Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πάντως χάνετε που δεν ήρθατε. Πως θα ζήσετε χωρίς ξεροτήγανα και μαραθόπιτες; Αμ το κολοκυθομπουρεκο; την αλμυρή τουρτα; το αντικρυστό και το τσιγαριαστό;

Ωχ πεινασα.... και το είπα μόνο για να πεινάσετε εσείς :P

Βάρα κι εσύ, βάρα!!!!!!!

Από όλα τα παραπάνω, κρατάω μόνο το τσιγαριαστό, το οποίο και θα μαγειρέψω ανήμερα του 15αγουστου. Αν και η παπιόφατσα δεν το τρώει, ευτυχώς δηλαδή, να μείνει όοοοοολο για μένα!!!

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα!!! τι κανετε;;;

Πηγαμε στο γιατρο κ οι μικροι ειναι 1620 κ 1680 γρ...μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα για την εβδ που ειμαι!!!

Αγχωθηκα λιγακι γιατι μου ειπε οτι με διδυμα οι γεννησεις μεσο ορο ειναι στις 34 εβδ....εγω δεν εχω φτιαξει ουτε βαλιτσα!!!

Δεν νιωθω οτι θα γεννησω σε 2 εβδ......θελω να πιασουμε τουλαχιστον τις 36!!:rolleyes:

Α, ρε Σέβη δεν με διαβάζεις καθόλου όταν γράφω....Δεν έχουμε πει ότι από την 28 και μετά πρεπει να είναι όλα έτοιμα; Και τη βαλίτσα επίσης;

Και όσο για το μέσο όρο: στο καφέ εδώ βρίσκεις κοπέλες και με 28 και με 38 εβδομάδες κύησης. Η πορεία της κύησης θα δείξει ποτε θα γεννήσεις.

Και από προσωπική εμπειρία, δεν θα νιωσεις έτοιμη να γεννήσεις ούτε τη στιγμή της νάρκωσης. Αλλα έχει και αυτό τη γοητεία του.

Μην αγχώνεστε γενικώς. Οπως είπε και η Σέβη νομίζω, τα άγχη θα τα αφήσετε για μετά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μην σκεφτεσαι την γέννα. Σκέψου μετά την γέννα τι χαρές και γλέντια έχουν να πέσουν ;)

Tρεχατε ποδαρακια μου θα ειναι μετα την γεννα!!! αυτην σκεφτομαι συνεχεια!!!

Sevi μην άγχεσαι!! έχεις ακόμα, άσε τί λέει ο ντοκ! ;)

εδώ εγώ σκέφτομαι να τα πάω έως την 37η.. (το παίζω και μούρη τώρα ;)) όχι σοβαρά είναι θέμα ψυχολογίας πάντως κατά 90%. Don't worry όλα θα πάνε καλά!!

Σιγουρα παιζει ρολο η ψυχολογια κ γι"αυτο λεω θα φτασω τις 36 εβδ!!!

Μακαρι να πας στην 37η...!!! τι καλυτερο;;;

ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!!!!! και μου λένε οι γιατροί να μην τρώω πολύ!!

Πριν λίγο ένας φίλος στο φατσοβιβλίο ανάρτησε χωρίς να ξέρει και χωρίς να του κάνω κουβέντα καν κάτι φωτογραφίες με καλτσουνάκια με χόρτα!!!!!!!!!!!!

πάω να τσιμπήσω κάτι ... φιλούθκια

ΥΓ. έχω ρουφήξει ένα σωρό βιβλία και τώρα ξέμεινα, θα πάμε να πάρουμε άλλο. έχει καμία να προτείνει κανένα καλό ? που να συνάδει με τις ορμόνες όμως εεε?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Α, ρε Σέβη δεν με διαβάζεις καθόλου όταν γράφω....Δεν έχουμε πει ότι από την 28 και μετά πρεπει να είναι όλα έτοιμα; Και τη βαλίτσα επίσης;

Και όσο για το μέσο όρο: στο καφέ εδώ βρίσκεις κοπέλες και με 28 και με 38 εβδομάδες κύησης. Η πορεία της κύησης θα δείξει ποτε θα γεννήσεις.

Και από προσωπική εμπειρία, δεν θα νιωσεις έτοιμη να γεννήσεις ούτε τη στιγμή της νάρκωσης. Αλλα έχει και αυτό τη γοητεία του.

Μην αγχώνεστε γενικώς. Οπως είπε και η Σέβη νομίζω, τα άγχη θα τα αφήσετε για μετά.

:oops::oops::oops:Δεν το εχω διαβασει αυτο για την βαλιτσα!!!

Θα την ετοιμασω τοτε....εν τω μεταξυ τωρα θα με βαζει καθε εβδ ραντεβου!!!

Πριν λίγο ένας φίλος στο φατσοβιβλίο ανάρτησε χωρίς να ξέρει και χωρίς να του κάνω κουβέντα καν κάτι φωτογραφίες με καλτσουνάκια με χόρτα!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. έχω ρουφήξει ένα σωρό βιβλία και τώρα ξέμεινα, θα πάμε να πάρουμε άλλο. έχει καμία να προτείνει κανένα καλό ? που να συνάδει με τις ορμόνες όμως εεε?

Εχει ένα ωραίο βιβλίο ο Ψιλάκης με συνταγές.... και έχει και κάτι ορεκτικές φωτογραφίες....

Πλάκα κάνω.:P

Λοιπόν, τι διάβαζα εγώ στην αντιστοιχη περίοδο... εκτός από εκπαιδευτικά που μάλλον δεν σε ενδιαφέρουν, μου άρεσαν τα αστυνομικά. Και Άγκαθα Κρίστι είχα διαβασει. Αλλά μετά βαρεθηκα και έβλεπα όλες τις τηλεοπτικες δολοφονίες. Αφού κάθε βράδυ με ρώταγε ο καλό μου "τι κάνει ο φίλος μου ο Οράτιος; Και αυτή με τα κοτσιδάκια; Επεσε και κανένα αεροπλάνο".

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλε εχεις φατσοβιβλιο;να γινουμε φιλες;

αλλα με εναν ορο να μην βαζετε φαγητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

:oops::oops::oops:Δεν το εχω διαβασει αυτο για την βαλιτσα!!!

Θα την ετοιμασω τοτε....εν τω μεταξυ τωρα θα με βαζει καθε εβδ ραντεβου!!!

Ετσι είναι προς το τέλος, έχει πολλά ραντεβού.

Αλλά και πάλι λέω να μην αγχωνεσαι. Ακόμα και τίποτα να μη βάλεις στο βαλιτσάκι, θα υπάρχει κάποιος που θα σου φέρνει τα χρειαζούμενα από το σπίτι. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, τελικά εμείς το κάνουμε δύσκολο.

Και κυρίως (αυτο το έχω ξαναπεί και πάλι): μη διαβάζετε τρομακτικές διηγήσεις στο διαδικτυο και στα φόρουμ. Και επίσης: ανησυχίες περί προωρότητας, θερμοκοιτίδας και περί φοβερής επιτυχίας στη διατροφή, υπνο κλπ, κλπ δεν αφορουν εμας. Αλλο ένα μωρό, αλλο δύο. Εμείς έχουμε άλλα να σκεφτόμαστε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

απο οτι καταλαβα μονο ο δικος μου ο γιατρος ειναι χαλαρος η αναισθητος να πω.ολο μην στεναχωριεσε μου λεει κ ολα καλα πανε κ ας εχω βαλει 12κιλα , ασε που επομενο ραντεβου εχω στης 26/8 κ του ειπα μακρια ειναι μην εχω γεννησει μεχρι τοτε αλλα θα αργησω μου ειπε , αληθεια απο που το καταλαβενουν αυτο;η γιαγια μου παντος λεει πως οταν ειναι να γεννησω θα κρεμασει το προσωπο μου καθε πρωι κοιτιεμαι καλα καλα μηπως κ κρεμασε αλλα τπτ

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Duckface κ μενα σκουζει ο γιατρος για τα κιλα κ ας εχω παρει 7....!!!

σε βρίσκω μοντελάκι!! μόνο 7 ? καλέ εσύ θα πρέπει να έχεις ψωμολυσσάξει!!

εγώ ήδη κι έχω πάρει γύρω στα 2,5 kg..

βέβαια φαντάζομαι ότι σε αυτό οφείλεται καί το γεγονός ότι είναι 3 μωρά αλλά και ότι προ εγκυμοσύνης κάπνιζα και τώρα εννοείται πως όχι..άρα άλλαξε κι μεταβολισμός..επίσης εδώ και 3 βδομάδες είμαι σπίτι...χωρίς πολλά πολλά (τέρμα δουλειά κτλ)

Παρηγορούμαι τώρα..μη μασάτε, απλά αγνοήστε τον παραλογισμό μου!

:P;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ετσι είναι προς το τέλος, έχει πολλά ραντεβού.

Αλλά και πάλι λέω να μην αγχωνεσαι. Ακόμα και τίποτα να μη βάλεις στο βαλιτσάκι, θα υπάρχει κάποιος που θα σου φέρνει τα χρειαζούμενα από το σπίτι. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, τελικά εμείς το κάνουμε δύσκολο.

Και κυρίως (αυτο το έχω ξαναπεί και πάλι): μη διαβάζετε τρομακτικές διηγήσεις στο διαδικτυο και στα φόρουμ. Και επίσης: ανησυχίες περί προωρότητας, θερμοκοιτίδας και περί φοβερής επιτυχίας στη διατροφή, υπνο κλπ, κλπ δεν αφορουν εμας. Αλλο ένα μωρό, αλλο δύο. Εμείς έχουμε άλλα να σκεφτόμαστε.

Εαν τυχει κατι απροοπτο θα μου τα φερει ο αντρας μου!!!

Δεν διαβαζω πια σε αλλα φορουμ για να μην αγχωνομαι κ αλλο.....

Το Σαββατο θα μας ερθουν οι κουνιες,η συρταριερα κ το καροτσι κ κατι λιγα που μεινανε να παρουμε θα παμε απο εβδ που εχει ο καλος μου αδεια!!!

καλε εχεις φατσοβιβλιο;να γινουμε φιλες;

αλλα με εναν ορο να μην βαζετε φαγητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμέ..why not ?

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...