Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!και εγω μελλουσα διδυμομανουλα και ειμαι σιγουρη οτι οι συμβουλες σας θα μου φανουν πολυτιμες!κοριτσακια πως τα καταφερνετε με δυο μωρακια να μαθαινω και εγω.....

Καλωσήρθες, κουκλίτσα μου!

Καλή και ήρεμη και χαρούμενη εγκυμοσύνη να έχεις!!! Και τελειόμηνη!

Με πέτυχες σε δύσκολη φάση, από άποψη δουλειάς, συνήθως είμαι λαλίστατη, μα τώρα πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά! Θα είμαστε, όμως, εδώ και θα τα λέμε για ό,τι θέλεις!!!!

:)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες,μελλουσες,στον μπαμπα,στα μωρακια κ στις κοιλιτσες σας!!!

Σας διαβαζω κ ειδικα τα νεα απο την Laerta κ την Naki!!! Να πω οτι εχω αγχωθει λιγο με τα μωρακια τους,ελπιζω συντομα να τα παρετε στο σπιτακι σας Naki....

Οι υπολοιπες ειστε καλα;;; εαν κ οι περισσοτερες λειπετε διακοπουλες...καλα να περνατε!!!

agorakia σε ευχαριστω για την θερμη υποδοχη,να χαιρεσαι τα παιδακια σου!οποτε ευκαιρειτε πεστε μου και μενα κανενα κολπο να τα φερω περα αν και εχω ακομα καιρο....

gWfop2.png

Διαφημίσεις

XOUXOULINA πολυ χαιρομαι που τα καταφερες και σε συναντώ και εδω,με το καλο να έρθουν τα μωράκια σου!!! Λιγο νωρις για τρεξιμο,αλλα ξεκινα απο τωρα μελετη γιατι θα σου χρειαστεί με το που γεννησεις δεν θα προλαβαινεις!!

NAKI κοιταξα τα χαρτια μου,εγω εβγαλα τον μικρο οταν επινε 30μλ με μπιμπερο,ηταν στην ΜΕΝΝ1 και ήταν 2370 (εμεινε τοσο γιατι κολλησε ενδονοσοκομιακο μικροβιο!!) και τελικα αν δεν τους ελεγα ότι θα στειλω εξωδικο δεν νομιζω να το είχα παρει ποτε το παιδι σπίτι.Επινε στο σπιτι 30-50μλ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ εγω θα τα εδινα στην δημοσια τραπεζα αλλα επειδη δεν προλαβα εδωσα βλαστοκυταρα στην stem-health που συνεργαζεται με το μητερα δωρεαν και πληρωσα μονο τον ιστο απο τον ομφαλιο λώρο (μαλιστα επειδη το αιμα ήταν λίγο καλα ήταν τα βλαστοκυταρρα μονο του ενος παιδιου και καλος ήταν ο ιστος απο τον ομφαλιο λώρο μονο του άλλου)

YiMXp3.png

αλλοha στην χουχουλινα. με το καλο τα μπεμπε!

κ τσιου κ μπιου σε ολες τις διδυμομανες.

αριβαρω αποψε κ παω να ριξω εναν υπνακο καμια ωρα, διαφορετικα με βλεπω να φευγω αυριο κ δεν θελω. κ αντε να περασω την αθηνων κορινθου με ολο το κομβοϊ.

ζιταμαρ τα πηρε η μπαγκαζερια, αλλα απαξ κ κουνησω κατι μου βγαινει η πιστη να το κλεισω!!! ανεβηκα στην οροφη ωρε για να το κλεισω το σκατοπραμα που πηρε! να το χαιρετησω που ανοιγει σαν φυστικι αιγινης κ απο τις 2 πλευρες!!!! ασε που μου ειπε κ ψεματα το γουρουνι! 800 το πηρε!:evil:. ενα σωρο λεφτα για μια μπαγαζερα που αντι να βοηθαει στο γεμισμα, σου αδειαζει το νευρικο συστημα καθε φορα που πας να προσθεσεις κατι απο την αλλη πλευρα!!!!

ρε γιωτα εκτος απο τον σεισμο, εσκασε κ φαλαινα μυτη στον κορινθιακο?!

γουρι σας παει!!!:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

και εις αλλα με υγεια.

νακι υπομονη, ολα πανε καλυτερα.

λαερτα, ολα καλα τωρα?

κατερινιω, βαστα γερα!!!

δια το σαλοσπιρ (πως το λετε) δεν κατεχω γρι.

ημουν απ τις τυχερες που δεν χρειαστηκε να παρω κατι.

ριβι τους χαιρετισμους μου στην παπιοφατσα κ στα παπιοσπορακια σας!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΞΩΤΙΚΟ ζεύγος στο παρεντς ρωταγε κοπελα (ANASTASIA 1981) για 3δυμα με φυσιολογικη συλληψη σαν εσας,τις έγραψα να έρθει στην παρεα μας μήπως εχετε πλεον κοινα σημεια:D,μονο που εκεινη εχει ήδη και ενα αλλο μπεμπε 10 μηνων αν θυμαμαι καλα

YiMXp3.png

καλησπερα στα γρηγορα!!

καλε , εχει δροσισει πολυ κ βρεχει εδω!!ωραια!!!!

χουχουλινα με το καλο!!!καλως μας ηρθες!

tzini καλο ταξιδι κ καλα να περασετε!

naki για το synagis ελεγα. δικαιολογειται απ τα ταμεια μονο αν το προωρο ειναι μεχρι 34ων εβδομαδων.. διαφορετικα η καθε δοση κοστιζει περιπου 1500ευρω (για το ενα μωρο, κ εμεις καναμε 7δοσεις...)

ο,τι αλλο θες πανω σ αυτο με ρωτας.

μονο τα δικα μου νομιζω το εκαναν εδω (32ηεβδ)

zitamar τα δικα σου ποσο προωρα ηταν? το κανατε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...