Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπραβο βρε twins! Πολυ μεγαλη ηρεμια θα νιωθεις μια κ ξερεις οτι μπορεις να διαθεσεις κ ολο σου το χρονο στα μωρακια μεχρι να ξετσουτσουμισουν που λεμε! Εγω πραγματικα εχω κ ανασφαλεια κ αγχος για τις αλλαγες που θα γινουν φετος..Πολυ καλη εξελιξη θα ναι το περασμα μας απο ωρομισθια σε αναπληρωση, αλλα προσωπικα δεν ξερω αν θα με συμφερει..Βλεπεις τα τελευταια χρονια ειμαι σε σχολεια max10 λεπτα με τα ποδια απ το σπιτι! Κ το μικρο ωραριο ειδικα για φετος θα βολευε..Ποιος ξερει? Μπορει κ να μαι τυχερη. Οπως κ να χει προτεραιοτητα θα ναι τα μικρα.Καλε θα γινω μανα!!!!

Ευχομαι συντομα κ ο καλος σου να ρθει κοντα σας! Υποθετω εκπαιδευτικος κ αυτος..Καλη μας τυχη!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλή τύχη nufi, αλλά δεν καταλαβαινω, αν και ωρομίσθια δεν δικαιούσαι άδεια ένος χρόνου?? Εγώ δουλέυω ιδιωτικό τομέα, αλλά μαζί με το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και τις άδειες κ.λπ συγκεντρώνεται ένας χρόνος. Εσείς?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

παλι στο ψυγειο πας???????

nufi μου πραγματικα η αρχη ειναι οντως δυσκολη.Λιγο η νυστα λιγο οτι δεν ξερουμε τι να κανουμε.Εκει γυρω στον 3ο ομως τα πραγματα γινονται μια χαρα.Θα εχεις φτιαξει και προγραμματακι οποτε θα εισαι σουπερ με τα παιδακια σου!Βοηθεια θα εχεις?

Βοηθεια...Η μαμα μου ειναι Θεσ/νικη.Θα κατεβει για οσο την χρειαστω, απλως δεν νομιζω ν αντεξω τη συμβιωση πολυ..Λεω για κανα 2βδομαδες κ μετα ο θεος βοηθος! Ο καλος μου θα βοηθαει οσο θα του επιτρεπει η δουλεια του..Θα παρει κ αδεια στην αρχη βεβαια. Κ θα εχουμε μια φορα τη βδομαδα γυναικα για τις δουλειες του σπιτιου. Πως μας βλεπεις? Θα επιζησουμε? Πολλοι μου λενε οτι θα χρειαστω καθημερινα εξτρα γυναικα κ πως δε θα τα βγαλω περα κ μ αγχωνουν..Για πες κ συ που εισαι κ θετικος ανθρωπος!

33E7p2.png

Καλή τύχη nufi, αλλά δεν καταλαβαινω, αν και ωρομίσθια δεν δικαιούσαι άδεια ένος χρόνου?? Εγώ δουλέυω ιδιωτικό τομέα, αλλά μαζί με το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και τις άδειες κ.λπ συγκεντρώνεται ένας χρόνος. Εσείς?

Οχι nunu μου...αστα..του πεταμου ειμαστε ενα πραμα..56μερες πριν (τις χανω γιατι το καλοκαιρι κλεινουν τα σχολεια) κ 63 μετα (τις μισες παλι τις χανω γιατι δεν θα χουν ανοιξει τα σχολεια) .Αντε να επιβαρυνω το ικα με κανα μηνακι συνολο αδεια.. Τελος.Θα τους βαλω μεσα,ε?

33E7p2.png

οσο αντεξεις στην αρχη αστες να κατσουν να σε βοηθησουν.Περισσότερο τις χρειαζεσαι για το ταισμα τους.Και μενα ο αντρας μου πηρε 20 μερες αδεια αφου γεννησα

Μην αγχωνεσαι παντως θα τα καταφερεις μια χαρα.Θα κανεις κιολας οτι δεν ακους πολλες φορες αμα κλαινε και τα δυο μαζι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Για να βοηθαει τριτος στο ταισμα,πρεπει να βγαζω κ με θηλαστρο ομωσ..ειναι λιγο μπλιαχ αυτο η ειναι ιδεα μου? Παντως τωρα πια κοιμουνται το βραδυ Ολγα ε?

Νunu ουτε το 6μηνο του οαεδ απ οσο ξερω

33E7p2.png

Ορίστε... δεν άργησα, ντουζάκι έκανα...

Αχ Όλγα που έβαλες τις κάμερες;;;;;; Μη μου πεις ότι με παρακολούθησες και εκεί!!!!!!:P Όταν λες ότι ο σύζυξ έχει ήδη δύο, εννούμε το Νικόλα και το Χρήστο ή το Ν. το Χ. +2= 4; Η καλή σου εδώ δεν είμαι και το πρώτο μαθηματικό μυαλό.... Πότε ξαναγυρνάς στην εργασία;

Nufi, για βοήθεια μετά τη γέννα... καταλήγω ότι η καθεμιά μας έχει το δικό της σύστημα. Έχω ακούσει τα πάντα από διδυμομαμάδες που τα καταφέρνουν εντελώς μόνες μέχρι και άλλες που πήραν 2 εσωτερικές. Είναι θέμα προσωπικού στυλ μάλλον. Αν δεν δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες, δεν θα ξέρουμε!!!!!!

Και για όποιον έχασε τον εξάντα: http://exandas.ert.gr/el/kentriko-eksantas/featured-documentaries/to-polytimo-kyttaro . Αν βαρίεστε να το δείτε όλο, διαβάστε αυτό http://exandas.ert.gr/el/ntokymanter/to-polytimo-kyttaro/liga-logia-gia-tin-tainia

όλο links κάνω σήμερα

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοιτα καλυτερα να τα βαζεις στο στηθος να τρωνε γιατι ετσι κατεβαινει πιο πολυ γαλα.Αλλα αν εχεις βοηθεια οταν τρωει το ενα μωρο το παιρνει καποιος να ρευτει και εσυ πιανεις αμεσως το αλλο

Στη συνεχεια αν εχεις κουραγιο τραβας και με το θηλαστρο για να εχεις και αποθηκη γαλατακι σε περιπτωση που πρεπει να λειψεις να μπορει να το ταισει καποιος

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

nufi μια συνήθεια είναι όλα, να τους βάλεις στο άλλαγμα....χεχ!

Πάντως ρώτα και για τον οαεδ? δηλαδή αν σε δυο μήνες π΄ρεπι να γυρίσεις δουλειά, ποιός θα τα φυλαει?

twins thanx θα τη δώ γιατί ήμουν πού περίεργη!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΟΑΕΔ 6μηνο κορίτσια για αναπληρωτές-ωρομίσθιους, τουλάχιστον μέχρι πέρσι δεν ίσχυε... Δυστυχώς είναι η χειρότερη μορφή εργασίας... Θα τα θυμηθώ και θα με πιάσουν τα νεύρα μου... βρε nufi, υπήρξαμε ποτέ στο ίδιο σχολείο;

Όλγα ομολογώ ότι με εξεπληξες!!!!!! Μου αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες!

Nunu έχεις και εσύ τον ίδιο γιατρό αν κατάλαβα καλά;

Ο δικός μου δεν θέλει να αλλάζει :evil:. Το δήλωσε. Θα τον βάλω να θηλάσει λοιπόν για να μάθει:evil:.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δε νομίζω twins, εμένα ο ιδιωτικός είναι στο Μητέρα, αλλά λόγω οικονομικού του ζήτησα να μου συστήσει κάποιον στο Αλεξάνδρας. Θε με παρακολουθεί ο δικός μου και τον άλλον μήνα θα γνωρίσω και του Αλεξάνδρας τον γιατρό, άν μου τα λέει όμορφα και ωραία θα γεννήσω μαζί του αν οχι θα κάνω έρανο για το Μητέρα!!χε χε!!έχω σχέδιο!!

Μεγαααααλη αδικία για τις ωρομίσθιες μανούλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Δυστυχώς είναι μεγάλη αδικία... γι' αυτό και γκρινιάζουμε όλοι γι' αυτό, αλλά δυστυχώς περνάνε στο ντούκου :evil:. Θα συγχυστώ πάλι και θα με πιάσει ταχυπαλμία...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ......

Για πες μας και εμάς το σχέδιο του εράνου διότι μπορεί να χρειαστεί....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...