Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

RIVENDELL η σαλοσπίρ είναι συνηθες στις περιπτωσεις μας τουλαχιστον τους πρωτους μηνες,η laerta έκανε ολικη γιατι έκανε ενεσεις clexan. Οι clexan ή οι inohep ειναι ενεσεις που δίνοντε για θεματα θρομβοφιλιας ή οταν καθόμαστε πολλες ώρες στο κρεββάτι,αν κανουμε αυτες τις ενεσεις πρεπει να τις εχεις σταματησει τουλαχιστον 24 ωρες πριν την προγραμματισμενη γεννα άν σπασουν τα νερα και έχεις ήδη κάνει την ενεση δυστυχως πας για ολικη.Πιστευω να σε κατατόπισα λίγο...

Ακόμα δεν μας έχει πεί για ενέσεις, αν και ο γιατρός είναι υπέρ της ξάπλας, άρα δεν ξέρουμε ακόμα αν μας τις προτείνει. Πάντως η σαλοσπίρ, όσο συνηθισμένη και να είναι σε αυτές τις κυήσεις, δεν παύει να τρομάζει, όσον αφορά δηλαδή τις οδηγίες που αναγράφει...

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Ακόμα δεν μας έχει πεί για ενέσεις, αν και ο γιατρός είναι υπέρ της ξάπλας, άρα δεν ξέρουμε ακόμα αν μας τις προτείνει. Πάντως η σαλοσπίρ, όσο συνηθισμένη και να είναι σε αυτές τις κυήσεις, δεν παύει να τρομάζει, όσον αφορά δηλαδή τις οδηγίες που αναγράφει...

Καθώς και ότι συνιστάται για πονοκεφάλους, αλλά και ένα κουτί να πάρεις, αν σου περάσει ο πονοκέφαλος εγώ θα κάτσω να μου (ξανα)τρυπίσεις τη μύτη...

120247mcv711uxx1.gif

ηρθα παλι αλλα θα ξαναφυγω σελιγο,στις 5 εχουμε ταισμα.

τα βαρη τους ειναι 2100 και 2130.Τρωνε 35ml σταθερα αλλα το βραδυ εφαγαν και 40αρι και 50αρι.

στις 2που τους ταισαμε εμεις ο ενας εφαγε 60 μητρικο(ενω κανονικα πρεπει να τρωει 50),αλλα ο αλλος εφαγε 30 και τα αλλα 20 ρινογαστρικα.

Ενω ξεκιναει πολυ δυναμικα μετα λαχανιαζει γρηγορα και τα παραταει γιατι κουραζεται.

προσπαθησα να του δωσω κι αλλο αλλα πνιγοταν και φοβηθηκα.

πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να μιλησω με τη γιατρο που ηταν μεσα στο χειρουργειο γιατι ειναι λογικος ανθρωπος.

κατα συμπτωση σημερα μας εκανε αυτη την ενημερωση.Λοιπον μας ειπε οτι ολοι τη ρωτανε για το ρινογαστρικο αλλα σιγουρα δεν εμποδιζει τα μωρακια,και οτι αν βγει τωρα και δεν τρωνε ολη την ποσοτητα θα χασουν βαρος.Το σωληνακι θα βγει μολις τρωνε σταθερα απο 40 και πανω.

τη ρωτησα αν τα παρω στο σπιτι και τρωνε 30 καθε 2 με 2,5 ωρες αντι για 3 θα χαθει ο κοσμος??

η απαντηση ηταν οτι αν αυτο γινει καποιες φορες δεν πειραζει αλλα κανονικα ενα μωρο γυρω στα 2 κιλα και πανω πρεπει να τρωει καθε 3 ωρες γιατι γιατι μεχρι να παει στο λεπτο εντερο χρειαζονται 90 λεπτα.Ανα 2 ωρο μπορει να τρωει ενα μωρο κατω απο 2 κιλα.

κοριτσια δεν ξερω ....πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ!!!

λαερτα εχω βρει παιδιατρο αλλα δεν ειναι Αθηνα(μενουμε επαρχια).

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

NAKI να δεις που συντομα θα τρωνε μονοι τους,τα κιλα τους είναι μια χαρά,εμενα μου είχε πει η παιδιατρος να τα ταιζω καθε 2 ωρες λόγω ότι ήταν μικρα όταν τα πήρα αλλα δυστυχως το μετανοιωσα γιατι εμαθαν να ξυπνανε καθε 2 ωρες και να θελουν γαλατακι και εγω κυριολεκτικα τα είχα παίξει,ασε που όταν δεν ξυπναγαν μου ειχε πει να τα ξυπναω!!! Φανταζεσαι που σαν μωρα που ήταν τους εκοβα τον ύπνο και αυτα γινόντουσαν νευρικα,τελικα άλλαξα παιδιατρο απο τοτε και εκεινη μου είπε καθε 3 ωρες,αν πεινασουν νωρίτερα να τους δίνω αρκει αν εχουν περασει το 2ωρο απο το προηγουμενο γευμα,ετσι τελικα μπηκαν σε προγραμμα και ηρεμησαν...

YiMXp3.png

Hr8a k egw!!!!!!

Oso gia to salospir ki egw epairna alla de 8umamai se poia egkumosunh......to salospir einai san thn aspirinh se ousia alla exei antiphktikh drash....den einai anushxhtiko apla boh8aei sthn kaluterh kukloforia tou aimatos...logika ths edwsa 80 h 100mg...parapanw den nomizw....kalutera einai na pairnei ena ka8e meshmeri....k meta to faghto an k den einai antibiwsh na ephreazei to stomaxi...ase pou einai enterodialuto...

Ta nea mas einai super...h mama liwnei ston upno.....ka8e prwi paw paralia me ton Taso k gurizoume meshmeri!Koimomaste k meta to apogeuma pali 8alassa k kounies mazi me ta mikra....nwritera phga me ton Taso k fagame wraiotata souvlakia k patates me sws!!!!!Twra koimountai kai oi 3 k egw alwnizw sto internet k tsigarizomai!!!!!

Sas filw....kalo bradu na exete...hremo k gluko!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

κ εμεις ολα καλα, χθες πηpαμε βολτα αφυτο μονο τη μικρη κ σημερα σανη μονο τον μικρο κ ηταν πολυυυυ χαλαρα! ενα=κανενα !

που κ που χρειαζεται ο διδυμογονιος να αφιερωνει χρονο στο καθε παιδι ξεχωριστα κ να του αφιερωνεται πληρως.

αφηστε το ποσο το χρειαζεται κ ο διδυμογονιος!!!!!!!

33E7p2.png

καλημερα!!

zitamar πρωινη πρωινη εισαι παντα.

τι κανουν τα μικρα?

ΝΑΚΙ μου παντα πρωινη εγω αφου οι αντρες του σπιτιου ξυπνανε απο τις 5 :30-6¨00 και θελουν γαλατακι και παιχνίδια πρωι-πρωι,μετα κατα τις 8 ψιλοκοιμουντε καμια ωρα. Τα μωρακια είναι καλα, ο μικρος έγινε επιτελους 6κιλο!!!:D

YiMXp3.png

GIOTA ευχαριστησου το τωρα που μπορείς,μιλαμε ο Τάσος βλεπω είναι ο τυχερός ε??

NUFI και εγω πιστευω ότι ο καθενας μας θελει το χρονο με ξεχωριστα ένα ένα τα μωρα.Και βεβαια συμφωνώ ενα = κανενα!!! Βλεπω φιλες μου που εχουν ένα και ηρεμο μωρο και όλο ψιλοπαραπονιουντε (και με βοηθεια) και μενα ένα πλεον μου φαινεται πολύ ευκολο.

Λοιπον πηγα σε βιβλιοπωλείο και πήρα βιβλιο ευχων και θα το φτιάξω μόνη μου τον στολισμο!

YiMXp3.png

καλημερα κοριτσια , τι κανετε;

naki μου μπραβο στα αντρακια σου αντε υπομονη κ σε λιγο θα τα παρεις κ σπιτι σου.

βρε κοριτσια μια ερωτηση εχω να σας κανω γιατι εχω μπερδευτει αφανταστα με το θεμα, εχετε δωσει βλαστοκυτταρα για τα παιδια οταν γεννησατε;ειμαι στη φαση που το ψαχνω εχω παει σε ιδιωτικη τραπεζα κ χτες στην δημοσια τραπεζα που υπαρχει στην Θεσσαλονικη ομολογο περισσοτερο εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι να κανω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

nufi καποια στιγμη ειχες αναφερει για καποιο εμβολιο το οποιο ειναι πανακριβο.

Μπορεις να μου πεις σε ποιες περιπτωσεις γινεται γιατι δε μου εχουν πει κατι τοσες μερες.

κατερινα εγω τελικα τα εδωσα στη δημοσια,μονο το αιμα ομως.Τα μεσεγχυματικα δεν τα κρατησα γιατι μου φανηκε πολυ μουφα η ολη ιστορια.Οταν ειπα στο γιατρο μου την αποφαση μου τοτε μου ειπε οτι και εκεινος δεν ξερει τι παιζει με τα μεσεγχυματικα και γενικα οτι ειναι πολυ πειραματικα ακομα.

Τελικα μεσα στο χειρουργειο ειδαμε οτι και το αιμα ηταν σχετικα λιγο οποτε δεν ξερω απο την τραπεζα αν τα κρατησαν για επεξεργασια.

Παντως εκ των υστερων διαπιστωσα(μιλωντας με τους παιδιατρους) οτι καποια πραγματα δεν ηταν και πολυ σωστα που μας ειπαν.

και οπως ειπε και ο γιατρος μου:"μου ειπαν μερικες βλακειες οι κυρατζες!!"

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ηρθα παλι αλλα θα ξαναφυγω σελιγο,στις 5 εχουμε ταισμα.

τα βαρη τους ειναι 2100 και 2130.Τρωνε 35ml σταθερα αλλα το βραδυ εφαγαν και 40αρι και 50αρι.

Καθαρά άποψή μου... Πάρε τα παιδιά σου στο σπίτι σου. Το έζησα και το ξέρω. 2 εβδομάδες θερμοκοιτίδα, με βάρος ικανοποιητικό και χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα; Για ποιό λόγο; Εμένα έφτασε 2160 και τον πήρα στο σπίτι με το ζόρι ακριβώς 2 εβδομάδες μετά!!! Και έτρωγε στην απλή 40. Και ήταν δύσκολος πολύ στο τάισμα, όπως περιγράφεις παρακάτω, αλλά με επιμονή και υπομονή, έτρωγε μια χαρά και στο σπίτι.

στις 2που τους ταισαμε εμεις ο ενας εφαγε 60 μητρικο(ενω κανονικα πρεπει να τρωει 50),αλλα ο αλλος εφαγε 30 και τα αλλα 20 ρινογαστρικα.

Ενω ξεκιναει πολυ δυναμικα μετα λαχανιαζει γρηγορα και τα παραταει γιατι κουραζεται.

Έτσι ακριβώς έκανε κι ο δικός μου!

προσπαθησα να του δωσω κι αλλο αλλα πνιγοταν και φοβηθηκα.

πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να μιλησω με τη γιατρο που ηταν μεσα στο χειρουργειο γιατι ειναι λογικος ανθρωπος.

κατα συμπτωση σημερα μας εκανε αυτη την ενημερωση.Λοιπον μας ειπε οτι ολοι τη ρωτανε για το ρινογαστρικο αλλα σιγουρα δεν εμποδιζει τα μωρακια,και οτι αν βγει τωρα και δεν τρωνε ολη την ποσοτητα θα χασουν βαρος.Το σωληνακι θα βγει μολις τρωνε σταθερα απο 40 και πανω.

Τα ίδια ακριβώς και σε μας έλεγε!.....

τη ρωτησα αν τα παρω στο σπιτι και τρωνε 30 καθε 2 με 2,5 ωρες αντι για 3 θα χαθει ο κοσμος??

η απαντηση ηταν οτι αν αυτο γινει καποιες φορες δεν πειραζει αλλα κανονικα ενα μωρο γυρω στα 2 κιλα και πανω πρεπει να τρωει καθε 3 ωρες γιατι γιατι μεχρι να παει στο λεπτο εντερο χρειαζονται 90 λεπτα.Ανα 2 ωρο μπορει να τρωει ενα μωρο κατω απο 2 κιλα.

κοριτσια δεν ξερω ....πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ!!!

λαερτα εχω βρει παιδιατρο αλλα δεν ειναι Αθηνα(μενουμε επαρχια).

Απαντήσεις!

rPPrp3.png

καλημερες απλα, γιατι εγραφα σαν μαλακας κ σβηστηκαν ολα!

αμαν πια!

αλλα να σου αφιερωσω αγορακια μου κ παλι αυτο:

:tongue::tongue::tongue:

Ναι, μα αυτή έβαλε την αρκουδίτσα την καλή να παλώσει στην αυλή!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ ποιόν να βάλω;

:)

Ευχαριστώ, που με σκέφτηκες!!!!!

rPPrp3.png

καλημερα!και εγω μελλουσα διδυμομανουλα και ειμαι σιγουρη οτι οι συμβουλες σας θα μου φανουν πολυτιμες!κοριτσακια πως τα καταφερνετε με δυο μωρακια να μαθαινω και εγω.....

gWfop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...