περίληψη.

Φιλάκια πολλά και καλή δίαιτα. Και υπομονή με τις ζέστες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

σε βρίσκω μοντελάκι!! μόνο 7 ? καλέ εσύ θα πρέπει να έχεις ψωμολυσσάξει!!

εγώ ήδη κι έχω πάρει γύρω στα 2,5 kg..

βέβαια φαντάζομαι ότι σε αυτό οφείλεται καί το γεγονός ότι είναι 3 μωρά αλλά και ότι προ εγκυμοσύνης κάπνιζα και τώρα εννοείται πως όχι..άρα άλλαξε κι μεταβολισμός..επίσης εδώ και 3 βδομάδες είμαι σπίτι...χωρίς πολλά πολλά (τέρμα δουλειά κτλ)

Παρηγορούμαι τώρα..μη μασάτε, απλά αγνοήστε τον παραλογισμό μου!

:P;)

Πιστεψε με μοντελακι δεν ειμαι!!! εχω αρκετα παραπανισια γι"αυτο φωναζει!!!

Καθολου δεν πεινασα,ετρωγα οπως πριν κ καποιες μερες παραπανω....μεχρι τον 5ο ειχα παρει 8 κιλα,μετα εχασα 2 κ στον 6ο,7ο δεν πηρα γραμμαριο...

Κ εγω δεν δουλευω,ολη μερα σπιτι!!!!

Κορίτσια και συζυγοι των κοριτσιών, ωραία η παρέα, αλλά είμαστε ολίγον πτώματα, οπότε θα αποχωρήσω από τη συζήτηση και όταν θα ξαναμπώ θα ζητήσω πάλι περίληψη.

Φιλάκια πολλά και καλή δίαιτα. Και υπομονή με τις ζέστες.

και εγώ θα τη "μουλώξω" οσονούπω.

όνειρα γλυκά, λυχναρένια!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Kαλημερουδια σε όλους,βραδυνή κουβεντουλα ε?? μονο εγω κλεινουν τα ματια μου και την πεφτω κατα τις 12 κομματια απο την κουραση!

NUFI δεν έκανα synagnis,γεννησα 2 μερες αφου μπηκα στον 9ο (δεν θυμαμαι πως γραφονται οι εβδομαδες 35+??)

KATEΡΙΝΑ Δημοσια τραπεζα θα επελεγα γιατι χτυπα ξυλο αν χρειαστεις κατι σε εξυπηρετουν πολύ καλυτερα και δεν σε χρεωνουν εξοδα μετακίνησης κ.α..

12 κιλα δεν είναι τίποτα!! Εγω είχα παρει 20,τωρα δυστυχως και μετα τις διακοπες μου εχουν μεινει περιπου τα 7 και ολα στην κοιλια!!

DUCKFACE εγω που είχα πολλες καουρες σώθηκα με το κρυο γαλα (φαντασου σιχενομαι το γαλα και τοτε το έπινα) και με ξυνομηλα.Ειδα ότι θα γεννησεις στο μητερα,δεν μπορείς να το αλλαξεις? μονο εκει ξεγενναει ο γιατρος σου?? εχω τις χειροτερες εντυπωσεις απο εκει,πιστεψε με!! Δεν είχαν προσωπικό,κτυπαγα το κουδουνι να παρουν τον μεγαλο για να τον ξαναβαλουν στην λαμπα (μου το εφερναν να το θηλασω και επρεπε αμεσως μετα να το επιστεψουν στην λαμπα )και περναγε 1 ωρα!!! για να ερθουν να το παρουν,πιστεψε με ότι εχει ερθει 2 φορες να το παρει και κοπελα που μαζευε τα σκουπιδια και απλυτα,αλλαζε χρωμα ποδιας και ερχοτανε (δηλ.έκανε 2 δουλειες?? ποιος ξέρει),ο μικρος μου έπαθε θανατηφορο (κλεψιελα)ενδονοσοκομειακο μικροβιο,και πολλα που θα μπορουσα να σου πω.Επισης σου κανουν δωρο τα βλαστοκυταρρα αλλα αν δεν θες απο τον ομφαλιο λωρο πρεπει να το πεις με το που μπεις για να γεννησεις αλλιως σε χρεωνουν 100ε γιατι λεει εκεινοι εκαναν την εξεταση για να δουν αν είναι καλα αφου δεν τους είχες ειδοποιησει ότι δεν τα θες (το χρεωσαν στην διπλανή μου). Τωρα απο βιβλια εγω δεν διαβαζα και πολλα γιατι ξαφνικα με την εγκυμοσυνη εχασα την μνημη μου,διαβαζα τωρα και σε μια ωρα δεν θυμόμουν σχεδόν τιποτα!!! απιστευτο για εμενα.Παντως πήρα το βιβλιο για τα διδυμα και ένα βιβλιο "τι να περιμενεις τον πρωτο χρονο του παιδιου σου" γιατι έμαθα πολλα και σίγουρα θα μου χρειαστεί.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλά μου κοριτσόπουλα και ακόμη καλύτερα παιδάκια, νινάκια, εμβρυάκια :)

Πώς είστε σήμερα;

Εγώ, όπως τα ξέρετε, να μην επαναλαμβάνομαι, διότι δεν μου αρέσει!

Πρόσεξα ότι ανοίξατε νυχτερινή συζήτηση. Αχ, έχω ίντερνετ πια στο σπίτι, μα δεν έχω μάτια ανοιχτά. Αν και χθες είχαμε περιπετειούλες... Πήγαμε στη γιατρό, διότι το πουλάκι μας είχε μαζέψει σμηγματάκι και μας το καθάρισε και το παιδί μου (ο μεγάλος) βασανιζόταν λίγο το βράδυ. Είχαμε κλαματάκια και τέτοια... Θρήνο, δηλαδή, αλλά τι να κάνουμε :(

Φιληνάδες μου, μην ξεχνάτε να τους κατεβάζετε των αγοριώνε το πετσάκι συχνά (εμάς για παράδειγμα, μας είπε να βάλουμε ένα πρόγραμμα, πχ κάθε σκ, για να το θυμόμαστε πιο εύκολα), είναι πολύ σημαντικό. Εγώ το άφηνα στον καλό μου κι αυτός λυπόταν να ζορίζει τα παιδιά και έκρινε καλό να μην το κάνει!!!! (μετά το μπάνιο τους αλλάζει αυτός κι εγώ κάνω το γάλα τους). Έπαθα σοκ, χθες, που το είπε στη γιατρό, κόντεψα να τον σκοτώσω!!! Τέλοσπάντων, τώρα είναι καλύτερα! Ήπιε και λίγο ντεπονάκι, βέβαια το βράδυ...

rPPrp3.png

καλημερα σε ολες και ευχαριστω για το καλωσορισμα,ντακφεις εγω εχω ΠΗΤ 23-02-2012 αλλα δεν ξερω που θα γεννησω ακομα...αυριο εχω την αυχενικη διαφανεια και εχω αγχωθει λιγο...λετε να δουμε φυλο?ντακ θελω και εγω να γινουμε φιλες στο φεις..σου στελνω πμ..

gWfop2.png

καλημερα!!

καλε τι παρλα ηταν αυτη βραδιατικα??

twins επιτελους σε βλεπουμε!!!

αντε, με το καλο να επιστρεψετε, να τα ξαναλεμε!!

agorakia για το πετσακι η δικη μας παιδιατρος ειναι καθετη! δε το πειραζουμε πριν τα δυο χρονια!!

διαβασε κ αυτο

http://parents.org.gr/health/a409

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρες, καλημέρες με ελάχιστες καούρες!

zitamar ευχαριστώ για το μοίρασμα της εμπειρίας σου. Μπορώ να το αλλάξω εάν θέλω, ο γιατρός μου μου έχει πει ότι μπορεί να με ξεγεννήσει όπου θέλουμε, αρκεί όμως -λόγω περίπτωσης μας- καλό θα ήταν λέει να διαλέξουμε ένα μαιευτήριο με καλή μονάδα νεογνών. Εμείς μάθαμε ότι το Ιασώ και το Μητέρα έχουν από τις καλές -όπως μας λένε. Και για το Ιασώ ακούμε άσχημες γνώμες (κάπου-κάπου) και γενικά για όλα-οι απόψεις διίστανται!

Με το ένστικτό μου προς το παρόν κατέληξα στο Μητέρα.Ακόμα είναι νωρίς βέβαια..τί να πώ κι εγώ??

Το γάλα το σιχαίνομαι κι εγώ!! Λες να αναθεωρήσω τώρα με τις καούρες?

Επίσης ποιο βιβλίο είναι για τα δίδυμα? και αν..υπάρχει για τρίδυμα, αν και δεν το βλέπω, αλλά κι αυτό θα κάνει. Θα κοιτάξω να βρω και το άλλο που λες.

Ουφ..δυναμώνουν πάλι..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

καλημερα σε ολες και ευχαριστω για το καλωσορισμα,ντακφεις εγω εχω ΠΗΤ 23-02-2012 αλλα δεν ξερω που θα γεννησω ακομα...αυριο εχω την αυχενικη διαφανεια και εχω αγχωθει λιγο...λετε να δουμε φυλο?ντακ θελω και εγω να γινουμε φιλες στο φεις..σου στελνω πμ..

όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι!!

αν κι εγώ.. δεν είμαι η πλέον κατάλληλη για τέτοιου είδους συμβουλές προ αυχενικής δηλ. ,γιατί στην αυχενική (12η εβδομάδα) μας είπαν ότι είναι 3 τα μωρά...!! Μέχρι τότε..τα νομίζαμε για δίδυμα σε ξεχωριστούς σάκκους!!

Πού θα πας να την κάνεις ??

Paulo Coelho

Από την αυτού μακαριότης τον Ειρηναίο στο Ηράκλειο. Δυστυχώς μόνο από εκεί. Και αυτό ισχύει μόνο για την Κρήτη. Εχουν βγάλει εγκύκλιο που έχει σταλεί σε όλες τις εκκλησίες.

Και επίσης: σε πολλές ενορίες, εκκλησίες κλπ θέλουν μόνο ένα νονό ανα παιδί.

Αλλα εσείς με τα 3 δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα.... πόσα ονόματα και πόσους νονούς πια....

Χεχε, πολύ καλό!

120247mcv711uxx1.gif

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!! και μου λένε οι γιατροί να μην τρώω πολύ!!

Πριν λίγο ένας φίλος στο φατσοβιβλίο ανάρτησε χωρίς να ξέρει και χωρίς να του κάνω κουβέντα καν κάτι φωτογραφίες με καλτσουνάκια με χόρτα!!!!!!!!!!!!

πάω να τσιμπήσω κάτι ... φιλούθκια

ΥΓ. έχω ρουφήξει ένα σωρό βιβλία και τώρα ξέμεινα, θα πάμε να πάρουμε άλλο. έχει καμία να προτείνει κανένα καλό ? που να συνάδει με τις ορμόνες όμως εεε?

Να το πω να μην το πω.... Αντε το λέω... Αν έχετε δει τον πρώτο κύκλο της σειράς Game of Thrones και σας άρεσε μπορείς να πάρεις τα βιβλία και να λιώσεις στο διάβασμα όπως εγώ... Αλλά warning: μιλάμε για τρελλή σπλατεριά... Βέβαια γούστα είναι αυτά...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...