Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

RIVENDELL η σαλοσπίρ είναι συνηθες στις περιπτωσεις μας τουλαχιστον τους πρωτους μηνες,η laerta έκανε ολικη γιατι έκανε ενεσεις clexan. Οι clexan ή οι inohep ειναι ενεσεις που δίνοντε για θεματα θρομβοφιλιας ή οταν καθόμαστε πολλες ώρες στο κρεββάτι,αν κανουμε αυτες τις ενεσεις πρεπει να τις εχεις σταματησει τουλαχιστον 24 ωρες πριν την προγραμματισμενη γεννα άν σπασουν τα νερα και έχεις ήδη κάνει την ενεση δυστυχως πας για ολικη.Πιστευω να σε κατατόπισα λίγο...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

zitamar πρωινη πρωινη εισαι παντα.

τι κανουν τα μικρα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Naki μου, κάντε ό,τι λέει το ένστικτό σας!

Απλώς εγώ, μετά το 10ήμερο ήξερα ότι το παιδί μου δεν χρειάζεται άλλο τη θερμοκοιτίδα. Δεν μπήκε ούτε λεπτό στην αναπνευστική υποστήριξη και έπαιρνε σταθερά βάρος. Αφού λοιπόν το όριο είναι τα 2 κιλά, τα πέρασε και δεν συμβαίνει τίποτε άλλο, τους ρώτησα γιατί μένει. Και η απάντηση ήταν ότι δεν έτρωγε ικανοποιητικά ml. Πώς να φάει το παιδί μου, αφού του είχαν το ρινογαστρικό και του έσπαγαν τα νεύρα (είναι και νευρικός αυτός, άστα :) )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έτσι, στα 2160 είπα "Τέλος, φεύγουμε". Θα σε παραπέμψω άλλη μέρα στο μήνυμα-περιγραφή φυγής. Πάντως, να ξέρεις, μόλις τους τρίξεις λίγο τα δόντια, δεν έχουν δικαιολογία να σου πουν. Σκέψου καλά! Αν τα παιδιά σου τρώνε σταθερά και δεν έχουν τίποτε άλλο, το μόνο που χρειάζονται είναι την αγκαλιά σας και το σπίτι τους. Σκέψου το αυτό.

Καλή δύναμη

Υ.Γ. Υπάρχουν εδώ διδυμομανούλες που γέννησαν σε δημόσιο και πήραν τα παιδιά 1800 γρ στο σπίτι...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Naki μου, κάντε ό,τι λέει το ένστικτό σας!

Απλώς εγώ, μετά το 10ήμερο ήξερα ότι το παιδί μου δεν χρειάζεται άλλο τη θερμοκοιτίδα. Δεν μπήκε ούτε λεπτό στην αναπνευστική υποστήριξη και έπαιρνε σταθερά βάρος. Αφού λοιπόν το όριο είναι τα 2 κιλά, τα πέρασε και δεν συμβαίνει τίποτε άλλο, τους ρώτησα γιατί μένει. Και η απάντηση ήταν ότι δεν έτρωγε ικανοποιητικά ml. Πώς να φάει το παιδί μου, αφού του είχαν το ρινογαστρικό και του έσπαγαν τα νεύρα (είναι και νευρικός αυτός, άστα :) )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έτσι, στα 2160 είπα "Τέλος, φεύγουμε". Θα σε παραπέμψω άλλη μέρα στο μήνυμα-περιγραφή φυγής. Πάντως, να ξέρεις, μόλις τους τρίξεις λίγο τα δόντια, δεν έχουν δικαιολογία να σου πουν. Σκέψου καλά! Αν τα παιδιά σου τρώνε σταθερά και δεν έχουν τίποτε άλλο, το μόνο που χρειάζονται είναι την αγκαλιά σας και το σπίτι τους. Σκέψου το αυτό.

Καλή δύναμη

Υ.Γ. Υπάρχουν εδώ διδυμομανούλες που γέννησαν σε δημόσιο και πήραν τα παιδιά 1800 γρ στο σπίτι...

χθες ηπιαν σταθερα 30 με 35,οποτε μολις πιασουνε 40-45 αυτο θα κανω.Τι αλλο να πω...

ακομα ομως λαχανιαζουν μετα απο λιγο και δε θελω να τους παρω και να μου χασουν.

Κοινως τα χω παιξει και δεν ξρω τι ειναι καλυτερο.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Παντως μια μαμα που ηθελε να παρει το μωρακι της ειπε η γιατρος,οτι δεν ειναι ετοιμο αλλα αν θελει ας το παρει αλλα να ξερει οτι αν βγει και ξαναμπει το ταμειο δεν πληρωνει.

Ρωτησα και το γυναικολογο μου και μου ειπε να μην ανησυχω μολις ειναι ετοιμα θα τα παρω,δεν τα κρατανε για τα λεφτα.

tJd1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ελπίζω να περάσατε ένα θεσπεσιο ΣΚ!!!!

Εχω μια ερώτηση και θα ήθελα τα φώτα σας. Τι γνώμη έχετε για την σαλοσπίρη?

Σας την έδωσε ο γιατρός σας?

Σας ρωτάω γιατί ο δικός μας, μας είπε να την ξεκινήσει από σήμερα η γυναίκα μου, αλλά μόλις διάβασα τις οδηγίες χρήσως την έπιασε ένα άγχος από αυτά που αναγράφονται εκεί. Βέβαια ο γιατρός την βεβαίωσε ότι δεν τρέχει κάστανο.

Θα ήθελα την προσωπική σας γνώμη αν έχετε εμπειρία με το εν λόγω φάρμακο.

Εγώ το έπαιρνα σε όλη την εγκυμοσύνη, ένα πριν τον ύπνο. Αρχικά όπως λες κι εσύ φρίκαρα κι εγώ και του γιατρού μου του πήρε καιρό να με ηρεμήσει.. Τες πα, η σαλοσπίρη βοηθάει να καθαρίζει και να αιματώνεται καλά ο πλακούντας, δηλαδή λειτουργεί σαν φίλτρο του αίματος, έχει ήπια αντιπηκτική δράση που βοηθάει στην περίπτωση που παρουσιαστεί θρομβοφιλία για να προλάβεις τα χειρότερα, και προς το τέλος της εγκυμοσύνης αναστέλλει τη λειτουργία της προγεστερόνης για αποφυγή πρόωρου τοκετού.

120247mcv711uxx1.gif

agorakia το μηνυμα της φυγης θελω να το διαβασω!!

φανταζομαι το ονομα σου εχει μπει μαυρη λιστα στο μαιευτηριο;):tongue:

tJd1p3.png

λαερτα μου πως ειναι τα μωρακια??

ο μικρος τρωει τωρα?

καθε ποτε ξυπνανε και θελουν ταισμα?γενικα πως ειναι οι πρωτες μερες στο σπιτι??

λογικα εγω στην αρχη θα πρεπει να κρατησω το προγραμμα του νοσοκομειου.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

RIVENDELL η σαλοσπίρ είναι συνηθες στις περιπτωσεις μας τουλαχιστον τους πρωτους μηνες,η laerta έκανε ολικη γιατι έκανε ενεσεις clexan. Οι clexan ή οι inohep ειναι ενεσεις που δίνοντε για θεματα θρομβοφιλιας ή οταν καθόμαστε πολλες ώρες στο κρεββάτι,αν κανουμε αυτες τις ενεσεις πρεπει να τις εχεις σταματησει τουλαχιστον 24 ωρες πριν την προγραμματισμενη γεννα άν σπασουν τα νερα και έχεις ήδη κάνει την ενεση δυστυχως πας για ολικη.Πιστευω να σε κατατόπισα λίγο...

Couldn't have said it better myself! :)

120247mcv711uxx1.gif

λαερτα μου πως ειναι τα μωρακια??

ο μικρος τρωει τωρα?

καθε ποτε ξυπνανε και θελουν ταισμα?γενικα πως ειναι οι πρωτες μερες στο σπιτι??

λογικα εγω στην αρχη θα πρεπει να κρατησω το προγραμμα του νοσοκομειου.

Τα μωράκια λίγο καλυτερα είναι. 'Έχω τον καλό μου και τη μανούλα μου και έχουμε σταθερά βάρδια κάθε δίωρο να τα ξυπνάμε και να τα ταίζουμε. Τρώνε λίγο αλλά τον μικρό πρέπει να τον ξυπνήσουμε για να φάει. Είναι πολύ αδύναμος ακόμα. Δεν κοιμάμαι καθολου αλλά δεν με νοιάζει μια. Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την παιδίατρο και θεωρώ ότι το λάθος μου ήταν ότι ήρθε την μεθεπόμενη της εξόδου μου κι έχασα πολύτιμο χρόνο. Νάκι, εγώ θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να βρεις παιδίατρο (ευτυχώς το είχα κάνει από πριν σύμφωνα με υπόδειξη μιας μαίας) και αν μπορεί να πάει κι αυτή μαζί σου στο Ιασώ. Εγώ μιλάω στη δικιά μου 2-3 φορές την ημέρα και την ενημερώνω αναλυτικά. Γενικά εγώ αγχώνομαι ιδιαίτερα με τα μωρά και τις πρώτες μέρες είχα τρελλαθεί τελείως, δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν και δεν σήκωνα τηλέφωνα. Πάντως δες τι θα σου πει η παιδίατρος... Φιλάκια!!!

120247mcv711uxx1.gif

καλημερες απλα, γιατι εγραφα σαν μαλακας κ σβηστηκαν ολα!

αμαν πια!

αλλα να σου αφιερωσω αγορακια μου κ παλι αυτο:

:tongue::tongue::tongue:

Δοκίμασε πριν τα ποστάρεις να κάνεις copy. Πάντα έτσι κάνω γιατί παθαίνω τα ίδια με σένα...

120247mcv711uxx1.gif

Εγώ το έπαιρνα σε όλη την εγκυμοσύνη, ένα πριν τον ύπνο. Αρχικά όπως λες κι εσύ φρίκαρα κι εγώ και του γιατρού μου του πήρε καιρό να με ηρεμήσει.. Τες πα, η σαλοσπίρη βοηθάει να καθαρίζει και να αιματώνεται καλά ο πλακούντας, δηλαδή λειτουργεί σαν φίλτρο του αίματος, έχει ήπια αντιπηκτική δράση που βοηθάει στην περίπτωση που παρουσιαστεί θρομβοφιλία για να προλάβεις τα χειρότερα, και προς το τέλος της εγκυμοσύνης αναστέλλει τη λειτουργία της προγεστερόνης για αποφυγή πρόωρου τοκετού.

Καλημερα Laerta μου, thanks, ομολογώ ότι με καθησύχασες και με κατατόπισες πλήρως. Οπότε...την συνεχίζουμε κανονικά...:)

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...