Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βρε ζεύγος, που είσαστε αυτή τη στιγμη και μιλάτε μέσω πι-σι;

Οχι τίποτε άλλο, έχω σταυρώσει το δικό μου να γίνει μέλος για να μαθαίνει και τίποτα και όλο με αποπαίρνει (κλαψ)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βρε ζεύγος, που είσαστε αυτή τη στιγμη και μιλάτε μέσω πι-σι;

Οχι τίποτε άλλο, έχω σταυρώσει το δικό μου να γίνει μέλος για να μαθαίνει και τίποτα και όλο με αποπαίρνει (κλαψ)

σπίτι είμαστε και οι 2!!

εγώ με το Laptop ασύρματα, ο ξωτικός μεταξύ σαλονιού και σταθερού pc !

Server room το κάναμε !;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Naki82 .............27/7/2011......Αγοράκια......Ιασώ

Laerta...............29/7/2011......1+1.............Λητώ

Να μας ζήσουν!!!!!!!;);):eek::eek::eek::eek:

Katerinad81.......25/9/2011......1+1............

Sevi-Gio ...........07/10/2011.....Αγοράκια......Γαία

Duckface...........31/01/2012.....Τρίδυμα (2+1)........Mητέρα

Xouxoulina ..................συμπλήρωσε...............

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Από την αυτού μακαριότης τον Ειρηναίο στο Ηράκλειο. Δυστυχώς μόνο από εκεί. Και αυτό ισχύει μόνο για την Κρήτη. Εχουν βγάλει εγκύκλιο που έχει σταλεί σε όλες τις εκκλησίες.

Και επίσης: σε πολλές ενορίες, εκκλησίες κλπ θέλουν μόνο ένα νονό ανα παιδί.

Αλλα εσείς με τα 3 δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα.... πόσα ονόματα και πόσους νονούς πια....

Εμ τι να γίνει, έχω ταξει τα κοπέλια κάτω στην πατρίδα και δεν γίνεται να το πάρω πίσω, άρα θα τρέξουμε λιγάκι αλλά θα είναι για καλό. Αν και βέβαια θα τα βαφτίσουμε (πρώτα ο Θεός) σε μοναστήρι, που σημαίνει ότι αλλάζουν οι διατάξεις κάπως. Τεσπα....υγεία να'χουμε και με το καλό να βγούνε, κι όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες της στιγμής.

rivendello.jpg

Γεια σας κ απο μενα!!! τι κανετε;;;

Πηγαμε στο γιατρο κ οι μικροι ειναι 1620 κ 1680 γρ...μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα για την εβδ που ειμαι!!!

Αγχωθηκα λιγακι γιατι μου ειπε οτι με διδυμα οι γεννησεις μεσο ορο ειναι στις 34 εβδ....εγω δεν εχω φτιαξει ουτε βαλιτσα!!!

Δεν νιωθω οτι θα γεννησω σε 2 εβδ......θελω να πιασουμε τουλαχιστον τις 36!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Περιμένω λίστα με ζαχαροπλαστεία & περιοχή !!!!!! σλουρπ!!

Χμ, είχα βρει σε ένα στη γειτονιά μου στο Χαλανδρι αλλά έχω καιρό που δεν τα έχω δει. Μαλλον μόνο εγώ τα αγόραζα.

Εχει μία αλυσίδα καταστημάτων που λέγεται "Κρητική διατροφή- Ενωση Πεζών" (στο Χαλάνδρι έχει σίγουρα, αλλά έχω δει και αλλού αλλά δεν θυμάμαι που) που πουλάει πολλά τέτοια καλούδια.

Και φυσικα πλέον στην εποχή μας υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά καταστήματα: αρετουσα και μητάτο

Πάντως όποιος θέλει, στις 17 που γυρνάμε μπορούμε να φέρουμε. Γνήσια και από συνεταιρισμό γυναικών.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλος το ζευγαρι μας με τα τριδυμακια, αχ αυτην την λιστα οποτε την βλεπω αγχωνομαι, ειμαι η επομενη ε;

Σεβη μια χαρα τα μπεμπακια σου απο κιλακια, α γιατι βιαζεσε καλε εσυ , εμενα μου ειπε οτι αργω να γεννησω κ μαλλον θα με παει για φυσιολογικο τοκετο

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

καλος το ζευγαρι μας με τα τριδυμακια, αχ αυτην την λιστα οποτε την βλεπω αγχωνομαι, ειμαι η επομενη ε;

Σεβη μια χαρα τα μπεμπακια σου απο κιλακια, α γιατι βιαζεσε καλε εσυ , εμενα μου ειπε οτι αργω να γεννησω κ μαλλον θα με παει για φυσιολογικο τοκετο

Κατερινακι εγω βιαζομαι;;; ο γιατρος μου ειπε για τις 34!!! εμας ειναι σιγουρα καισαρικη....ουτε λογος για φυσιολογικα!!!

Πηγαμε στο γιατρο κ οι μικροι ειναι 1620 κ 1680 γρ...μας ειπε οτι ειναι πολυ καλα για την εβδ που ειμαι!!!

Αγχωθηκα λιγακι γιατι μου ειπε οτι με διδυμα οι γεννησεις μεσο ορο ειναι στις 34 εβδ....εγω δεν εχω φτιαξει ουτε βαλιτσα!!!

Δεν νιωθω οτι θα γεννησω σε 2 εβδ......θελω να πιασουμε τουλαχιστον τις 36!!:rolleyes:

Ελα, μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι σε πολύ καλό δρόμοι!!!Αντε, όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

rivendello.jpg

Χμ, είχα βρει σε ένα στη γειτονιά μου στο Χαλανδρι αλλά έχω καιρό που δεν τα έχω δει. Μαλλον μόνο εγώ τα αγόραζα.

Εχει μία αλυσίδα καταστημάτων που λέγεται "Κρητική διατροφή- Ενωση Πεζών" (στο Χαλάνδρι έχει σίγουρα, αλλά έχω δει και αλλού αλλά δεν θυμάμαι που) που πουλάει πολλά τέτοια καλούδια.

Και φυσικα πλέον στην εποχή μας υπάρχουν και τα ηλεκτρονικά καταστήματα: αρετουσα και μητάτο

Πάντως όποιος θέλει, στις 17 που γυρνάμε μπορούμε να φέρουμε. Γνήσια και από συνεταιρισμό γυναικών.

Ευχαριστώ! Θα τρέξει ο ξωτικός αύριο κιόλας Χαλάνδρι (ευτυχώς είναι κοντά μας)

έπειτα για μετά τον 15αύγουστο κανόνισα να μας φέρει η πεθερούλα που είναι κάτω και θα ανέβει!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

σπίτι είμαστε και οι 2!!

εγώ με το Laptop ασύρματα, ο ξωτικός μεταξύ σαλονιού και σταθερού pc !

Server room το κάναμε !;)

Καλά το πάτε. Να γεμίζει μηνυματα το καφέ μας, να γεμίζει παρακαλώ!

Naki82 .............27/7/2011......Αγοράκια......Ιασώ

Laerta...............29/7/2011......1+1.............Λητώ

Να μας ζήσουν!!!!!!!;);):eek::eek::eek::eek:

Katerinad81.......25/9/2011......1+1............

Sevi-Gio ...........07/10/2011.....Αγοράκια......Γαία

Duckface...........31/01/2012.....Τρίδυμα (2+1)........Mητέρα

Xouxoulina ..................συμπλήρωσε...............

Ω.... ωραία λίστα. Πολύ με αρεσει....

Εμ τι να γίνει, έχω ταξει τα κοπέλια κάτω στην πατρίδα και δεν γίνεται να το πάρω πίσω, άρα θα τρέξουμε λιγάκι αλλά θα είναι για καλό. Αν και βέβαια θα τα βαφτίσουμε (πρώτα ο Θεός) σε μοναστήρι, που σημαίνει ότι αλλάζουν οι διατάξεις κάπως. Τεσπα....υγεία να'χουμε και με το καλό να βγούνε, κι όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες της στιγμής.

Οντως, είναι ολίγον νωρίς για αυτα, αλλά δυστυχώς τα ίδια ισχύουν και στα μοναστήρια (εχω πει περισσότερες λεπτομέρειες στη συμβία). Δυστυχώς, παε είναι άλλη γη με τους δικούς τσι νόμους. Πάντως χάνετε που δεν ήρθατε. Πως θα ζήσετε χωρίς ξεροτήγανα και μαραθόπιτες; Αμ το κολοκυθομπουρεκο; την αλμυρή τουρτα; το αντικρυστό και το τσιγαριαστό;

Ωχ πεινασα.... και το είπα μόνο για να πεινάσετε εσείς :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ελα, μην αγχώνεσαι καθόλου, είσαι σε πολύ καλό δρόμοι!!!Αντε, όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

Γινεται να μην αγχωνομαι;;; σκεφτομαι την γεννα κ ως θαρραλεα που ειμαι εχω χ@στει απο τον φοβο μου.....

Γινεται να μην αγχωνομαι;;; σκεφτομαι την γεννα κ ως θαρραλεα που ειμαι εχω χ@στει απο τον φοβο μου.....

Μην σκεφτεσαι την γέννα. Σκέψου μετά την γέννα τι χαρές και γλέντια έχουν να πέσουν ;)

rivendello.jpg

Sevi μην άγχεσαι!! έχεις ακόμα, άσε τί λέει ο ντοκ! ;)

εδώ εγώ σκέφτομαι να τα πάω έως την 37η.. (το παίζω και μούρη τώρα ;)) όχι σοβαρά είναι θέμα ψυχολογίας πάντως κατά 90%. Don't worry όλα θα πάνε καλά!!

Paulo Coelho

Καλά το πάτε. Να γεμίζει μηνυματα το καφέ μας, να γεμίζει παρακαλώ!

Ω.... ωραία λίστα. Πολύ με αρεσει....

Οντως, είναι ολίγον νωρίς για αυτα, αλλά δυστυχώς τα ίδια ισχύουν και στα μοναστήρια (εχω πει περισσότερες λεπτομέρειες στη συμβία). Δυστυχώς, παε είναι άλλη γη με τους δικούς τσι νόμους. Πάντως χάνετε που δεν ήρθατε. Πως θα ζήσετε χωρίς ξεροτήγανα και μαραθόπιτες; Αμ το κολοκυθομπουρεκο; την αλμυρή τουρτα; το αντικρυστό και το τσιγαριαστό;

Ωχ πεινασα.... και το είπα μόνο για να πεινάσετε εσείς :P

hello εγκυουλες εδω μην το ξεχνας κ μας ανοιγεις την ορεξη , δεν εχει κ εδω κοντα τετοια πραγματα για να τα βρουμε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...