Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ουτε καλησπερα ειπα...

γεια σας !

σας φιλω, σας διαβαζω που κ που κ ελπιζω αχ, να ξεκουραζεστε !

Nufaki τι κάνεις? Κάνουν μπάνιο τα μικρά NUfakia μας? Σε παιδεύουν ε? Εμ όσο μεγαλώνουν και πιο δύσκολα τα πράγματα...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε να πάμε θάλασσα περίπου δύο εβδομάδες δυστυχώς αλλά είχαν εμφανιστεί τσούχτρες και το αποφύγαμε. Θα μπορούσαμε βέβαια να πάμε σε άλλη παραλία αλλά ο σύζυξ δουλεύει και δεν μπορώ να τα πάρω μόνη μου.

Βέβαια έχει και πολλούς αέρηδες και δεν σου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Πρώτη χρονιά που δεν καταλάβαμε καλοκαίρι....

RKdwp3.png

τους αρεσει η θαλασσα, αλλα δε παμε καθε μερα.

πρακτικα θεματα κ εδω..πρεπει να χω αλλον ενα μαζι, κ δε βολευει παντα..

τα μικρα μια χαρα, η μικρη στεκεται αρκετη ωρα μονη της , αλλα κανει μονο κανα βημα.

νομιζω αν ημασταν σπιτι μας κ μπορουσε να στηριχτει στα επιπλα θα περπαταγε..

εδω ειναι κηπος κ κυριως παιζει στο γκαζον η την περπαταμε εμεις.

ο σπορος νομιζω ειναι πολυ ευχαριστημενος με το γρηγορο μπουσουλημα του κ δε ψαχνεται για παραπανω!!

κουραση υπαρχει, διοτι δε μου ειναι βολικο το σπιτι, ειμαστε ολη την ωρα εξω κ για να κανω το πιο απλο μεσα, πρεπει να φωναζω καποιον να προσεχει το αλλο μωρο εξω κτλ κτλ...

τσουχτρες ε? ω...παλι καλα που δε τσιμπησαν κανενα διδυμοπισινουλη!!!

τι κανετε???περπατησατε?

33E7p2.png

Goodmorning everyone και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Naki μου μεγαλώνουν τα αγοράκια σου και θα τα πάρεις σύντομα σπίτι!

Laerta γιατί έκανες γενική αναισθησία? Παίρνεις καθόλου παυσίπονα? Εγώ έπαιρνα κάτι υπόθετα τα οποία έκαναν φοβερή δουλειά. Βέβαια μου είχε βάλει και ο αναισθησιολόγος κάτι ενέσεις στην κοιλιά για να μην πονάω πολύ τις πρώτες ώρες μετά την επέμβαση.

Katerinaki πώς τα πάς εσύ? Πλησιάζει η ώρα να δεις τα μικρούλια σου! Μπήκες 33η εβδομάδα!

Αναισθησία έκανα λόγω σαλοσπίρ και κλεξάν, δεν το ρισκάραν μην τυχόν κάνω αιμάτωμα (έσπασαν τα νερά, δεν ήταν προγραμματισμένη). Επειδή το κοριτσάκι είχε εμπεδωθεί με εκοψε πολύ χαμηλά αλλά δεν μου έκανε κανένα παυσίπονο. Δεν ξέρω τι και πως αλλά τέτοια βασανιστήρια δεν τα περίμενα. Υπόθετο (βολταρέν) μου έβαζαν μια φορά το βράδυ μόνο και γενικά μου έκανε ελάχιστα πράγματα... γενικά ζόρι...

120247mcv711uxx1.gif

υπομονη laerta...υπομονη κ μονο...

κ εγω ειχα πονεσει πολυ, αν κ με επισκληρ. κ σηκωθηκα την 3ημερα να καταλαβεις!!αν δε μου εβγαζαν τον καθετηρα ,θα εμενα για παντα ξαπλα ..τα μωρα ειχαν παει κ σε αλλα νοσ/μια σε μενν , οποτε δεν ηθελα με τιποτα να σηκωθω!

κ για καμποσες μερες μετα, πηγαινα σκυφτη..

θυμαμαι οταν βγηκα κ πηγαμε νικαια κ γουδι στις μενν (ηταν σε διαφορετικες..) να δω πρωτη φορα τα μωρα, περπατουσα καμπουριασμενη , πολυυυ σιγα κ καθε λιγο σταματουσα γιατι δεν αντεχα..

ημουν κ κοτα μαλλον , τι ναπω!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

υπομονη laerta...υπομονη κ μονο...

κ εγω ειχα πονεσει πολυ, αν κ με επισκληρ. κ σηκωθηκα την 3ημερα να καταλαβεις!!αν δε μου εβγαζαν τον καθετηρα ,θα εμενα για παντα ξαπλα ..τα μωρα ειχαν παει κ σε αλλα νοσ/μια σε μενν , οποτε δεν ηθελα με τιποτα να σηκωθω!

κ για καμποσες μερες μετα, πηγαινα σκυφτη..

θυμαμαι οταν βγηκα κ πηγαμε νικαια κ γουδι στις μενν (ηταν σε διαφορετικες..) να δω πρωτη φορα τα μωρα, περπατουσα καμπουριασμενη , πολυυυ σιγα κ καθε λιγο σταματουσα γιατι δεν αντεχα..

ημουν κ κοτα μαλλον , τι ναπω!!

Ακριβώς τα ίδια, αλλά με σηκώσαν με το ζόρι τη δεύτερη μέρα να πάω κάτω να τα δω γιατί δεν μου τα είχαν δείξει και πέρασαν πάνω από 24 ώρες για να τα δω. Με ανάγκαζαν να περπατάω κι εγώ απλά ήθελα λίγη μορφίνη. Είμαι σίγουρη ότι δεν ήσουν κότα γιατί κρίνοντας από μένα, που έχω φοβερές αντοχές στον πόνο, αυτό το κινέζικο βασανιστήριο δεν συγκρίνεται με τίποτα... Αλλά μάλλον θα έχεις πάθει αυτό που λένε όλοι: τα μωρά σε έκαναν και ξέχασες τι τράβηξες για να τα αποκτήσεις.. Εύχομαι να το πάθω κι εγώ γιατί αυτή τη στιγμή αυτό το ενδεχόμενο μου φαίνεται αδιανόητο.... :):):)

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα κοριτσια

jasmini καλα ειμαι ζοριζομαι λιγο οσο περνανε οι εβδομαδες αλλα δεν πειραζει ολες τα περασατε κ τα ξερετε, αγχωθηκα κ λιγο με τα κοριτσια που γεννησαν κ ολο σκευτομαι λες να γεννησω σημερα;

laerta απο οτι λεει κ η nufi θα τα ξεχασεις ολα αυτα σιγα σιγα με το που παρεις τα μωρακια σου και σου ευχομαι να ειναι γρηγορα και να πανε ολα καλα.

βρε κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειπε αν ολα πανε καλα μπορει να γεννησω και φυσιολογικα χωρις καισαρικη, θα δει εκεινη την ωρα λεει , μηπως να επειμηνω εγω για καισαρικη;φοβαμαι λιγο οχι για εμενα αλλα για τα μωρακια μηπως ζοριστουν

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

καλησπερα κοριτσια

jasmini καλα ειμαι ζοριζομαι λιγο οσο περνανε οι εβδομαδες αλλα δεν πειραζει ολες τα περασατε κ τα ξερετε, αγχωθηκα κ λιγο με τα κοριτσια που γεννησαν κ ολο σκευτομαι λες να γεννησω σημερα;

laerta απο οτι λεει κ η nufi θα τα ξεχασεις ολα αυτα σιγα σιγα με το που παρεις τα μωρακια σου και σου ευχομαι να ειναι γρηγορα και να πανε ολα καλα.

βρε κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειπε αν ολα πανε καλα μπορει να γεννησω και φυσιολογικα χωρις καισαρικη, θα δει εκεινη την ωρα λεει , μηπως να επειμηνω εγω για καισαρικη;φοβαμαι λιγο οχι για εμενα αλλα για τα μωρακια μηπως ζοριστουν

Κατερινιώ, νωρίς είναι ακόμα, άσε να κάτσουν λίγο να μπεις στο μήνα σου. Εγώ πάντως αν είχα τη δυνατότητα θα πήγαινα για φυσικό, νομίζω η νουνού το έκανε, αλλά εσύ να εμπιστευτείς τον γιατρό σου, αυτός ξέρει το ιστορικό σου καλύτερα απ'όλους.

120247mcv711uxx1.gif

laerta στην καισαρικη η κινηση ειναι σωτηρια.Μην καθεσαι,οσο πιο πολυ κινηθεις τοσο καλυτερα θα ειναι,θα δεις οτι θα σε βοηθησει πολυ!!!

παρε και κανενα παυσιπονο.

ευχομαι να συνελθεις γρηγορα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλησπερα!

laerta το ξεχνας οντως,μην ανησυχεις.

τωρα, ειναι απιστευτο το ποσο διαφορετικα το βιωνει καθεμια μας..

εμενα πχ η κολλητη μου μου ειχε περιγραψει τη διαδικασια ως πολυ απλη κ ανωδυνη κ ομορφη συναμα γιατι βλεπεις κ το μωρο στο χειρουργειο.

εγω..παλι φρικαρα!!!

περιμενα να μην αισθανομαι τιποτα στο χειρ, κ φρικαρα ακομη κ με την αισθηση των τραβηγματων..

χωρις πλακα, επαθα ενα μικρο σοκ, βεβαια συντελεσε κ το ολο αγχος μου καθως μπηκα να γεννησω με hellp, ξαφνικα κτλ..κ δε βιωσα ουτε την υπερτατη χαρα του να δεις τα μωρα σου μολις τα γεννησεις..μου τα εδειξαν αλλα εγω το τελευταιο που θυμαμαι ειναι την αναισθησθησιολογο να προσπαθει να με ηρεμησει..

ακουσα το κλαμα, ρωτησα αν ειναι καλα κ μετα τιποτα....

αυτο δε το εχω ξεπερασει ακομη..

πρωτη φορα τα ειδα 5μερες μετα, στις μενν.........

υπαρχουν κ χειροτερα λοιπον...

κ σιγουρα αφου υπηρξε καλη εκβαση, ειναι χαζο νε μιλαμε ετσι...υπαρχουν τοοοσα χειροτερα...

το ξερω οτι ειναι δυσκολο, ζητα παυσιπονα απ το γιατρο σου αν χρειαστει κ αλλα, κ κανε focus στην αντληση κ στα μωρα σου!!!

θα περασουν αυτες οι μερες ετσι, λιγο μηχανικα, κ καθε μερα κ καλυτερα μη ξεχνας!:-P

οτι χρειαζεσαι εδω ειμαστε παντως!

naki εσυ εισαι σα τη φιλη μου! τυχερη!!!

πως ειναι τα μπουμπουκια σου?οκ με αντλησεις?

κaterina στις μερες σου ειχα γεννησει εγω, αλλα υπηρχε λογος, μην αγχωνεσαι!

με φ.τ. μονο η nunu εδω. παντως οι γιατροι συνηθως ξεκαθαριζουν απ την αρχη οτι θα γινει κ.τ.

μονο της nunu κ το δικο σου ακουσα να δεχονται τον φ.τ. μακαρι να τα καταφερεις!

υπαρχουν κ περιπτωσεις με διδυμομαμαδες που γεννησαν το πρωτο φυσιολογικα, κ το δευτερο με καισαρικη...καλο???ολοι οι πονοι!!! απο παντου λεμε!!:shock:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Ελπίζω να περάσατε ένα θεσπεσιο ΣΚ!!!!

Εχω μια ερώτηση και θα ήθελα τα φώτα σας. Τι γνώμη έχετε για την σαλοσπίρη?

Σας την έδωσε ο γιατρός σας?

Σας ρωτάω γιατί ο δικός μας, μας είπε να την ξεκινήσει από σήμερα η γυναίκα μου, αλλά μόλις διάβασα τις οδηγίες χρήσως την έπιασε ένα άγχος από αυτά που αναγράφονται εκεί. Βέβαια ο γιατρός την βεβαίωσε ότι δεν τρέχει κάστανο.

Θα ήθελα την προσωπική σας γνώμη αν έχετε εμπειρία με το εν λόγω φάρμακο.

rivendello.jpg

γεια ξωτικο!

ολα καλα με την παπια με τα παπακια???

η laerta ανεφερε νωριτερα οτι εκανε, κ αλλα κοριτσια αλλα δε θυμαμαι ποια..κ η ολγα ισως, αλλα ειναι εξαφανισμενη στα λαγονησια τωρα!!

εγω δε γνωριζω δυστυχως..

φιλια στην καλη σου!

καληνυχτα μαμαδες, μελλουσες μαμαδες κ μπαμπα

33E7p2.png

Αναισθησία έκανα λόγω σαλοσπίρ και κλεξάν, δεν το ρισκάραν μην τυχόν κάνω αιμάτωμα (έσπασαν τα νερά, δεν ήταν προγραμματισμένη). Επειδή το κοριτσάκι είχε εμπεδωθεί με εκοψε πολύ χαμηλά αλλά δεν μου έκανε κανένα παυσίπονο. Δεν ξέρω τι και πως αλλά τέτοια βασανιστήρια δεν τα περίμενα. Υπόθετο (βολταρέν) μου έβαζαν μια φορά το βράδυ μόνο και γενικά μου έκανε ελάχιστα πράγματα... γενικά ζόρι...

Αναισθησία λόγω σαλοσπίρ?????

Ωπα! Εμας, μας την πρότεινε ο γιατρός να την ακολουθήσουμε σχεδόν μέχρι το τέλος της κύησης.....

rivendello.jpg

γεια ξωτικο!

ολα καλα με την παπια με τα παπακια???

η laerta ανεφερε νωριτερα οτι εκανε, κ αλλα κοριτσια αλλα δε θυμαμαι ποια..κ η ολγα ισως, αλλα ειναι εξαφανισμενη στα λαγονησια τωρα!!

εγω δε γνωριζω δυστυχως..

φιλια στην καλη σου!

καληνυχτα μαμαδες, μελλουσες μαμαδες κ μπαμπα

Καλά είναι η πάπια, καλά και τα παπιά...δόξα τον Μεγαλοδύναμο δηλαδή!

Κάτι διάβασα με την Laerta και οφείλω να πώ ότι με παραξένεψε το όλο στόρυ.....

rivendello.jpg

nufi οσον αφορα τη γεννα ,η αληθεια ειναι οτι σταθηκα υπερτυχερη!!!

τα ζουζουνια σημερα με εκανα πολυ χαρουμενη!!τους ταισαμε εμεις σε 3 γευματα και η ελαχιστη ποσοτητα που ηπιαν ηταν τα 30 ml!!!:D:D:D

οι μαιες μας ειπαν οτι και το βραδυ ηταν σταθεροι στα γευματα τους,γυρω στα 30 ml,φαινεται να εχουν παρει μπρος.

Επισης εφτασαν 2070 και 2060 τα βαρη τους,δυναμωνουν σιγα σιγα!!!

ελπιζω και αυριο να εχουμε εστω και μικρη βελτιωση.

Οι αντλησεις πως να πανε?τα ιδια και τα ιδια...συστηματικα ανα 3ωρο,τις εχω προσαρμοσει ωστε να μην παρεκλινω με το επισκεπτηριο και κανω και αντλησεις στο μαιευτηριο,βεβαια το στηθος περιττο να πω τι εχει παθει!!

ευχομαι το γαλα να αυξηθει καποια στιγμη.

Ο καλος μου πιστευει οτι θα ανταμειφθω,για να δουμε....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...