Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να βγούμε να προτάξουμε τις κοιλιές μας!!!

Το Σχέδιο εράνου είναι απλό......είναι τα πρώτα εγγόνια που θα δουν και οι δυο οικογένειες.....οπότε θα λίγο από δω λίγο από κει, θα τη βγάλουμε! Είμαι πάντα θετικός άνθρωπος!! Παρόλαυτά αν ο γιατρός μου ήταν και σε δημόσιο θα το προτιμούσα, θεωρώ κλεψιά από τη στιγμή ποθ πληρώνουμε τόσα χρόνια ασφάλιση και ασφάλιση δε βλέπουμε.

Πάρε βαθιές ανάσες μη σε πιάνουν ταχυπαλμίες.

Πρέπει να φύγω για λίγο, θα ξαναμπώ μετά όμως:shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ναι! ναι! ερανος! καλο!:P

twins ειμαι παντα στη β διευθυνση. Παλια παπαγου,χολαργο κ τα τελευταια χρονια χαλανδρι.

ολγακι να ναι γερος ο συζυγος ν αντεχει! καντου αλλη μια φουρνια διδυμακια να παθει! πολυπολυτεκνος!!

33E7p2.png

Μην το λες, είναι και στρουμπουλούλης-στρουμπουλούλης, θα του δωρίσω και εκείνη την υπέροχη κατασκευή που είχε ο Robert de Niro στο "Meet the Fockers" και θα είναι υπέροχος!

Θα του το προτείνω μαζί με την πολυτεκνία για να έχω το εγκεφαλικό σίγουρο:P !!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μου αρέσει η ιδέα του εράνου... ωωω έχει μεγαλώσει και η κοιλιά οπότε μπορώ να τους πω ότι θα τους κουτουλήσω κιόλας :P.

Χμ.... μήπως είμαστε λίγο μεγάλες για κάτι τέτοιο; Αλλά ο έρανος χρόνια δεν κοιτά (αυτό είναι το νέο ρητό :P)

Nufi και εγώ στη β' ήμουν, κυρίως στο Χαλάνδρι...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ω,twins λες να χουμε συναντηθει? Αλλα αγγλικου με το ονομα σου ειχα μια χρονια, αλλα δεν εισαι εσυ..εκεινη ειχε παιδακι δημοτικου..

Η κοιλια που λετε εχει αρχισει να ξεφευγει τις τελευταιες 2βδομαδες..αποτομα μεγαλωνει κ αναρρωτιεμαι τι θα γινει σε κανα μηνα,σε δυο.. Περιφερεια 96 για τη ωρα..:rolleyes:

33E7p2.png

Ζήλεψα και πήγα και μετρήθηκα και εγώ! 111!!!! Και τι έχουμε να δούμε ακόμα!

Αν το πω μη με μαλώσετε.... θέλω παγωτό!!!!!!!!!! (που είναι το εμότικον που σπαράζει γοερά;;;;;;) Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να βγούμε να προτάξουμε τις κοιλιές μας!!!

Το Σχέδιο εράνου είναι απλό......είναι τα πρώτα εγγόνια που θα δουν και οι δυο οικογένειες.....οπότε θα λίγο από δω λίγο από κει, θα τη βγάλουμε! Είμαι πάντα θετικός άνθρωπος!! Παρόλαυτά αν ο γιατρός μου ήταν και σε δημόσιο θα το προτιμούσα, θεωρώ κλεψιά από τη στιγμή ποθ πληρώνουμε τόσα χρόνια ασφάλιση και ασφάλιση δε βλέπουμε.

Πάρε βαθιές ανάσες μη σε πιάνουν ταχυπαλμίες.

Πρέπει να φύγω για λίγο, θα ξαναμπώ μετά όμως:shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Πήγαν όλες να δουν eurovision :P

Το σχέδιο είναι ευφυέστατο... Και έχεις δίκιο με την ασφάλιση.

Α, και κάτι άλλο... (σχετικό με τα οικονομικά)... στην Ισπανία, μέσα στα μέτρα λιτότητας με μείωση μισθών κλπ αποφασίστηκε ότι κόβεται το επίδομα γέννησης τέκνου (ήταν 2.500 ευρώ)... Αυτό θα πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα που τουλάχιστον δεν το έκοψαν σε εμάς;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γεια σας!

Τι ωραια νεα ηταν αυτα!Μειωθηκαν οι τιμες στο ΙΑΣΩ?!

Πως τα πατε κοριτσια?

Εχετε πει πολλα και δεν σας προλαβαινω!!!

Δεν πιστευω να μας κανουν καμια λαχταρα με τα λεφτα του τοκετου κι εμας???Που θα παει θα το προλαβουμε!

age.png

Τελικά συμβιβάστηκα με γιαουρτάκι 2% και παξιμάδι σικάλεως... Λειτουργησε το μητρικό φίλτρο... προστασία για την επόμενη γενιά.

Οι γίοι... ωραία ακούγεται... μην τους δώσεις παγωτάκι μόνο!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ευτυχως ειμαι μια χαρα.Συμπτωματικος θα ηταν ο πονοκεφαλος.Δεν εχω πρηστει καθολου και προσεχω πολυ χωρις υπερβολες ομως.

Σαν κι εσενα σημερα,ειχα πολλα τηλ να κανω,ειχα και κατι μαθηματακια και ψιλοπιαστηκα στη καρεκλα.

Σημερα εχουν παει τα αστερια μου το ενα αριστερα και το αλλο δεξια στη κοιλια και ειμαι πολυ γελοια!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...