Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα, τι κανετε;

χουχουλινα καλως ηρθες θα τα λεμε κ απο εδω

naki μου πως πανε τα αντρακια σου;και εγω για την δημοσια σκευτομαι ειναι λιγο μπερδεμα απο οτι καταλαβα η ολη ιστορια

tzini βασταω ειπα θα γυρισετε ολες απο τις διακοπες σας και μετα θα γεννησω, καλα να περασετε

agorakia πολυ σε ζορηζουν τελευταια στην δουλια

zitamar αυτο μου ειπαν στην δημοσια οτι επειδη ειναι 2 δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλα και θα μπορεσω να τα κρατησω και των2

twins γυρισατε;;;;;;;;πως περασατε;τα twinsakia maw τι κανουν;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Ακόμα στην Κρήτη είμαστε.

Κάθε μέρα μπάνιο, εκτός από σήμερα που έχει κύμα.

Τρομακτική διαφορά τα τουινσάκια μεσα σε 2 εβδομάδες (το λέω και σε αυτές που έπονται...)

Η μπέμπα είναι ένας θαλασσόλυκος.... γελάει με τα κύματα, αλλά το μόνο κακό είναι ότι το μαγιό της πέφτει.

Ο μπέμπης στην παραλία δημιουργεί χαμό. Χαιρετάει τους πάντες, ενοχλεί τα παιδάκια για να τον παίξουν και γενικά ψάχνει ψηφοφόρουρς (μην ξεχνάμε, θα τον ψηφίσετε όλες).

Και κατά τα άλλα τρώμε ότι βλακεία βρούμε.... παγωτά, καρπούζι, αγγούρι, τριβιδάκια, πορτοκαλάδες, γραβιέρες και φυσικά όχι το φαί μας.

Κατερινα, μια και είσαι παρούσα, κάνε μου μία περίληψη... τι συμβαίνει στο καφέ μας;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

περιληψη ε;λιπον τα βασικα γιατι κ εγω με κατι τρεχαματα τελευταια δεν εχω και πολυ χρονο να διαβασω αναλυτικα.

οι περισσοτερες ειναι διακοπες οπως και εσεις περνανε καλα κ τρεχουν με τα μικρα τους.η naki κ η laerta εχουν γεννησει , η laerta βιαστηκε λιγακι ενω δεν την περιμεναμε αλλα ολα καλα , λιγο δυσκολευτικα στην γεννα .η naki δεν εχει παρει τα αγορακια της αλλα τρωνε ολο κ περισσοτερο οποτε πολυ συντομα θα ειναι ολοι σπιτακι τους.εγω ετοιμαζω δωματιακη , ρουχαλακια κ φυσικα την βαλιτσουλα μου μη μου τυχει κανενα εκτακτο κ τρεχω οπως οπως να γεννησω.

τα agoraki πολυ δουλια τελευταια ολο για λιγο την βλεπουμε .

το ξωτικο μας με τα τριδυμακια καλα .

αυτος ο μηνας ειναι ολο απουσιες αλλα χαλαλι σας γιατι κανετε διακοπες με τα μπεμπακια σας .

εσεις ποτε γυρνατε;στα twinsakia βλεπω τους αρεσει η κρητη.αχ κρητη κρητη τι ωραιο νησι πολυ ωραια ειχα περασει οταν ειχα παει διακοπες

Ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερινα... είδα λίγο και την τελευταία σελίδα.

Λοιπον πολυ καλά κάνεις και ετοιμάζεσαι. Πως διακοσμείς το δωματιάκι;

Α... και για τη naki... θα συμφωνήσω απόλυτα με ότι λέει η φίλτατη Agorakia. Συγγνώμη δηλαδή κιόλας που θα επέμβω, αλλά αυτό με το ρινογαστρικό μου το είχαν εξηγήσει πολύ καλά στο νοσοκομείο: όσο μικρό και αν είναι το μωρό, προσπαθούμε να το ταίσουμε με μπιμπερό και αν δεν τρώει, τότε χρησιμοποιούμε το σωληνάκι. Και εφόσον το δικό μου το 1850 είχε σωληνάκι μόνο για 3 ημέρες, γιατί ένα μωρό 2.200 να το υποστεί;

Και για την κούραση, υπάρχει το απόλυτο κόλπο: τα μαλακα μπιμπερό που τα στίβεις και πέφτει το γάλα. Και δεν κουράζεται καθόλου και τρώει. Τάδε έφη κούκης (σόρι, Φίλιππος πλέον).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

το δωματιο το εχω κανει κιτρινο με λαχανι , εβαλα και διαφορα αυτοκολιτα οσο πιο ουδετερα μπορουσα αρκουδακια κ λουλουδακια, το φωτιστικο ειναι λαχανι η κουρτινα μας ασπρη με διαφορα αρκουδακια , νομιζω καλο ειναι μολις τελειωσει κ μπουν ολα στην θεση τους θα το βγαλω κ φωτο. αληθεια εσυ τι εκανες με τα βλαστοκυτταρα ;κρατησες; σας εχω ζαλιζει ολες μ αυτο το θεμα αλλα οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι

Είχα ρωτήσει τον ντοκ και μου είχε πει γενικά ότι δεν υπάρχει και πολυ εμπειρία ούτε στη λήψη ούτε στη συντήρηση στην Ελλάδα. Παρ' αυτά ήμουν πολύ υπέρ, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί γεννησα πρόωρα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΞΩΤΙΚΟ ζεύγος στο παρεντς ρωταγε κοπελα (ANASTASIA 1981) για 3δυμα με φυσιολογικη συλληψη σαν εσας,τις έγραψα να έρθει στην παρεα μας μήπως εχετε πλεον κοινα σημεια:D,μονο που εκεινη εχει ήδη και ενα αλλο μπεμπε 10 μηνων αν θυμαμαι καλα

Καλησπερούδια. Και πολύ καλά έκανες, άντε να έχουμε και ενα supporting !!!!

Από ότι μπήκα και είδα, η περίπτωση της κοπέλας εχει πολύ κοινά σημεία με την δική μας.

Χουχουλίνα καλώς όρισες και με το καλό εύχομαι!

rivendello.jpg

Καλησπερούδια. Και πολύ καλά έκανες, άντε να έχουμε και ενα supporting !!!!

Από ότι μπήκα και είδα, η περίπτωση της κοπέλας εχει πολύ κοινά σημεία με την δική μας.

Χουχουλίνα καλώς όρισες και με το καλό εύχομαι!

και όπως έχω πει και στη συμβία σου, είμαι η απόλυτη πηγή πληροφοριών κρητικοβάφτισης (ε, μα με το άβαταρ που έχεις δεν μπορούσα να μην το πω) :P

Προσοχή- προσοχή: στην Κρήτη ισχύει το ένα όνομα ανα παιδί. Παραπάνω του ενός θέλει άδεια από την αρχιεπισκοπή

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας!!

Χρόνια και ζαμάνια που λένε..

Βλέπω ότι ο αντρούλης μου ευτυχώς ενημέρωνε!

Του έλεγα κάθε μέρα..έγραψες στο καφέ ?

Σήμερα είμαι πολύ καλά από θέμα ζαλάδα-υπολογιστή για αυτό και σας διάβασα (όσο μπόρεσα) και γράφω κιόλας !

Απλά σήμερα τρελάθηκα σστην καούρα/κάψιμο!! Τόσο πολύ δεν έχω ξανανιώσει! Μιλάμε για φωτιάαααα!!!

Καταρχήν κοριτσούδες, νέες μανούλες Naki και Laerta να σας ζήσουν τα μωρουλίνια και καλή λοχεία (δε θυμάμαι αν το είχα ξαναγράψει.. είμαι λίγο ξεχασιάρα τώρα τελευταία..)

Zitamar καλά έκανες και είπες στην Αναστασία να έρθει εδώ, αν και θα την ψάξω κι εγώ να της πώ. Εννοείτε είναι χαρά μου και θεωρώ και καθήκον μου να πληροφορώ και να ανταλλάζω απόψεις και όλα αυτά που ζήσαμε μέχρι στιγμής με άλλες τριδυμομανούλες.

Tzini μας καλό ταξίδι να έχεις και καλή ξεκούραση! Πνευματική εννοώ γιατί σωματική .. δεν είναι τόσο πιθανή με τα ζουζούνια! Ααα, μεγιές και η μπαγκαζιέρα οροφής! Καλή κίνηση, κι ο άντρας μου τη ζαχαρώνει προ 3δύμων, αλλά τώρα μας βλέπω με mini-van!! xιχι:P

Twinsάκι κρητικάτσι, φιλιά πολλά στην Κρήτη μας που δεν μπορέσαμε να κατέβουμε φέτος (δεν πειράζει αξίζει ο λόγος!!). Α, και μάλιστα χθες λιγουρεύτηκα τα καλτσουνάκια με χορταρικά αλλά κυρίως τα τα λυχναράκια. Θα ψάξω να βρώ που πουλάνε λυχναράκια εδώ στην Αθήνα γιατί....θα σκάσω!!

Κaterinaki τί ωραία εικόνα μου έδωσες και τη ζωντάνια με την περιγραφή του δωματίου και τα χρώματα! Καλές ετοιμασίες!

Xouxoulina καλώς μας ήρθες !! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη κύηση!

Θα βρω ευθύς αμέσως την τελευταία λίστα εν αναμονή γεννήσεων θα την κάνω update με τα δικά μας τα στοιχεία, και όταν μπορέσεις μετ το καλό να συμπληρώσεις κι εσύ. Άντε, γιατί μέχρι τώρα ήμουν η τελευταία στη λίστα, τώρα επιτέλους θα υπάρχει και κάποια από κάτω ;)

Και ΝΑΙ! Γράφω γύρω στο 10λεπτο, διαβάζω τα νέα σας περίπου μισή ώρα και δε με έχει ζαλίσει ο Η/Υ!!! Πρόοδος!! Αλλά..η καούρα..διακριτικά επανέρχεται..νομίζω..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

και όπως έχω πει και στη συμβία σου, είμαι η απόλυτη πηγή πληροφοριών κρητικοβάφτισης (ε, μα με το άβαταρ που έχεις δεν μπορούσα να μην το πω) :P

Προσοχή- προσοχή: στην Κρήτη ισχύει το ένα όνομα ανα παιδί. Παραπάνω του ενός θέλει άδεια από την αρχιεπισκοπή

Το θέμα είναι όμως ότι η Κρήτη υπάγεται στο Πατριαρχείο και όχι στην Αρχιεπισκοπή....άρα..από που παίρνουμε άδειες?Οεο?

rivendello.jpg

Twinsάκι κρητικάτσι, φιλιά πολλά στην Κρήτη μας που δεν μπορέσαμε να κατέβουμε φέτος (δεν πειράζει αξίζει ο λόγος!!). Α, και μάλιστα χθες λιγουρεύτηκα τα καλτσουνάκια με χορταρικά αλλά κυρίως τα τα λυχναράκια. Θα ψάξω να βρώ που πουλάνε λυχναράκια εδώ στην Αθήνα γιατί....θα σκάσω!!

.

Πολύ χαίρομαι που είστε και οι πέντε σας καλά!

Λοιπόν πήγαμε και από τα μέρη σας, πολύ ωραία ήταν. Αχ τέλεια θάλασσα. Του χρόνου με τα τρία θα τον αλώσετε των τόπο.

Καλιτσουνακια με χορταρικά και λυχναράκια μπορείς να βρεις κατεψυγμένα στα σουπερ μάρκετ (έχω δει στο Σκλαβενίτη, νομίζω ότι έχει και του χιωτάκη και του αιλαμάκη). Βέβαια, επειδή το έτοιμο είναι πάντα καλύτερο, βρίσκω κατά καιρούς σε αρκετά ζαχαροπλαστεία λυχναράκια και ανεβατά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το θέμα είναι όμως ότι η Κρήτη υπάγεται στο Πατριαρχείο και όχι στην Αρχιεπισκοπή....άρα..από που παίρνουμε άδειες?Οεο?

Σε έχω πλάτη μου ..αλλά προτιμώ να στο πώ από εδώ!! χιχι!

Μα καλά βρε άντρα μου!! Ακόμα δεν είμαστε ούτε στα μισά της κύησης (kyhshs..το πιάσαμε έτσι ;) χαχ) και έχεις σκέψεις για 2πλά ονόματα ??

Μήπως θέλεις να σκεφτούμε και σε τί σχολείο θα πάνε ??:tongue::tongue: Χαζομπαμπά!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Από την αυτού μακαριότης τον Ειρηναίο στο Ηράκλειο. Δυστυχώς μόνο από εκεί. Και αυτό ισχύει μόνο για την Κρήτη. Εχουν βγάλει εγκύκλιο που έχει σταλεί σε όλες τις εκκλησίες.

Και επίσης: σε πολλές ενορίες, εκκλησίες κλπ θέλουν μόνο ένα νονό ανα παιδί.

Αλλα εσείς με τα 3 δεν νομίζω να έχετε πρόβλημα.... πόσα ονόματα και πόσους νονούς πια....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλιτσουνακια με χορταρικά και λυχναράκια μπορείς να βρεις κατεψυγμένα στα σουπερ μάρκετ (έχω δει στο Σκλαβενίτη, νομίζω ότι έχει και του χιωτάκη και του αιλαμάκη). Βέβαια, επειδή το έτοιμο είναι πάντα καλύτερο, βρίσκω κατά καιρούς σε αρκετά ζαχαροπλαστεία λυχναράκια και ανεβατά.

Περιμένω λίστα με ζαχαροπλαστεία & περιοχή !!!!!! σλουρπ!!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...