Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Geia sas k pali!!!!

Phgame to prwi 8alassa k gurisame prin ligo.Fagame kotopoulaki k twra paizoume tavli!!!

To menou shmera exei kotopoulo me patates sto fourno-exw k thn mama mou mazi k exei analabei ekeinh to menou hmeras!To apogeuma mallon 8a ksanapame 8alassa.8a ta poume to bradu-polla filia!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσίνια, μαζεύω κανένα συμπράγκαλο να φύγουμε για σ και για κ!

Σας φιλώ όλες και όλα τα μπεμπίνια anche!!!!!

:)

Wraia to egrapses!!!!!Ante na ftiaksete k eseis epidermida!!!!!:P:p:p

Telika phgame pali 8alassa to apogeuma stis 17 30...ksesalwsame pali k gurisame kata tis 20 00...kaname mpanio hpiame gala k twra koimountai!!Kai h kalh mou h mama paei na petaksei ta skoupidia k na mou parei k ena pagwtaki giati mou hr8e mia ligouritsa!!!!1Aurio pali mpanio to prwi k to apogeuma 8a er8ei o mpampas mas gia weekend!!!!!!

Kalh sunexeia manoulites se oti k an kanete!!!!!

Filakia!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Αρωμα έ? Χμμμμ....λές? Μήπως και πρέπει να τηγανίσω δυό κιλά σικωταριά μπάς και συνέλθει?:rolleyes::-P

kalέ! για άρωμα κανονικό λέω!

συμφωνώ ότι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη η συκωταριά δυστυχώς!!!

να 'χα μια τώρα! σλουρπ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

κατερινάκι μου, χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, η μαμά μου έφτιαξε μαρμελάδα βερίκοκο! εύχομαι να είναι τυχαίο!

γιώτα θα πείς στη μαμά σου σε περικαλώ να μου λέτε το μενού μια μέρα πριν?! δεν έχω πουλόλο για αύριο κ έβγαλα κιμά για μακαρόνια!

καλά ωρέ τάβλι το παιδί? το μαθαίνεις τπτ σωστό, ή το κάνεις κ εσύ σαν τον πατέρα μου, που όποτε πάει να με μάθει δηλωτή με κατακλέβει???!!!

υγ: βλέπω να γυρνάτε με λέπια οικογενειακώς!

αγκοράκια καλό σκ λοιπόν. άντε κ καλά πλατσαριάσματα κ εσείς!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ζιταμαρ κ εγώ μια απ' τα ίδια με τα ρούχα! κ τα παπούτσια κομματάκι στενά μου πέφτουν! που θα πάει θα επανακάμψω οσονούπω, διότι μου την δίνει τρελά να βλέπω τα σμολ νουμεράκια μου, να κάθονται άπραγα στην ντουλάπα κ εγω να είμαι σαν ντουλάπα!:evil:

αλλά από δευτέρα μεσημέρι, που θα φύγει ο χασμπάνος, θα πάψω όχι να καπνίζω, αλλά να σαβουριάζω βλακείες:cool:.

πραγματικά πιστεύω πως οι ντελιβεράδες θα χάσουν τον καλύτερο τους πελάτη!

δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είπα μπας κ ξεκινήσω κ γράφω με τόνους! άκου να λένε τέτοια πράματα κ θάματα για όσους δεν γράφουν με τόνους! αλλά γκάμωτι μου αργώ πολύ τώρα!!!!! :-(

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σαβουριάσαμε και το κάτιτις μας απόψε (μελανούρια ψητά), ήπια και τους κράσους μου τους παγωμένους, βάλαμε την ωραία μας την μουσικούλα, κάναμε λοιπόν το event μας στας Αθήνας, η γυναίκα μου ακόμα έχει αναγούλες και λοιπά επακόλουθα της κυήσεως...δηλαδή, μια τυπική-ευτυχισμένη κυοφορούμενη οικογένεια! Ουφ! Και Δόξα Τω Θεώ!

Η γειτονιά έχει αδειάσει ολόκληρη, παίζει να είμαστε το μοναδικό αναμμένο φώς (κάτι σαν Ροβινσώνσες μου κάνει) αλλά δεν μασάμε επ'ουδενί!

Οσο για τα αρώματα που λέγαμε πρίν, είναι λίγο διφορούμενες οι απόψεις. Τελικά ρε κορίτσια....να της δώσω άρωμα να μυρίσει ή οχι???

(Εννοείται ότι απαγορεύονται συκωταριές και λοιπά ζωϊκά ζωύφια).

:-P

rivendello.jpg

kalΗμεεερες! (χωρις τονους-βαρεθηκα).

ριβι αν της αρεσει πολυ καποιο δικο της λουλουδατο, κανε μια προσπαθεια.

ε! το πολυ πολυ να εχει μια αναγουλα +.

παντως παιδια στην πρωτη εγκυμοσυνη, εφαγα κοκορετσακι απο τα χερια του μπαμπα μου κ στην 2η απο οπου θες!

εχω φαει εγω την αθηνα στην μαπα, ουκ ολιγες φορες. νομιζω τελευταια φορα που εκανα εδω 15αυγουστο ηταν το 2009 που ειχα τη συλια. πικρα μαυρη καταραμενη! περυσι ομως δεν αντεξα κ την εκανα!

τωρα οποια/ος διαβαζει κ ξερει.

εβαλε ο χασμπανος στο τζιπ αυτο το μαραφετι που βαζουν στον ουρανο του αυτοκηνιτου για μπαγκαζια κ λοιπα. τι στο δια να βαλω εκει? να βαλω ρουχα κ να εχω ενα μεγαλο σακο (αδειο) ευκαιρο, οταν φτασω στον προορισμο μου να τα αδειασω? γιατι λεει οτι δεν πηρε απο αυτα που βγαινουν κατευθειαν, για να μην εχω τπτ εκπληαξεις στο δρομο! κ μου κανει εντυπωση. 750 βρακοπουλα για αυτο το πραγμα?! δεν ειναι κ το πιο ευχρηστο πραγμα στον κοσμο. πρεπει να τα βαλω με σκαλιτσα μεσα (ευτυχως ανοιγει κ απ τις 2 πλευρες) κ να τα κατεβασω-αδειασω με τον ιδιο τροπο! αλλιως λεει να του ελεγα να παρει μπαγκαζιερα κ να εβαζε κωτσαδωρο.

να παω να παρω κ αλλλο παρκοκρεβατο? ενα εχω απο τη συλια, ή να στειλω τον φαδερ να παρει απο τα ιωαννινα? (εχω μια αμφιβολια αν θα παρει το σωστο.)

ρωτησα τον δοκτορ αν μπορω να δωσω κατι στη συλια εστω, για τις εξαγωγες, διοτι οσες φορες εχει στροφες ο δρομος εχουμε κ ιστοριες εξαγωγων. καθετος στο οχι για φαρμακο-δραμαμινη κτλ. μου ειπε να την κρατησω οσο πιο πολυ μπορω ''στεγνη'', αλλα οχι πανω απο 4 ωρες μαχ. εχει δωσει κατι καποια, καποιο ροφημα-τσαϊ κατι που να βοηθαει πριν το ταξιδι? η μονη λυση ειναι να ταξιδεψω βραδυ!

για πετε καποια-ος.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γεια σου βρε νακι κουκλα μου!:o:D

με το καλο να τα παρεις τα αντρακια στο σπιτι σας!

μην αγχωνεσαι ρε κοριτσακι κ μην στεναχωριεσαι! ολα θα μπουν σε μια σειρα.

οπως σου ειχα ξαναπει: οσο αντεχεις κ οσο μπορεις, παλεψε για θηλασμο!

αν δεν τα καταφερεις δεν χαλασε κ ο κοσμος!;)

εσυ εισαι καλα ψυχη τε κ σωματι?

αν εισαι ψυχραιμη (οσο μπορεις) θα καταφερεις τα παντα!

υγ: καλα κανεις κ κοιμασαι! ξεκουρασου κ παλι οσο μπορεις!!!

θα χρειαστεις κι αλλες δυναμεις αργοτερα κουκλιτσα!

καλημερα!!μολις τελειωσα με το αρμεγμα μου και σε λιγο θα παμε να δουμε τα κουκλακια μας!!!:D

σωματικα ειμαι μια χαρα,δεν πονουσα καθολου εξαλλου απο την πρωτη στιγμη,και ολοι με ρωτουσαν αν εκανα καισαρικη ή φτ,

ΑΛΛΑ ψυχικα ειμαι μαλλον χαλια,πηγαινω ντουγρου για καταθλιψη.

τα μωρα τρωνε ελαχιστα απο το μπιμπερο και δεν ξερω πραγματικα ποτε θα φυγουμε απο κει.

Χθες πηγαμε για ταισμα και εφαγαν αι οι δυο με το ζορι 10 ml :shock::confused:

στο επομενο ταισμα παλι τα ιδια(βγηκα απο την αιθουσα κλαιγοντας)

και τελικα το απογευμα ο ενας εφαγε απο μενα 50 ml(οσο τρωει δηλαδη) αλλα ο αλλος μονο 15 μλ.

Η γιατρος λεει οτι ειναι κουρασμενα και οταν ξεκουραστουν θα παρουν μπρος.Ομως για να φυγουμε πρεπει να τρωνε 50-60 ml σε καθε γευμα!!!!!:shock::shock:

δηλ εχουμε πολυ δρομο ακομα.......

επιμενω να τους δωσουν πιπιλα μπας και μαθουν να πιπιλανε αλλα εγω το λεω εγω το ακουω,με γραφουν κανονικα!!!!!

θα πιασω καμια απο το μαλλι καμια ωρα....προχτες εκαναν λαθος το γαλα τους ,2η φορα!!!!δηλαδη αν δεν ημουν εκει???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

laerta να σου ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα!!

καλο σαραντισμο και καλη ανατροφη!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

naκι κοριτσαρα μου,

αντιλαμβανομαι πως σιγουρα οχι μονο νιωθεις, αλλα κ βιωνεις τα πραγματα διαφορετικα απο οτι τα ειχες φανταστει. κ σιγουρα οι αναγκες των αγοριων σου ειναι τοσο επιτακτικες που νιωθεις οτι δεν μπορεις να δωσεις κατι παραπανω γαι να τα βοηθησεις. ομως.. πρεπει να εμπιστευτεις σε πρωτη φαση τους ειδικους-γιατρους κ την οποια βοηθεια μπορουν να προσφερουν στα μωρα σου, γιατι δεν μπορεις να κανεις κ διαφορετικα.

(τωρα για το λαθος στο γαλα τους δεν εχω να πω κατι, απλα μαλακια τους.)

ευχομαι πολυ συντομα να νιωσεις καλυτερα κ εστω να μπορεις να λες καπου αυτα που νιωθεις.... κατι ειναι κ αυτο. κ ας μην μπορω εγω προσωπικα να σου δωσω παραπανω συμβουλες.

μια συμβουλη να σου δωσω: μην κανεις το λαθος κ καθεσαι κ σκεφτεσαι το χειροτερο σεναριο. συντομ αθα αφησεις τα δυσκολα πολυ πισω σου κ θα ειναι ολα καλυτερα.

απλα το δικο μου μυαλο, παει σε συγχηση θηλων οσον αφορα την πιπιλα. βγηκαν απο το ρινογαστρικο? μπορει κ να ειναι αιτια να μπερδευονται πιο πολυ.

υπομονη κανε κουκλιτσα μου!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

TZINI παρε για την Σύλια σου το βραχιολακι για τις ναυτιες απο το φαρμακειο το ζητας αν θυμαμαι καλα είναι μαρκα sea band είναι σωτήριο για τις ναυτιες,το εχει και ο Κωτσοβολος νομίζω το έλεγε design go και κανει περιπου 5 εως 8Ε,θα σωθείς για τα ταξίδια σας.

RIVENDELL το ίδιο ίσχυει και για την γυναικουλα σου για ναυτιες.

δειτε το www.biobands.com

YiMXp3.png

NAKI μην στεναχωριεσαι, όλες περασαμε αυτη την φαση. Παρε μονη σου πιπίλα και δωσε στις κοπελες να του τις βαζουν,αναγκαστικα θα την βαζουν. Το ότι πίνουν λίγο θα αλλαξει μεσα σε ελαχιστες ημερες απο την μία μερα στην αλλη αλλαζει η ποσοτητα,εμενα ,μία μερα έπινε ο μικρος 10 και την αλλη 30!! Μην ανησυχείς λοιπόν αφου τα μωρακια σου είναι καλα συντομα θα δυναμώσουν και θα ερθουν σπιτακι τους

GIOTA μην μαυρίζεις πολυ και ζηλευουμε!! Μπανιο πρωι και βραδυ ε??? μαλλον τα μικρα σου θα πεφτουν ξερα για υπνο!!!:D

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...