Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Geia sas k apo emena!!!!

Sorry gia ta greeklish alla den exw ellhniko plhktrologio giati to pc exei katagwgh agglikh.

Duckface k Rivendell me to kalo na erthoun ta tridumakia sas......k as einai oti 8eloun!!!!!Allwste se autes tis kuhseis to teleutaio pou skeftesai einai to fullo twn paidiwn!!!Kai ennow k gia tis didumes kuhseis!!!!

Emeis ksekinhsame stis 10 00 ap to spiti k ftasame stis 12 00 sto Aigio...phgaina san kotoula sto dromo k ekana 2 wres!!!!!Super!!!!To meshmeri phga gia mpanio me ton Taso k perasame teleia!Htan toso kalo paidi pou nomiza pws mou kanei plaka!!!!Aurio 8a pame to prwi gia mpanio k to savvato 8a er8ei o mpampas mas na mas ferei to didumokarotso k to mhxanokinhto!!!!

Twra koimh8hkane oloi k etoimazomai na paw k egw na ftiaksw epidermida...pws 8a emfanistw aurio sthn paralia me tous antres mou?????

Sas filw oles k olous...goneis k paidia...

Ta leme avrio...an k mallon pali tetoia wra 8a mpw pou exei yshxia!!!!

Kalo bradu!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

αγορακια τι να πω? οτι δεν σε καταλαβαινω?

τωρα να δεις τι θα τραβηξω εγω, που φευγει ο χασμπανος την δευτερα.

ευτυχως θα αλλαξουμε αμεσα παραστασεις, γιατι την τεταρτη βραδυ (πρωτα ο Θεος κ εκτος απροοπτου) θα οδηγησω προς ιωαννινα πλευρα, οποτε ευελπιστω τουλαχιστον η συλια να το ξεπερασει συντομα! ειδωμεν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Geia sas k apo emena!!!!

Sorry gia ta greeklish alla den exw ellhniko plhktrologio giati to pc exei katagwgh agglikh.

Duckface k Rivendell me to kalo na erthoun ta tridumakia sas......k as einai oti 8eloun!!!!!Allwste se autes tis kuhseis to teleutaio pou skeftesai einai to fullo twn paidiwn!!!Kai ennow k gia tis didumes kuhseis!!!!

Emeis ksekinhsame stis 10 00 ap to spiti k ftasame stis 12 00 sto Aigio...phgaina san kotoula sto dromo k ekana 2 wres!!!!!Super!!!!To meshmeri phga gia mpanio me ton Taso k perasame teleia!Htan toso kalo paidi pou nomiza pws mou kanei plaka!!!!Aurio 8a pame to prwi gia mpanio k to savvato 8a er8ei o mpampas mas na mas ferei to didumokarotso k to mhxanokinhto!!!!

Twra koimh8hkane oloi k etoimazomai na paw k egw na ftiaksw epidermida...pws 8a emfanistw aurio sthn paralia me tous antres mou?????

Kalo bradu!!!!

αντε βρε γιωτα φτιαξε επιδερμιδα!

να σουπω εκει μαγειρευουμε, ή τα εχουμε ετοιμα?

για πε? τι θα φτιαξεις αυριο?

αυτο το μπολντ κ υπογραμισμενο δεν το καταλαβαινω οσες φορες κ να το διαβαζω. καντε καμια κοπελα μεταφραση καλε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πολυ ωραια νεα κ απο εσας ξωτικε!!!!!

αντε τις γλιτωσες τις κομπλε κιλωτες

κ θα εχετε κ σωβρακα στο σπιτι.:tongue:

το βοηθας το κοριτσι ε?!

τρωει? ή εχει κ αναγουλες? κανενα αιματοκριτη τσεκαρατε προσφατα?

Εμ βέβαια και το βοηθάω, αλίμονο δηλαδή! Τρώει τα πάντα, με μέτρο όμως, αλλά έχει και αναγούλες σχεδόν καθημερινά. Από αιματοκρίτες....χμμμ....πέσαμε λιγουλάκι, από 39/40, πήγαμε στο 34, αλλά ο ντόκτορ είπε "οκ"....

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Geia sas k apo emena!!!!

Emeis ksekinhsame stis 10 00 ap to spiti k ftasame stis 12 00 sto Aigio...phgaina saTan kotoula sto dromo k ekana 2 wres!!!!!Super!!!!To meshmeri phga gia mpanio me ton so k perasame teleia!Htan toso kalo paidi pou nomiza pws mou kanei plaka!!!!Aurio 8a pame to prwi gia mpanio k to savvato 8a er8ei o mpampas mas na mas ferei to didumokarotso k to mhxanokinhto!!!!

Kalo bradu!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Giota για τις ευχές σου και εννοείται ότι πρέπει να απολαύσεις τις διακοπές σου και με το παραπάνω μάλιστα!!!!Καλές βουτιές!

rivendello.jpg

ριβι κ εγω ειχα χαμηλο αιματοκριτη (νομιζω πιο χαμηλο απο οτι εσεις τωρα)κ ας επερνα σιδηρο κ φυλικο, αλλα ο ντοκ ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο σε περιοδο κυησης, παρα την αντιξοοτητα των φυσιολογικων τιμων αναφορας σε νορμαλ περιοδο!

αναγουλες ε?

μηπως κανενα αρωμα δικο της, που της αρεσει πολυ τη συνεφερει γενικα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα σας!!

Εξαφανίστηκα λίγο κι εγώ αλλά δεν ήμουν πολύ στις καλές μου. Πάνω σε μια γενική καθαριότητα, η θεία μου πέταξε μια μεγάλη σακούλα με τσάντες με ρούχα (δώρα γενεθλίων), τα οποία είχα βάλει στην άκρη για να τα αλλάξω σε μεγαλύτερα μεγέθη αφού είχαμε μαζέψει πολλά από την βάφτιση. Περίπου 20 σετ ρούχα πήγαν στα σκουπίδια και πάω να σκάσω.... :(

Anyway....

Naki βγήκες κοριτσάκι μου? Καλή ανάρρωση!!! Πάντως να ξέρεις πως αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε. Από την άλλη πάλι, οι γιατροί στα είπανε λίγο λάθος...ο μικρός μου που βγήκε κοντά δύο κιλά από το μαιευτήριο μια χαρά ρουφούσε το γάλα από το στήθος....με δύναμη!! Σε σημείο που λες...μα είναι δυνατόν ένα τόσο δα πλασματάκι... κι όμως!!!!! Επίσης να ξέρεις πως ποτέ με το θήλαστρο δεν θα αντλήσεις τόσο γάλα όσο όταν τρώει το μωρό απ' ευθείας. Εγώ με το ζόρι έβγαζα κάποιες φορές μόνο την μέρα και χωρίς να έχω ταίσει 60ml και από τα δύο στήθη και όταν τα θήλαζα απ' ευθείας τρώγανε τον άμπακο. Παίζει ρόλο και η επαφή με το μωρό!!!

Rivendell καλά κάνεις και βοηθάς την γυναικούλα σου και φυσικά να προσέχει τον εαυτό της και δεν χρειάζεται να κουράζεται μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή! Προτεραιότητα έχουν τα μικρά αγγελουδάκια σας!! Με το καλό να υποδεχθείτε λοιπόν τις δύο κοράκλες σας και τον παίδαρό σας!!!

RKdwp3.png

ΝΑΚΙ υπομονή και σύντομα θα τα παρεις σπιτάκι σου!!!

RIVENDELL μία χαρά θα έχετε και αγορακι και κοριτσακια!!! δουλευεεεεεε γιατι έχεις να ετοιμάσεις και προίκες για τις 2 κορες,οσο για γαμπρους εχουμε μπολικους εδω!!!

JASMINI μην στεναχωριεσαι γιατι δυστυχως δεν μπορείς να αλλαξεις αυτο που έγινε,πες τουλαχιστον οτι ίσως καποιοι τα πήραν απο τα σκουπίδια για να ντυσουν τα παιδακια τους που δεν εχουν οπως τα δικα μας(το λεω εστω για παρηγοριά..)

YiMXp3.png

καλημερες κ εδω.

jas δεν ξερω αν θα σε κανω να νιωσεις καλυτερα, αλλα εμενα αυτο το λαθος το εκανε ο χασμπανος, οταν εφτιαχνα το δωματιο κ μολις πριν γεννησω τη συλια!

ειχα μαζεψει κατι δωρα κ διακοσμητικα για το δωματιο της σε μια τεραστια σακουλα τζαμπο κ το ουφο με σκουφο τα πεταξε! το ποσο ειχα στεναχορηθει δεν περιγραφετε! κλαααμα να δεις!

ζιτα ελπιζω να ειναι η τελευταια αναποδια αυτη με το βιβλιο!

ρουχα παρελαβες? ή ειναι νωρις?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ριβι κ εγω ειχα χαμηλο αιματοκριτη (νομιζω πιο χαμηλο απο οτι εσεις τωρα)κ ας επερνα σιδηρο κ φυλικο, αλλα ο ντοκ ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο σε περιοδο κυησης, παρα την αντιξοοτητα των φυσιολογικων τιμων αναφορας σε νορμαλ περιοδο!

αναγουλες ε?

μηπως κανενα αρωμα δικο της, που της αρεσει πολυ τη συνεφερει γενικα?

Αρωμα έ? Χμμμμ....λές? Μήπως και πρέπει να τηγανίσω δυό κιλά σικωταριά μπάς και συνέλθει?:rolleyes::-P

rivendello.jpg

αυριο κανόνισα να ερθει κοπελα το πρωι για λιγο να πεταχτω σε 2-3 μαγαζια για ρουχα.Σημερα κανονισα απο το τηλεφωνο στολισμο,οχι κατι ιδιαιτερο μονο κατι μπαλονακια απέξω,με το βιβλιο δεν ξερω αν θα μπορω να βρω αλλο αφου δεν θα εχω αυτο το μηνα καποιον να μου τα κρατησει να παω για να ψαξω,ασε που αγχωθηκα με τα ρουχα αν δεν βρω αυριο πότε θα παω??? για παπουτσια πρεπει να ψαξω και γιάυτα,βλεπεις μετα την γεννα δεν μου κανει κανενα!!

YiMXp3.png

RIVENDELL μία χαρά θα έχετε και αγορακι και κοριτσακια!!! δουλευεεεεεε γιατι έχεις να ετοιμάσεις και προίκες για τις 2 κορες,οσο για γαμπρους εχουμε μπολικους εδω!!!

Αυτό με την προίκα, τι το'θελες? Ε ρε με βλέπω να δουλεύω μέχρι τα 80 μου για να φτιάξω πολυκατοικίες και μεζονέτες!!

Επίσης, εκτός από κόρες, έχω και γιό, οπότε...ανταποδίδω!:P

rivendello.jpg

παντως εγω δεν μπορουσα να μυρισω αρωμα με τιποτα. Με την συκωταρια προσοχή γιατι δεν ξερω αν κανεις πλακα αλλα δεν κανει να φαει! Πάντως μεχρι να φτιαξεις τις μεζονέτες θα έχεις χρυσοπληρωσει φίλε μου τις εταιρείες με σερβιετες:3 γυναικες στο ίδιο σπιτι??? χαθηκες!!!

YiMXp3.png

γεια σας και απο εμενα.εχω μερες να μπω και εχασα τα πιο ωραια νεα

naki μου να σου ζησουν τα αγορακια σου και γρηγορα να τα παρεις σπιτακι σου

laerta μου γι αυτο ειχες χαθει ;βιαστικια βιαστικια να σου ζησουν κουκλα μου.

τωρα πρεπει μαλλον να αρχισω να αγχωνομαι γιατι ειμαι η επομενη στη λιστα, ελπιζω μονο να μην σας κανω κ εγω κανενα ξαφνηκο , εκτος αν φτιαξετε μαρμελαδα παλι οποτε θα εχουμε γεννα.

rivendell 2κοριτσακια κ 1αγορακι αχ τι ωραια αντε με το καλο.

καλες διακοπουλες στα κοριτσια που φευγουν

φιλια σε ολες τις υπολοιπες και στα μπεμπακια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...