Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

TZINI παρε για την Σύλια σου το βραχιολακι για τις ναυτιες απο το φαρμακειο το ζητας αν θυμαμαι καλα είναι μαρκα sea band είναι σωτήριο για τις ναυτιες,το εχει και ο Κωτσοβολος νομίζω το έλεγε design go και κανει περιπου 5 εως 8Ε,θα σωθείς για τα ταξίδια σας.

RIVENDELL το ίδιο ίσχυει και για την γυναικουλα σου για ναυτιες.

δειτε το www.biobands.com

bonjour tout le jour!

ειναι δοκιμασμενο για παιδια?

το εχει παρει καμια για πιτσιρικια?

θα δω κ το σιτε. μερσι.

θα ρωτησω κ τον ντοκι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ειχα διαβασει στο parents για αυτο και πολλα παιδια το χρησιμοποιησαν.

Λοιπον πήραμε και εμεις σκαρα και μπαγκαζιερα οροφης(δεν ξερω αν λέγεται όντως ετσι) μια μερα πρίν φυγουμε διακοπες βεβαια μας στοιχησε πιο λίγο απο εσας και ανοιγει μονο απο την μια πλευρα,αλλα μας βόλεψε παρα πολυ! Βαλαμε μεσα το διπλο καρότσι,το παρκοκρεβατο και ψιλοσακουλίτσες.

YiMXp3.png

ειχα διαβασει στο parents για αυτο και πολλα παιδια το χρησιμοποιησαν.

Λοιπον πήραμε και εμεις σκαρα και μπαγκαζιερα οροφης(δεν ξερω αν λέγεται όντως ετσι) μια μερα πρίν φυγουμε διακοπες βεβαια μας στοιχησε πιο λίγο απο εσας και ανοιγει μονο απο την μια πλευρα,αλλα μας βόλεψε παρα πολυ! Βαλαμε μεσα το διπλο καρότσι,το παρκοκρεβατο και ψιλοσακουλίτσες.

σοβαρα τα χωρεσε αυτο της οροφης?!

λες να βαλω κ εγω αυτα τα 2 εκει? εμενα τα αστερι μου πηρε ενα που γραφει... μισο να δω...thule-atladis 780. den pιανει ολο τα φαρδος της οροφης, αλλα ειναι ψηλο. λες να τον βαλω να χωσει το παρκοκρεβατο εκει? γιατι μετα δυσκολα θα ανεβω εγω να βαλω εκει το παρκοκρεβατο της κικο. δεν ειμαι κ ο σουγκλακος!

τωρα που ειπες παρκοκρεβατο, τα κοιμιζες σε ενα?

δεν ξυπναει το ενα το αλλο?

να παρω ή να μην παρω αλλο γαμωτο?:confused:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

εμενα το δωματιο είχε ενα διπλο και ένα μονο κρεββατι,οποτε στο παρκοκρεβατο κοιμιζα τον ένα και στο μονο κρεβατι κοιμόταν ό άλλος(απο την μια πλευρα ήταν ΄τοίχος και απο την αλλη εβαλα καρεκλες για να μην πέσει),για εμενα σίγουρα πάρτο μαζί σου γιατι εγω τους είχα και την ημερα μέσα και παίζανε με τα παιχνιδάκια τους,επίσης με έσωσε κυριολεκτικα ΄το "γυμναστηριο" που πήρα μαζι μου σε μία τσαντουλα γιατι το εβαζα πανω στο διπλο κρεβατι και παίζαν.

YiMXp3.png

καλημερα!!μολις τελειωσα με το αρμεγμα μου και σε λιγο θα παμε να δουμε τα κουκλακια μας!!!:D

σωματικα ειμαι μια χαρα,δεν πονουσα καθολου εξαλλου απο την πρωτη στιγμη,και ολοι με ρωτουσαν αν εκανα καισαρικη ή φτ,

ΑΛΛΑ ψυχικα ειμαι μαλλον χαλια,πηγαινω ντουγρου για καταθλιψη.

τα μωρα τρωνε ελαχιστα απο το μπιμπερο και δεν ξερω πραγματικα ποτε θα φυγουμε απο κει.

Χθες πηγαμε για ταισμα και εφαγαν αι οι δυο με το ζορι 10 ml :shock::confused:

στο επομενο ταισμα παλι τα ιδια(βγηκα απο την αιθουσα κλαιγοντας)

και τελικα το απογευμα ο ενας εφαγε απο μενα 50 ml(οσο τρωει δηλαδη) αλλα ο αλλος μονο 15 μλ.

Η γιατρος λεει οτι ειναι κουρασμενα και οταν ξεκουραστουν θα παρουν μπρος.Ομως για να φυγουμε πρεπει να τρωνε 50-60 ml σε καθε γευμα!!!!!:shock::shock:

δηλ εχουμε πολυ δρομο ακομα.......

επιμενω να τους δωσουν πιπιλα μπας και μαθουν να πιπιλανε αλλα εγω το λεω εγω το ακουω,με γραφουν κανονικα!!!!!

θα πιασω καμια απο το μαλλι καμια ωρα....προχτες εκαναν λαθος το γαλα τους ,2η φορα!!!!δηλαδη αν δεν ημουν εκει???

Ευχαριστώ, Νάκι, για τις ευχές και στις ανταποδίδω!!! Διάβασα το μην σου χτες αλλα δεν είχα χρόνο να σου απαντήσω:

1. είσαι πολύ τυχερή που δεν πόνεσες και δεν πονάς, εγώ τρελλάθηκα αλλά μάλλον φταιει το ότι μπήκα με γενική αναισθησία.

2. εμάς μας άφησαν να βγούμε κατευθείαν από την παρακολούθηση, τα έφερα σπίτι, και το μικράκι έχασε απότομα βάρος, κιτρίνισε, σταμάτησε να τρώει. Η παιδίατρος ήρθε σπίτι, είπε ότι κακώς έβγαλαν τον μικρό και πρότεινε να το πάμε στο Παίδων να του βάλουν καθετήρα γιατί δεν αναλάμβανε την ευθύνη πλέον. Πέθανα στο κλάμα τόσες μέρες, ενώ θα μπορούσα να τον έχω εκεί στο μαιευτήριο στην ασφάλεια των ειδικών. Ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα που σταθεροποιήθηκε το βάρος του. Οπότε άσε, καταλαβαίνω που λες ότι τα θες σπίτι κοντά σου αλλά πίστεψέ με, αν δεν τρώνε καλά και σταθερά ακόμα το άγχος είναι εκατονταπλάσιο και δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Τουλάχιστον όχι εγώ που δεν ξέρω από μωρά. Οπότε χαλάρωσε και δες το σαν προσαρμογή. Να σταθεροποιηθούν τα μωρά πρώτα και έχεις μπροστά σου μια ζωή να τα ταίζεις. Σε φιλώ και σου εύχομαι κουράγιο...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Geia sas files mou!

Xa8hka ligo giati hr8e o mpampas mas savvatokuriako k ksesalwsame.Entwmetksu den kserw an akousate eidhseis alla edw egine seismos 4,7 richter k estiako ba8os mono 5 km k kounh8hkame gia ta kala.....ta paidia koimontousan k egw ekana tsigaro sthn avlh...etreksa kat eu8eian mesa alla stamathse k eytyxws den katalavane tipota.

Tzini an mporeseis pare 2 parkokrevata giati 8a strimwxnontai sto ena.....k egw 2 exw alla to ena htan edw apo epoxhs Tasou opote ferame mono to ena.Omws koimountai polu kalutera!

Sth 8alassa ksesalwnoume kanonika,ta diduma den mpainoun giati kruwnoun alla goustaroune trella tis petres....tis bazoune sta koubadakia k gelane mona tous.Omws kata tis 12 00 ta stelnw spiti giati einai akomh mikroulia...k fusika sunexizoume to mpanio me ton Taso mas!!!!!!

O mpampas mas efuge prin ligo k perimenw na ftasei gia na koimh8w ushxh...8a er8ei pali thn Paraskevh k elpizw na katsei kamia 10aria meroules na ksekourastei!!!!

Auta ta nea apo mas.....polla filakia!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστώ, Νάκι, για τις ευχές και στις ανταποδίδω!!! Διάβασα το μην σου χτες αλλα δεν είχα χρόνο να σου απαντήσω:

1. είσαι πολύ τυχερή που δεν πόνεσες και δεν πονάς, εγώ τρελλάθηκα αλλά μάλλον φταιει το ότι μπήκα με γενική αναισθησία.

2. εμάς μας άφησαν να βγούμε κατευθείαν από την παρακολούθηση, τα έφερα σπίτι, και το μικράκι έχασε απότομα βάρος, κιτρίνισε, σταμάτησε να τρώει. Η παιδίατρος ήρθε σπίτι, είπε ότι κακώς έβγαλαν τον μικρό και πρότεινε να το πάμε στο Παίδων να του βάλουν καθετήρα γιατί δεν αναλάμβανε την ευθύνη πλέον. Πέθανα στο κλάμα τόσες μέρες, ενώ θα μπορούσα να τον έχω εκεί στο μαιευτήριο στην ασφάλεια των ειδικών. Ευτυχώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα που σταθεροποιήθηκε το βάρος του. Οπότε άσε, καταλαβαίνω που λες ότι τα θες σπίτι κοντά σου αλλά πίστεψέ με, αν δεν τρώνε καλά και σταθερά ακόμα το άγχος είναι εκατονταπλάσιο και δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα. Τουλάχιστον όχι εγώ που δεν ξέρω από μωρά. Οπότε χαλάρωσε και δες το σαν προσαρμογή. Να σταθεροποιηθούν τα μωρά πρώτα και έχεις μπροστά σου μια ζωή να τα ταίζεις. Σε φιλώ και σου εύχομαι κουράγιο...

laerta moy εγω εκανα επισκληριδιο και ο γιατρος με αφησε με το "παυσιπονο τσαντακι" μια μερα παραπανω απ'οτι αφηνουν οι αλλοι γιατροι.Ειναι η τακτικη του τετοια,ισως ειναι αυτο που με εσωσε,γιατι να τρεχω πανω κατω στους οροφους για τα μωρα και να ποναω κιολας θα ηταν χαλια!

βλεπω οτι τα μωρα μου κουραζονται,τρωνε το πολυ τη μιση ποσοτητα που πρεπει και μετα λαχανιαζουν,οποτε δεν μπορω να τα παρω στο σπιτι γιατι οπως λες θα εχω προβλημα.Οποτε αναγκαστικα θα κανω υπομονη.

Τωρα πιασαμε επιτελους τα 2 κιλα οποτε ελπιζω σιγα σιγα να δυναμωσουν.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα κοριτσόπουλα και τα μπεμπόπουλα!

Πώς περάσατε; Εμείς κουραστικά, μα ωραία! Πήγαμε Σούνιο και κολυμπήσαμε :)

Η εβδομάδα αυτή θα είναι των παθών για μένα (υπήρχε και ένα ακόμη άτομο, που με βοήθαγε στα πολύ δύσκολα και την Παρασκευή το απολύσανε κι αυτό.................................). Θα τον πιω κανονικά και στα ελληνικά, δεν με παίρνει για αγγλικούρες, την Παρασκευή έχω έκακτο κλείσιμο ύλης, λόγω αργίας της Δευτέρας!

Αυτάάάάάάάάάά!

Σας φιλώ με αγάπη!

rPPrp3.png

καλημερα!

τι κανετε?μπηκα για πολυ λιγο,εχω να κανω αντληση και να παω στο ιασω.

τελικα ξερει καμια πως μπαινει και η διορθωμενη ηλικια στο τικερακι?

δεν μπορω να το βρω.

χθες ειμασταν 2010!!!αντε να δυναμωσουμε σιγα σιγα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα να εχουμε

agorakia υπομονη και καλη δυναμη με την δουλια

naki αντε με το καλο σιγα σιγα να τα παρεις σπιτι σου μεγαλωνουν τα μικρουλια σου περασατε τα 2000

laerta οτι ειναι καλητερο για τα παιδακια σας να κανεις

οσο για τους πονους που λες μαλλον θα τους φαμε ολε

φιλια σε ολες

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Geia sas files mou!

Xa8hka ligo giati hr8e o mpampas mas savvatokuriako k ksesalwsame.Entwmetksu den kserw an akousate eidhseis alla edw egine seismos 4,7 richter k estiako ba8os mono 5 km k kounh8hkame gia ta kala.....ta paidia koimontousan k egw ekana tsigaro sthn avlh...etreksa kat eu8eian mesa alla stamathse k eytyxws den katalavane tipota.

Tzini an mporeseis pare 2 parkokrevata giati 8a strimwxnontai sto ena.....k egw 2 exw alla to ena htan edw apo epoxhs Tasou opote ferame mono to ena.Omws koimountai polu kalutera!

Sth 8alassa ksesalwnoume kanonika,ta diduma den mpainoun giati kruwnoun alla goustaroune trella tis petres....tis bazoune sta koubadakia k gelane mona tous.Omws kata tis 12 00 ta stelnw spiti giati einai akomh mikroulia...k fusika sunexizoume to mpanio me ton Taso mas!!!!!!

O mpampas mas efuge prin ligo k perimenw na ftasei gia na koimh8w ushxh...8a er8ei pali thn Paraskevh k elpizw na katsei kamia 10aria meroules na ksekourastei!!!!

Auta ta nea apo mas.....polla filakia!!!!

μπραβο στη μαμα σου ρε γιωτου!!!

να υποθεσω οτι τα διδυμα τα παιρνει αυτη μετα απ την παραλια για να συνεχισετε εσεις...

εμενα μονο μαγειρευει...ολη μερα...

οποτε εγω τρεχω περα δωθε με τα μωρα κ κουραζομαι περισσοτερο απ οτι στην αθηνα,διοτι εδω ειναι ενα εξοχικο με μεγαλο κηπο κ για ν αλλαξω πχ πανα διανυω αποσταση..

κ δεν ειναι κ βολικο για μωρα γενικα..

ο καλος μου ηρθε, αλλα με το θεμα της μεσης δεν ειναι για κουβαληματα ακομη..

ενταξει, το περιβαλλον ωραιο, τα παιδια περνανε σουπερ, αλλα.....κουραστηκα!!!

33E7p2.png

Goodmorning everyone και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Naki μου μεγαλώνουν τα αγοράκια σου και θα τα πάρεις σύντομα σπίτι!

Laerta γιατί έκανες γενική αναισθησία? Παίρνεις καθόλου παυσίπονα? Εγώ έπαιρνα κάτι υπόθετα τα οποία έκαναν φοβερή δουλειά. Βέβαια μου είχε βάλει και ο αναισθησιολόγος κάτι ενέσεις στην κοιλιά για να μην πονάω πολύ τις πρώτες ώρες μετά την επέμβαση.

Katerinaki πώς τα πάς εσύ? Πλησιάζει η ώρα να δεις τα μικρούλια σου! Μπήκες 33η εβδομάδα!

RKdwp3.png

καλημερα!

τι κανετε?μπηκα για πολυ λιγο,εχω να κανω αντληση και να παω στο ιασω.

τελικα ξερει καμια πως μπαινει και η διορθωμενη ηλικια στο τικερακι?

δεν μπορω να το βρω.

χθες ειμασταν 2010!!!αντε να δυναμωσουμε σιγα σιγα.

Όταν μπεις στο site lilypie, υπάρχει η επιλογή premature baby και θα βάλεις εκεί τα στοιχεία φτιάχνοντας το τικεράκι σου, ημερομηνία γέννησης και ΠΗΤ.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...