Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

laerta υπομονη, θα στρωσουν τα πραγματα μολις γινεις καλυτερα κ μπειτε σε προγραμμα. αυτο βεβαια θα ειναι βαρυ για σενα (το προγραμμα..) διοτι τους πρωτους μηνες δε θα κοιμασαι πολυ περισσοτερο απ αυτο που λες...

τουλαχιστον εγω που δεν ειχα βοηθεια στην αρχη (τον καλο μου μονο) κ εβγαζα με το θηλαστρο 8φορες το 24ωρο μετα απο καθε ταισμα, δεν πολυκοιμομουν.....

αλλα ολα ειναι σχετικα! μπορει κ μακαρι να θηλασεις κανονικα, μπορει να χεις κ πολλη βοηθεια!

ευχομαι ναι!

οπως κ να χει, θα τα καταφερεις τελικα γιατι κατι η φυση μας, κατι οι ορμονες μας, μεταμορφωνομαστε σε υπερανθρωπους σ αυτη τη φαση!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

για το γαλα, συμβουλεψου μια καλη μαια...αυτη που ειχα εγω παντως με εσωσε! δε ξερω αν θα τα ειχα καταφερει χωρις τη βοηθεια της...(γιατι δεν ημουν κ πολυ καλα με τα μωρα 1μηνα θερμ...κτλ..)

υποθετω οτι νοικιασες το νοσ.θηλαστρο της medela που σου προτεινε η twins.

κ γω αυτο ειχα για 5μηνες, πολυ καλο.

να κανεις συχνες αντλησεις (με προγραμμα, μη το αμελεις)για 10λεπτα στο καθε στηθος. σιγα σιγα θα δεις οτι θα εδραιωθει κ συντομα θα βγαζεις πολυ γαλα.

καλη επιτυχια , καλη δυναμη κ πολλες ευχες για σενα κ τα νεογεννητα μωρακια σου!!

33E7p2.png

Να μαι κι εγω!!!!

Επλυνα,απλωσα,μαζεψα,σιδερωσα...ετοιμασα βαλιτσες,φορτωσα το αυτοκινητο,εδεσα καρεκλακια κ αυριο με το καλο ξεκιναμε για Αιγιο!!!!

zitamar σε πειραζω βρε...το καταλαβα τι θες να πεις απλα κανω πλακιτσα!!!

Μολις κοιμηθηκε κ ο Τασος κ παω για μπανακι κ νανακια να ξεκουραστω!!!!

Ισως προλαβω κ μπω το πρωι αλλιως αυριο απ το Αιγιο!Αρκει να θυμηθω να παρω το λαπτοπ!!!!

Πολλα φιλια κ καλο βραδυ!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

λοιπόν αφου κοιμαστε θα γραφω μονη μου (χι,χι) πηρα το βιβλιο ευχων και είναι χαλια με όλη την σημασια της λεξεως,τσαμπα τα λεφτα που μου πήρε το μαγαζι με τα προσκλητηρια για να μου το φτιαξει!! Εξω εχει μαγνητακι πριγγιπα και μεσα είναι τυποποιημενες σελιδες με....τρενα (που κολλαει τωρα αυτο δεν ξερω..) την πηρα τηλεφωνο και μου είπε ότι δυστυχως επειδη κλεινει για διακοπες δεν είχε τιποτα αλλο,τωρα τι να τις πεις!!! γιατι ρε κοπελιά δεν το έλεγες πιο πριν???? και εγω μεσα ήθελα να βαλω φωτο των παιδιων,να ζωγραφίσω,να γραψω...τωρα μαλλον πρεπει να βρω κανενα αλλο σε κανενα μαγαζι:mad:

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν αφου κοιμαστε θα γραφω μονη μου (χι,χι) πηρα το βιβλιο ευχων και είναι χαλια με όλη την σημασια της λεξεως,τσαμπα τα λεφτα που μου πήρε το μαγαζι με τα προσκλητηρια για να μου το φτιαξει!! Εξω εχει μαγνητακι πριγγιπα και μεσα είναι τυποποιημενες σελιδες με....τρενα (που κολλαει τωρα αυτο δεν ξερω..) την πηρα τηλεφωνο και μου είπε ότι δυστυχως επειδη κλεινει για διακοπες δεν είχε τιποτα αλλο,τωρα τι να τις πεις!!! γιατι ρε κοπελιά δεν το έλεγες πιο πριν???? και εγω μεσα ήθελα να βαλω φωτο των παιδιων,να ζωγραφίσω,να γραψω...τωρα μαλλον πρεπει να βρω κανενα αλλο σε κανενα μαγαζι:mad:

zitamar ζητα τα λεφτα σου πισω!!

μα, δε μπορει ο καθενας να παιρνει τα ωραια μας λεφτακια κ να μας δινει οτι του κατεβει στο κεφαλι...αν αρχισουμε ολοι να ζηταμε αυτο που αξιζει στο ποσο που πληρωνουμε, θα εχουμε καλυτερες υπηρεσιες!

κ γω ειχα ενα θεμα με τις μπομπο, τις ετοιμασε μια μερα πριν τη βαφτιση με αλλης ποιοτητας κορδελα απ αυτη που συμφωνησαμε.

τελικα, καθισε κ μου τις ξαναεδεσε με τη σωστη.

η δουλεια τους ειναι η διαφημιση τους.σε καιρους δυσκολους δε τους παιρνει να εχουν δυσαρεστημενους πελατες.

33E7p2.png

ουτε καλημερα δεν ειπα...

καλημερα!!

κοιμουνται τα νουφακια.

κ σημερα επιτελους, θα ερθει ο μπαμπας μας!!!!αεροπορικως γιατι η οδηγηση ειναι απαγορευτικη ακομη...

κ οταν θα ναι οκ, θα κατεβει κ θα ξανανεβει με το αυτ/το να μας παραλαβει...:rolleyes:

χαμενες ολες...καλοκαιρι...

33E7p2.png

Βρε κοριτσάκι, πώς γέννησες έτσι τσακ μπαμ; :)

Σε τι εβδομάδα ήσουν;

Συγνώμη, μπορεί να τα έχεις ήδη απαντήσει αυτά, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, ως γνωστόν ΧΑΜΟΣ στη δουλειά!!!!!!!

Καλημέρες στα υπόλοιπα κοριτσίνια!!!!!!!

Πώς τα πάτε, μικρές μου φίλες;;;;;;;;;;; Εγώ, πώς να το πω... i drink him...., όπως θα λέγαμε και στην καθομιλουμένη... (αλλά στα ελληνικά) και χθες βράδυ μόνη με τα μωρά, διότι ο μπαμπάς δεν κατάφερε να επιστρέψει έγκαιρα και τώρα είναι ακόμη στο Αλιβέρι και τα νεύρα μουουουουουουουουουουουουουουουου! Όταν μένετε μόνες με τα νινιά ζητάτε άνθρωπο για συντροφιά; (μητέρα - πατέρα - κολλητή κλπ; ) Απορούσα χθες, καθώς δεν μου είχε τύχει αφ' ότου γεννήθηκαν να μείνουμε μόνοι ουσιαστικά δύο μέρες, αφού ο καλός μου έφυγε από χθες στις 04.00 π.μ. και προχθές είχε επιστρέψει ίσα ίσα για το βραδινό τους μπάνιο... Τους βλέπω λίγο ανήσυχους, πάντως!

rPPrp3.png

Βρε κοριτσάκι, πώς γέννησες έτσι τσακ μπαμ; :)

Σε τι εβδομάδα ήσουν;

Συγνώμη, μπορεί να τα έχεις ήδη απαντήσει αυτά, αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, ως γνωστόν ΧΑΜΟΣ στη δουλειά!!!!!!!

Καλημέρες στα υπόλοιπα κοριτσίνια!!!!!!!

Πώς τα πάτε, μικρές μου φίλες;;;;;;;;;;; Εγώ, πώς να το πω... i drink him...., όπως θα λέγαμε και στην καθομιλουμένη... (αλλά στα ελληνικά) και χθες βράδυ μόνη με τα μωρά, διότι ο μπαμπάς δεν κατάφερε να επιστρέψει έγκαιρα και τώρα είναι ακόμη στο Αλιβέρι και τα νεύρα μουουουουουουουουουουουουουουουου! Όταν μένετε μόνες με τα νινιά ζητάτε άνθρωπο για συντροφιά; (μητέρα - πατέρα - κολλητή κλπ; ) Απορούσα χθες, καθώς δεν μου είχε τύχει αφ' ότου γεννήθηκαν να μείνουμε μόνοι ουσιαστικά δύο μέρες, αφού ο καλός μου έφυγε από χθες στις 04.00 π.μ. και προχθές είχε επιστρέψει ίσα ίσα για το βραδινό τους μπάνιο... Τους βλέπω λίγο ανήσυχους, πάντως!

γιουχου!!! δουλευεις τρελα κ χαθηκες κ συ..

λοιπον κ εγω δυο βραδια εμεινα μονη με τα μπεμπε οταν ο συζυγος εφυγε εξωτερικο για δουλεια. δεν ειπα σε κανενα να ρθει, κουραστηκα βεβαια, αλλα επινα το κρασακι μου το βραδυ, χαλαρωνα κ υπνος! σχετικος παντα αυτος ε?!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

να μαι παλι!!!επιτελους εχω ιντερνετ.

βγηκα την κυριακη και ηθελα να μπω αλλα τα νευρα κροσια!!

λοιπον τα μωρακια ειναι στην απλη παρακολουθηση,περιμενουμε να ξαναπανε 2 κιλα,γιατι εχασαν στην αρχη και να μαθουν να τρωνε καλα με το μπιμπερο.Βεβαια νομιζω ειναι λιγο τεμπεληδες και να δω ποτε θα φυγουμε,τωρα σε καταλαβαινω αγορακια,τεμπελικα τα αγορια!!!!!

δεν μπηκαν καθολου θερμοκοιτιδα και ευτυχως δεν πηραν οξυγονο,το ειχα μεγαλω αγχος!!!Μαλιστα ρωτησα τη γιατρο αν πηραν οξυγονο και μου ειπε:τι οξυγονο καλε!!!δεν τους ακους πως κλαινε??μια χαρα αναπνευστικο εχουν!!

βεβαια εχουμε ακομα το ρινογαστρικο αλλα τι να κανουμε...

εγω αποδειχθηκα μεγαλη μουλαρα!!!Ακομα δεν ξερω που βρεθηκε ολη αυτη η ψυχραιμια,μαλλον αναισθησια ,πριν το χειρουργειο.Ολα καλα!!!δεν ειχα καθολου πονους,ο μονος πονος που ενιωσα μεσα στο Ιασω ηταν στην πλατη μου γιατι οι διπλανες ηθελαν το κλιματιστικο στο φουλ και επαθα μια ελαφρια ψυξη.:confused:

ο γιατρος μου εχει δωσει παυσιπονα τα οποια ομως απο την κυριακη που βγηκα δεν τα παιρνω γιατι ειμαι συνεχεια στο μαιευτηριο και τα ξεχναω!

Jas ευχαριστω για το πμ αλλα ο θηλασμος μου φαινεται πολυ μακρινος.

Κανω συνεχεια αντλησεις αλλα δεν εχω πολυ γαλα (στεναχωριεμαι και με τα μωρα πολυ,θελω να τα παρω απο κει).ελπιζω οταν με το καλο παμε σπιτι μας να αυξηθει,παντως δεν το βαζω κατω ,αντλω καθε 3 ωρες και οτι εχω το παω.Αλλα μου ειπαν οτι μετα τα 2.600 θα μπορουν να πιασουν το στηθος και να θηλασουν,οποτε εχουμε δρομο......

σημερα ζητησα να κανω και τη μεθοδο καγκουρο αλλα μου ειπαν οτι συνηθως γινεται στη ΜΕΝΝ3 που ειναι πιο μικρα τα μωρακια.

λοιπον κοριτσια μου αν και μου λειψατε πολυ θα παω να την πεσω γιατι εχω και αντληση στις 12.

τα λεμε.....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ερωτηση:

πως βαζουμε απο κατω και την αλλη ηλικια στο τικερακι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλησπερούδια σας!

Βλέπω ότι έχουμε νέες αφίξεις......

Laerta και Νaki 82 δεν ξέρω ποιά ευχή να πρωτοκάνω, ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος για εσάς και τα μικρά σας!! Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα, να τα χαίρεστε, να σας χαίρονται...και όλη σας η ζωή μαζί τους να είναι μέσα στο γέλιο και την ευτυχία.

Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της μανδάμ(της συζύγου μου δηλαδής) αλλά η duckface έχει ένα θέμα τις τελευταίες μέρες με κάμποσες ζαλάδες που δεν καταστούν εύκολη την χρήση του υπολογιστή και για αυτό τον λόγο είναι ξάπλα.

Χθές πήγαμε για τον 15μερο υπέρηχο, τα τριδυμάκια μας αναπτύσσονται πολύ καλά, αρτιμελή και υγιέστατα. Και μάθαμε και το φύλλο, μιας και ο γιατρός το πήρε πάνω του, λέγοντας μας ότι οι θέσεις των παιδιών είναι τόσο μα τόσο καλές και ξεκάθαρες που το φύλλο τους κάνει "μπάμ".

Λοιπόν, με την βοήθεια του Θεού...περιμένουμε 2 κοριτσάκια και ένα αγοράκι !!!

Όπως καταλαβαίνετε, η χαρά μας είναι τεράστια, αν και γενικά δεν είχαμε θέμα με το φύλλο, αρκεί να βγούν κατ'ευχήν Θεού. Χαλάλι λοιπόν ο Αύγουστος στην Αθήνα, χαλάλι όλα!!

rivendello.jpg

γεια σου βρε νακι κουκλα μου!:o:D

με το καλο να τα παρεις τα αντρακια στο σπιτι σας!

μην αγχωνεσαι ρε κοριτσακι κ μην στεναχωριεσαι! ολα θα μπουν σε μια σειρα.

οπως σου ειχα ξαναπει: οσο αντεχεις κ οσο μπορεις, παλεψε για θηλασμο!

αν δεν τα καταφερεις δεν χαλασε κ ο κοσμος!;)

εσυ εισαι καλα ψυχη τε κ σωματι?

αν εισαι ψυχραιμη (οσο μπορεις) θα καταφερεις τα παντα!

υγ: καλα κανεις κ κοιμασαι! ξεκουρασου κ παλι οσο μπορεις!!!

θα χρειαστεις κι αλλες δυναμεις αργοτερα κουκλιτσα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πολυ ωραια νεα κ απο εσας ξωτικε!!!!!

αντε τις γλιτωσες τις κομπλε κιλωτες

κ θα εχετε κ σωβρακα στο σπιτι.:tongue:

το βοηθας το κοριτσι ε?!

τρωει? ή εχει κ αναγουλες? κανενα αιματοκριτη τσεκαρατε προσφατα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...